Total Media News

Sport


COMITETUL OLIMPIC SPORTIV : boxul va mai fi Sport Olimpic ? PDF Imprimare
Joi, 23 Mai 2019 08:43
                        Imagini pentru ioc
    IOC EB recomandă  ca  boxul să-și mențină locul în programul sportiv Tokyo 2020 și suspendarea recunoașterii AIBA
   Box este stabilit să-și mențină locul în programul sportiv al Jocurilor Olimpice Tokyo 2020, însă recunoașterea Asociației Internaționale de Box (AIBA) de către Comitetul Olimpic Internațional (CIO) ar trebui suspendată.
    Această recomandare a fost prezentată astăzi de Comitetul executiv al CIE (EB) la sesiunea IOC din 24-26 iunie 2019 din Lausanne.
Citeşte mai mult...
 
IOC Executive Board meeting and 134th IOC Session in Lausanne, Switzerland PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Mai 2019 18:40

                                

    General Information

 • IOC Executive Board (EB) from 19 to 21 June 2019

 • 134th IOC Session from 24 to 26 June 2019

   The 134th IOC Session will take decisions on key policy issues and in areas under its authority, including the election of the host city for the Olympic Winter Games 2026 on Monday 24 June.

The Candidate Cities for the Olympic Winter Games 2026 are Stockholm-Åre (Sweden) and Milan-Cortina (Italy)*.

   The EB meetings will take place at the Lausanne Palace Hotel. The IOC Session, the presentations of the Candidate Cities, the vote to elect the host city, the host city announcement ceremony, and the signature of the Host City Contract will all take place at the SwissTech Convention Centre.

 

Citeşte mai mult...
 
BRD Bucharest Open rămâne la Bucureşti PDF Imprimare
Vineri, 26 Aprilie 2019 11:00

      
Bucharest Open - Bucharest, Romania

   Federatia  Romana  de Tenis  condusa  de George Cosac a parafat contractul cu proprietarul licenţei, astfel că Bucureştiul va găzdui la Arenele BNR, între 13-21 iulie, cea de a şasea ediţie a turneului WTA BRD Bucharest Open.

    După cinci ani spectaculoşi, în care a adunat la Bucureşti o bună parte din elita tenisului mondial, Federaţia Română de Tenis a fost la un pas să rămână fără turneul WTA de la Bucureşti, proprietarul licenţei anunţând că doreşte să-l mute la Budapesta. După unele probleme apărute pe axa ”WTA – Federaţia de Tenis din Ungaria”, forul de la Bucureşti a reluat discuţiile cu proprietarul licenţei şi a reuşit să păstreze turneul în capitala României. ”Este adevărat, am semnat contractul. Turneul se va desfăşura la Arenele BNR, între 13-21 iulie”, a confirmat George Cosac pentru ProSport
*
Citeşte mai mult...
 
Reprezentantul MTS - domnul director Florin Jianu , a fost la Rouen PDF Imprimare
Joi, 25 Aprilie 2019 12:46

 

                      EXCLUSIV / Dovada că Daniel Jianu, reprezentantul MTS, a fost la Rouen. Directorul controlează 10 dintre cele 54 de cluburi care vor vota la alegeri
      Conform    libertatea.ro  Libertatea a intrat în posesia fotografiei care îl leagă pe reprezentantul ministerului, directorul Florin Jianu, de președintele FRT, George Cosac. Imaginea surprinsă la Rouen, cu ocazia meciului de Fed Cup Franța - România, a ajuns azi în minister și a iscat scandal.

 

    După ce ziarul a publicat sâmbătă, pe site, informația că MTS are doi oameni la Rouen, a doua zi, după victoria Simonei Halep cu Caroline Garcia, Jianu a decis să ”iasă de la cutie” și să se afișeze cu George Cosac. Libertatea a mai scris că situația juridică a ministerului nu-i permite lui Cosac să reprezinte federația în competițiile oficiale, potrivit unor decizii definite ale instanțelor de judecată. Cu alte cuvinte, România nu avea aviz de reprezentative la întâlnirea de Fed Cup cu Franța. Pentru a intra în legalitate, FRT a apelat la ajutorul MTS, ca să poată folosi numele, imnul, stema și steagul (există o lege care obligă federațiile să ceară de la minister, înaintea întrecerilor internaționale, acceptul de a folosi însemnele țării). Deși statul a oprit finanțarea la tenis, din pricina ilegalităților identificate de instanțe, ministerul a avut doi oameni la dineul oficial, de joi seară. Astfel, la Rouen au ajuns Daniel George Jianu, director general în cadrul Departamentului Sport din MTS, și consilierul ministrului, Andrei Nourescu, .........................................."
Citeşte mai mult...
 
CSA Steaua PDF Imprimare
Joi, 25 Aprilie 2019 10:22

   
                                                    SteauaCSA.jpg

    Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, cunoscut ca CSA Steaua București, a fost înființat la 7 iunie 1947, pentru a continua într-un cadru instituționalizat vechea tradiție a practicării sportului în Armata României. În cei peste 60 de ani de existență, sportivii clubului s-au aflat în permanență printre protagoniștii întrecerilor naționale și internaționale. Este fostul club al armatei, clubul deține echipe de fotbal, handbal și rugby.

    Anul înființării CSA Steaua este înnobilat cu primul titlu de campion național din istoria sa, obținut de jucătorul de tenis Gheorghe Viziru.

     Denumirea sub care clubul armatei avea să se impună atât pe plan intern, cât și internațional - CCA (Casa Centrala a Armatei) - a fost dobândită în 1950, iar din 1961 clubul a căpătat denumirea care l-a făcut celebru pe toate meridianele și care o poartă și astăzi - Steaua.

    Contribuția cu totul excepțională a clubului, atât în dezvoltarea sportului de performanță din România, cât și in obținerea unora dintre cele mai răsunătoare succese pe plan internațional se exprimă astăzi într-un palmares impresionat.

Palmaresul CSA Steaua, după 58 de ani de existență:

 • Jocuri Olimpice - 86 medalii (26 aur, 31 argint, 29 bronz)
 • Campionate Mondiale - 403 medalii (116 aur, 152 argint, 135 bronz)
 • Campionate Europene - 506 medalii (137 aur, 187 argint, 182 bronz)
 • Cupe Mondiale - 79 medalii (27 aur, 28 argint, 24 bronz)
 • Cupe Europene - 170 medalii (30 aur, 33 argint, 57 bronz)
 • Campionate Mondiale Militare - 1884 medalii (518 aur, 406 argint, 721 bronz)
 • Jocuri Balcanice - 2382 medalii (1095 aur, 801 argint, 486 bronz)
 • Campionate Naționale - 7483 titluri (5153 seniori, 545 tineret, 1785 juniori)
 • Cupa României - 1465 cupe

     În acest moment clubul  are  mai  multe  sectiuni  , printre care sunt: rugby, atletism, tir, scrimă, hochei, ciclism, canotaj, gimnastică, judo, înot, tenis,karate,etc

 

    Toate secțiunile au echipe de copii, juniori si seniori. Antrenamentele se desfășoară la baza sportivă Ghencea, situată pe B-dul Ghencea.

 

     Domnul  Pompiliu Bixi Mocanu a fost numit în funcţia de comandant (preşedinte) al Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti pe 15 octombrie 2018, împuternicirea de şase luni urmând să expire   pe  15  aprilie 2019.

   Prin ordin al ministrului apărării naționale a fost prelungită împuternicirea domnului colonel Mocanu Nicolae Bixi - Pompiliu, pentru a asigura îndeplinirea atribuțiilor funcției de comandant (președinte) la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, până la data de 13.10.2019.

 *

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 100

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home