Total Media News

Ultimele sitiri

Sporturi de iarana
Stefan Kraft campion mondial! Vezi locul ocupat de Andrei Feldorean! PDF Imprimare Email
Vineri, 05 Martie 2021 20:13

Stefan Kraft wins large hill qualification

Stefan Kraft este noul campion mondial pe trambulina mare, in urma competitiei din aceasta seara disputata la Oberstdorf, in conditii dificile pe Schattenberg Schanze. El a fost urmat la diferente mici in clasament de Robert Johansson si Karl Geigerl, localnicul din Oberstdorf. Imediat, langa podium s-a clasat si Piotr Zyla, pe pozitia a 4-a, ce dovedeste forma buna a campionului de pe trambulina mica.

Marile dezamagiri ale competitiei au fost Markus Eisenbichler si Kamil Stoch, cotati cu sanse bune inainte de acest concurs.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
CEC Bank accelerează procesul de digitalizare cu soluții low-code furnizate de Aurachain PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Martie 2021 15:45

   CEC logo

   CEC Bank accelerează procesul de modernizare și digitalizare. CEC Bank apelează la platforma low-code dezvoltată de compania Aurachain pentru a automatiza o serie de activități bancare, în timp record și cu costuri reduse.

  Tehnologia low-code permite dezvoltarea de aplicații software cu intervenții minimale pe cod, folosind o abordare vizuală, bazată pe interfețe grafice tip drag-and-drop în care pot fi adăugate diferite elemente – baze de date, conectări cu alte aplicații, elemente de logică, și chiar implementari de tip blockchain.

    CEC Bank a demarat un parteneriat cu Aurachain pentru accelerarea transformării digitale a băncii, în prezent fiind vizate trei zone de activitate. Prima este implementarea unui sistem integrat de monitorizare și mentenanță a rețelei de bancomate și POS-uri, al doilea vizează deschiderea online de conturi pentru IMM-uri, iar al treilea - implementarea unor soluții online de contractare a produselor de trade finance pentru IMM-uri.


Citeşte mai mult...
 
Sporturi de echipa
Eugen Teodorovici s-a alaturat echipei FR Rugby! PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Martie 2021 08:01

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, persoane în picioare şi iarbă

Alin Petrache a primit 72 de voturi pentru un nou mandat de 4 ani în fruntea rugbyului românesc, iar la alegeri a asistat și șefului Rugby Europe, Octavian Morariu.

Noutatea vine in urma alaturarii fostului senator, si Ministru al fondurilor europene si finantelor, Eugen Orlando Teodorovici, ce urmeaza sa fie trezorier in aceasta structura de conducere a FR Rugby.

"Întotdeauna am promovat și susținut sportul românesc care ne-a făcut de atâtea ori să fim mândri că suntem români.Rugby-ul este unul dintre campionii sportului românesc. Rămâne unul din sporturile care au creat caractere! Rămâne un motiv de mândrie prin rezultatele obținute de ai noștri - ca STEJARII - în competițiile cele mai importante." afirma  Teodorovici.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Analiza - Piata auto din Romania in Februarie si 2 luni din 2021 PDF Imprimare Email
Marţi, 02 Martie 2021 12:27

    Conform datelor comunicate de catre DRPCIV (Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a  Vehiculelor), in luna februarie a.c au fost inmatriculate in Romania 8.590 autovehicule noi (autoturisme  si vehicule comerciale. autocare si speciale). cu 18,9% mai putine decat in luna similara a lui 2020.

        

                      AutoDEL (Uničov) • Firmy.cz

       Dintre acestea. 6.897 au fost    autoturisme noi, a caror scadere   fata de luna februarie 2020 (cand    au fost inmatriculate 8.836 unitati),  este de -21,9%.

       Top-ul 5 pe marci in februarie:

        Dacia 1.120 unitati, Hyundai 637
        unitati, Skoda 634 unitati, Ford 620
        unitati si Toyota 593 unitati.

 

Citeşte mai mult...
 
International
Viktor Orban s-a vaccinat cu Synopharm! PDF Imprimare Email
Duminică, 28 Februarie 2021 15:43

Premierul maghiar a postat o fotografie in care este surprins momentul in care se vaccineaza impotriva Covid19, cu serul chinezesc Synopharm. Postarea pe Facebook a lui Viktor Orban a fost insotita de un mesaj scurt :" Sunt vaccinat".

Ungaria, este unica tara din Uniunea Europeana care foloseste serul chinezesc Synopharm, si printre putinele tari care utilizeaza si " SputnikV", in conditiile crizei distribuirii de vaccinuri ale companiilor contractate de Uniunea Europeana.

Citeşte mai mult...
 
International
IATA :va fi nevoie de o modalitate de a gestiona digital acreditările de sănătate PDF Imprimare Email
Vineri, 26 Februarie 2021 13:40
                             
   
     IATA  =  290 Member airlines   - the trade association for the world's airlines. Our members comprise 82% of total air traffic.
  "Trebuie să planificăm recuperarea 
 Vom avea nevoie de o modalitate de a gestiona digital acreditările de sănătate și Avem nevoie de standarde globale sigure pentru a înregistra rezultatele testelor și vaccinările  "
     "Brian has described the darkness. Airline financial prospects are worsening as governments tighten travel restrictions. Burning a further $75 billion to $95 billion this year is not something that the industry will be able to withstand without additional relief from governments. And the expectation that the industry will not turn cash-positive until 2022 is yet another reminder of the severity of the crisis.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 836

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home