Total Media News

Expozitii
Expozitie POVESTI IN ACUARELA PDF Imprimare Email
Joi, 30 Noiembrie 2017 20:09

 

 

 Expun: Eugenia Niculescu, Octavia Tandea, Maria Fatu, Ovidiu Iovanel si Paul Stoica.
Le uram succes si va asteptam la vernisaj!

 

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Salariul de bază minim brut va fi majorat începând cu 1 ianuarie 2018 de la 1450 lei la 1.900 lunar PDF Imprimare Email
Joi, 30 Noiembrie 2017 14:50

 

                                   

      Conform  mediafax.ro,salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată va fi majorat începând cu 1 ianuarie 2018 de la 1450 lei lunar la 1.900 lei lunar pentru un program complet de lucru de 166 de ore în medie pe lună, potrivit unei Hotărâri de Guvern adoptată în şedinţa de miercuri.

”Practic, majorarea salariului minim brut de la 1.450 lei la 1.900 lei reprezintă o creştere de 31,03% faţă de anul 2017 şi este influenţată de transferul contribuţiilor de la angajator la angajat, care reprezintă 22,75%. În această sumă nu sunt incluse sporuri şi alte adaosuri”, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
"Economia a intrat complet într-o spirală a morţii" PDF Imprimare Email
Marţi, 28 Noiembrie 2017 18:33

 

       

     Conform  mediafax.ro,banii venezueleni nu mai au practic nicio valoare, iar criza prin care trece ţara se adânceşte, relatează CNN, arată Ziarul Financiar.

    Venezuela se adânceşte într-un dezastru umanitar, generat de politicile economice ale guvernului local, politici în urma cărora moneda ţării, bolivarul, s-a depreciat puternic, iar preţurile au crescut dramatic.

   Ţara se confruntă cu o criză puternică de alimente şi medicamente. Inflaţia a crescut la 4.115% faţă de anul trecut, potrivit lui Steve Hanke, profesor la Johns Hopkins University, expert în hiperinflaţie.

 

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
World Bowling Championships 2017 PDF Imprimare Email
Luni, 27 Noiembrie 2017 11:21

                        WORLD   CHAMPIONSHIPS  2017

                                       

PRIMA ZI
Echipa feminina a Romaniei va debuta la WC2017 astazi incepand cu ora 19:00, cand Roxana Buga si Oana Vlad vor evolua pe pistele 42,48,56,14,22,26.
Daniela Nitu si Luminita Farkas-Bucin vor evolua in grupa a doua de joc, incepand cu ora 23:00 pe pistele 19,13,5,47,39,35.
Eugenia Dumitrascu va evolua si ea in a doua grupa de joc, de la ora 23:00 pe pistele 5,51,43,25,17,13.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Champion a lansat o nouă gamă de componente de frânare PDF Imprimare Email
Duminică, 26 Noiembrie 2017 18:50

Champion® lansează noul portofoliu de componente de frânare
Tehnicienii, atelierele și furnizorii de componente auto pot oferi acum piese de calitate de la același brand

 

                 

   Federal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul LLC, a anuțat faptul că brandul său emblematic, Champion®, a lansat o nouă gamă de componente de frânare în completarea portofoliului său existent de produse aftermarket. Prin această extindere a gamei de produse, Champion devine o soluție integrată oferind o gamă completă de componente de service esențiale. Inaugurarea oficială a avut loc în cadrul salonului internațional Equip Auto, desfășurat la Paris în perioada 17-21 octombrie.


Gama completă de componente de frânare Champion pentru vehicule ușoare include plăcuțe de frână, discuri de frână și seturi de saboți de frână, oferind o acoperire semnificativă a parcului auto european. În plus, odată cu lansarea gamei de sisteme de iluminare Champion, brandul oferă de asemenea produse de calitate OE pentru toate componentele de service uzuale, inclusiv sisteme de aprindere, filtre și ștergătoare.

 

Citeşte mai mult...
 
Expozitii
Cea de-a doua ediție a concursului de fotografie ”Nature and Eye” PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017 20:21

    Cea de-a doua ediție a concursului de fotografie ”Nature and Eye” la Centrul de Cercetare în Ecologie Sistemică și Sustenabilitate

 

Cea de-a doua ediție a concursului de fotografie ”Nature and Eye” la Centrul de Cercetare în Ecologie Sistemică și Sustenabilitate

  Centrul de Cercetare în Ecologie Sistemică și Sustenabilitate a dat startul celei de-a doua ediții a concursului de fotografie ”Nature and Eye”, adresat fotografilor amatori sau profesioniști, studenților și tinerilor cercetători, care doresc să își facă publice fotografiile care au ca temă biodiversitatea.

   Vineri, 8 decembrie 2017, va avea loc deschiderea expoziției de fotografie și premierea câștigătorilor, care se vor desfășura în sala de conferințe a Platformei de Cercetare în Biologie și Ecologie Sistemică (Splaiul Independenței, nr. 91-95, București). La eveniment se vor face prezentări referitoare la tehnica fotografică, realizarea și utilizarea imaginilor aeriene și importanța fotografiei în domeniul biodiversității.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 640

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home