Total Media News

Invatamant
De azi te poti inscrie in programul de leadership care iti poate schimba viata PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Martie 2013 10:08

                Fundatia LEADERS anunta deschiderea inscrierilor pentru cea de-a 11-a editie a programului LEADERS School, desfasurat si in acest an sub Inaltul Patronaj al Altetei sale Regale Principele Radu al Romaniei. Evenimentul va avea loc in perioada 31 martie-6 aprilie 2013 la Hotel Orizont din Predeal, unde  30 de tineri vor avea sansa de a participa in programul de leadership care schimba vieti.

                                           

     Elevi in an terminal, studenti din tara sau strainatate si juniori din companii pasionati de leadership, cu varste cuprinse intre 18 si 25 ani, care isi doresc experiente inedite si o schimbare atat in dezvoltarea personala, cat si in cariera se pot inscrie in program pana pe 19 martie.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Artropatii PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Martie 2013 08:38

              Cresterea duratei medii de viata a determinat, printre altele, in tarile dezvoltate, o crestere a incidentei afectiunilor osteoarticulare care reprezinta in acest moment prima cauza de handicap fizic. 50-60% dintre pacientii cu afectiuni osteoarticulare vor deveni la un moment dat incapabili de munca, ceea ce conduce la pierderi financiare importante pentru statele respective.

                                                   
           Termenul de artropatie este unul generic, provine din limba greaca (arthron = articulatie, pathos = boala, afectiune) si semnifica boala articulara. Sub aceasta denumire se gasesc un numar important de afectiuni cu etiologie, tablou clinic, diagnostic si tratament diferite.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Romania, medalie de bronz la SCRIMA - Etapa de Cupa Mondiala la spada feminin -Saint Maur, Franta PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Martie 2013 08:31

              Echipa de spadă a României a cucerit medalia de bronz la Cupa Mondială de la Saint Maur (Franța). Pe primele două locuri s-au situat echipele Rusiei și cea a Ungariei.

                                 

   La această puternică competiție au participat 21 de echipe naționale printre care și medaliatele de la Jocurile Olimpice Londra 2012; Coreea și U.S.A. 

   Din componența echipei naționale fac parte și stelistele Ana-Maria Brânză, Simona Pop, Maria Udrea și Ana Zdanovschi.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Promotia "10% discount din valoarea comenzii" PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Martie 2013 08:23

   Saptămânal alegem 5 produse care o dată adăugate în coşul de cumpărături vă aduc un discount de 10% din valoarea totală a comenzii.

     În aceasta situaţie, cheltuielile de transport sunt acoperite de valoarea discountului.
Produsele din săptămâna aceasta sunt:

Kit anti-age 30+ Gerovital H3 Evolution Kit anti-age 45+ Gerovital H3 Evolution

Cremă anticelulitică Gerovital Plant

 



Cremă modelantă pentru abdomen plat Ulei de masaj relaxant Gerovital Plant Forte
 

                                         http://www.farmec.ro

 

CLUJ-NAPOCA

 
Esential
Ce semnificatii au Babele dintre 1 si 9 martie PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Martie 2013 08:14

                Zilele cuprinse între 1 și 9 martie sunt asociate în mentalul popular românesc cu o serie de semnificații care țin, în mare parte, de reînnoirea anului.


               Principalele tradiții, Babele, sunt legate de legenda Babei Dochia, întruchipare a Marii Zeiţe a Pământului, care moare simbolic în fiecare primăvară, lăsând loc noului an. Începând cu prima zi a lunii martie, românii își aleg „babele”, adică una dintre zilele cuprinse în intervalul 1-9 martie. Vremea în ziua aleasă poate fi interpretată în două moduri, potrivit Asociației Meșterilor Populari din Moldova.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Djokovici nu are rival. E neinvins de cinci luni PDF Imprimare Email
Luni, 04 Martie 2013 16:01

               Novak Djokovici a câștigat, în weekend, turneul de la Dubai. A fost a 18-a victorie consecutivă pentru sârb.

                                   

         Liderul ierarhiei mondiale ATP nu a mai pierdut un meci din octombrie, iar în Dubai nu a cedat niciun set. În finala competiției, el l-a învins pe cehul Tomas Berdych, scor 7-5, 6-3.Novak Djokovici domină cu ușurință lumea tenisului. A câștigat ultimele 13 dueluri cu adversari din top 10 mondial, după eșecul suferit în finala US Open de anul trecut.

 

     În 2012, el a câștigat doar din premii aproape 13 milioane de dolari, fiind cel mai ”profitabil” sezon realizat vreodată de un practicant al tenisului.În ultimii doi ani și trei luni, sârbul a pierdut doar 18 meciuri și a câștigat 158. De asemenea, el nu a mai ratat prezența în semifinalele turneelor de Grand Slam de la Roland Garros, în 2010.În acest an, ”Nole” a câștigat pentru a treia oară turneul de Grand Slam de la Australian Open, iar titlul cucerit la Dubai este al 36-lea din cariera sportivului născut la Belgrad, în urmă cu 25 de ani.Sârbul își va îndrepta acum atenția către cele două turnee Masters din SUA, la Indian Wells și Miami, ultimele competiții importante pe suprafață rapidă înaintea startului sezonului de zgură.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 761 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home