Total Media News

Ultimele sitiri

Auto
Campionatul Mondinal de Formula 1 debuteaza in acest weekend. PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 16 Martie 2013 14:55

       Cel de-al 64-lea sezon al Campionatului Mondinal de Formula 1 debutează în acest weekend.

                                

             Prima cursă va fi, la fel ca în ultimii ani, Marele Premiu al Australiei, care se dispută la Melbourne, pe circuitul ”Albert Park”.

    Prima etapă a sezonului ia startu duminică dimineaţă, de la ora 8.00 (în direct la Digi Sport 1). Calififcările au fost amânate din cauza ploii puternice care a căzut azi la Melbourne.

   În prima sesiune, cel mai rapid pilot a fost Nico Rosberg, urmat de Fernando Alonso și Romain Grosjean.În acest sezon, principalul favorit la câștigarea titlului mondial este neamțul Sebastian Vettel, cel care a ieșit învingător la finalul ultimelor trei stagiuni.

Citeşte mai mult...
 
IT
Ultrabook transformabil cu doua ecrane de 13,3" PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Martie 2013 14:16

                        ASUS TAICHI este o fuziune incredibilă de notebook şi tabletă pentru o flexibilitate mobilă fără egal.

                                 

             Cu capacul deschis, TAICHI este un notebook puternic cu ecran clar FullHD, procesor Intel Core şi tastatură iluminată din spate. Cu capacul închis, TAICHI este o tabletă uşoară cu profil subţire şi ecran FullHD multi-atingere. Remarcăm cele patru moduri de utilizare:

Citeşte mai mult...
 
Mediu
Luna Plantarii Arborilor PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Martie 2013 13:57

    In fiecare an, in conformitate cu prevederile art. 81 din Legea nr. 46/2008

         –Codul  Silvic, in perioada 15 marti-15 aprilie,RNP-Romsilva organizeaza, atat la nivel central, cat si la nivelul unitatilor sale teritoriale, activitati practice de impadurire si alte manifestari dedicate formarii constiintei forestiere in randul cetatenilor, sub egida „LUNII  PLANTARII ARBORILOR”.

         In mod fericit, aceasta perioada coincide cu lucrarile specifice campaniei de

impaduriri de primavara, in cadrul careia se vor realiza 3713 ha, din cele 6120 ha program pe intregul an.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Lansarea Turneului de Judo "Alina Dumitru" PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Martie 2013 11:35

    Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti (FTMB) şi Clubul Sportiv al Armatei Steaua organizează, pe 18 mai 2013, prima ediţie a Turneului ''Alina Dumitru'' la judo, competiţie găzduită de Sala ''Lucian Grigorescu'' (Floreasca), la categoriile de vârstă U11 şi U13.

                         

   Evenimentul a fost prefaţat joi, 14 martie 2013, de o conferinţă de presă la sediul FTMB, din Calea Şerban Vodă nr. 213, prilej cu care campioana olimpică Alina Dumitru le-a urat tinerilor participanţi să-i calce pe urme în ce priveşte performanţele sportive.

   ''Mă bucur că o să fie un alt gen de concurs, adică fără taxă. Apoi, cei mai buni o să primească premii, pentru stimularea lor. Vreau să fie o sală plină de concurs, cu mulţi copii şi părinţi. Eu am început să fac judo la Clubul FTMB, iar apoi m-am transferat la Steaua. Aici o să rămân în calitate de antrenor. Sper ca măcar unul dintre copii să ajungă acolo unde am ajuns eu, pe treapta performanţelor sportive'', a declarat Alina Dumitru, retrasă din activitate la finele anului trecut.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Nu avem nevoie de un nou acord cu FMI PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Martie 2013 09:04

    Reprezentanții Societăţii Academice din România (SAR) susțin că țara noastră nu are nevoie şi nici nu trebuie să mai semneze un nou acord cu Fondul Monetar Internaţional (FMI).


       Concluzia a fost emisă în baza Raportului de analiză şi prognoză al Societăţii Academice Române pentru anul 2013.

Potrivit acestuia, un nou acord cu FMI chiar dăunează pentru că are acelaşi rol pe care l-a avut zona euro pentru Grecia, Spania, Italia, Portugalia, în sensul că beneficiază de condiţii mai bune de împrumut, atât ca volume cât şi ca preţ, decât dacă nu ar fi fost în acord. Raportul mai arată că fără reformă, aceşti bani nu vor fi folosiţi decât pentru adâncirea dezechilibrelor macroeconomice.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Eurodeputatii USL au cerut in plenul Parlamentului European calendar de incheiere a monitorizarii MC PDF Imprimare Email
Joi, 14 Martie 2013 20:47

           Eurodeputaţii USL au cerut, miercuri seară, într-o dezbatere în plenul    Parlamentului European, un calendar de încheiere a monitorizării României şi Bulgariei prin Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV), reprezentantul Comisiei Europene arătând însă că aceasta va continua ca şi până acum.

                     

                                 

 Eurodeputaţii USL au cerut în plenul Parlamentului European calendar de încheiere a monitorizării MCV (Imagine: Mediafax Foto/AFP)


       Eurodeputaţii USL Corina Creţu şi Ioan Mircea Paşcu (PSD), Norica Nicolai şi Cristian Buşoi (PNL) au cerut în intervenţiile lor ca din partea Comisiei Europene (CE) să fie prezentat un calendar cu termen clar de încetare a monitorizării MCV.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 754 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home