Total Media News

Monden
Cremă Lift Intens Premium Care PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Ianuarie 2020 11:41
         
      

                        product-image

  Crema lift intens îmbunătățește aspectul și tonusultenului matur prin creșterea fermității, elasticității și a hidratării intense.  Hipoalergenic. Fără parabeni. Testat dermatologic.
Ingrediente active
  • Tightenyl® (2%) este un activ lift inovator, cu rezultate clinice evidente asupra fermității și elasticității pielii.
  • Hyaceramidyl (2%) este un complex ce combină lipozomi de Acid Hialuronic (greutate moleculară mică) cu Squalan şi Ceramide, asigură umplerea ridurilor din interior.
Citeşte mai mult...
 
Timp liber
Zodiac chinezesc 2020 PDF Imprimare Email
Joi, 02 Ianuarie 2020 10:26

 

     

                                                   Imagini pentru semn  zodiac

     Pe 26 ianuarie 2020, se încheie anul Mistrețului de Pământ și intrăm în anul Șobolanului de Metal, considerat un an al Începutului, Reînnoirilor și Schimbărilor. Așadar, în 2020 toate zodiile trebuie să se aștepte la schimbări, oportunități noi, descoperiri și surprize.

      Puteți să vă descoperiți un anume talent și să faceți din el un mod de viață, vă puteți întâlni marea dragoste sau puteți începe o viață nouă în altă țară. Totul este posibil în 2020, anul Șobolanului de Metal. Cel mai important sfat: acceptați schimbările și luați ce e mai bun din fiecare situație nouă, nu vă împotriviți surprizelor pe care le face Șobolanul în anul care urmează!


Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Proiectul de Hotărâre privind (re)organizarea şi funcţionarea Ministerului Muncii şi Protecției Soc, PDF Imprimare Email
Miercuri, 01 Ianuarie 2020 17:26

                                 


               Comunicat de presă

            Proiectul de Hotărâre privind (re)organizarea şi funcţionarea Ministerului Muncii şi Protecției Sociale, în vederea ajustării aparatului de lucru, a fost publicat în dezbatere publică

Ministerul Muncii și Protecției Sociale (MMPS) a afișat, pe pagina proprie de internet, proiectul de Hotărâre privind (re)organizarea şi funcţionarea instituției. Demersul este justificat de angajamentul Guvernului de a evalua eficiența structurilor și de a propune soluții de îmbunătățire, inclusiv de reducere a aparatului public, acolo unde se justifică.

Astfel, proiectul de act normativ supus consultării prevede desființarea a 44 de posturi din structura MMPS, dintre care 14 funcții publice de conducere (3 director general, 2 director și 9 șef serviciu), 26 funcții publice de execuție de consilier superior și 4 funcții contractuale de consilier în cadrul cabinet Secretar de Stat.

 

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Obiceiuri și superstiții de Anul Nou. PDF Imprimare Email
Marţi, 31 Decembrie 2019 09:08

  

                                                 brad

     Superstiţiile spun că Anul Nou trebuie întâmpinat alături de familie şi prieteni, iar pentru ca în următoarele 12 luni să fim sănătoşi să dansăm în aer liber.

Un obiect vestimentar de culoare roşie, bani în buzunar, vâsc, masa îmbelşugată, mersul cu Pluguşorul şi Sorcova se numără între superstiţiile şi obiceiurile românilor la trecerea dintre anPluguşorul, Mersul cu Buhaiul, Jocul Caprei şi Jocul Ursului aducătoare de fertilitate şi Umblatul cu Sorcova pentru a transmite sănătate şi tinereţe celor colindaţi marchează datina românească la trecerea dintre ani.

Potrivit unor superstiţii ale românilor, pentru a avea noroc şi belşug în noul an pe masă se pun struguri şi smochine.

Tradiţii şi obiceiuri de Anul Nou

Odinioară, luna decembrie era numită şi Undrea, dar şi Luna lui Cojoc, Ningău sau Luna lui Andrei. În lumea satului românesc, tradiţiile, obiceiurile şi datinile păstrate reprezintă tezaurul naţional nescris şi înţelepciunea populară.

 

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de iarana
Ryoyu Kobayashi castiga la Oberstdorf! PDF Imprimare Email
Duminică, 29 Decembrie 2019 23:59

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni în picioare

 

Ryoyu Kobayashi a castigat in aceasta seara prima etapa din Turneul celor 4 Trambuline ce se desfasoara intre 28 Decembrie si 6Ianuarie, fiind editia cu nr.68 a competitie de la cumpana dintre ani.

Japonezul, a reusit sa ii invinga pe Karl Geiger si Dawid Kubacki, pe 4 terminand marele favorit dupa calificari, austriacul Stefan Kraft. Kamil Stoch a terminat la mare departare de favoriti, fiind foarte greu sa revina in lupta pentru trofeu, dupa o prima mansa foarte modesta.

Marile dezamagiri ale competitiei au fost reprezentate de necalificarile lui Daniel Andre Tande, castigatorul primelor doua etape ale sezonului, si Gregor Schlierenzauer, fost dublu castigator al Turneului.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Sedința de Guvern din 27 decembrie 2019 PDF Imprimare Email
Duminică, 29 Decembrie 2019 19:10
      Executivul condus de Ludovic Orban s-a reunit, vineri, în a treia zi de Crăciun, în şedinţă, începând cu ora 20.00.
                     

                                                       

    INFORMAŢIE DE PRESĂ privind proiectele de acte normative adoptate sau de care Guvernul a luat act în cadrul ședinței din 27 decembrie 2019

I. ORDONANȚE DE URGENȚĂ
1. ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru completarea art.6 din ordonanţa deurgenţă a Guvernului nr.84/2003 pentru înfiinţarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A prin reorganizarea Regiei Autonome ''Administraţia Naţională a Drumurilor din România''
2. ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ privind prorogarea termenului prevăzut de art. III din Legea nr.352/2015 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr.26/2011 privind înfiinţarea Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier
3. ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru completarea art. 201 din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 777

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home