Total Media News

Ultimele sitiri

Auto
Uniunea Europeană introduce noi etichete pentru anvelopele de iarnă, PDF Imprimare Email
Joi, 22 Aprilie 2021 14:30


  eticheta__anv

   Europa va fi prima regiune din lume care va folosi, începând cu 1 mai, eticheta pentru aderență pe gheață pentru anvelope. Această nouă etichetă cuprinde informații suplimentare despre aderența pe gheață și vine în întâmpinarea cumpărătorilor care își doresc să compare diferite anvelope, oferindu-le acestora posibilitatea de a achiziționa anvelope mai sigure și mai ecologice. Nokian Tyres a solicitat în mod activ schimbarea etichetelor anvelopelor, pentru a facilita achiziționarea de anvelope de iarnă adecvate și sigure pentru consumatorii din toate regiunile Europei.

 

Anvelopele fabricate începând cu luna aprilie 2021 vor fi prevăzute cu etichete noi, care vor începe să fie vizibile treptat pe anvelopele oferite spre vânzare. Acestea vor avea un simbol pentru aderență pe zăpadă și un cod QR către o bază de date europeană extinsă.

Citeşte mai mult...
 
Sport
M.T.S. :Primele 100 de zile PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Aprilie 2021 16:23

COMUNICAT DE PRESĂ

MINISTERUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI

Primele 100 de zile: Reforma este cuvântul de ordine, iar creșterea performanței este principalul obiectiv

  

                 Ministerul Tineretului și Sportului

    După împlinirea a 100 de zile din mandatul ca Ministru al Tineretului și Sportului, Eduard Novak a făcut un rezumat al activității sale și a echipei pe care o conduce, pentru a răspunde interesului public în legătură cu concluziile primelor evaluări, precum și cu planurile pentru perioada următoare.

Reforma este cuvântul de ordine și pilonul care centrează toate demersurile inițiate de la începutul anului și până în prezent.

Dacă vorbim de tineret, reforma vine mai ales în contextul noii realități generate de pandemie. Scopul nostru principal este sprijinirea tinerilor de azi pentru piața muncii de mâine. În acest sens, lucrăm la dezvoltarea unei propuneri de finanțare în valoare de 150 milioane Euro pentru susținerea și dezvoltarea unor activități și proiecte care să-i pregătească pe tinerii din România pentru joburile viitorului.

Dacă vorbim de sport, obiectivul principal este creșterea performanței, care nu se poate realiza fără o evaluare corectă a situației prezente, o structură clară care să lege toate instituțiile implicate, transparență în fluxul financiar și un management eficient și responsabil pe fiecare nivel.

Acestea sunt principiile pe care va fi așezată noua Strategie Națională a Sportului, estimată a fi finalizată până la sfârșit de 2021 și care are 3 obiective clare pentru următorii 10 ani, până în 2032:

  1. Plasarea României în Top 10 mondial la Jocurile Olimpice si Paralimpice
  2. Creșterea procentului populației care face sport de la 5% la 30%
  3. Practicarea zilnică a activităților sportive, în diverse forme, de către elevi.

Pentru atingerea acestor obiective, s-a pornit cu activități ample de audit și control la cluburi sportive si direcții județene pentru tineret și sport. Acestea se vor desfășura pe parcursul anului 2021 și la final vom avea o evaluare clară și corectă a situației din teren.

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Grupa usoara pentru Romania la Tokyo! PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Aprilie 2021 10:50

România și-a aflat adversarii din grupă la Jocurile Olimpice de la Tokyo | Federația Română de Fotbal

Echipa nationala a Romaniei a fost repartizata in cea mai usoara grupa posibila la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Astfel, baietii lui Radoi vor avea de infruntat Koreea de Sud, Honduras, si Noua Zeelanda, in grupa B, echipe cu stiluri total diferite, din continente diferite. In aceste conditii, cu siguranta "tricolorii" se pot gandi sa avanseze spre meciurile de medalie.

Celelalte grupe sunt:

Grupa A: Japonia, Africa de Sud, Mexic si Franta.

Grupa C: Egipt, Spania, Argentina si Australia

Grupa D: Brazilia, Germania, Coasta de Fildes, Arabia Saudita.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
CEC Bank extinde transferurile folosind numărul de telefon în loc de IBAN, PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Aprilie 2021 10:47

                     CEC logo

   Prin aplicația de Mobile Banking a CEC Bank, clienții pot face acum transferuri către orice altă bancă din România folosind numărul de telefon ca alias, în locul IBAN-ului. Astfel, CEC Bank este prima instituție din România care oferă acest serviciu indiferent de banca unde este domiciliat contul destinatarului, chiar și pentru conturile la bănci care nu sunt înrolate în serviciul AliasPay, lansat recent de Transfond. 

  ”Să faci un transfer de bani ar trebui să fie la fel de ușor ca trimiterea unui SMS sau apelarea unui prieten din agenda telefonică. De aceea, am căutat și am găsit o soluție pentru a integra această funcționalitate în aplicația de Mobile Banking a CEC Bank, în condițiile în care vedem tot mai mulți clienți care preferă aplicațiile de Mobile Banking pentru operațiunile de zi cu zi”, a declarat Mugur Podaru, director Operațiuni la Distanță în cadrul CEC Bank.

 

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Comunicat de presă privind poziția B.N.R. în legătură cu monedele virtuale PDF Imprimare Email
Luni, 19 Aprilie 2021 09:39
                

    Banca Națională a României constată menținerea tendinței de creștere a interesului publicului față de monedele virtuale1 (denumite și cripto-active) și atrage atenția că, în opinia sa, acestea continuă să reprezinte active speculative, foarte volatile și extrem de riscante, ce au un potențial ridicat de a genera pierderi financiare la nivelul investitorilor, așa cum s-a menționat în comunicatele emise în data de 11.03.20152 și în data de 6.02.20183.

Deși, potrivit opiniilor Autorității Bancare Europene, riscul de utilizare ilicită a monedelor virtuale se menține ridicat, au fost create premise pentru administrarea acestuia. Astfel, furnizorii de servicii de schimb între monede virtuale și monede fiduciare și furnizorii de portofele digitale sunt obligați, începând cu 15 iulie 2020, să se conformeze prevederilor Legii nr.129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, cu modificările și completările ulterioare, inclusiv în ceea ce privește cerința de a fi autorizați sau înregistrați de Ministerul Finanțelor, prin Comisia de autorizare a activității de schimb valutar.

 

Citeşte mai mult...
 
Sport
CONTRADICTIE| Se pot deschide salile de fitness?! PDF Imprimare Email
Vineri, 16 Aprilie 2021 11:01

 

         Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi persoane stând jos

    Sportul si centrele de fitness, atat in acest moment, cat si in ultimul an au fost printre domeniile cele mai  afectate de pandemia de Covid19.

     Recent, pentru a clarifica si sustine activitatea sportiva, Ministerul Tineretului si Sportului a publicat un ordin, care nu contine nicio data in document de intrare in vigoare, insa este specificat in comunicatul MTS care a insotit documentul ca acesta intra in vigoare de la data publicarii.

    Insa, in acest moment intervine contradictia:

     Desi ministrul Novak a afirmat pentru Antena 3, " "În aceste două luni, nu se va schimba situaţia, aşa am înţeles că mergem cu prelungirea stării de alertă, dar apoi se vor deschide, acum e o perioadă grea pentru toată lumea", documentul contine o anexa in care este reglementata si activitatea salilor de fitness si aerobic, nu doar a concursurilor si testelor rapide, si a diverselor activitati.

    Chestionat de redactia Total Media News, cu privire la intrarea ordinului in vigoare, dar si asupra salilor de fitness si aerobic, MTS a raspuns: "Urmare emailului dumneavoastra transmis in data de 10 aprilie, inregistrat la MTS cu nr. 4523/13.04.2021, va informam ca pot fi desfasurate competitii sportive in spatii inchise, cu respectarea conditiilor prevazute in Ordinul MTS nr.197/6.04.2021, publicat in MO 358/8.04.2021."

     Astfel, inclusiv salile de fitness tinand cont de raspunsul MTS si-ar putea relua activitatea, conform normelor in vigoare pentru spatii inchise  ?


Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 843

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home