Total Media News

Ultimele sitiri

IT
P5 Quad – performanta cu stil PDF Imprimare Email
Joi, 07 Martie 2013 09:40

  

        Cel mai performant smartphone Allview este aici !

     P5 Quad este primul smartphone cu sistem Android 4.1 Jelly Bean si totodata primul din gama Quad, cu un procesor Quad Core Cortex-A7 de 1,2 GHz.

      Alaturi de caracteristicile principale precum camera foto principala de 8 MP, viteza 3G HSDPA+ 21,4 Mbps si display-ul IPS-LCD de 4,5 inch gadgetul te va surprinde prin multitudinea de beneficii si functii de care dispune.

                       

   Procesorul Quad Core ofera performante superioare. Ajuta la incarcarea rapida a paginilor web si a clipurilor video si permite rularea fluenta a  jocurilor si aplicatiilor.

Cel mai recent sistem de operare de la Android, 4.1 Jelly Bean soseste cu noi caracteristici si aplicatii pentru ca tu sa fii la curent cu toate noutatile.
Citeşte mai mult...
 
Consumator
Noutati la gamestore.ro PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Martie 2013 20:38

 

                                      Naruto Shippuden
                      Ultimate Ninja Storm 3 for PS3

                        

      Descriere Naruto Shippuden - Ultimate Ninja Storm 3 PS3

Al 4-lea Mare Razboi Ninja este pe cale sa inceapa in NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3, cel mai recent dar si cel mai laudat titlu din franciza Naruto Shippuden. Luptele cu capeteniile vor fi mult mai complexe si mai incitante decat in seriile precedente. In ceea ce priveste experienta de joc cu care ne-am obisnuit in trecut, in Ultimate Ninja STORM 3 intreaga poveste va lua amploare si ne va arunca intr-o atmosfera in care doar cei cu spirit de aventura vor razbate. Actiunea si luptele vor avea un ritm mult mai alert.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
TVA la incasare. Primele efecte ale noului sistem PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Martie 2013 12:24

             Complicarea procedurii de înregistrare a facturilor, triplarea timpului și presiune pusă pe resursele alocate. Acestea sunt primele efecte ale noului sistem de aplicare aTVA la încasare, obligatoriu de la 1 ianuarie 2013 pentru companiile cu cifră de afaceri sub 500.000 euro, potrivit companiei de consultanță Adevaris.

                                                

            Impactul TVA la încasare s-a făcut deja simțit la întocmirea primelor deconturi de TVA din 2013. Contribuabilii au avut ca termen limită de depunere a declarațiilor ziua de 25 februarie, pentru operațiunile aferente lunii ianuarie 2013.

“Contribuabilii care au depus deconturile de TVA pe luna ianuarie pot să cuantifice acum primele efecte ale noilor reglementări. Procesul de verificare și ținere a evidenței documentelor s-a complicat, este nevoie de mai multe operațiuni de contabilitate, iar pentru următoarele perioade fiscale este de așteptat ca numărul lor să mai crească. Companiile se văd nevoite să-și adapteze sistemele interne de facturare și raportare din mers, într-o perioadă scurtă, fără a putea să prevadă și să integreze din timp efectele acestor schimbări”, explică Rene Schoeb, partener Adevaris, situaţia produsă de introducerea TVA la încasare.

Citeşte mai mult...
 
International
Guvernul lui Filat a fost demis. Motiunea de cenzura a comunistilor a trecut PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Martie 2013 08:55

            Guvernul moldovean condus de premierul Vlad Filat a fost demis marţi în urma unei moţiuni de cenzură depusă de comunişti. Aceasta înseamnă că Filat are trei zile la dispoziţie pentru a-i prezenta preţedintelui Nicolae Timofti demisia Cabinetului.

 

         Votul pe moţiunea de cenzură, depusă săptămâna trecută, a venit după ce Filat a prezentat, timp de o oră, raportul de activitate al executivului condus de el.

„Eu sunt conştient că acest raport nu este necesar de a fi prezentat pentru cei care au înaintat moţiunea de cenzură şi cei care o vor susţine. Consider că ne-am făcut datoria, bazată pe realizate, nu pe vise. Indiferent de decizia care va fi luată, eu sunt cu sufletul împăcat că mi-am făcut datoria. Vom continua să muncim, să luptăm, dacă trebuie, pentru această ţară", a declarat premierul Republicii Moldova, înainte de vot, potrivit Timpul.md.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
HUGO CHAVEZ a murit: sapte zile de doliu in Venezuela PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Martie 2013 07:52

                   Trupul neînsufleţit al preşedintelui Hugo Chavez, care a decedat marţi, va fi expus începând de miercuri în holul Academiei Militare din Caracas, înaintea funeraliilor naţionale prevăzute pentru vineri, în timp ce în ţară au fost decretate şapte zile de doliu oficial, relatează AFP.

                                

                                      

             "Funeraliile şi omagiul postum în camera mortuară din holul Academiei Militare (vor avea loc) miercuri, joi şi vineri", a declarat ministrul venezuelean de Externe Elias Jaua, fără a preciza unde va fi "mormântul creştin" al defunctului.
"Vineri, la ora 10 dimineaţa, vom organiza o ceremonie oficială" la Academia Militară, a precizat Jaua, care le-a mulţumit şefilor de stat ce şi-au manifestat intenţia de a participa la funeralii."Vom asigura logistica pentru ca un număr cât mai mare (de venezueleni) să îl poată vedea pe părintele lor, eliberatorul, protectorul lor", a adăugat el.

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Opere rare Grigorescu si Tonitza, la Constanta PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Martie 2013 07:46

                  Cazinoul din Constanța va găzdui joi și vineri expoziția Licitației de Primăvară, organizată de Artmark ce cuprinde o selecție de 40 de tablouri aparținând unor pictori precum Grigorescu, Tonitza, Petrașcu, Pallady sau Baba.

                      

        Organizarea expoziției în cadrul Cazinoului are rolul de a readuce în discuție problema conservării și repunerii în circuitul public a obiectivului.

       Opera principală a expoziției va fi tabloul lui Grigorescu„Colombina în verde”, a cărei valoare estimativă este cuprinsă între 150.000 și 250.000 de euro.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 760 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home