Total Media News

Copii-adolescenti
Mihai Căldăraru, numit oficial dir. general la Dir.Gen. Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului PDF Imprimare Email
Joi, 01 August 2019 12:59

   Consiliul director al Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului  şi   Protecţiei Sociale, a validat numirea lui Mihai Căldăraru  în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului România   (DGASPCR  – AEDOPS).

               
    Colaborarea cu această Asociaţie a început cu mulţi ani de zile în urmă, dar datorită activităţii intense a lui Mihai Căldăraru, aceasta nu a mai fost productivă. Cu toate acestea, Doamna Riccio Daniela şi-a dat seama de puterea de muncă a lui Mihai Căldăraru, de priceperea acestuia în ceea ce priveşte derularea proiectelor ce ţin de Protecţie Socială, si fără să stea pe gănduri, l-a primit cu braţele deschise în rândurile. Asociaţiei pe care o conduce.
    Pentru a avea o confirmare oficială a ceea ce se întâmplă, astăzi reporterii ziarului IntactMediaNews.ro  au stat  vorbă, telefonic, cu Preşedinta Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, şi am găsit răspuns la câteva întrebări relevante.
Citeşte mai mult...
 
Sport
Sport , bugete, federatii, sportivi....... PDF Imprimare Email
Miercuri, 31 Iulie 2019 11:30


      Sport , bugete, federatii, sportivi.......


     Conform  siteului mts.ro    in  Romania  sunt  inregistrate  77  federatii  sportive.

     Din  cele  77  federatii  sportive  ingregistrate  , Ministerul Tineretului si Sportului  a  repartizat , in  anul  2019, buget  unui  numar  de  63  de  federatii  sportive, dupa  cum  urmeaza :

 buget_MTS_1

Citeşte mai mult...
 
Energie
Cinci oferte pentru retehnologizarea hidrocentralei Vidraru PDF Imprimare Email
Miercuri, 31 Iulie 2019 09:52
                       
    Conform  mediafax.ro, Hidroelectrica a primit cinci oferte în cadrul procedurii de achiziţie sectorială prin negociere competitivă pentru retehnologizarea AHE Vidraru, valoarea estimată a lucrărilor fiind de 82.151.039 euro, sumă la care se adaugă TVA, informează compania.
   Hidroelectrica a primit cinci oferte pentru retehnologizarea hidrocentralei Vidraru
    La procedură s-au înscris cinci ofertanţi: VOITH HYDRO Gmbh & Co KG Austria, Consorţiul ROMELECTRO SA – LITOSTROJ ENGINEERING a.s., Asocierea GE Hydro France SAS – Elecnor SA – Grid Solutions România SRL, Asocierea GULSAN INSAAT SANAYI TURIZM NAKLIYAT VE TICARET a.s. –ZHEFU Holding Group Co. LTD.
Citeşte mai mult...
 
Financiar
Astăzi este ultima zi pentru depunerea declaraţiei unice. PDF Imprimare Email
Miercuri, 31 Iulie 2019 08:15

    Astăzi este ultima zi pentru depunerea declaraţiei unice. Poate fi transmisă şi online sau prin poştă

 

                        

  

      Miercuri este ultima zi pentru depunerea declaraţiei unice, după ce termenul iniţial de 15 martie a fost amânat.

  Astăzi este ultima zi pentru depunerea declaraţiei unice. Poate fi transmisă şi online sau prin poştă

    Declaraţia unică poate fi depusă până la 31 iulie. Prin acest formular se declară, după caz, impozitul pe veniturile realizate din România sau/şi din străinătate în anul 2018, impozitul pe venitul estimat a se realiza din România în anul 2019 sau impozitul aferent normei de venit sau venitul estimat pentru încadrarea ca plătitor de contribuţii sociale pentru anul 2019 şi, după caz, contribuţiile sociale datorate în anul fiscal 2018.

    Declaraţia unică se poate depune prin serviciul Spaţiul Privat Virtual sau poate fi transmisă ANAF prin intermediul serviciului “Depunere declaraţii”, disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro, pe baza unui certificat digital calificat.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Evolutie inmatriculari vehicule comerciale in UE - Sem. I 2019 PDF Imprimare Email
Luni, 29 Iulie 2019 19:29
      Imagini pentru autoutilitare poza
  Analiza  privind evolutia vanzarilor de autovehicule comerciale noi in Uniunea Europeana in primul semestru din 2019
   Conform datelor comunicate recent de catre Asociatia Constructorilor Europeni de
Automobile (ACEA), inmatricularile de vehicule comerciale din UE in luna Iunie 2019 au fost cu 2,8% mai mari decat in luna similara a anului 2018. Defalcat, grupul tarilor EU 15 a inregistrat in luna iunie 2019 o crestere de 2,6% fata de luna iunie 2018, in timp ce, tarile nou intrate (EU12 - fara Malta), una de 5,7%. In acest context favorabil, Romania a inregistrat in luna iunie 2019, o crestere  doar de 0,9% fata de luna similara a lui 2018.
Citeşte mai mult...
 
Esential
România are de încasat creanţe de 716 milioane de dolari şi 1.5 miliarde de ruble transferabile PDF Imprimare Email
Luni, 29 Iulie 2019 09:29

      

               Imagini pentru dolari poza

    Conform  mediafax.ro,România are de încasat creanţe de 716 milioane de dolari şi 1.5 miliarde de ruble transferabile

    Sumele menţionate sunt rezultatul acordurilor comerciale şi guvernamentale de credit pe termen mediu şi lung, încheiate de statul român cu alte state, în principal din Africa, Asia şi America Latină înainte de 31 decembrie 1989, arată un document al Ministerului Finanţelor.

    Din suma totală de 716,2 milioane dolari SUA pe relaţia devize convertibile, 474,9 milioane dolari SUA (66,30%) reprezintă creanţe soluţionate şi reglementate prin semnarea unor acorduri la nivel guvernamental, aprobate prin Hotărâri ale Guvernului şi care se află în diferite stadii de încasare (Irak, R.D. Congo, R.P.D. Coreeană, Guineea, Mozambic) iar 241,3 milioane dolari (33,70%) reprezintă creanţe care nu au fost soluţionate până în prezent (Sudan, Libia, Nigeria, R. Centrafricană, Somalia şi Tanzania).

  În perioada ianuarie – decembrie 2018 s-au încasat în contul creanţelor României 60 milioane dolari.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 753

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home