Total Media News

Ultimele sitiri

Invatamant
Lansăm primul campus interactiv online, cu asistență directă din partea unui profesor! PDF Imprimare Email
Joi, 09 Aprilie 2020 10:54

       Institutul Francez din România, mai aproape de voi!

          Newsletter_apr-03.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Lansăm primul campus interactiv online, cu asistență directă din partea unui profesor!

Cum veți învăța?
Printr-un parcurs complet interactiv disponibil 24h/24h
care vizează toate competențele și o întâlnire săptămânală online cu un profesor din echipa noastră!

Bonus! Acces gratuit à la biblioteca digitală Culturethèque.

*

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
FC Rapid intra in somaj tehnic! PDF Imprimare Email
Marţi, 07 Aprilie 2020 14:31

FC Rapid a decis ca, din cauza situației dificile prin care trece întreaga planetă, implicit fotbalul românesc, jucătorii, staff-ul și membrii conducerii clubului nostru să intre în șomaj tehnic pe durata stării de urgență instituite de Guvernul României.

„Le-am transmis jucătorilor, am avut discuții cu ei, iar ei au răspuns foarte bine. Am decis ca toți jucătorii și oamenii din club să intre în șomaj tehnic, pentru a proteja clubul. Nu cred că este cineva absurd să nu înțeleagă situația critică prin care trecem”, a declarat Ovidiu Burcă, președintele clubului.

Klaus Iohannis, președintele României, a anunțat că starea de urgență, începută pe 16 Martie 2020, cauzată de pandemia de Covid-19, se va prelungi cu încă o lună, până pe 15 Mai 2020, astfel încât, cel puțin până la acea dată nu se va desfășura nicio competeție sportivă pe teritoriul țării.

Citeşte mai mult...
 
IT
Nokia publishes People & Planet Report 2019 PDF Imprimare Email
Luni, 06 Aprilie 2020 16:39

               

                                             nokia-logo-brand-wallpapers

   Nokia has today published its annual sustainability report, covering the company’s sustainability performance in 2019 and focusing on four priority areas: improving people's lives with technology, climate, conducting business with integrity, and people.

    “Nokia’s People & Planet Report 2019 looks at how we can improve the lives of people – our employees, customers, and wider society – and better care for our environment at the same time. The context our report is being published in has changed because of the coronavirus pandemic, but the fundamental issues remain the same, and, if anything, now have greater urgency because of the challenge the world faces,” said Rajeev Suri, President and CEO of Nokia, in a blog post.

 

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Hidroxiclorochină PDF Imprimare Email
Duminică, 05 Aprilie 2020 16:49
                            Hydroxychloroquine.png

   Hidroxiclorochina, un derivat de 4-aminochinolină, este un medicament antimalarica cărui acțiune schizontocidă rapidă se asociază cu activitatea gametocidă și este, totodată, un antireumatic cu mecanism de absorbție întârziată.
 

Mod de acțiune

Hidroxiclorochina are mai multe proprietăți farmacologice:

  • interacțiuni cu grupări sulfhidril SH
  • modularea activității unor enzime (între care fosfolipaza, NADH-citocrom-C-reductaza, colinesteraze, proteaze și hidrolaze)
  • stabilizarea membranelor lizozomale
  • inhibarea formării prostaglandinelor, a funcției chemotactice și fagocitice a polimorfonuclearelor;
  • posibila interferare a producerii de interleukină-1 de către monocite și inhibarea eliberării de anion superoxid de către neutrofile. Concentrarea în veziculele acide intracelulare și creșterea consecutivă a pH-ului acestora poate explica atât efectele antiprotozoarice, cât și pe cele antireumatice.Hidroxiclorochina se absoarbe rapid după administrare orală. Biodisponibilitatea medie este aproximativ 74%. Este larg distribuită în organism și se acumulează în celula eritrocitară și în țesutul hepatic, pulmonar, renal și ocular. Este biotransformată parțial în ficat la metabolitul etilat activ și este eliminată principal pe cale renală, în proporție de 23 – 25% în formă nemodificată, dar și pe cale biliară. Eliminarea este lentă, semiviața de eliminare finală fiind aproximativ 50 de zile (sânge integral) sau 32 de zile (plasmă). Hidroxiclorochina traversează bariera placentară și, probabil, asemănător clorochinei, se elimină în laptele matern.
Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Ce va decide UEFA? Dar restul federatiilor? PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 04 Aprilie 2020 18:51

 

Sportul in Pandemie

In acest moment in care toata lumea,  inclusiv Europa intampina o criza grava de Coronavirus, toate campionatele de fotbal sunt oprite, si in principiu toate competitiile ce erau in plina desfasurare cu exceptia campionatului de fotbal din Belarus, unde presedintele Lukashenko a optat pentru continuarea competitiilor, cu masura de precautie controlul la intrarea in arene pentru temperatura corporala.

Romania, nu face exceptie de la aceste reguli, toate manifestarile fiind interzise in acest moment.Totusi, federatiile de fotbal din Scotia si Belgia, par sa fie tentate sa omologheze ca rezultate finale ale sezonului in curs, cele inregistrate pana acum, contrar indictatiilor UEFA de a astepta evolutia pe termen lung a pandemiei.

Este aceasta o masura corecta?! Noi credem ca nu. Cu siguranta, fotbalul si sportul trebuie sa se joace pe teren, tinand cont ca o buna parte a returului asteapta sa fie disputata, iar decalarea EURO 2020, ajuta federatiile nationale sa isi organizeze in functie de evolutia pandemiei, restul de campionat ramas, pe durata verii, si decalarea cu cateva saptamani - o luna, a inceperii vitorului campionat.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Rapidul a lansat o editie limitata de tricouri! PDF Imprimare Email
Miercuri, 01 Aprilie 2020 22:13

                                    Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, barbă şi în aer liber

 

    Giulestenii au lansat o noua linie de tricouri dedicate suporterilor, iar anuntul facut de ei suna astfel: 

"300 DE TRICOURI DE COLECȚIE 

 

 Un model vintage, care să amintească de anii de început ai Rapidului. Un produs în serie limitată (300 de exemplare), tricoul reprezintă o piesă "grea" în colecția oricărui rapidist.

* Fiecare tricou este înseriat și însoțit de un certificat de autenticitate, astfel încat proprietarul lui va cunoaște numărul tricoului său dintre cele 300 produse.

Tricourile vor fi livrate de către sponsorul tehnic, în cea de-a doua jumătate a lunii Aprilie 2020.

Ele vor fi comercializate exclusiv în shop-ul online, pe shop.fcrapid.ro, începand cu data de 2 Aprilie 2020.

Până în data de 15 Aprilie 2020, tricourile vor avea prețul promoțional de 299 RON, urmând ca după această dată costul unui tricou să devină 399 RON.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 797

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home