Total Media News

Auto
Piața auto din România - ritmul de creștere susținut din primele 9 luni PDF Imprimare Email
Joi, 17 Octombrie 2019 16:51
                        
   Piața auto din România - ritmul de creștere susținut din primele 9 luni din acest an,
consemnează o creștere solidă (+ 9,7%), în contrast cu evoluția din alte state europene
In luna septembrie, consemnăm în România o creștere a pieței totale de 15,7% comparativ cu luna similară a anului anterior. Astfel, după primele nouă luni din 2019, se înregistrează o creștere  generală de 9,7% comparativ cu aceeași perioadă din 2018. In acest context, este de reținut faptul  că, spre deosebire de majoritatea Statelor Membre UE, România înregistrează o creștere continuă a  pieței în ultimele 12 luni (o singură lună fiind în scădere – martie 2019, probabil datorită așteptarii  începerii programului “Rabla”,.
Pe de altă parte, referitor la vânzările de autoturisme noi din UE, este de remarcat faptul că  grupul celor 5 țări (FR, D, IT, ES, si UK) care, împreună, totalizează cca.75% din piata auto a UE,
înregistrează în primele 9 luni din 2019, o scădere generală de 1,2% comparativ cu aceeași perioadă  din 2018, astfel: Spania -7,4%, UK –2,5%, Franța -1,3%, Italia -3,1%. Singura piață care nu este în  teritoriul negativ și care datorită mărimii sale, are un impact semnificativ asupra evoluției de  ansamblu, Germania, înregistrează la 9 luni o creștere totală de 2,5%.
Citeşte mai mult...
 
Financiar
International Monetary Fund - Technical Assistance Annual Report 2019 PDF Imprimare Email
Miercuri, 16 Octombrie 2019 18:56


      

                                         

    Dezvoltarea capacității rămâne o prioritate esențială, deoarece este unul dintre pilonii fundamentali pentru angajarea cu țările noastre membre. Raportul nostru anual din 2019 al Departamentului pentru piețe monetare și de capital al FMI oferă o imagine de ansamblu a asistenței tehnice oferite în principalele domenii de expertiză ale departamentului, care prezintă diferitele modalități utilizate și prezintă în general modul în care FMI favorizează stabilitatea financiară pe tot globul.
    Păstrându-ne angajat și adaptat la nevoile țării, oferim, de asemenea, informații despre cazurile din țară și modul în care am abordat cererea în domenii de actualitate emergente, precum riscul cibernetic și fintech.

 

Electronic Access:

Download PDF. Use the free Adobe Acrobat Reader to view this PDF file                                                                      

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 PDF Imprimare Email
Miercuri, 16 Octombrie 2019 08:49
                   Imagini pentru logo federatia  romana  de  fotbal
 
   In  sport, ca  si  in  viata , TREBUIE  sa  ai  si  un  pic  de  noroc  !!

 " Într-o seară de poveste, într-o atmosferă feerică, în fața a aproape 30.000 de copii, tricolorii au condus Norvegia, dar au fost egalați în prelungiri. 

   Ai noștri simt pulsul tribunelor, inima copiilor bătând pentru ei și se aruncă în atac. Pușcaș e primul care încearcă, dar nu prinde cadrul porții! Rămânem sus, iar Benzar șutează de la 20 de metri, însă nici el nu e mai norocos. Oaspeții se așează mai greu în teren, au venit la București să joace în liniște și s-au trezit în vulcanul copilăriei. Ødegaard e primul care ne dă emoții, dar… “Apără Tătărușanu!”. Nu cedăm terenul, iar Mitriță ia o minge în banda stângă, trece pe lângă Elabdellaoui țintește colțul lung, dar mingea trece alături. Forțăm, însă Stanciu nu îl învinge pe Jarstein. Replica norvegienilor vine de la Joshua King, dar Tătărușanu e din nou la post. Prima repriză se încheie tot cu ai noștri în atac, dar portarul advers respinge șutul bun al lui Mitriță!

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
RAPID – PETROLUL PDF Imprimare Email
Luni, 14 Octombrie 2019 18:19

               

              Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

  

            

                 RAPID : Petrolul
                1:0 Bogdan Manole (80)

Primul XI 

RAPID
 Tătaru - Voicu (cpt.), B. Manole, Mallo, Goge - Jorza, Piriz, Djuric - Sefer, Labeau, Dulca.
Antrenor: Daniel Pancu.

Rezerve: Achiriloaie - Bonnin, Crețu, Hlistei, Cârstocea, Pănoiu, Roskopf.

 

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Rezervele internaţionale – septembrie 2019 PDF Imprimare Email
Joi, 10 Octombrie 2019 08:05
      

                    

    

    La 30 septembrie 2019, rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 35.423 milioane euro, față de 35.619 milioane euro la 31 august 2019.

În cursul lunii au avut loc următoarele operaţiuni:

  • Intrări de 1.018 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, alimentarea conturilor Ministerului Finanţelor Publice și altele;
  • Ieşiri de 1.214 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, plăţi de rate şi dobânzi în contul datoriei publice denominate în valută şi altele.

Nivelul rezervei de aur este la 103,6 tone. În condiţiile evoluţiilor preţurilor internaţionale, valoarea acesteia s-a situat la 4.540 milioane euro.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Expozitii
Automobilul PREZENT și VIITOR la Salonul Auto București & Accesorii! PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Octombrie 2019 13:26

Peste 400 de modele auto, premiere naționale, noutăți 2019-2020, zeci de vehicule electrice și hibride sunt expuse și te așteaptă cu oferte de nerefuzat!


sab2019 

    Între 10 – 20 Octombrie te așteptăm la Salonul Auto București & Accesorii 2019, evenimentul auto consacrat ce se va desfășura în Pavilionul B2 din Romexpo, cât și în zona exterioară adiacentă pe o suprafață totală de peste 25.000 mp. Doar la SAB poți găsi într-un singur loc o gamă de peste 400 de modele de autoturisme și vehicule comerciale pentru a-l alege exact pe cel care ți se potrivește!

    Sunteți invitații noștri și suntem onorați să vă avem alături de noi, ca de fiecare dată, Joi, 10 Octombrie, ora 12.00 să marcăm împreună deschiderea oficială și conferința de presă a celei de a XVII-a ediții a SAB & Accesorii 2019 ce va avea loc la intrarea Pavilionului B2 - Romexpo, în prezența multor oficialități și reprezentanți ai Ministerelor și Instituțiilor Partenere.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 771

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home