Total Media News

Sport
MOL România premiază anual zece profesori și antrenori pentru excelenţă în educaţie PDF Imprimare Email
Luni, 14 Mai 2018 12:19

 

*      MOL România și Fundația Pentru Comunitate au decernat Premiile Mentor pentru excelență în educație pentru al optulea an consecutiv

*      Cei zece profesori și antrenori distinși la Teatrul Odeon din București au fost selectați dintre cele 216 de propuneri depuse în anul 2017

*       A fost lansată totodată ediția din acest an a programului, nominalizările se primesc până la data de 31 Decembrie 2018

                   

    MOL România și Fundația pentru Comunitate au acordat, pentru al optulea an consecutiv, Premiile Mentor pentru excelență în educație unui număr de zece profesori și antrenori. În cadrul evenimentului, organizat la Teatrul Odeon din București, a fost lansată cea de-a noua ediție consecutivă a programului, nominalizările putând fi depuse până la sfârșitul acestui an.

Laureații Premiului Mentor pentru excelență în educație au primit câte un trofeu realizat de artistul plastic Ioan Nemțoi și câte un premiu în valoare de 8.000 de lei.

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Aerostar Bacău va asigura mentenanţa pentru avioanele F16 PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Mai 2018 18:30
                          
   Conform  mediafax.ro,Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Bacău, că Guvernul va colabora cu Aerostar pentru ca această companie să devină un centru regional pentru industria aeronautică din Europa de Sud-Est, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Armata Română va colabora cu compania Aerostar pentru programele majore de înzestrare pe care le are. Aici se va face mentenanţa pentru avioanele F16 pe care Forţele Aeriene le au în dotare. Aerostar este într-o fază foarte avansată de negociere cu Lokheed Martin pentru F16, dar mai ales pentru sisteme HIMARS, la fel şi cu Raytheon pentru programele referitoare la sistemele de rachete Patriot”, a declarant, vineri, ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Protecţie verde pentru filtrul de particule diesel- Molygen New Generation 5W-30 DPF PDF Imprimare Email
Joi, 10 Mai 2018 18:37

      Nou ulei de motor de la LIQUI MOLY: Molygen New Generation 5W-30 DPF

                            

    Familia de produse Molygen de la LIQUI MOLY se distinge printr-o protecţie extrem de eficientă contra uzurii. Acum specialistul german în uleiuri şi aditivi a dezvoltat un nou ulei: Molygen New Generation 5W-30 DPF. „Prin intermediul acestuia şi vehiculele cu filtru de particule diesel profită de protecţia suplimentară“, declară Oliver Kuhn, director adjunct de la laborator la LIQUI MOLY.


Citeşte mai mult...
 
Auto
SAB - Spring Edition & Street Food Park 2018 PDF Imprimare Email
Joi, 10 Mai 2018 11:14

             SAB - Spring Edition & Street Food Park 2018

    cel mai atractiv eveniment Auto–Motor–Sport & Street Food,

                        10–13 Mai, aleea centrala Romexpo

          

    Astazi s-a deschis SAB - Spring Edition  & Street Food Park 2018 cel mai atractiv eveniment Auto–Motor–Sport & Street Food.
    Evenimentul ce se desfasoara intre 10 -13 Mai ,are loc pe aleea centrala de la Romexpo si prezinta publicului largcele  mai interesante modele şi oferte din domeniul auto, 4x4, eco și sport.
     La SAB – SPRING EDITION puteți vedea cele mai interesante modele și oferte din domeniul auto, 4x4, eco și sport de la Alfa Romeo, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Land Rover, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Suzuki, Toyota, Volvo.

    În cadrul acestei ediții gama de autovehicule electrice şi hybride va fi puternic reprezentată de către importatorii și dealerii prezenți.


Citeşte mai mult...
 
Auto
Volvo Trucks prezintă al doilea model de autocamion electric lansat în decurs de trei săptămâni PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Mai 2018 15:07

                     

 

    La numai trei săptămâni după lansarea primului autocamion integral electric Volvo, modelul Volvo FL Electric, compania îşi extinde gama de produse cu încă un autocamion electric. Volvo FE Electric este proiectat pentru activităţi de transport urban de mare tonaj şi de colectare a deșeurilor, cu sarcini maxime de până la 27 de tone. Comercializarea lui va avea loc, în Europa, începând cu 2019.

• Autocamion alimentat integral cu energie electrică, pentru distribuție, colectarea deșeurilor și alte aplicații în condiții urbane, cu o capacitate de 16 tone pentru masa totală maximă autorizată.
• Lanț cinematic: Motor electric cu putere maximă de 185 kW (putere continuă de 130 kW), cu transmisie Volvo cu două viteze. Cuplu maxim motor electric de 425 Nm. Cuplu maxim pe puntea spate de 16 kNm.
• Stocarea energiei: Baterii de litiu-ion, însumând 100 - 300 kWh.

 

Citeşte mai mult...
 
Expozitii
EXPOZITIA "AMPRENTA ZBORULUI" - CORINA CADARIU PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Mai 2018 18:08

 

       EXPOZITIA "AMPRENTA ZBORULUI" - CORINA CADARIU

 

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 672

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home