Total Media News

Fotbal
OFICIAL! TAS a dat decizia! Ungaria - Romania se va disputa cu portile inchise PDF Imprimare Email
Marţi, 12 Martie 2013 20:33

                 Comisia de Disciplină a FIFA a decis ca Ungaria să joace cu porţile închise următorul meci, cel cu România, de pe 22 martie 2013, pentru comportamentul suporterilor la amicalul cu Israel din 15 august 2012.


       Maghiarii au depus memoriu chiar la TAS, dar Tribunalul de Arbitraj Sportiv a menţinut decizia iniţială: Ungaria - România se va disputa cu porţile închise. Ungurii vor plăti şi o amendă de 40.000 de franci elveţieni.

Asociaţia FARE (Football Against Racism in Europe) precum şi alte organizaţii anti-rasism au sesizat FIFA după incidentele de la partida Ungariei cu Israel, iar forul internaţional a luat imediat măsuri.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Cistigatorii primului concurs de proiecte didactice in proiectul FormREF PDF Imprimare Email
Marţi, 12 Martie 2013 20:19

             Concursul destinat cadrelor didactice care au finalizat cursurile de formare în prima serie a proiectului FormREF – Formarea continuă a profesorilor de Limba română, engleză și franceză în societatea cunoașterii, s-a desfășurat în perioada 12 noiembrie 2012 – 30 decembrie 2012 și a constat în transmiterea celor două produse (unul teoretic și unul multimedia) care să demonstreze dezvoltarea și aplicarea la clasă a unui proiect didactic realizat după metodele învățate în cadrul programului de formare Dezvoltarea profesională continuă pe componenta instruirii diferențiate a elevilor.

                  

          Câștigătorii primului concurs de proiecte didactice sunt:

- Panait Iuliana din județul Ilfov, care a obținut punctaj maxim (100 de puncte) și Deaconescu Liliana din județul Vrancea, care a obținut 96,67 de puncte, cărora le revin cele două premii I;

- Vasile Gabriela-Florentina din județul Brăila (96,00 puncte), Olteanu Camelia din județul Constanța (94,33 de puncte), Badea Liliana din Municipiul București (89,67 de puncte) și Paula Miron din județul Vrancea (89,33 de puncte), cărora le revin cele patru premii II;

Citeşte mai mult...
 
Auto
Festival : The Most Beautiful Truck & Chopper Festival 2013 PDF Imprimare Email
Marţi, 12 Martie 2013 10:00

               

                   

 
Esential
Momente istorice la Vatican. Conclavul se intruneste astazi pentru a alege un nou Papa PDF Imprimare Email
Marţi, 12 Martie 2013 09:33

            De astăzi, catolicii din întreaga lume vor fi cu gândul la Vatican şi cu ochii pe hornul care va aduce vestea că tronul Sfântului Petru are un nou stăpân. 115 cardinali vor intra în Capela Sixtină, iar unul dintre ei, anunţat de tradiţionalul "Habemus Papam", va ieşi în veşminte roşii.

          

                                   

                                             

     Conclavul se întruneşte, astăzi, să aleagă cel de-al 266-lea Papă din istoria Bisericii Romano-Catolice. Cardinalii electori vor ajunge, în acestă dimineaţă, la reşedinţa Santa Marta, unde vor fi cazaţi în camere cu paturi comode. Încăperile au conexiune la internet şi televizoare de ultimă generaţie.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de echipa
HANDBAL - HC Vaslui - Steaua 25-27 (14-13) PDF Imprimare Email
Marţi, 12 Martie 2013 08:31

    Steaua a învins la Vaslui echipa locală HC după un meci palpitant, urmărit cu interes de suporterii echipei gazdă, veniți în număr mare să-și susțină echipa.

                                                     

   Antrenorul echipei Steaua, Ovidiu Mihăilă, ne-a declarat la finalul partidei: "Meci important pentru noi, în care am urmărit victoria pentru a ne consolida poziția de lider a seriei a-II-a a Diviziei A, loc care permite promovarea în prima ligă de handbal. A fost un joc în care echipa noastră și-a demonstrat valoarea și unitatea de grup, în condițiile în care adversarul a fost foarte bine motivat. Am venit după un joc bun acasă, cu CSM Călărași, unde echipa a depus un efort fizic extraordinar iar la trei zile distanță am avut acest joc, la Vaslui, câștigat cu 27-25 de Steaua București.

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Vernisajul expozitiei de sculputura si lansarea albumlui Alexandru Gheorghita - joi 14 martie PDF Imprimare Email
Luni, 11 Martie 2013 19:46

           Fundaţia Fildas Art şi Muzeul Naţional al Ţăranului Român, în calitate de organizatori, Farmaciile Catena , în calitate de sponsor al evenimentului şi Asociaţia Femeilor Creatoare în Arta Plastică din România vă invită joi 14 martie 2013, ora 18:00, la vernisajul expoziţiei şi lansarea albumului de sculptură “Alexandru Gheorghiţă”.

                                        

          Evenimentul va avea loc la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, Şoseaua Kiseleff, nr.3, sector 1 (intrarea din str. Monetariei).

 

       “Sculptura lui Alexandru Gheorghiţă reuneşte două componente fundamentale: pe de o parte memoria profundă a cioplitorilor anonimi, a acelora care au trăit într-o adevărată comuniune cu lemnul şi cu piatra, dincolo de experienţele cotidiene, exterioare şi strict utilitare, şi, pe de altă parte, redefinirea formei şi reinterpretarea spaţiului, aşa cum se regăsesc ele în viziunea şi, deopotrivă, în posteritatea lui Constantin Brâncuşi.(...) Alexandru Gheorghiţă îşi creează lumea lui de forme şi de aspiraţii, dar şi o adevărată mitologie în spaţiul căreia fiecare obiect se înscrie pe un traseu bine definit şi investit cu semnificaţii complexe.” Pavel Suşară – critic de arta

Citeşte mai mult...
 


Pagina 757 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home