Total Media News

International
SUA pregăteşte taxe vamale SUPLIMENTARE pentru toate produsele din China PDF Imprimare Email
Marţi, 30 Octombrie 2018 08:02
                            Imagine similară
      Conform mediafax.ro,Administraţia de la Washington ar putea impune din decembrie taxe vamale suplimentare pentru importurile din China, în cazul în care negocierile dintre preşedinţii Donald Trump şi Xi Jinping nu vor da rezultate, afirmă oficiali americani citaţi de agenţia Bloomberg.

Statele Unite au impus deja taxe vamale pentru produse din China în valoare de 257 de miliarde de dolari, iar noile tarife se vor aplica pentru restul mărfurilor chineze care ajung pe piaţa americană.

Potrivit unor oficiali din cadrul Administraţiei de la Washington, Statele Unite vor recurge la impunerea de taxe vamale suplimentare în cazul în care nu vor exista rezultate după discuţiile pe teme comerciale pe care preşedintele american, Donald Trump, le va avea cu omologul său chinez, Xi Jinping.

 

Citeşte mai mult...
 
Gimnastica
Cupa României şi Campionatul Naţional de Ansambluri PDF Imprimare Email
Luni, 29 Octombrie 2018 11:07
        
                    Fotografia postată de Federatia Romana de Gimnastica Ritmica.
      Pe 15 noiembrie 2018, la Sala Sporturilor Unirea Dobroeşti, va avea loc un regal de gimnastică ritmică, unde cele mai bune 6 sportive, de la fiecare categorie, se vor întrece pentru a câştiga Cupa României.
       În aceeaşi zi se va desfăşura şi Campionatul Naţional de Ansambluri, concurs destinat copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 15 ani, unde s-au înscris 13 cluburi din România: ACS Transilvania Braşov, CSM Arad, CSŞ nr. 2 Baia Mare, CSU Braşov, LPS Bihorul Oradea, CSM Ploieşti, CS Sportul Studenţesc Bucureşti, LPS Szasz Adalbert Târgu Mureş, CS UNEFS Bucureşti, CSA Steaua Bucureşti, CSŞ nr. 1 Timişoara, CSŞ Unirea Iaşi şi LPS Baia Mare.Vă aşteptăm pe 15 noiembrie la Sala Sporturilor Unirea Dobroeşti, începând cu ora 9:00, să susţineţi participantele de la această ultimă competiţie oficială organizată de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică din anul 2018 !

 

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Prima bancă digitalizată complet PDF Imprimare Email
Luni, 29 Octombrie 2018 08:46

     De luni, toate casieriile fizice ale ING Bank se închid. Tranzacţiile se pot face online

    Conform  mediafax.ro,ING Bank se concentrează pe realizarea tranzacţiilor online de luni, 29 octombrie, închizând toate casieriile fizice şi transformând sucursalele în unităţi de tipul self-service.

              

 

Banca a anunţat pe parcursul anului că principalul canal de tranzacţionare devine ING Home’Bank, în timp ce Self’Bank-urile au noi tipuri de ATM-uri, care înlocuiesc casieriile tradiţionale.

„Principalul canal de tranzacţionare continuă să fie ING Home’Bank, în timp ce Self’Bank-urile îşi vor deschide uşa până la finalul anului şi către persoane care nu au carduri ING, aceştia având posibilitatea să depună numerar într-un cont ING folosind noi tipuri de ATM-uri, ce vor înlocui tradiţionalele casierii”, au precizat reprezentanţii ING Bank.

 

Citeşte mai mult...
 
IT
Apple şi Samsung, AMENDATE cu milioane de dolari PDF Imprimare Email
Joi, 25 Octombrie 2018 19:29

Apple şi Samsung, AMENDATE cu milioane de dolari pentru update-urile telefoanelor

                               person holding black smartphone

         Autoritatea pentru concurenţă italiană a anunţat că a amendat Apple şi Smsung cu câte 5 milioane de euro, în urma plângerilor clienţilor care au reclamat că update-urile software au dus la funcţionarea mai proastă a telefoanelor mobile.

      Apple a mai primit o amendă de 5 milioane de euro pentru că nu a furnizat clienţilor informaţii clare pentru întreţineea şi eventuala înlocuire a bateriei telefoanelor.

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Legea offshore PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Octombrie 2018 18:33
   Fotografia postată de Beatrice Tudor.

 

    Camera Deputatilor, for decizional, a adoptat miercuri proiectul de Lege offshore cu 170 de voturi pentru, 3 impotriva si o abtinere. Actul normativ va merge, spre promulgare, la presedintele Klaus Iohannis, cel care a retrimis proiectul de lege in Parlament la inceputul lunii august 2018.

   E greu spus, in acest moment, cat va castiga, de fapt, Romania de pe urma exploatarii gazelor din Marea Neagra.

   " A fost votată legea offshore, cea prin care se prevăd beneficiile pe care statul român trebuie să le încaseze din exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră. Așa cum PSD a spus de la bun început, au fost câteva puncte la care nu am renunțat. În primul rând, peste 50% din gazele extrase vor fi vândute în țară. Apoi, tot ceea ce reprezintă venit suplimentar pentru companii, peste 45,71 lei / MWh, va fi impozitat suplimentar. Se poate ajunge astfel, dacă prețul de vânzare va fi mult peste acest prag, ca impozitul suplimentar să fie de până la 70% din venit. Legea mai prevede și alte măsuri, însă nu detaliile tehnice sunt importante, ci faptul că este cea mai bună lege pe care România a avut-o pentru exploatarea resurselor sale.
După mai multe luni în care această lege a fost extrem de disputată și a fost pretext pentru tot felul de acuzații la adresa PSD, mă bucur că acum putem spune tuturor că PSD se ține de cuvânt. Nu văd niciun investitor deschizând sticle de șampanie, nu văd nici vreun reprezentant al Opoziției prea bucuros. Asta înseamnă că legea este bună pentru români.

 

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Rezervele internaţionale ale Romaniei – septembrie 2018 PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Octombrie 2018 10:20
    

      La 30 septembrie 2018, rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 31.421 milioane euro, față de 31.060 milioane euro la 31 august 2018.

     În cursul lunii au avut loc următoarele operaţiuni:

  • Intrări de 1.418 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, alimentarea conturilor Ministerului Finanţelor Publice și altele;
  • Ieşiri de 1.057 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, plăţi de rate şi dobânzi în contul datoriei publice denominate în valută şi altele.

    Rezerva de aur s-a menţinut la 103,7 tone. În condiţiile evoluţiilor preţurilor internaţionale, valoarea acesteia s-a situat la 3.403 milioane euro.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 707

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home