Total Media News

Ultimele sitiri

Auto
Noul Volvo FM PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Martie 2013 09:13
                     Volvo Trucks prezintă noul Volvo FM. Oferind o flexibilitate şi o eficienţă de top, acesta acoperă o varietate largă de necesităţi de transport.

                        
                Printre noile caracteristici se află o cabină îmbunătăţită pentru şofer şi inovatorul sistem Volvo Dynamic Steering care îmbunătăţeşte caracteristicile de condus de primă clasă ale modelului.
          „Noul Volvo FM este uşor de personalizat pentru a satisface cerinţele individuale de transport. Pentru a utiliza o expresie din fotbal, FM este jucătorul polivalent de o valoare inestimabilă care se descurcă excelent pe orice poziţie", spune Claes Nilsson, Preşedinte Volvo Trucks. El adaugă:

         „Volvo Dynamic Steering este o inovaţie tehnică de clasă mondială. Acest sistem aduce beneficii şoferului de autocamion în toate condiţiile de lucru prin crearea unui mediu de lucru mai sigur, mai confortabil şi mai plăcut.

 

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Ponta: Vom renunta la programul "Cornul si Laptele" si directionam banii catre after-school PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Martie 2013 20:50

      Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că Guvernul intenţionează să renunţe la programul "Cornul şi Laptele", iar banii folosiţi vor fi direcţionaţi către programele after-school, care ar putea intra în aplicare din toamnă.

                                    

         Ponta: Vom renunţa la programul "Cornul şi Laptele" şi direcţionăm banii către after-school (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Vreau aceiaşi bani să încercăm să-i folosim la ceva mai util, de exemplu la after-school, pentru că în acest moment sunt copii care într-adevăr au nevoie şi vin la şcoală şi e bine pentru părinţi - vorbesc de cei din familii modeste, unde programul îşi atinge scopul - şi sunt foarte mulţi copii care nu mănâncă nici cornul respectiv, nu beau laptele, îl aruncă, îl irosim absolut degeaba", a susţinut Ponta.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Cum sa porti corect cel mai important trend din 2013 PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Martie 2013 10:16

            Dupa un sezon dedicat exploziei de culoare si combinatiilor excentrice de nuante complementare, experimentam cazul eternei reintoarceri in moda: promovarea contrastului clasic, minimalist, alb-negru.

           Dincolo de principalele calitati ale acestui contrast, purtabilitatea si versatilitatea, asocierea de nonculori se bucura de un impact vizual puternic, datorat contrastului intens.

          Cum poti purta combinatia alb-negru? Dincolo de propunerile mai mult sau mai putin excentrice ale designerilor, vedetele iti ofera adevarate lectii de stil in acest sens.

               Casual

        Combinatia alb-negru poate fi solutia salvatoare pentru un look lejer, potrivit zilelor in care stilul casual iti reflecta cel mai bine starea de spirit. O pereche de jeans negri sau leggings, un tricou lejer si jacheta din piele neagra sunt piese basic, regasite in orice garderoba, care compun tinute minimaliste, dar cu stil.

Diane Kruger

Selena Gomez

Citeşte mai mult...
 
Auto
Piata auto in luna februarie 2013 PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Martie 2013 09:50

          2013 –primele două luni, dificile pentru piaţa auto din România

                                    
              Pe ansamblul pieţei, livrările totale (autoturisme + vehicule comerciale) au înregistrat o
scădere de 3,8% faţă de anul trecut. In interiorul acestei scăderi, avem autoturismele cu -
5,9%. Situaţia nu este diferită de ceea ce se întâmplă pe plan european unde, în primele 2 luni
din 2013, s-a înregistrat o scădere generală de 8,3% a numărului de autoturisme înmatriculate
(cele mai mari scăderi procentuale fiind în Portugalia -48%, Grecia -26%, Franţa -20% și Italia -
18%).
       In România, în continuare în luna februarie, vânzările au fost susţinute de achiziţiile
realizate de către persoanele juridice (81% din total), cele către persoanele fizice reprezentând
doar 19% din total.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Adrian Nastase va fi liber, dupa opt luni de inchisoare PDF Imprimare Email
Luni, 18 Martie 2013 16:15

   Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis astăzi să îl elibereze pe fostul premier Adrian Năstase.

      Acesta este eliberat condiţionat şi va părăsi penitenciarul Jilava, după opt luni de detenţie.

           Update 15.40. Judecătorii au decis eliberarea condiţionată a lui Adrian Năstase. Recursul Parchetului la decizia de eliberare a fost respins.

            Update 14.29 Instanța a rămas în pronunțare pe cererea de eliberare condiționată. Pronunțarea se va face în ședință publică. Adrian Năstase în ultimul cuvânt: ”În ţările membre UE, premieri, miniştri au fost condamnaţi la sentinţe cu închisoare cu suspendare. Doar în Ucraina şi Albania pemierii au fost condamnaţi la puşcărie cu executare.

Citeşte mai mult...
 
International
Putin interzice bancilor straine sa-si deschida sucursale in Rusia PDF Imprimare Email
Luni, 18 Martie 2013 16:11

            Presedintele Rusiei Vladimir Putin (foto) a semnat recent o lege sustinuta de guvern care interzice bancilor straine sa deschida sucursale in tara, informeaza agentia rusa de stiri RAPSI.
                                  
           Proiectul de lege a fost adoptat de catre Duma de Stat pe 22 februarie si aprobata de catre Consiliul Federatiei pe 6 martie.Proiectul de lege modifica unele dintre legile bancare existente in Rusia, ca parte a unei strategii de dezvoltare a sectorului bancar rus pana in 2015 si consolideaza acordurile la care au ajuns negociatorii rusi in timpul consultarilor privind aderarea Rusiei la Organizatia Mondiala a Comertului (OMC).

Citeşte mai mult...
 


Pagina 752 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home