Total Media News

Sport
Mascotele Tokyo 2020 au fost denumite oficial - Miraitowa si Someity PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Iulie 2018 13:22
     
   In cadrul unei ceremonii care a avut loc in cadrul complexului Tokyo Midtown Hibiya, Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice si Paralimpice de vara de la Tokyo, din 2020, a prezentat oficial numele mascotelor olimpice: Miraitowa si Someity


    Mascota Tokyo 2020 -  Miraitowa, o combinatie a cuvintelor nipone ”mirai” (viitor) si ”towa” (eternitate), este un personaj zambitor inspirat din benzile animate japoneze, colorat in alb si negru, cu ochi albastri.
Mascota Jocurilor Paralimpice 2020 – Someity a fost denumita dupa o varietate de flori de cires numit Someiyoshino, care se aseamana fonetic cu ”so mighty” (atat de puternic ) din limba engleza.
 
Mascotele au fost prezentate prima oara in februarie, dar numele lor a fost prezentat in premiera, ieri, pe 22 iulie 2018.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
SAB & Accesorii 2018 PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Iulie 2018 10:57
    Vreţi să participaţi toamna aceasta ca expozant la SAB & Accesorii 2018? 
   Veniţi alături de noi şi ocupaţi unul dintre spaţiile rămase disponibile în acest moment!

   

Profitaţi de oferta verii şi înscrieţi-vă până pe data de 10 august 2018*!

Astfel, veţi obţine:
- reducere de 50% la construcţia standului standard**
- o pagină reclamă gratuită în catalogul oficial SAB & Accesorii 2018***
Citeşte mai mult...
 
Esential
Winners of the 2018 Robot Art Competition swap pixels for paintbrushes PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Iulie 2018 18:02

Winners of the 2018 Robot Art Competition swap pixels for paintbrushes


The winning robot in the 2018 Robot Art Competition, CloudPainter

The winning robot in the 2018 Robot Art Competition, CloudPainter(Credit: CloudPainter)

View gallery - 33 images

The Robot Art Competition is a fascinating blend of art and technology, challenging engineers to create robotic systems that can produce artworks using physical brushes and paint. The winners of the third annual competition highlight the growing sophistication and variety of machine-generated artwork.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
5.000 de eco-vouchere pentru achiziţia de maşini noi. PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 21 Iulie 2018 12:07
                        
    Primăria Capitalei vrea să ofere 5.000 de eco-vouchere în valoare de câte 9.000 de lei, pentru achiziţionarea unor maşini noi, cu nivel redus de emisii, non-diesel sau electrice, ce se acordă în schimbul predării spre casare a unui autovehicul vechi, potrivit unui proiect de pe ordinea de zi a CGMB.

„Eco-voucherele vor putea fi utilizate pentur a achiziţiona autoturisme noi cu norme de plouare care să asigure un nivel redus de emisii - EURO 6, non-diesel şi alte mijloace de locomoţie noi, non-diesel şi electrice. (...) Sumele necesare implementării programului vor fi asigurate din bugetul local al Municipiului Bucureşti. Ţinând cont că traficul urban este un factor important de poluare a aerului, în Planul Integrat de Calitate a Aerului a fost prevăzută măsura de limitare a circulaţiei autovehiculelor poluante cu impact negativ asupra mediului manifestat prin degajarea în atmosferă a unor mari cantităţi de gaze toxice şi cu efect de seră”, se arată în proiectul de hotărâre de pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), ce va avea loc în zilele următoare.

 

Citeşte mai mult...
 
Legislatie
LEGEA TINERETULUI PDF Imprimare Email
Joi, 19 Iulie 2018 13:28
                                   
PARLAMENTUL ROMÂNIEI
CAMERA DEPUTAŢILOR
SENATUL
LEGEA TINERETULUI
Parlamentul României
adoptă prezenta lege:

CAPITOLUL I Dispoziții generale

Art. 1. -

Prezenta lege reglementează cadrul juridic necesar asigurării de condiții adecvate integrării socioprofesionale a tinerilor, conform necesităților și aspirațiilor acestora.

Art. 2. -

(1) Statul asigură, cu respectarea principiului transparenței, un regim special de protecție și de asistență tinerilor pentru realizarea drepturilor acestora.

(2) În sensul prezentei legi, termenul și expresia de mai jos au următoarele semnificații:

a) tineri - cetățenii cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani;

b) activitate de tineret - orice formă de acțiune organizată în scopul îmbunătățirii condițiilor necesare integrării socioprofesionale a tinerilor, conform necesităților și aspirațiilor acestora.

 

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
ISA Moves SUP Dispute to CAS Arbitration PDF Imprimare Email
Joi, 19 Iulie 2018 08:19
ISA Moves SUP Dispute to CAS Arbitration
The Women's Distance Race takes to the water at the 2017 ISA World SUP and Paddleboard Championship in Copenhagen, Denmark. Photo: ISA / Sean Evans
      The International Surfing Association (ISA) has referred the ongoing dispute with the International Canoe Federation (ICF) over the governance of StandUp Paddle (SUP) to the Court of Arbitration for Sport's (CAS) Arbitration process, seeking a resolution in the best interests of the athletes and the sport.

The ISA and its National Federations have invested considerable time and money into the sport since 2008; organising the annual ISA World StandUp Paddle Championships, growing the discipline in new markets, and working for SUP's inclusion in a range of multi-sport events.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 682

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home