Total Media News

Fotbal
Răzvan Burleanu, numit de UEFA în grupul de lucru dedicat strategiei comerciale pentru competițiile PDF Imprimare Email
Vineri, 19 Iulie 2019 10:20

    Răzvan Burleanu, numit de UEFA în grupul de lucru dedicat strategiei comerciale pentru competițiile la nivel de echipe naționale

                   Răzvan Burleanu.png
              

    Forul continental a decis monitorizarea dezvoltării și implementării strategiei comerciale și de marketing pentru competițiile în care sunt implicate primele reprezentative europene printr-un grup de lucru din care mai fac parte reprezentanții federațiilor din Anglia, Franța, Germania, Olanda sau Belgia.

     În contextul în care se apropie un nou ciclu de vânzare a drepturilor comerciale pentru competițiile la nivel de echipe naționale, 2022-2028, UEFA a constituit un grup de lucru dedicat strategiei pentru Campionatele Europene, preliminariile Campionatelor Europene și ale Cupei Mondiale pe zona europeană și Liga Națiunilor.

     Obiectivul este crearea unui program comecial prin contribuția federațiilor naționale, astfel încât să se asigure optimizarea rezultatului pentru toate părțile implicate în acest amplu proces comercial și de marketing.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Studiu : Un drum greoi pentru sectorul auto, între volume slabe, reglementări stricte, inovații .... PDF Imprimare Email
Joi, 18 Iulie 2019 10:58


           


    Euler Hermes, liderul global în asigurarea de credit comercial şi recunoscut specialist în domeniul garanţiilor şi al colectării creanţelor, prezintă un studiul privind evoluția sectorului auto, care are o valoare la nivel mondial de 5.800 miliarde de dolari și are un risc mediu.

 

    În 2018, la nivel mondial vânzările de autoturisme și producția de automobile au înregistrat primele scăderi din ultimii nouă ani, iar 2019 se așteaptă să rămână provocator pentru industria automobilelor.


     Vânzările de vehicule noi ușoare ar trebui să scadă în SUA (-2% până la 16,8 milioane de unități), din cauza finanțării mai puțin susținute și a unei concurențe sporite cu piața second-hand în creștere. În China, cea mai mare piață de autoturisme (reprezentând mai mult de 29% din vânzările globale anul trecut), vânzările au început în 2019 într-un ritm lent și ar trebui să beneficieze treptat doar de o redresare a încrederii consumatorilor în ceea ce privește stimulentele fiscale și mandatele de emisie - două aspecte care au condus la prima scădere a vânzărilor după aproape trei decenii, în 2018. Piața UE se va strădui să evite stagnarea pe tot parcursul anului și va avea performanțe lunare volatile în vânzări, comparativ cu turbulențele de anul trecut cauzate de introducerea Procedurii de testare a vehiculelor ușoare armonizate la nivel mondial (WLTP).

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Salonul Auto București & Accesorii 10 - 20 octombrie 2019 ROMEXPO PDF Imprimare Email
Marţi, 16 Iulie 2019 18:41

                     Expoziție cu participare internațională și

     platforma de business Nr. 1 a domeniului auto din România

       Salonul Auto Bucuresti & Accesorii | www.sab.ro

   SAB & Accesorii 2019, evenimentul ce a devenit în timp, prin eforturi susținute din partea tuturor celor implicați în toate etapele organizării și desfășurării lui principalul punct de întâlnire și interacțiune al profesioniștilor din industria auto cu publicul specializat și iubitor al fenomenului auto, prezintă în perioada 10 - 20 octombrie 2019, la Romexpo ultimele tehnologii și cea mai diversificată ofertă din domeniu.

   Aflat anul acesta la cea de a XVII-a ediție și împlinind 26 de aniSalonul Auto București & Accesorii, evenimentul care îmbină experiența edițiilor organizate până în prezent cu dinamica contextului inovativ și economic actual, vine cu o platformă complexă ce se transformă pe perioada celor 11 zile de desfășurare într-un adevărat centru de afaceri în domeniul auto. 

 

Citeşte mai mult...
 
IT
ASUS 15.6'' VivoBook 15 X512UA, FHD, PDF Imprimare Email
Marţi, 16 Iulie 2019 11:02

                      ASUS 15.6'' VivoBook 15 X512UA, FHD, Procesor Intel® Core™ i3-8130U (4M Cache, up to 3.40 GHz), 8GB DDR4, 256GB SSD, GMA UHD 620, No OS, Grey

   Notebook / Laptop ASUS 15.6'' VivoBook 15 X512UA,

  FHD, Procesor Intel® Core™ i3-8130U (4M Cache, up to 3.40 GHz), 8GB DDR4, 256GB SSD, GMA UHD 620, No OS, Grey

...................................

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Rapid este în cantonament în Antalya PDF Imprimare Email
Luni, 15 Iulie 2019 13:29

            

                    Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, oameni făcând sport, iarbă, în aer liber şi natură

  Aflată în cantonament în Antalya, la Bolu, Rapid a susţinut până în momentul de faţă trei partide amicale cu formaţiile Malatyaspor, TPFD (selecţionată turcă a jucătorilor fără contract) şi Turkmenistan U21.
Formaţiile trimise pe teren de Daniel Pancu au câştigat toate cele trei întâlniri, însă a surprins apetitul ofensiv al giuleştenilor care au înscris 13 goluri şi au primit doar 3.

RAPID-MALATYASPOR 2-0
Au marcat: Jorza (22), Drăghiceanu (80)
Drăghia-Voicu, Mallo, Iacob, Oanea-Cârstocea, Lazăr, Jorza, Sefer-Hlistei, Vlada.
Au mai jucat: Ciuculescu, Manole, Demici, Pănoiu, Drăghiceanu, Dulca, Dodoi

RAPID-TPFD 3-2
Au marcat: Cârstocea (28), Hlistei (30), Sefer (75)
Ciuculescu (Achiriloaie 59)-Voicu (Babaua 46), Erichot, Manole, Finica-Cârstocea, Lazăr (Pănoiu 46), Jorza-Hlistei (Dodoi 46), Vlada, Sefer

 ................................

Citeşte mai mult...
 
Esential
Cea mai mare mina de diamante va fi inchisa PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 13 Iulie 2019 11:57

Cea mai mare mină de diamante din lume va fi închisă, după patru decenii de producţie

    Conform  mediafax.ro,Cea mai mare mină de diamante din lume, situată în Australia, vestită pentru gemele roz şi roşii extrase, va fi închisă de Rio Tinto Group după patru decenii de producţie

                  
Imaginea articolului Cea mai mare mină de diamante din lume va fi închisă, după patru decenii de producţie

 

     Mina Argyle din vestul Australiei a transformat piaţa pietrelor preţioase din 1983, când au început operaţiunile de extracţie, furnizând pietre preţioase atât pentru segmentul premium cât şi pentru zona mai ieftină.

      Jucătorii din piaţă cred că închiderea minei va duce la o creştere a preţurilor pe o piaţă aflată în scădere încă din 2011.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 753

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home