Total Media News

Esential
Pretul gazelor se MAJOREAZA PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Ianuarie 2018 15:41

                                            

                     

 " eNGie

Dlrectla Comercializare Energie

Fax. 021.301.20.08

Nr. 19769 Data iesire: 15.12.2017

Cod partener: 191.................................

NOTIFICARE

Stimate Partener,

Facem referire la Contractul de vanzare-curnparare lncheiat lntre societatea dvs. si ENGlE Romania SA (denumit In
continuare Contractul)

Avand in vedere:

- i)           Obligatia legala a producatorilor  si  fumizoriior-de-gaze-naturale de-a lnchela tranzactii pe pletele centralizate  de gaze naturale din Romania, In procent de 30% din volumul total tranzactionat" si stabilirea nivelului de stoc  minim de gaze naturale pe care fiecare titular al licentei de furnizare a gazelor naturale are obliqatia de a-I constitui In depozitele de Tnmagazinare subterana'":

        ii)    Cresterea preturilor de achizitie a gazelor naturale de pe pietele centralizate pentru produsele pe termen  scurt, de peste 38% raportat la pretul de plata din luna ianuarie 2017, care a majorat costurile pentru
acoperirea profilului de consum al portofoliului de clienf pe perioada iernii;

iii) Dispozitiile contractuale referitoare la Modificarea de circumstante,

in conditiile mai sus mentionate, dorim sa va inforrnarn ca pentru lunile de consum ianuarie-martie   si 
octombrie-decembrie, pretul gazelor naturale aferent Contractului se majoreaza cu 0,01 lei/KWh.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Taxa de salubrizare în Sectorul 4 a crescut cu 240% ptr. persoanele fizice PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Ianuarie 2018 09:25

 

                                                

      Incepem  anul  2018  cu  vesti  " bune" :

     Taxa de salubrizare în Sectorul 4 a fost majorată de la 5 lei la 12 lei de persoană pe lună, începând din acest an, termenele de plată fiind stabilite la 31 martie, respectiv 30 septembrie, iar în cazul achitării integrale a taxei înainte de primul termen, persoanele fizice beneficiază de 20% reducere.
În cazul persoanelor juridice, valoarea taxei se ridică acum la 80 de lei pe lună, cu reducere de 40 la sută dacă este plătită integral înainte de 31 martie. Majorarea tarifului s-a decis prin hotărâre de Consiliu Local, care a intrat în vigoare în 1 ianuarie 2018. Potrivit hotărârii, taxa de salubrizare este 12 lei pe lună pentru fiecare persoană fizică, inclusiv minori şi de 80 de lei pe lună pentru persoanele juridice şi pentru persoanele fizice cu profesii liberale, persoanele fizice autorizate, întreprinderile familiale şi înreprinderile individuale. Termenele de plată sunt 31 martie şi 30 septembrie, inclusiv, iar în cazul achitării integrale a acestei taxe înainte de 31 martie, se vor acorda reduceri de 20 la sută pentru persoanele fizice, 40 la sută pentru persoanele juridice şi 60 la sută pentru persoanele fizice cu profesii liberale, şi persoanele fizice autorizate să desfăşoare activităţi economice, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale.


   Petitie  ptr. ANULARE  taxa Salubrizare :

  "

Anulare taxă salubrizare încasată de D.I.T. L. Sector 4

Către,  Primăria Sectorului 4 București 

             Consiliul Local Sector 4

Solicităm Primăriei Sector 4,  Consiliul Local,  anularea Hotărârilor privind taxa de salubrizare stabilită în sarcina locuitorilor Sectorului 4, București, și implicit, anularea obligației ca aceasta să fie achitată de către fiecare persoană la Direcția de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 4.

Solicitam Primăriei Sector 4, prin reprezentantul său - dl primar Daniel Baluta,  să publice pe site-ul primăriei,  într-un mod cât mai transparent, încasările și plățile pe care le gestionează în numele și pentru cetățenii sectorului 4, București. ...........................................................................................................................SEMNEAZA  aici :.--https://www.petitieonline.com/anulare_tax_salubrizare_ncasat__de_dit_l_sector_4Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Horoscop 2018 PDF Imprimare Email
Luni, 01 Ianuarie 2018 18:57

       Ce iti rezerva anul care vine, in functie de zodie

   Anul 2018 este anul progresului pe toate planurile, pentru toate zodiile – afla ce iti rezerva astrele in 2018, in functie de zodia ta!


           

    Semnele zodiacale de foc (Berbec, Leu si Sagetator) vor avea parte de creativitate la cote maxime in 2018. Semnele de pamant insa (Taur, Fecioara si Capricorn) vor inregistra progrese uriase pe plan profesional. Semnele de apa (Gemeni, Balanta si Varsator) au parte de noi inceputuri in anul 2018, in mod deosebit pe plan personal. Semnele de apa (Rac, Scorpion si Pesti) muncesc din greu pentru a-si atinge telurile si rezultatele vor aparea.

    Berbec

  In anul 2018, astrele vor oferi nativilor din zodia Berbec o serie de oportunitati. Berbecul va trebui sa munceasca din greu, insa atat cariera acestuia, cat si castigurile sale, vor ajunge pe culmi nebanuite. Imaginea pe care o ai conteaza mai mult decat ar trebui, asa ca nu o neglija – acorda mai multa atentie aparentelor.

 

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Happy new year 2018 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 30 Decembrie 2017 14:43

 

   La  Multi  Ani  tuturor  ROMANILOR  !!


                 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
noi ne pregatim pentru anul 2018................. PDF Imprimare Email
Joi, 28 Decembrie 2017 18:49

 

 

         noi ne pregatim pentru anul 2018.................

                     cameraman

 

               Solicitam tuturor  firmelor, federatiilor sportive  si  celorlale  organizatii,asociatii,cluburi, etc.   sa ne transmita
- in vederea unor posibile colaborari ( publicitate , transmisii LIVE ,.....)-


Calendarul competitional ce se va desfasura in Romania la nivel international ( campionate Mondiale ,Europene,balcanice,... ) si la nivel national
- www.total-media-news.ro-

http://www.total-media-news.ro/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=53&video_id=158

 

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Presedintele Iohannis a promulgat legea TVA Split PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Decembrie 2017 18:16

 

                                             

Legea a suferit numeroase modificări față de forma inițială propusă de Guvern.

Documentul stabilește că mecanismul plății defalcate a TVA va fi obligatoriu doar pentru firmele în insolvență și cele care înregistrează datorii la plata TVA, peste un anumit plafon (la finele anului 2017 și apoi începând din ianuarie 2018).

Sistemul split TVA va fi aplicat obligatoriu doar de către firmele publice și private aflate în insolvență sau care au datorii la plata TVA, celelalte companii urmând să aibă libertatea de a-l pune în practică doar dacă vor.

Obligația revine firmelor care:

  • la finele anului 2017 au datorii la plata TVA mai mari de 15.000 de lei (firme mari), 10.000 de lei (firme medii), 5.000 de lei (firme mici și persoane fizice), dacă acestea nu sunt achitate în ianuarie 2018;

  • începând de la 1 ianuarie 2018 au datorii la plata TVA mai vechi de 60 de zile de la scadență mai mari de 15.000, 10.000, respectiv 5.000 de lei;

  • se află sub incidența legislației insolvenței.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 650

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home