Total Media News

Ultimele sitiri

Legislatie
Legislatie noua 08 martie 2013 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 09 Martie 2013 08:32

 

            Monitorul Oficial, Partea I nr. 114 din 28/02/2013
 

             Decizie nr. 12/2013 - Decizie referitoare la respingerea excepţiei de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 6 alin. (4), art. 10 alin. (2), art. 15 alin. (5), art. 17 alin. (1) lit. d) şi e), art. 88 alin. (1), art. 91 şi ale art. 93^1 din Legea audiovizualului nr. 504/2002
         Decizie nr. 8/2013 - Decizie referitoare la respingerea excepţiei de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 108^2 şi ale art. 108^5 alin. 1 şi 3 din Codul de procedură civilă
        Decizie nr. 13/2013 - Decizie referitoare la respingerea excepţiei de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 21 teza întâi din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, precum şi ale art. 29 alin. (7), art. 40 lit. f) şi art. 46 alin. (1), (12) şi (13) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, astfel cum au fost modificate prin art. II pct. 3 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 59/2009 pentru modificarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
Trei noi anvelope moto Bridgestone pentru toate tipurile de motociclisti PDF Imprimare Email
Vineri, 08 Martie 2013 19:55

            Trei noi anvelope moto Bridgestone pentru toate tipurile de       motociclişti: oriunde veţi călători,  avem anvelopele potrivite.
           Pentru a promova pasiunea de motociclism a motocicliştilor,sprijinind în mod direct
           conceptul Bridgestone "de la pistă pe stradă", Valentino Rossi şi Bridgestone vor colabora
          şi în 2013  Bridgestone înţelege nevoile specifice pentru anvelope moto ale motocicliştilor.


    Fie că faceţi turul Alpilor sau preferaţi traseele off-road, anvelopele Bridgestone combină rezistenţa şi
siguranţa, oferind o excelentă aderenţă, echilibru şi capacitate de viraj.
Din experienţa Bridgestone s-au născut Battlax T30, dedicate celor care iubesc adevărata plăcere de a
călători, Exedra Max pentru motocicletele de categorie grea şi care parcurg distanţe lungi şi Battlax V01
concepute pentru începători şi motociclişti de clasă medie pentru curse în circuit.


                               BATTLAX SPORT TOURING T30

                           

                                                         Battlax T30 Sport touring -

Citeşte mai mult...
 
Esential
Se amina deschiderea podului Calafat - Vidin PDF Imprimare Email
Vineri, 08 Martie 2013 08:02

             Guvernul român estimează că podul peste Dunăre de la Calafat-Vidin, dintre România şi Bulgaria, va fi inaugurat cel mai devreme în a doua jumătate a lunii mai din cauza „contextului politic actual" din Bulgaria.

                                  

         Luna trecută, Guvernul bulgar condus de Boiko Borisov a demisionat, după zece zile de manifestaţii împotriva sărăciei.

     Fostul premier bulgar anunțase anterior că podul Calafat-Vidin va fi inaugurat oficial pe 9 mai, de Ziua Europei, în prezenţa preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

    "Dat fiind contextul politic actual din Republica Bulgaria, data inaugurării obiectivului va fi cel mai devreme în a doua jumătate a lunii mai 2013", se afirmă într-un document al Guvernului, potrivit mediafax.ro.În prezent, lucrările la infrastructura rutieră sunt terminate în totalitate, în timp ce lucrările la infrastructura feroviară sunt finalizate în procent de 95%.


100.000 de vehicule vor traversa noul pod

Autoritățile se așteaptă ca peste 100.000 de vehicule să traverseze podul în fiecare an. Cu o lungime de doi kilometri, podul Calafat – Vidin va fi administrat de o entitate comercială mixtă româno – bulgară.În total, proiectul a costat 226 milioane de euro, din care 60,7 milioane de euro reprezintă contribuția Guvernului bulgar.

Citeşte mai mult...
 
Esential
O idee romaneasca poate schimba lumea implanturilor PDF Imprimare Email
Joi, 07 Martie 2013 15:48

             Un implant dentar are, în prezent, o durată medie de viață de 10 ani, iar o proteză de șold trebuie schimbată, în general, după 15 ani. Intervențiile chirurgicale de revizie (schimbare a protezei) scad calitatea vieții pacientilor și, în consecință, speranța de viață a acestora.

             Un grup de tineri cercetători români a creat un înveliș pentru implanturi care le-ar putea dubla durata de viață.


                În prezent, în România numărul intervențiilor chirurgicale de revizie a implanturilor dentare și ortopedice este în creștere, spun specialiștii, fiind imperativă găsirea unei soluții de creștere a duratei de viață a protezelor. Această stare de fapt a fost cea care a impulsionat un grup de tineri cercetători români, doctori în științe, de la Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronică (INOE 2000), să încerce să inverseze cursul actual al lucrurilor.

Citeşte mai mult...
 
IT
P5 Quad – performanta cu stil PDF Imprimare Email
Joi, 07 Martie 2013 09:40

  

        Cel mai performant smartphone Allview este aici !

     P5 Quad este primul smartphone cu sistem Android 4.1 Jelly Bean si totodata primul din gama Quad, cu un procesor Quad Core Cortex-A7 de 1,2 GHz.

      Alaturi de caracteristicile principale precum camera foto principala de 8 MP, viteza 3G HSDPA+ 21,4 Mbps si display-ul IPS-LCD de 4,5 inch gadgetul te va surprinde prin multitudinea de beneficii si functii de care dispune.

                       

   Procesorul Quad Core ofera performante superioare. Ajuta la incarcarea rapida a paginilor web si a clipurilor video si permite rularea fluenta a  jocurilor si aplicatiilor.

Cel mai recent sistem de operare de la Android, 4.1 Jelly Bean soseste cu noi caracteristici si aplicatii pentru ca tu sa fii la curent cu toate noutatile.
Citeşte mai mult...
 
Consumator
Noutati la gamestore.ro PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Martie 2013 20:38

 

                                      Naruto Shippuden
                      Ultimate Ninja Storm 3 for PS3

                        

      Descriere Naruto Shippuden - Ultimate Ninja Storm 3 PS3

Al 4-lea Mare Razboi Ninja este pe cale sa inceapa in NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3, cel mai recent dar si cel mai laudat titlu din franciza Naruto Shippuden. Luptele cu capeteniile vor fi mult mai complexe si mai incitante decat in seriile precedente. In ceea ce priveste experienta de joc cu care ne-am obisnuit in trecut, in Ultimate Ninja STORM 3 intreaga poveste va lua amploare si ne va arunca intr-o atmosfera in care doar cei cu spirit de aventura vor razbate. Actiunea si luptele vor avea un ritm mult mai alert.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 758 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home