Total Media News

International
Macedonia propune 4 variante pentru o nouă denumire a fostului stat iugoslav în disputa cu Grecia PDF Imprimare Email
Marţi, 27 Februarie 2018 19:09

 

                          

           Macedonia a propus marţi patru variante pentru o nouă denumire, cu scopul de a încheia disputa cu Grecia privind numele fostului stat iugoslav, pe care Atena îl consideră o ameninţare teritorială la adresa sa, a anunţat premierul Zoran Zaev, relatează site-ul agenţiei Reuters.Skopje şi Atena au fost de acord anul acesta să intensifice negocierile pentru a încheia disputa care blochează aderarea Macedoniei la Uniunea Europeană şi NATO.

       Grecia, care deţine drept de veto în ceea ce priveşte admiterea în ambele organizaţii, consideră că denumirea fostului stat iugoslav reprezintă o revendicare teritorială pentru una din regiunile sale nordice, care poartă acelaşi nume.

 

Citeşte mai mult...
 
Sport
Echipa Olimpica a Romaniei, asteptata cu flori la revenirea de la PyeongChang 2018 PDF Imprimare Email
Marţi, 27 Februarie 2018 17:05

 

                                  

    La revenirea in tara, pe Aeroportul Henri Coanda din Otopeni, Echipa Olimpica a Romaniei care a participat la Jocurile Olimpice de la PyeongChang a fost asteptata cu flori de reprezentanti ai Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

    In ciuda zborului lung si obositor, componentii lotului olimpic au raspuns tirului de intrebari la care au fost supusi de reprezentatii mass-media prezenti la terminalul „Sosiri”. In centrul atentiei a fost Raluca Stramaturaru, locul 7 la sanie simplu, cea mai bine clasata componenta a Echipei Olimpice a Romaniei la PyeongChang 2018, care nu si-a ascuns bucuria ca sporturile de iarna au inceput sa fie in atentia iubitorilor de sport din Romania.

 

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Campionatul Național de Floretă Tineret, București, 2018 PDF Imprimare Email
Marţi, 27 Februarie 2018 16:25

 

                   

    Sala de scrimă "Ana Pascu" (Floreasca) din București găzduiește sâmbătă și duminică, 17 și 18 martie, ediția 2018 a Campionatului Național de Floretă pentru Tineret. Se va trage la individual și pe echipe, la feminin și masculin.

   La start se vor prezenta floretiști de la toate cluburile de profil din țară.
   Programul celor două zile de concurs este următorul:
SÂMBĂTĂ, 17 MARTIE
Ora 9:00 - floretă masculin individual;
Ora 14:00 - floretă feminin individual;

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Ce este Campania 2%? PDF Imprimare Email
Luni, 26 Februarie 2018 14:33

               

 

**  update  :

       

Eugen Teodorovici a anunţat că formularele pentru direcţionarea a 2% vor putea fi depuse individual sau de ONG-uri

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a susţinut, marţi, că formularele pentru direcţionarea a 2% din impozitul pe venit vor putea fi depuse atât de ONG-uri, cât şi de angajatori.

 

Întrebat care este soluţia în privinţa direcţionării a 2% din impozitul pe venit către ONG-uri, Teodorovici a răspuns: „Soluţia este la Ministerul de Finanţe. Acum, de la Parlament, plec la Minister şi azi va fi dat clar, oficial, un document care va spune că direcţionarea a celor 2% să se poată face, astăzi, individual sau centralizat, pe baza unui borderou, că aşa foloseau dânşii la Fisc, pentru a nu mai fi un blocaj”.

Acesta a adăugat că noul formular unic va fi o foarte simplu, pentru că fiecare contribuabil va trebui doar să bifeze şi, astfel, se transferă către ONG cei 2%.

„Astăzi, mergem pe mecanismul vechi, pentru că asta este situaţia, dar vom accepta şi centralizat de către acele ONG-uri care au cules astfel de formulare de la contribuabil, să poată depune şi în acest format la nivel de Fisc. Până la urmă, nu o putem lua de la capăt, şi cu procuri şi cu alte situaţii de acestea”, a susţinut Eugen Teodorovici.

 

 

                        Ce s-a schimbat la Campania 2%  ?

      Începutul de an a stârnit discuții în rândul ONG-urilor și susținătorilor lor în ceea ce privește redirecționarea a 2% din impozitul pe venit, deși prevederile legale nu s-au schimbat cu nimic.

     Mecanismul a rămas același ca în anii trecuți, numai că anumite practici care erau la limita încălcării legii nu au mai fost acceptate de către organele fiscale.

     Pentru a împiedica eventuale fraude și pentru respectarea legii privind protecția datelor noastre personale, ANAF a reamintit care sunt metodele prin care poți sprijini o cauză socială. Prin completarea formularului 230 sau 200 și depunerea lui, astfel: 

 

Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Raportul privind activitatea managerială la DNA PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 Februarie 2018 16:56

Comunicat de presă – Raportul privind activitatea managerială la DNA

În data de 22.02.2018, ministrul justiției, prof. univ. dr. Tudorel TOADER, a prezentat, la orele 18.00, sediul Ministerului Justiției, sala de consiliu, Raportul privind activitatea managerială la DNA.

  Raportul și anexele pot fi consultate AICI


 

 

---

Citeşte mai mult...
 
Sport
Romanian Snooker Masters PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 Februarie 2018 16:37

 

    

    

Romanian Snooker Masters - Ziua 1
Data 14 martie 2018, Ora 13:00
Locatie Circul Metropolitan Bucuresti, Bucuresti

 

  Mark Selby, Judd Trump și Neil Robertson deschid lista celor 16 jucători de top care se vor înfrunta în luna martie la Romanian Snooker Masters.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 660

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home