Total Media News

Expozitii
Expozitia personala de pictura - LUCIA JUNCU PDF Imprimare Email
Joi, 09 Noiembrie 2017 14:40

 

    

    Galeria de Arta ELITE PROF ARTA va invita la vernisajul expozitiei personale de pictura - LUCIA JUNCU.

   Evenimentul va avea loc pe 15 NOIEMBRIE 2017, ORELE 18,30 la World Trade Center - Hotel Pullman - Piata Montreal nr.10


Citeşte mai mult...
 
Esential
Modificări ale Codului fiscal privind impozitul pentru IMM-uri, impozitul pe venit și contribuțiile PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 19:39

                                                            

   Guvernul a aprobat astăzi, prin modificarea Codului fiscal, o serie de măsuri cu impact benefic atât economic, cât și social.

   În domeniul impozitării societăților, Ordonanța de urgență adoptată în ședința de astăzi revizuiește sistemul de impunere a microîntreprinderilor, astfel încât vor beneficia de impozit de 1%  pe veniturile realizate și IMM-urile care realizează venituri de la 500.000 euro la 1.000.000 euro și care în prezent plătesc impozit de 16% pe profit.

    De asemenea, se elimină condiția privind realizarea de venituri din consultanță și management. Menționăm că în prezent, firmele care obțin venituri din consultanță și management pot plăti impozit pe veniturile microîntreprinderilor, dacă aceste venituri nu depășesc 20% din veniturile totale.

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Guvernul a stabilit cerințele tehnice pentru implementarea caselor de marcat cu jurnal electronic PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 16:26

 

                                       

    Guvernul a modificat, în ședința de astăzi, printr-o hotărâre, normele metodologice de aplicare a OUG nr 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat fiscale, stabilind cerințele tehnice pe care casele de marcat cu jurnal electronic trebuie să le îndeplinească pentru a fi autorizate.

    Potrivit unei ordonanțe adoptate în luna august de Guvern, casele de marcat cu jurnal electronic vor deveni obligatorii de la 1 iunie 2018 pentru firmele mijlocii şi mari, respectiv de la 1 august 2018, pentru firmele mici, realizându-se înlocuirea treptată a celor de generație veche cu rolă jurnal de hârtie.

   Principalele elemente de noutate cuprinse în actul normativ sunt:

 

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Hotărârile CA al BNR pe probleme de politică monetară PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 13:04

 

         

   În şedinţa din 7 noiembrie 2017 Consiliul de administraţie al Băncii Naţionale a României a hotărât următoarele:

  • Menținerea ratei dobânzii de politică monetară la nivelul de 1,75 la sută pe an;
  • Îngustarea coridorului simetric format de ratele dobânzilor facilităților permanente în jurul ratei dobânzii de politică monetară la ±1,00 puncte procentuale de la ±1,25 puncte procentuale. Astfel, începând cu 8 noiembrie 2017, rata dobânzii pentru facilitatea de depozit crește la 0,75 la sută, iar rata dobânzii aferente facilității de creditare se reduce la 2,75 la sută;
  • Gestionarea fermă a lichidităţii din sistemul bancar;
  • Păstrarea nivelurilor actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile pasivelor în lei şi în valută ale instituţiilor de credit.

Rata anuală a inflației a crescut în luna septembrie la 1,77 la sută (de la 1,15 la sută în luna august), uşor peste nivelul prognozat, reintrând în interiorul intervalului de variaţie al ţintei staţionare, în linie cu anticipaţiile. Creşterea a fost determinată, în principal, de ascensiunea preţurilor volatile ale produselor alimentare şi de majorarea preţului combustibililor ce a reflectat creşterea cotaţiilor internaţionale ale petrolului şi a accizei la carburanţi, precum şi de accelerarea inflaţiei de bază.

 

Citeşte mai mult...
 
Sport
Parteneriat COSR-BCR de peste jumatate de milion de euro, pe an, pana la Tokyo 2020 PDF Imprimare Email
Marţi, 07 Noiembrie 2017 18:51

 

                                       

    Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), si Sergiu Manea, CEO al Bancii Comerciale Romane (BCR), au semnat un parteneriat in cadrul unui eveniment special organizat la elegantul sediu central al BCR din Calea Victoriei nr. 15, la care au participat George Boroi, secretarul general al COSR, Camelia Potec si Alexandru Dedu, vicepresedinti ai COSR, membri ai Comitetului Executiv al COSR si personalitati din cadrul BCR. COSR si BCR au deschis astfel oficial un parteneriat strategic pentru sprijinirea performantei sportive si dezvoltarea educatiei prin sport in Romania.

    Prin parteneriatul cu COSR, BCR s-a angajat sa sustina o investitie care depaseste jumatate de milion de euro, pe an, atat prin aport financiar direct, cat si prin proiecte comune de dezvoltare. Printre cele mai importante proiecte COSR care vor fi sprijinite in mod direct si in perioada imediat urmatoare de BCR se numara programul Samurai 2020.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Apartamentele s-au ieftinit în Bucureşti, dar s-au scumpit în restul ţării PDF Imprimare Email
Marţi, 07 Noiembrie 2017 14:04

                

    Conform  mediafax.ro,apartamentele din Bucureşti s-au ieftinit, iar cele din restul ţării s-au scumpit, per ansamblu, cu 3,5%, în timp ce atât casele din Capitală, cât şi cele din ţară s-au scumpit cu 3,7%, respectiv 3,9%, în al treilea trimestru din 2017 faţă de trimestrul trecut, potrivit Imobiliare.ro.

    În al treilea trimestru din 2017, preţurile solicitate pentru locuinţele scoase la vânzare la nivel naţional s-au menţinut, per ansamblu, la un nivel relativ constant faţă de cele trei luni anterioare, potrivit unui raport realizat de Analize Imobiliare, platforma dezvoltată de Imobiliare.ro. Stagnarea se datorează în mod exclusiv tendinţei de ieftinire consemnate de apartamentele din Bucureşti, întrucât cele din restul ţării s-au apreciat, per ansamblu, cu 3,5%, iar casele s-au scumpit atât în Capitală (cu 3,7%), cât şi în ţară (cu 3,9%).

Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 640

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home