Total Media News

Ultimele sitiri

IT
Comparație telefonică medie: Pixel 4a vs iPhone SE (2020) vs Galaxy A51 PDF Imprimare Email
Luni, 10 August 2020 13:25

New Atlas compares the specs and features of the major mid-range phones – the iPhone SE (2020), the Google Pixel 4a, and the Samsung Galaxy A51

    As phones get fancier, they inevitably get pricier. Thankfully the major companies are increasingly addressing this with mid-range phones that have more modest price tags while still packing many high-end features. But how do they stack up against each other? New Atlas compares the specs and features of the iPhone SE (2020), the Google Pixel 4a and the Samsung Galaxy A51.
   This year has been a good one for mid-range phones. Generally speaking, these three devices have similar specs to their respective flagships, with minor cuts usually made to the cameras, displays and build materials. And considering the price cuts that are also made, these devices can be a perfect middle-ground for many people.
Citeşte mai mult...
 
Sport
Qatar, prima tara din Orientul Mijlociu intrata oficial in cursa pentru gazduirea J.O. 2032 PDF Imprimare Email
Luni, 10 August 2020 11:06
                                      

     Comitetul Olimpic din Qatar a confirmat astazi ca a solicitat oficial sa se alature tarilor aflate in „dialogcontinuu” neconcomitent cu Comitetului International Olimpic (CIO) pentru gazduirea Jocurile Olimpice si Paralimpice  din 2032.

     Excelenta Sa Seicul Joaan bin Hamad bin Khalifa Al-Thani, presedintele Comitetul Olimpic din Qatar, a declarat:„ Jocurile Olimpice nu au avut loc niciodata in Orientul Mijlociu. Inelele Olimpice sunt un simbol al pacii, unitatii si sperantei pentru oamenii din intreaga lume, inclusiv pentru oamenii din regiunea noastra. Anuntul de astazi marcheaza inceputul unui dialog semnificativ cu viitoarea Comisie a CIO pentru a explora interesul nostru si pentru a identifica modul in care Jocurile Olimpice pot sustine obiectivele de dezvoltare pe termen lung ale Qatarului”.

„De mai multi ani, sportul a contribuit major la dezvoltarea natiunii noastre. 

 

Citeşte mai mult...
 
Expozitii
Expoziția „De ce ne rabdă Pământul?” PDF Imprimare Email
Vineri, 07 August 2020 13:27

                              

    Începând de astăzi, expoziția „De ce ne rabdă Pământul?” propune vizitatorilor Muzeului Național de Istoria Naturală Grigore Antipa o întâlnire surprinzătoare cu ideile unor români de geniu, care și-au lăsat amprenta în știința, economia și arta universală: Grigore Antipa, Constantin Brâncuși și Nicolae Georgescu-Roegen. Expoziția recuperează, în mod inedit, concepte și viziuni originale dezvoltate de cei trei, a căror intuiție în ceea ce privește dezvoltarea durabilă îi plasează (chiar și) astăzi în avangardă.

     Expoziția este deschisă în perioada 6 august – 30 septembrie 2020, în Sala Multimedia de la parterul Muzeului și poate fi vizitată de marți până duminică, între orele 10:00 – 20:00 (ultimul vizitator va intra la ora 19:00).

 

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de echipa
Liqui Moly sponsor la Kitzbuhel! PDF Imprimare Email
Joi, 06 August 2020 11:57

LIQUI MOLY to become official sponsor of the Hahnenkamm Races in Kitzbühel

 

LiquiMoly a semnat un contract de sponsorizare oficiala cu organizatorii curselor de iarna de pe Streif- Kitzbuhel. Cursele austriece sunt cele mai faimoase si periculoase din circuitul masculin de ski alpin, strangand pe durata unui weekend sute de mii de spectatori, in traditionala locatie.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Vara asta se poartă franceza! PDF Imprimare Email
Miercuri, 05 August 2020 13:24

Franceza 24 din 24 
Cursuri online pentru adulți pe platformă Moodle

 

Newsletter iulie 02

 O nouă sesiune de franceză generală pe platforma noastră Moodle, cu asistență directă din partea unui profesor va începe pe 31 august!

Conectează-te la franceză. Grăbeşte-te și înscrie-te!

  • Acces la exerciții 24/24
  • Grup de maximum 8 persoane
  • Durata cursurilor: 6 săptămâni (nivel debutant) și 7 săptămâni (nivel intermediar)
  • Ritm: 9 ore în videoconferință + 36 ore în autonomie 
  • Tarif: 890 lei/ modul de 45 ore/ persoană
Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
evolutia inmatricularilor de motociclete si mopede in primele 6 luni din 2020 PDF Imprimare Email
Marţi, 04 August 2020 18:49

 

   

                                  Ionuţ Batu, motocicletele BMW: Nevoia de transport individual va ...

 

   Evolutia inmatricularilor de motociclete si mopede in primele 6 luni din 2020 in principalele tari europene, in continuare mai reduse fata de perioada corespunzatoare din 2019.

   În primul semestru al anului 2020, înmatriculările de motociclete pe cele mai mari cinci piețe europene (Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie, adică aproximativ 80% din piața de motociclete UE + Marea Britanie) au ajuns la 413.200 de unități. Acest volum de inmatriculari arată o scădere cu 17% față de primele șase luni ale anului 2019.

    Actuala evolutie a cifrelor de înmatriculari pe segmentul motociclete poate fi însă considerata o îmbunătățire relativă în comparație cu primele patru luni ale anului. Într-adevăr, în acea perioadă, înmatriculările de motociclete pe principalele piețe europene au scăzut în medie cu 32,7% ca urmare a blocajului activităților comerciale determinat de izbucnirea virusului COVID-19.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 815

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home