Total Media News

Sport
Analiza El Clasico - Cupa Spaniei PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Ianuarie 2012 18:39

 

 

Petre Grigoraş, unul dintre cei mai buni antrenori din Liga I, a urmărit cu atenţie returul semifinalei Cupei Spaniei dintre Barcelona şi Real Madrid (scor 2-2) şi consideră că echipa lui Mourinho a fost mai bună de această dată. "După şapte-opt meciuri cu Barça în care a fost inferioară, era normal să facă şi Real un meci mai bun. Totuşi, nu este o echipă de duzină, este una dintre cele mai bune din lume. Ne-am învăţat ca Barcelona să domine, să ţină mingea, dar uite că nu e chiar aşa. Real a fost mai consistentă de această dată. S-a văzut că Mourinho nu a mai introdus pe teren trei închizători şi că au jucat Ozil şi Kaka, doi oameni de creaţie, inventivi. Real nu e echipă să se apere şi cu atât mai mult într-un meci cu Barcelona, căreia dacă nu-i pui probleme, nu poţi să o învingi", a spus antrenorul Pandurilor. Şi totuşi, ce i-a lipsit Realului miercuri seara pentru a câştiga? "Puţină şansă", a concluzionat Grigoraş

 
Sport
3th Brussels Open Traditionnal Taolu Cup PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Ianuarie 2012 12:59
Centre Sportif Victoria De Koekelberg1081 Bruxelles, Rue Léon Autrique 4, Brussels, Belgium
      
3th Brussels Open Traditionnal Taolu Cup
Saturday, January 28th 2012
Centre Sportif Victoria
Rue Léon Autrique, 1081 Bruxelles-Koekelberg (Belgium)

 

 

Citeşte mai mult...
 
Companii
Algernon este distribuitor al produselor Reflexite® in Romania PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Ianuarie 2012 11:27

    Incepand cu acest an Algernon este distribuitor al produselor Reflexite® in Romania, adaugand in portofoliu sau benzile adezive reflectorizante VC 104+ Rigid Grade si VC 104+ Curtain Grade.

 

                               

 

     Benzile reflectorizante de contur marca Reflexite®  sunt subtiri deoarece sunt formate dintr-un singur strat adeziv cu structura prizmatica, ceea ce asigura o reflectivitate ridicata chiar si de la distante mari, imbunatatind astfel siguranta soferului, prin reducerea accidentelor cauzate de slaba vizibilitatea a autovehiculului pe timpul noptii.

Structura benzilor are in compozitie aluminiu ceea ce presupune o rezistenta ridicata la rupere, la crapare, la impact, la spalarea cu jetul de apa, alaturi de un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.

Mai vizibil, inseamna mai sigur!

VC 104+ Rigid Grade este o banda adeziva reflectorizanta destinata aplicarii pe....

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
LIQUI MOLY introduce pe piaţă uleiul pentru motoare în doi timpi, certificat FIA pentru carturi PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Ianuarie 2012 08:46

LIQUI MOLY, specialistul în uleiuri de motor şi aditivi, introduce pe piaţă un ulei special pentru cele mai înalte cerinţe: ulei pentru carturi Pro Kart - certificat oficial de FIA.

 

                            

   În comparaţie cu uleiul de motor pentru autovehicule, uleiul de motor pentru carturi de curse are o piaţă mică de desfacere, pe care a intrat şi LIQUI MOLY.Nu este o piaţă pe care se câştigă mult.

 „Însă câştigul nu este o prioritate pentru noi în acest caz“, afirmă directorul de marketing Peter Baumann. „Aici putem să ne demonstrăm competenţa tehnologică.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Informare privind noile reglementări ale Băncii Naţionale a Austriei PDF Imprimare Email
Joi, 26 Ianuarie 2012 14:25

 

    Preşedintele Raiffeisen Bank, Steven Cornelis van Groningen, l-a informat joi pe şeful statului, Traian Băsescu, cu privire la noile reglementări ale Băncii Naţionale a Austriei referitoare la cerinţele de capital şi lichiditate, el apreciind că impactul acestora va fi nesemnificativ pentru România.

                        

    "Preşedintele României a fost informat cu privire la noile reglementări ale Băncii Naţionale a Austriei cu privire la cerinţele de capital şi lichiditate, domnul van Groningen apreciind că impactul acestor reglementări va fi nesemnificativ pentru România", se precizează într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

 

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Emil Hossu a murit in urma unui stop cardio-respirator. PDF Imprimare Email
Joi, 26 Ianuarie 2012 14:04

   Am  mai  pierdut  un  MARE  actor  .....

       Dumnezeu  sa-l  ierte !

 

                        

 

Emil Hossu (n. 24 noiembrie 1941, Ocna Sibiului - d. 25 ianuarie 2012, București) a fost un actor român de teatru și film.

 

Într-un interviu, Emil Hossu declara: Sunt maramureșean după mamă, sălăjean după tată, dar stau în București de foarte multă vreme. 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 758 din 778

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home