Total Media News

Ultimele sitiri

Auto
Proiect de modificare a Normei 20/2017 privind RCA, în dezbatere publică PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 15 August 2020 18:34

                               

         Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a lansat în dezbatere publică timp de 10 zile, începând din 12 august, un proiect de modificare şi completare a prevederilor din cadrul Normei nr. 20/2017 referitoare la dovada încheierii asigurării RCA în cazul controalelor efectuate de către autorităţile abilitate.

„Digitalizarea reprezintă un obiectiv foarte important pentru ASF, iar propunerile de modificare a Normei nr. 20/2017 sunt menite să vină în sprijinul asiguratului RCA, în sensul simplificării procedurii de verificare a existenţei unui contract de asigurare civilă obligatorie auto valabil”, se arată într-un comunicat.

Astfel, conform proiectului de modificare şi completare a normei, aflat în consultare publică pe site-ul Autorităţii, conducătorii auto vor putea prezenta agenţilor de poliţie, la un eventual control, şi varianta electronică a poliţei RCA. Prin urmare, nu va mai fi necesar ca şoferii să aibă asupra lor contractul de asigurare obligatorie auto doar în format original, pe suport de hârtie.

 

 

Citeşte mai mult...
 
IT
Huawei 15.6'' MateBook D 15, PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 15 August 2020 18:28

 

Ultrabook Huawei 15.6''

                         Huawei  15.6'' MateBook D 15, FHD, Procesor AMD Ryzen™ 5 3500U (4M Cache, up to 3.70 GHz), 8GB DDR4, 256GB SSD, Radeon Vega 8, Win 10 Home, Silver
Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Ordinul nr. 120/2020 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii a vehiculelor PDF Imprimare Email
Joi, 13 August 2020 12:37

          

                               Masini franceze la vanzare in Romania

     Ordinul nr. 120/2020 pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului administrației și internelor nr. 1.501/2006 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii și eliberarea autorizației de circulație provizorie sau pentru probe a vehiculelor

Modificări(...)

Text publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 725 din 11 august 2020.

În vigoare de la 11 august 2020

În temeiul art. 7 alin. (5) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea și funcționarea Ministerului Afacerilor Interne, aprobată cu modificări prin Legea nr. 15/2008, cu modificările și completările ulterioare,

ministrul afacerilor interne emite următorul ordin:

Ordinul ministrului administrației și internelor nr. 1.501/2006 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii și eliberarea autorizației de circulație provizorie sau pentru probe a vehiculelor, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 941 din 21 noiembrie 2006, cu modificările și completările ulterioare, se modifică și se completează după cum urmează:

1. La articolul 1, alineatele (2) și (4) se modifică și vor avea următorul cuprins:

"

(2) Înmatricularea, autorizarea provizorie și eliberarea unui certificat de înmatriculare se efectuează de serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor în a căror rază de competență proprietarii își au domiciliul, sediul ori reședința în cazul persoanelor fizice cu domiciliul în străinătate, la cererea acestora.

(...)

(4) Autoritățile competente să efectueze înmatricularea, autorizarea provizorie pentru circulație și autorizarea pentru probe încasează tarifele aferente confecționării și valorificării plăcilor cu numere de înmatriculare permanentă, de probă, temporare și provizorii, atribuirii unui număr de înmatriculare preferențial, păstrării combinației numărului de înmatriculare, precum și contravaloarea certificatelor de înmatriculare și a autorizațiilor provizorii."

 

Citeşte mai mult...
 
IT
căștile WH‑1000XM4 PDF Imprimare Email
Marţi, 11 August 2020 12:01

Așteptarea a luat sfârșit - vă prezentăm căștile WH‑1000XM4


 

 

 

Căștile WH‑1000XM4 oferă funcția de top1 de anulare a zgomotului, cu tehnologia cu doi senzori de detectare a zgomotului, un nou cip audio Bluetooth, difuzoare puternice de 40 mm pentru o calitate excepțională a muzicii și autonomie a bateriei de până la 30 de ore2, cu încărcare rapidă. Pe deasupra, căștile oferă confort pur, întreaga zi; Detectarea inteligentă va întrerupe automat muzica când nu mai purtați căștile iar funcția "Speak‑to‑chat" va face același lucru când începeți o conversație. Puteți primi apeluri hands free cu claritate vocală perfectă și vă bucurați de propriul dvs asistent vocal.                                        

                    Căşti cu anulare digitală a zgomotului, purtate în tren

Specificaţii şi funcţii

Inteligente și intuitive, căștile WH-1000XM4 oferă îmbunătățiri suplimentare funcției noastre de anulare a zgomotului, de vârf în domeniu
, o calitate excepțională a sunetului și audiție inteligentă care se adaptează comportamentului și locației în care vă aflați.
Citeşte mai mult...
 
Sport
Adrian Iencsi, oficial la Rapid! PDF Imprimare Email
Luni, 10 August 2020 17:32

Mesajul emoționant al lui Iencsi, care și-a luat rămas bun de la ...

 

Adrian Iencsi, fostul capitan al Rapidului, si ultima data antrenor principal la echipa secunda a Craiovei, a acceptat propunerea trupei unde a cunoscut cele mai mari satisfactii ca jucator, si urmeaza sa fie prezentat in zilele ce urmeaza, cu obiectiv clar: promovarea.

De alta parte, Daniel Niculae a declinat pentru moment oferta de a deveni presedintele Rapidului.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Vezi adversarii echipelor romanesti in Europa! PDF Imprimare Email
Luni, 10 August 2020 13:40

Astazi, echipele romanesti ce intra in preliminariile sezonului 2020/2021 in UEFA Europa League si-au aflat adversarii.

FCSB si Universitatea Craiova au fost capi de serie pentru acest prim tur in timp ce FC Botosani a intrat din pozitia de outsider. 

Astfel: 

FCSB - FC Shirak ( locul 4 din Armenia)

FC Locomotive Tbilisi – CS Universitatea Craiova (locul 6 actual in Georgia)

FC Ordabasy - FC Botosani ( locul 3 in Kazakhstan)

Partidele se vor disputa pe teren primei echipe scoase din urna.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 815

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home