Total Media News

Ultimele sitiri

Entertainment
Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur" - Braşov PDF Imprimare Email
Luni, 03 Septembrie 2018 08:35

Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur" - Braşov şi-a desemnat premianții

            radiojurnal

Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur", găzduit de Braşov şi la care Radio România este coproducător, şi-a desemnat aseară câştigătorii.

Cine sunt aceştia, dar şi care este programul ultimei zile a evenimentului ne spune reporterul nostru Bogdan Pavlică.

Seară cu adevărat specială la Braşov, cu speranţe, emoţii, satisfacţii, neîmpliniri, despre nostalgie e prea devreme să vorbesc, însă cu foarte multă muzică bună. Concursul Internaţional "Cerbul de Aur" şi-a desemnat câştigătorii, într-o supergală de decernare şi, da, "Cerbul de Aur" are un stăpân.

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
EPIDEMIA de pestă porcină din România. PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Septembrie 2018 13:10

         

                             

    Conform  mediafax.ro,Dăncilă anunţă vizita comisarului pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală

    Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, că Phil Hogan, comisarul pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală se va afla în România în contextul discuţiilor legate de măsurile privind pesta porcină. Potrivit programului oficial, comisarul va merge şi la Cluj-Napoca, în data de 14 septembrie.

    Uitaţi-vă şi la ţările celelalte, din păcate este un virus care nu are antidot şi nu putem să spunem că eradicăm de mâine de peste tot, dar că vom lua toate măsurile. Am avut experţi de la Comisia Europeană şi în curând vom avea, în România, comisarul pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, la Constanţa.

 

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Cat valoreaza o viata ? PDF Imprimare Email
Vineri, 31 August 2018 21:51

  Toti  alergam    sa  facem  o  scoala  buna, sa  avem  un  serviciu  bun , sa  avem  o  casa   sau  o  masina   frumoasa...........................

                           Dar   oare  CAT  VALOREAZA  O  VIATA  ?

   "Florentina Prisăcaru, diagnosticată cu o formă rară de cancer, are nevoie de ajutor

                               Florentina Prisăcaru
"Florentina Prisăcaru, o tânără de 24 de ani, a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, iar pentru a învinge lupta cu boala are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi.

   Florentina Prisăcaru, recent absolventă a Masteratului Comunicare Audio-Video, din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, sarcom cu celule clare de părți moi. Pentru a putea supraviețui, Florentina are nevoie de ajutorul nostru. 

După îndelungi căutări și vizite la medici din Franța și Austria, Florentina a descoperit un tratament experimental în Statele Unite, California. Pentru a urma acest tratament de lungă durată, tânăra are nevoie de o sumă enormă de bani, aproximativ 500.000 de dolari.

Cei care vor să o ajute pe Florentina să supraviețuiască pot realiza donații în următoarele conturi:

Beneficiar: Florentina Loredana Prisacaru
Cont RON: RO85BTRLRONMFRT254280401
Cont EUR: RO31BTRLEURCRT0254280401


Citeşte mai mult...
 
Esential
Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru extinderea aeroportului Henri Coandă PDF Imprimare Email
Vineri, 31 August 2018 12:49
            Aeroportul Internațional Henri Coandă București (martie 2013)
  Conform  mediafax.ro,Executivul a aprobat, în şedinţa de miercuri, o Hotărâre privind indicatorii tehnico-economici pentru programul strategic de dezvoltare a insfrastructurii aeroportuare la aeroportul internaţional Henri Coandă din Bucureşti.

„Acest program prevede investiţii în dezvoltarea infrastructurii Aeroportului Internaţional Henri Coandă - Bucureşti şi constă, în principal, în construirea unui nou terminal de pasageri, capabil să acomodeze traficul de pasageri existent şi prognozat, noi căi de rulare şi platforme de staţionare pentru aeronave şi infrastructura aeroportuară asociată acestora. Totodată, în zona de est se va dezvolta infrastructura nouă de acces la aeroport, dar şi alte infrastructuri adiacente activităţii aeroportuare", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, după şedinţa Executivului.

 

Citeşte mai mult...
 
International
O nouă proiecție Giselle PDF Imprimare Email
Vineri, 31 August 2018 10:33
    
                               Giselle Akram Khan" Productia  "Giselle "  de la English National Ballet a fost lăudată ca fiind o capodoperă a dansului. Vezi spectacolul conceput de Akran Khan duminică, pe 2 septembrie, la Happy Cinema București.

Fiind unul dintre cele mai cunoscute spectacole de balet romantic, Giselle a fost reinterpretată de faimosul Akram Khan. Cu costume realizate de Tim Yip, câștigător al premiului Oscar ("Crouching Tiger, Hidden Dragon"), spectacolul a câștigat inclusiv un Premiu Olivier în 2017 (Outstanding Achievement in Dance).

"Giselle a fost transformată pentru English National Ballet de Akram Khan în evenimentul anului în lumea baletului. Zguduitor de frumoasă și absolut devastatoare, piesa este un triumf electrizant pe care niciun fan al dansului sau al teatrului nu ar trebui să-l rateze" The Daily Express

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Rapid București - Progresul Spartac PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 25 August 2018 18:53

                Fotografia postată de Ultras Rapid 1923.

        

    Liga a 3-a, eşalon din care va face parte în sezonul 2018-2019 şi Rapid. Echipa antrenată de Constantin Schumacher va juca la startul campionatului tot pe Giuleşti,.
   Vişiniiii fac parte din Seria a 2-a şi se vor lupta pentru promovare, cu Progresul Spartac, Delta Tulcea, FCSB 2 şi Unirea Slobozia.
    Rapid  a  batut  foarte greu  pe  Progresul  Spartac  cu 2:1.
    Rapid  nu prea  a aratat   nimic  , pina  la intrarea lui  Matulevicius , care a  si  inscris  golul  egalarii.
    De  la Rapid  au   aratat  ceva  :
  - Matulevicius    de  nota  9,00 ;
  - Voicu               de  nota  9,5  ;
  - Maftei               de  nota  9,00 ;
   restul  echipei  a  evoluat   de   note  intre  5 si  6, cu  exceptia  lui   Ciuculescu  - 10  care  si-a  cam  dat  autogol.
   Lipsa  lui  Daniel  Nicolae  si  Pancu  se  simte.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 696

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home