Total Media News

IT
PS-LX310BT: sunetul original al discurilor de vinil și o nouă libertate wireless. PDF Imprimare Email
Vineri, 26 Iulie 2019 18:50

       Imagini cu Platan cu conectivitate BLUETOOTH®

  Sunetul original al discurilor de vinil Noua libertate wireless.

   Redescoperiți experiența clasică a discurilor de vinil cu comenzile simple și conectivitatea stabilă prin BLUETOOTH®. Cu gramofonul PS-LX310BT, vă bucurați de sunet natural și clar, indiferent că reascultați discurile preferate sau împărtășiți o înregistrare uimitoare cu familia.

Specificaţii şi funcţii
Bucurați-vă de sunetul cald al discurilor de vinil oriunde în casa dvs., grație conectivității BLUETOOTH® a dispozitivului PS-LX310BT. Redarea automată într-un singur pas vă permite să redați muzica preferată prin simpla atingere a unui buton, în timp ce brațul cu design nou oferă o experiență de audiție mai rafinată.
  •  

    Conectivitate BLUETOOTH® simplă

Citeşte mai mult...
 
Sport
Rezultate bune pentru echipele romanesti in Europa PDF Imprimare Email
Vineri, 26 Iulie 2019 14:06

 

In ultimele 2 zile, echipele romanesti  calificate in cupele europene si-au disputat prima mansa a turului doi preliminar,

Astfel, CFR Cluj a castigat cu scorul minim, 1-0, cu Maccabi Tel-Aviv, si inaintea deplasarii din Israel este mare favorita, FCSB a invins 3-0 in deplasare pe Alashkert fiind virtual calificata, U Craiova a remizat la Budapeste cu Honved, scor 0-0, avand sanse mari sa se califice pe Oblemenco pentru o intalnire cu AEK Atena, iar din pacate Viitorul a cedat scor 6-3, la Gent, fiind foarte greu sa intoarca scorul in returul de la Ovidiu.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Gabriela Firea a semnat contractul de realizare a Salii multifunctionale - Arena Polivalenta - PDF Imprimare Email
Vineri, 26 Iulie 2019 11:39
                  Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi în aer liber
    Gabriela Firea  a  semnat  contractul de realizare a Salii multifunctionale - Arena Polivalenta - cea mai mare sala de acest gen din Romania, cu o capacitate de 20 000 de locuri. Bucurestiul va avea, cat de curand, un spatiu ultramodern, la standarde europene, destinat atat evenimentelor culturale cat si celor sportive. Trustul de Constructii metropolitane va realiza proiectarea si executia.

   Compania Municipală Dezvoltare Durabilă a realizat Studiul de Fezabilitate, iar indicatorii tehnico – economici au fost aprobati in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

    Arena Polivalenta va avea si 200 de locuri destinate persoanelor cu dizabilități, 4 sali de conferinte, centru de presa, o parcare subterana pentru 380 de autovehicule, iar în exterior vor putea fi parcate 20 de autocare, 6 care de reportaj și alte 30 de autovehicule. De asemenea, lângă sală vor exista și 5 terenuri de sport în aer liber.

    Astfel, Arena Polivalenta va putea gazdui competitii de gimnastica, judo, lupte, tenis de masa, haltere, scrima, volei, tusal, handbal, baschet, tenis, box, precum si alte gale sportive, iar pentru concerte si alte manifestari culturale se va putea amplasa o scena in suprafata de circa 400 de metri patrati.

   Prin studiul de fezabilitate se estimează un cost de aproximativ 138 de milioane de euro cu TVA pentru construcția și dotarea completă a arenei, iar proiectarea si execuția lucrărilor va dura 36 de luni.

 

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Fiole cu Acid Hialuronic Hyaluron C, 2% Gerovital H3 Hyaluron C PDF Imprimare Email
Vineri, 26 Iulie 2019 09:22
     

    Gerovital – Brandul nr. 1* în categoria Îngrijirea feței
    *Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de retail audit realizat pentru categoriile produselor pentru îngrijirea feței, segmentul CARE pe piața din România, valoare vânzări pentru ultimele 12 luni (perioade cumulate Ianuarie 2018 – Decembrie 2018). (Copyright © 2019, The Nielsen Company.)
 
    Este un ser bogat în Acid hialuronic pur şi lipozomal și Vitamina C, ingrediente cu efecte de hidratare, antirid, antioxidante, care asigură umplerea și netezirea ridurilor dinspre interior și previn efectele nedorite ale îmbătrânirii premature a pielii.  


Citeşte mai mult...
 
IT
Nokia Corporation Financial Report for Q2 and Half Year 2019 PDF Imprimare Email
Joi, 25 Iulie 2019 11:08

                         Nokia Corporation Financial Report for Q2 and Half Year 2019


                      Nokia logo

   Strong Q2 driven by end-to-end 5G demand and improved operational execution; Full year 2019 guidance maintained


    This is a summary of the Nokia Corporation financial report for Q2 and half year 2019 published today. The complete financial report for Q2 and half year 2019 with tables is available at www.nokia.com/financials. Investors should not rely on summaries of our interim reports only, but should review the complete interim reports with tables.

      RAJEEV SURI, PRESIDENT AND CEO, ON Q2 2019 RESULTS

     Nokia delivered a strong second quarter, driven by 5G demand, a competitive end-to-end portfolio and strengthened operational execution. Given these compelling results, we are confirming our full-year 2019 guidance. 

     In the quarter, we saw good year-on-year growth, meaningful improvements in profitability, robust progress in our strategic expansion areas of Software and Enterprise and excellent momentum in our IP Routing business. We also continued to enhance our position in 5G, and now have 45 commercial 5G deals and 9 live networks.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Analiza Piața auto din România: evoluția pozitivă din primul semestru al anului 2019 PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Iulie 2019 13:58
           

                    

   Piața auto din România: evoluția pozitivă din primul semestru al anului 2019 consolidează perspectivele pentru un al șaselea an consecutiv de creștere
In luna iunie, consemnăm o creștere a pieței totale, de 7,6% comparativ cu luna similară a anului anterior. Astfel, după primele șase luni din 2019, se înregistrează o creștere generală, de 10,7% comparativ cu aceeași perioadă din 2018. In acest context, este de reținut faptul că, spre deosebire de majoritatea Statelor Membre UE, România înregistrează o creștere continuă a pieței în ultimele 12 luni (o singură lună fiind în scădere – martie 2019 - posibil, datorită așteptării demarării programului Rabla
din acest an).
    Pe plan european însă, consemnăm, după primele șase luni din 2019, volume mai mici ale vânzărilor de autoturisme noi din Uniunea Europeană, respectiv -3,1% comparativ cu 2018. Această scădere este determintă, în special, de țările EU15, care au și cea mai mare pondere în totalul pieței UE, scăderea lor fiind, în ansamblul de 3,6%). Este însă de reținut faptul că în iunie 2019 vedem o scădere importantă, respectiv -7,8%, după un ușor reviriment din luna mai.
   Principalele țări din UE care, împreună, acoperă cca. 75% din piața, înregistrează după 6 luni, următoarea evoluție: Franța -1,8%, Germania +0,5%, Italia -3,5%, Spania -5,7% și UK –3,4%.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 753

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home