Total Media News

Companii
Tren diesel care se face la Pașcani PDF Imprimare Email
Marţi, 23 Iunie 2020 13:32
                      tren diesele
    La final de 2019 pasionații de trenuri au fotografiat în București, pe Valea Prahovei sau pe magistralele spre Moldova un automotor diesel alb fabricat la Pașcani. Rar putem vedea un tren nou pe liniile românești, iar în articol puteți citi despre ce viteză prinde trenul, de când se lucrează la el și când l-am putea vedea plin cu călători. Nu sunt multe locurile din România unde se produce material rulant feroviar: la Craiova se fac trenuri electrice și locomotive, la Arad se construiesc vagoane, iar la Pașcani se repară vagoane și se lucrează la aceste automotoare diesel.
    Automotorul diesel este produs de Electroputere VFU Pașcani, este destinat transportului pe distanțe medii cu viteză maximă de 120 km/h și este alcătuit din trei vagoane (vagon motor + vagon remorcă+ vagon motor). Pot călători în total 164 de pasageri (142 la clasa a 2-a și 22 la clasa 1), iar trenul are 60 de metri lungime.
*
Citeşte mai mult...
 
Sanatate
How gut bacteria can break down cholesterol to improve cardiac health PDF Imprimare Email
Joi, 18 Iunie 2020 11:45

                       New research has homed in on the bacterial gene responsible for metabolizing cholesterol, although the exact gut microbiome microbe doing this in humans is still unknown

                
     New research has homed in on the bacterial gene responsible for metabolizing cholesterol, although the exact gut microbiome microbe doing this in humans is still unknown

     An impressively rigorous new study, led by researchers at the Broad Institute of MIT and Harvard, is shedding light on a century-old mystery. The study describes how bacteria in the gut can metabolize cholesterol at levels high enough to improve a person’s cardiac health.

      For well over 100 years scientists have known some people seem to have an ability to metabolize cholesterol in the gut more effectively than others. A compound called coprostanol was the big clue, and the general hypothesis has been there must be a type of gut microbe that can turn cholesterol into coprostanol.


“It’s been known for a long time that some gut bacteria could form coprostanol from cholesterol, but we didn’t know which species of bacteria were doing this or how they were doing it,” explains Douglas Kenny, first author on the new study.

One of the starting points for the research came from an old study describing the discovery of microbe in a lagoon filled with hog sewage that was found to effectively metabolize cholesterol into coprostanol. So the researchers set out to sequence the entire genome of this cholesterol-consuming hog bacterium with the goal of finding out which particular enzyme is responsible for converting cholesterol into coprostanol.

 

*
Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Pensiile speciale peste 7.000 de lei vor fi impozitate cu 85%. PDF Imprimare Email
Miercuri, 17 Iunie 2020 17:23

            PSD vrea mai mulți bani pentru primării – Ştiri locale de ultima ...

 

    Proiectul pentru impozitarea tuturor pensiilor speciale a fost adoptat azi în Camera Deputaților, cu 307 voturi „pentru” și un vot „împotrivă”. Astfel, pensiile speciale peste 7.000 de lei vor fi impozitate cu 85%. Este vorba doar de suma care depășește pragul de 7.000 de lei. Pensiile speciale cuprinse între 2.000 și 7.000 de lei vor fi impozitate, ca și până acum, cu 10%.

Partidele s-au pus de acord și vorbesc de „miercurea albă”. PSD, PNL și USR susţin fiecare în parte că demersul li se datorează, scrie News.ro. Proiectul are susținerea tuturor partidelor parlamentare.

„Toate pensiile speciale din România vor fi impozitate, iar cele care depășesc 7.000 de lei vor fi impozitate cu 85%, urmare a unui amendament inițiat și susținut de PNL și PSD. În mod similar vom acționa și mâine în ceea ce privește pensiile speciale ale parlamentarilor, astfel încât să fie îndepărtatată orice inechitate socială între pensionari”, a anunțat liderul deputaților PNL, Florin Roman.

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Programul play-off-ului Ligii 2 Casa Pariurilor! PDF Imprimare Email
Miercuri, 17 Iunie 2020 11:23

 

Programul ultimei părți a sezonului a fost stabilit printr-o tragere la sorți programată miercuri, 17 iunie, la Casa Fotbalului.

 
                       Minge de Fotbal - ROMANIA - Marimea 5 - eMAG.ro
   În urma tragerii la sorți, programul play-off-ului Ligii 2 Casa Pariurilor este următorul:

Etapa 1 (4 iulie 2020)
UTA ARAD – FC PETROLUL
TURRIS-OLTUL – CAMPIONII FC ARGEȘ
CS MIOVENI – FOTBAL CLUB RAPID

Etapa 2 (11 iulie 2020)
FC PETROLUL – FOTBAL CLUB RAPID
CAMPIONII FC ARGEȘ – CS MIOVENI
UTA ARAD – TURRIS-OLTUL

Etapa 3 (18 iulie 2020)
TURRIS-OLTUL – FC PETROLUL
CS MIOVENI – UTA ARAD
FOTBAL CLUB RAPID – CAMPIONII FC ARGEȘ

Etapa 4 (25 iulie 2020)
FC PETROLUL – CAMPIONII FC ARGEȘ
UTA ARAD – FOTBAL CLUB RAPID
TURRIS-OLTUL – CS MIOVENI

Etapa 5 (1 august 2020)
CS MIOVENI – FC PETROLUL
FOTBAL CLUB RAPID – TURRIS-OLTUL
CAMPIONII FC ARGEȘ – UTA ARAD

Prin decizia Comitetului de Urgenţă al FRF din 14 mai 2020, care a fost validată în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din 27 mai 2020, s-a decis ca sezonul 2019-2020 al competiţiei Liga 2 Casa Pariurilor să se încheie cu un play-off între primele şase clasate la momentul întreruperii cauzate de pandemia COVID-19.

 

Citeşte mai mult...
 
Sport
Fitmodel World PDF Imprimare Email
Marţi, 16 Iunie 2020 12:05
    Este posibil ca imaginea să conţină: 7 persoane, text care spune „FITPARADE GYMSPORTS FESTIVAL FITMODEL WORLD 2020, 17-18 OCTOBER BUDAPEST HUNGARY”
    Dacă te pregătești pentru sezonul curselor de toamnă, intră în calendar: 17-18. octombrie la Budapesta. Locație nouă, concept nou, multe surprize pentru concurenți.
    Fitmodel World categorii:
bikini juniori-165 cm, + 165 cm,
bikini-160,- 165,- 170,+ 170 cm,
wellness open, model sport-165 ,+ 165 cm,
FitLady + 35 ani,
SportLady + 35 ani, Fitt Mama-165,+ 165 cm
#talentearch #fitness #fitness #fitness #fitness #fitness #fitness #fitmoms #sport #sportmodel #fitness life #dependent de fitness fitness fitparade001 @valbera_sport @till_bernadett
*
Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Rolul comunicarii in sport PDF Imprimare Email
Luni, 15 Iunie 2020 18:26

                      

 

            Comunicarea este o functie vitala a vietii noastre de zi cu zi, si de asemenea, are o importanta deosebita si in sport, pe langa faptul ca ne ajuta sa ne intelegem, si sa convietuim, este si tema principala a acestui volum. 

    Sportul, pe de alta parte este un alt element important pentru noi, datorita faptului ca are numeroase functii ce ne ajuta sa ne pastram sanatatea la un nivel bun la nivel de sport de masa, dar si datorita faptului ca sportul de performanta naste modele ale societatii, in materie de rezultate, conduita si asa mai departe.
    Cartea pe care am scris-o, se concentreaza pe nevoia comunicarii in sport, intr-un moment in care Romania traverseaza o perioada delicata din punct de vedere al rezultatelor,finantarii si infrastructurii, iar volumul este destinat sportivilor, specialistilor din sport, fanilor sportului si nu in cele din urma reprezentantilor cluburilor si federatiilor. O comunicare buna atrage dupa sine o serie de consecinte pozitive ce contribuie la dezvoltarea sportului, pe mai multe paliere.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 807

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home