Total Media News

Esential
Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu : amplasare a Muzeului Național al Evreilor ..... PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Iulie 2019 11:00

 

      Pozitia  Universitatii de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu. prin Centrul său de Cercetare, Expertiză și Cosultanță  privind   amplasarea   Muzeului Național al Evreilor și al Holocaustului:

 

 antipa

 

 

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Massive meta-study finds most vitamin supplements have no effect on lifespan or heart health PDF Imprimare Email
Marţi, 23 Iulie 2019 12:34
               Another large-scale study has found if you are otherwise healthy then vitamin supplements do not do...

 Another large-scale study has found if you are otherwise healthy then vitamin supplements do not do much other than deliver expensive urine(Credit: nikolasvn/Depositphotos)

    A massive umbrella study, encompassing 277 clinical trials, into the effects of nutritional supplements and dietary interventions has concluded almost all vitamin and mineral supplements play no role in protecting from cardiovascular disease, or extending one's lifespan.

   The new study gathered data from a large number of randomized clinical trials examining 16 vitamin supplements and their associations with general mortality and cardiovascular conditions such as heart attack or stroke. Almost all the supplements reviewed, including multivitamins, selenium, vitamin A, vitamin B6, and vitamin D, showed no association with either increased or decreased risk of death or heart disease.

     Only three specific interventions displayed associations of any statistical significance. Unsurprisingly, the most relevant result was the finding that low-salt diets reduced heart disease and death by around 10 percent in healthy subjects. Both omega-3 and folic acid supplements showed small beneficial effects, but the researchers ranked these interventions as of a low impact.

 

Citeşte mai mult...
 
Timp liber
Distracție în engleză pentru copilul tău PDF Imprimare Email
Luni, 22 Iulie 2019 10:13

    În această vară, copilul tău va putea explora subiecte fascinante printr-o serie de activități precum cursuri, jocuri de comunicare, proiecte și ateliere artistice în București sau în Iași. Pentru cei mici, programul este conceput pentru a stimula curiozitatea acestora despre lume. Copiii mai mari vor fi îndrumați să-și dezvolte aptitudini precum colaborarea, creativitatea și rezolvarea problemelor. În timp ce-și va face prieteni și se va distra, copilul își va îmbunătăți abilitatea de a comunica în limba engleză.

     Știi bine că la British Council copilul tău va avea profesori cu o vastă experiență în predarea limbii engleze, cu cele mai importante calificări internaționale și va învăța într-un mediu prietenos și sigur. Folosim cele mai eficiente tehnici de predare pentru a ne asigura că acesta este fericit și se simte bine alături de noi.

    Summer in the City are loc în București, în perioada 24 iunie - 6 septembrie, la sediul nostru de pe Calea Dorobanți nr. 14 și strada Mendeleev nr. 2, și în Iași, în perioada 15 iulie - 16 august, la sediul nostru din Str. Păcurari nr. 4

    Programul este dedicat copiilor cu vârste între 4 și 14 ani. Pentru a asigura omogenitatea grupelor, ne vom raporta la vârsta copilului din 30 septembrie 2019.

...................

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Conferinta de presa Rapid - 21.07.2019 PDF Imprimare Email
Duminică, 21 Iulie 2019 16:29

                              Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni stând jos

    Rapid si-a prezentat astazi cele 8 noi achizitii, in prezenta presedintelui clubului, Ovidiu Burca, a antrenorului Daniel Pancu, si a ofiterului de presa, Lucian Ionescu. Cu ocazia prezentarii celor 8 noi jucatori cu care giulestenii vor ataca Liga 1,
    Rapidul si-a prezentat si noul echipament, oferit de sponsorul tehnic " Macron". Aceasta firma, a asigurat clubul Rapid de faptul ca va beneficia de o linie unica de echipament. Totodata, noile achizitii au fost asigurate ca vor avea parte de tot suportul necesar in drumul spre Liga 1.
    Pentru giulesteni, urmeaza meciul de prezentare luni ora 18.00, impotriva Hapoel Haifa, pe stadionul Regie, iar pe 3 August va debuta contra Farului Constanta.
    Daniel Pancu: " Fotbalul expus de mine e bazat pe viteza, energie, elan, spirit ofensiv, filozofie conforma Rapidului. Ma declar multumit de campania de transferuri."
*
Citeşte mai mult...
 
Esential
„Meșteșuguri pentru dezvoltare locală” PDF Imprimare Email
Vineri, 19 Iulie 2019 18:29

                                      

   Asociația Moara de hârtie începe un nou proiect dedicat meșteșugurilor şi comunităților rurale. Proiectul „Meșteșuguri pentru dezvoltare locală”, finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile. El este o continuare firească și binevenită a proiectului Comunitățile din Câmpia Română (re)descoperă meșteșugurile” și are ca scop promovarea meșteșugurilor ca alternativă viabilă de dezvoltare economică a comunităților, cu precădere în beneficiul grupurilor vulnerabile.

   Proiectul „Meșteșuguri pentru dezvoltare locală” este derulat împreună cu Asociaţia pentru sprijinirea pacienților cu Tuberculoză Multidrog Rezistentăși își propune susținerea a cel puțin 136 de ateliere de meșteșuguri precum țesut la război, lucru cu papura, lucru cu lemnul, ceramică, având ca participanți cel puțin 1400 de copii, majoritatea dintre ei fiind cu risc de abandon şcolar sau discriminare. Prin proiect, vor fi create două noi cercuri de meșteșuguri, va fi consolidată activitatea a cel puțin 6 cercuri de meșteșuguri deja existente şi  vor fi organizate cel puțin 8 expoziții de meșteșuguri.

 

Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Decizie explozivă la CCR, după referendumul pe justiție: Amnistia pentru corupție nu poate fi ...... PDF Imprimare Email
Vineri, 19 Iulie 2019 14:05

          Cât a costat organizarea referendumului de pe 26 mai! Președintele cheamă alegătorii să decidă pe teme juridice

I  ..Decizie explozivă la CCR, după referendumul pe justiție: Amnistia pentru corupție nu poate fi interzisă

      Curtea Constituţională s-a pronunțat joi pe cele două proiecte de modificare depuse de Putere si de Opoziție, proiecte ce prevăd modificarea articolelor vizate de referendumul din 26 mai.

  Aceștia au decis că graţierea faptelor de corupţie NU poate fi interzisă.
  Votul a  fost  in  unanimitate.
II--  Curtea Constituțională a României (CCR) este unica autoritate de jurisdicție constituțională în România, independentă față de orice altă autoritate publică și care are, conform Constituției României, rolul de garant al supremației Constituției.

   Componență

    Curtea se compune din nouă judecători numiți pentru un mandat de nouă ani, care nu poate fi prelungit sau reînnoit. Câte trei judecători sunt numiți de către Camera Deputaților, Senat, respectiv de Președintele României. Componența Curții se înnoiește cu o treime din numărul judecătorilor din 3 în 3 ani, fiecare din autoritățile competente să efectueze numirile desemnând câte un judecător[2]. Aplicarea acestui sistem de înnoire periodică a fost asigurată, la înființarea Curții, prin numirea primilor judecători pe durate de 3, 6 și 9 ani, pentru fiecare din aceste durate fiind desemnat, în mod corespunzător, câte un judecător din fiecare grupă.

   Membrii actuali ai Curții

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 753

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home