Total Media News

Imobiliar
Case pe structura metalica PDF Imprimare Email
Luni, 25 Martie 2013 14:10

        Rotarex fabrica de case pe structura metalica ofera in toata tara case ieftine pe structura metalica. Cea mai vanduta casa este modelul de 72mpSD - 30.000euro la cheie.

                              

           A fost printre primele modele de case gandita sa aibe cel mai bun raport calitate pret in categoria ei. Anul acesta a fost cea mai vanduta casa si toti cei care au vazut-o, stiu ca este suficienta pentru o familie ca cea din imagine. Este o casa ieftina, pe structura metalica usoara, 72 mpSD cu living, baie, bucatarie cu loc de luat masa, doua dormitoare, spatiu tehnic, windfang si o terasa exterioara acoperita foarte utila.La 30.000 euro (cu tot cu fundatie si finisaje) este un pret la care oricine se poate gandii.Sper dupa ce o s-o analizati sa spuneti si dumneavoastra ca-si merita titulatura de cea mai vanduta casa.

Citeşte mai mult...
 
Mediu
Earth Hour 2013: Mari edificii ale lumii, inclusiv din Romania, cufundate in intuneric de Ora Pămant PDF Imprimare Email
Duminică, 24 Martie 2013 08:22

                  Sâmbătă, 23 martie, mari edificii ale planetei, precum Taj Mahal, Turnul Eiffel şi Empire State Building, au stins lumina timp de o oră în cadrul operaţiunii "Earth Hour", eveniment anual care îi mobilizază pe oameni să lupte împotriva încălzirii globale.


             În România, Ora Pământului a fost sărbătorită în 43 de oraşe, Timişoara fiind capitala evenimentului şi găzduind mai multe manifestări.



                 La ora locală 20.30, luminile din edificii şi monumente din peste 150 de ţări au fost stinse timp de o oră, pentru a marca astfel cea mai mare manifestare ecologistă din lume.

Au fost cufundate în întuneric Portul din Sydney, Poarta Brandenburg, Turnul Eiffel, Parlamentul din Budapesta, Cascada Niagara, Turnul Burj Khalifa, Cetatea Dubrovnik din Croaţia, Stadionul Olimpic din Beijing, străvechea citadelă Erbil din Kazahstan, dar şi alte obiective turistice, precum pieţele Al-Jundi şi Palestina din Gaza, Mica Sirenă din Copenhaga şi replica din Florenţa a celebrei statui David, realizată de Michelangelo.

 

Citeşte mai mult...
 
Politic
Rezultatul Conventiei PDL : rezultate oficiale VASILE BLAGA a cistigat sefia PDL din primul tur PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 23 Martie 2013 23:34

             Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă seară, întrebat despre faptul că Traian Băsescu a spus adio partidului, că el respectă decizia preşedintelui, dar nu crede că vreodată în istorie partidul a fost o piatră de moară pentru Traian Băsescu.

                                        

                                                Vasile Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

             "Eu respect ca de fiecare dată decizia domnului preşedinte, dar, pe de altă parte, trebuie să remarc că nu ştiu să piardă. Domnia sa şi-a încheiat declaraţia spunând că nu va mai fi o povară pentru noi, după cum nici noi nu vom mai fi o povară pentru domnia sa. Nu înţeleg când am fost o povară pentru domnia sa, că şi la referendumul din 2007 am fost alături de domnia sa şi la alegerile din 2009 şi astă vară la 40-45 de grade am fost lângă statul de drept şi lângă domnia sa", a spus Blaga, întrebat în legătură cu declaraţia lui Traian Băsescu.

          Blaga a adăugat că lucrurile sunt clare şi bătălia PDL este cu USL.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Cititorii a trei reviste auto renumite au ales LIQUI MOLY ca lider de piata PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Martie 2013 15:20

           Publicul şi-a spus cuvântul: Cititorii individuali a trei reviste auto renumite au ales LIQUI MOLY ca fiind cea mai îndrăgită marcă de ulei de motor.

                                                                 

     „Faptul că am primit această distincţie în ţara de origine a autovehiculelor ne demonstrează că serviciile şi calitatea contează“, declară Ernst Prost, directorul general al LIQUI MOLY. Nu este însă primul succes al mărcii.

       Trei dintre revistele auto lidere confruntă an de an cele mai importante mărci din domeniu auto cu decizia cititorilor.Revista numărul unu: „Auto Zeitung“ a făcut un sondaj al mărcilor de top printre cei 690.000 cititori ai săi. La categoria lubrifianţi, LIQUI MOLY a câştigat detaşat primul loc. La categoria agenţi de îngrijire, LIQUI MOLY s-a clasat pe locul al doilea. Este a treia oară consecutiv când cititorii revistei „Auto Zeitung“ au ales LIQUIMOLY ca cea mai bună marcă de ulei.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Noi conditii de deducere al TVAului de pe Bonurile Fiscale PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Martie 2013 10:27

          În data de 14 martie 2013 a fost publicată în Monitorul Oficial al României nr.136, Hotărârea Guvernului nr.84/2013 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr.571/2003 privind Codul fiscal, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.44/2004.

                                                  

          Una dintre modificările legislative în domeniul TVA instituite prin acest act normativ se referă la deducerea TVA pentru achiziţiile de bunuri şi servicii pe bază de bonuri fiscale emise în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Prin Ordonanţa Guvernului nr.15/2012 au fost transpuse prevederile Directivei 2010/45/CE privind facturarea. Una dintre prevederile transpuse în legislaţia naţională se referă la posibilitatea de a permite operatorilor economici să emită facturi simplificate dacă valoarea acestora este de cel mult 100 euro, inclusiv TVA, la cursul din data exigibilităţii TVA. Având în vedere că bonurile fiscale conţin elementele minimale ale unei facturi simplificate şi acestea pot constitui documente pe baza cărora se poate deduce TVA, prin H.G. nr.84/2013 au fost stabilite condiţiile în care TVA poate fi dedusă pe baza bonuri fiscale.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Pentru timpul liber PDF Imprimare Email
Joi, 21 Martie 2013 20:14

            

                  

                      

 


Pagina 751 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home