Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
1 iunie vine cu măsuri de relaxare majore pentru sportul românesc PDF Imprimare Email
Vineri, 28 Mai 2021 11:41

Ar putea fi o imagine cu stadion şi în aer liber

Competițiile în spații închise vor putea avea spectatori. În plus, atât în spațiile închise cât și deschise, limita de ocupare de 25% poate fi depășită, dacă suporterii se vaccinează la intrarea în incintă. De asemenea, se redeschid la capacitate maximă sălile de sport şi/sau fitness, precum și piscinele interioare, până la un procent de 70% din capacitatea maximă a spaţiului, în anumite condiții.

Lumea sportului se bucură de la 1 iunie de importante măsuri de relaxare privind participarea spectatorilor la competițiile sportive, dar și cu privire la activitatea sălilor de sport și fitness și a piscinelor interioare, ca urmare a aprobării în ședința de Guvern de ieri a Hotărârii pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 531/2021.

Hotărârea urmează a fi publicată în scurt timp în Monitorul Oficial, urmând să intre în vigoare la data publicării.

Astfel, potrivit noilor reguli, suporterii vor putea reveni la evenimentele sportive în spații închise, fără ca organizatorii să mai aibă obligația de a solicita aprobări sau avize pentru a avea spectatori. Procentul în care aceștia vor putea participa la evenimente sportive este de până la 25% din capacitatea maximă a spaţiului.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Sa fluidizam traficul in Bucuresti PDF Imprimare Email
Vineri, 28 Mai 2021 11:30
       

           Din ce în ce mai multe maşini în trafic - Viaţa Liberă Galaţi

                
                  sa FLUIDIZAM un pic traficul din Bucuresti :
- INTERZICEREA intrarii TIRurilor in Bucuresti ( de la centura ) ; b-DESFINTAREA gardurilor despartitoare de pe sosele ;
c-DESFIINTAREA liniilor de tramvai si trolebuze si inlocuirea lor cu Autobuze ELECTRICE ;
d- preluarea deseurilor menajere intre orele 23,00- 7,00 ;
e- reintroducerea POLIGONULUI la Scolile de soferi si la Examenul auto - ptr. cresterea indeminarii si vitezei de reactie a viitorilor soferi ;
f- inlocuirea tuturor Semafoarelor de Trecere pietoni cu SEMAFOARE INTELIGENTE - cu buton de asteptare ;
g- Analizarea tuturor amplasamentelor de Trecere Pietoni si Desfiintarea celor ce sunt prea aproape una de alta,
h- DEBIROCRATIZAREA  si  Renuntarea  la  obligarea  firmelor  de  a  depune  tot  felul  de  HIRTII  !!
........
  - Sosea  de  centura  cu  regim  de  viteza  de  autostrada
  - Pasaje in  Bucuresti
  - Pasaje  peste  centura,.....
*
Citeşte mai mult...
 
Auto
Din nou împreună la Salonul Auto București & Accesorii, 7-17 Octombrie, Romexpo PDF Imprimare Email
Miercuri, 26 Mai 2021 14:19

Din nou împreună la Salonul Auto București & Accesorii,

7-17 Octombrie, Romexpo

 

Pe locuri, fiți gata, ACCELERĂM spre SAB & Accesorii 2021,

evenimentul auto de referință din România,

semnalul revenirii la normalitate!


Header 1


 

    Salonul Auto București & Accesorii readuce în această toamnă în atenția publicului iubitor de fenomen auto, noutățile și tehnologiile de ultimă generație ale domeniului, în spațiul generos al pavilionului B2 și al zonei exterioare aferente Romexpo, între 7 și 17 octombrie.

 

  Încrederea cu care ne-ați răsplătit de-a lungul celor 17 ediții ale Salonului Auto București & Accesorii, expozanți și vizitatori în egală măsură, reprezintă pentru noi motivația de a veni în întâmpinarea dumneavostră cu o platformă de business solidă care să sprijine piața auto din România.

Prin eforturi comune, dorim ca SAB & Accesorii să reprezinte un accelerator pentru revenirea la normalitate, un real suport pentru redresarea industriei auto, maximizarea vânzărilor și atingerea obiectivelor de business prin interacțiunea cu clienții și specialiștii din domeniul auto.

La SAB & Accesorii 2021, după această pauză impusă prin forța împrejurărilor, veți reîntâlni în direct noile modele, tehnologii și produse din domeniul auto, tematica evenimentului incluzând:....

Citeşte mai mult...
 
International
Nokia and Allo to deploy gigabit fiber network in Malaysia PDF Imprimare Email
Marţi, 25 Mai 2021 07:25

                                         


   Nokia today announced that it has been chosen by Allo, an Information and Communications Technology service provider in Malaysia, to deploy a gigabit fiber network in the states of Melaka, Johor, Negeri Sembilan and East Coast of Malaysia.

    The deployment, which includes Nokia’s Gigabit Passive Optical Network (GPON) solution and Access Management System, will be completed by end of Q2 2021 covering nearly 150,000 homepasses. When completed, the end-users will be able to enjoy a high-speed broadband network and applications that require high capacity. The future-ready fiber network will enable Allo to increase its revenue as it will be able to support new use cases like smart cities, smart poles, edge automation, 5G backhaul, and enterprise services.


Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Eugen Trica a fost dat afara de FC U Craiova! 8 jucatori il urmeaza! PDF Imprimare Email
Luni, 24 Mai 2021 14:48

 

Ar putea fi o imagine cu 11 persoane şi text care spune „Mulțumim! FCU adidas Justi CRA ce_lor AIOVA for OVA OVA”

Eugen Trica a fost demis impreuna cu Ovidiu Dananae astazi de la FC U Craiova, dupa ce ieri ridicase trofeul destinat campionilor din Liga 2, confirmandu-se zvonurile care circulau de 2 saptamani.

" Le mulțumim antrenorilor Eugen Trică și Ovidiu Dănănae, precum și jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda pentru ajutorul lor și le urăm mult succes în carieră."

Citeşte mai mult...
 
Sport
AUR pentru Romania la Campionatele Europene de Karate Seniori PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 22 Mai 2021 21:05
Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi interior
    AUR pentru Romania la Campionatele Europene de Karate Seniori
Astazi este o zi foarte importanta pentru Federatia Romana de Karate. Sportivul nostru Dorin Alexe, a disputat finala Campionatului European de Karate, care se dasfasoara in Croatia, la Porec, la proba de Para-Karate, sportivi cu probleme de vedere, avandu-l ca adversar pe reprezentantul Federatiei Ruse, Alexei Nurenkov. A obtinut 42,26 puncte, urcand astfel pe prima treapta a podiumului si aducand prima medalie de aur pentru FR Karate la Campionatul European de Seniori. Dorin este component al CSA Steaua Bucuresti din anul 2015, unde este antrenat de Cristian Bogza care, in prezent, este si Secretar General al FR Karate. Rezultatul exceptional de astazi a fost prefatat de alte medalii valoroase obtinute de sportiv, sub indrumarea antrenorului sau, la Campionatul Mondial de Karate Goju Ryu si la Campionatul European de Karate Shotokan ESKU. Dorin este medic si se pregateste sa sustina in toamna examenul de rezidentiat, la putine zile dupa ce va evolua la Campionatul Mondial de Karate WKF, Seniori, care va avea loc in Dubai.
Felicitari Dorin Alexe, felicitari Cristian Bogza, felicitari Comisiei Nationale de Para Karate a FR Karate pentru munca depusa de Florin Boca si Bogdan Alic, si multumim tuturor celor care au contribuit la obtinerea acestui rezultat remarcabil! 
Succes in continuare!
Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 843

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home