Total Media News

Ultimele sitiri

Sporturi individuale
Festivalul Enduro Heniu PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Aprilie 2014 19:55
               
    Peste 200 de motocicliști profesioniști și amatori din țară și din străinătate și-au anunțat prezența mâine și poimâine la Prundu Bârgăului unde are loc primul eveniment enduro de anvergură organizat în județ. Numele grele din listă anunță o bătălie crâncenă pentru podium, mai ales la clasa A și B.

   Festivalul Enduro Heniu 2014 începe mâine în Poligonul de la Prundu Bârgăului, acces de pe str. Secu din centrul comunei. Deși este primul eveniment de anvergură de acest gen organizat în Bistrița-Năsăud, se anunță a fi un succes datorită traseului pregătit de organizatori pe vârful Heniu care a atras un număr neașteptat pe participanți. Directorul traseului este clujeanul Bart Stroișteanu, un profesionist recunoscut în domeniu, care s-a implicat în organizarea evenimentului alături de asociația ”Bârgăuanii și prietenii” și Primăria Prundu Bârgăului.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Cosmin Olăroiu a câştigat titlul cu Al Ahli în Emiratele Arabe Unite PDF Imprimare Email
Joi, 10 Aprilie 2014 22:03

   Antrenorul Cosmin Olăroiu a câştigat titlul de campion în Emiratele Arabe Unite, după ce echipa sa Al Ahli a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Al Wasl, într-un meci din etapa a XXIII-a.

              

  Golurile învingătorilor au fost marcate de Ahmed Khalil '55 şi Grafite '58, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Ricardo Oliveira, în minutul 6.

   Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Al Ahli a acumulat 57 de puncte şi nu mai poate fi ajunsă de echipa clasată pe locul secund, Al Shabab.

Al Ahli a câştigat pentru a treia oară în istorie titlul de campioană, după ce s-a mai impus în sezoanele 2005-2006 şi 2008-2009.

Citeşte mai mult...
 
Bucatarie - Retete
Chec aperitiv cu pui s™i ros™ii uscate PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Aprilie 2014 16:35

       Intotdeauna binevenit la o gustare, checul aperitiv cu pui si rodii uscate este usor de preprarat, iar ingredientele le poti combina dupa bunul tau plac !

          

     Timp de preparare: mediu.

     Numar de portii: 8.

     Complexitate: usor.

Ingrediente

  • 400 g carne tocata de pui
  • 100 g piept de pui afumat
  • 1 ou mare batut

Mod de preparare
1. Pentru pesmet, pune 1-2 felii de bagheta intr-un procesor si mixeaza de cateva ori.


Citeşte mai mult...
 
Consumator
Ediția de primăvară Goodwine PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Aprilie 2014 15:55

      A rămas mai puțin de o lună până la deschiderea oficială a celei de-a unsprezecea ediții a Târgului Internațional de Vinuri Goodwine, care va avea loc în perioada 25-27 aprilie 2014.

    

    Printre expozanții de la această ediție se numără: Casa de Vinuri Cotnari (Partener Oficial), Jidvei (Partener Principal), Vincon Vrancea (Partener), Vinarte, S.E.R.V.E. Ceptura, Crama Oprișor, Budureasca, Senator Wine, Cramele Halewood, Alcovin, Crama Basilescu, Domeniile Blaga, Winero, Agricola Știrbey, Avincis, Via Sandu, Domeniul Vlădoi,  Vinicola Averești, Wine Princess,  Nomibo,  Cricova România, Casa Panciu, Domeniile Ostrov, amb Wine (Liliac), Intervitt, Domeniile Tohani, Alma Tim (www.smartdrinks.ro), Principe di Corleone, Vinexpert Viti Services, Stenota Winery, Arzuaga Navarra, Vinoteca Mea, Crama Iordache, Enoteca Provensala, Crama Hetei, Vinum Capidava, Fautor (Republica Moldova), Barza Albă, Ecoreca, Crama Borha (Spania), Eduardo Miroglio (Bulgaria) Azienda Vitivinicola Malgra (Italia), Commerce Line, Giuliano Tartufi.

  Partea de accesorii și utilaje vinificație este reprezentată de: Bilancia (echipamente și accesorii HoReCa), BTC Glass Design, Decorium, FlexLabel (etichete), Buticom Tonnellerie (butoaie), Vimini, Horeca Expert, Bristot, Cofetăria Armand, Contego Coffee. Stand propriu va avea și International Wine Contest Bucharest.

Citeşte mai mult...
 
Expozitii
Expoziția COLOANE DE LUMINĂ PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Aprilie 2014 18:53

Expoziția

 COLOANE DE LUMINĂ

Pelerinaj ortodox: Bucovina, Athos, Ierusalim

 

 

Devenită tradiție în preajma Sărbătorilor Pascale, de aproape 11 ani,  expoziția de pictură cu titlul COLOANE DE LUMINĂ, PELERINAJ ORTODOX: Bucovina, Athos, Ierusalim, semnată MIHAIL GAVRIL, se arată și dezvăluie publicului, la ELITE ART GALLERY, luni, 14 aprilie 2014, orele 18. Cuvântul de început îl va avea criticul de artă Mircea Deac.

Arcade și clopote, fragmente de frescă, potire, coloane și capiteluri apar în picturile lui Mihail Gavril, alături de simbolistica proprie, precum o taină sfântă, în Săptămâna Mare înaintea Paștelui. Cel aproape cu sufletul de căldura din pânzele maestrului va vedea apoi ansambluri bisericești, flori, strane și ziduri clădite pe verticale, înălțate spre cer sau închise în măsuri perfecte ca pătratele. Precum o troiță spre care vii cu capul plecat, cu sufletul deschis, pictura sa vorbește spiritului din noi, în diverse mijloace și rezolvări tehnice.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Peste 2500 de copii au practicat activităţi de educaţie fizică la Sportul Altfel PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Aprilie 2014 15:48

Peste 2500 de copii au practicat activităţi de educaţie fizică la

Sportul Altfel

    Sportul Altfel a reunit pe Stadionul Naţional de Rugby “Arcul de Triumf” peste 2500 de copii care au participat la 12 ateliere sportive amenajate de Federaţiile organizatoare. Gabriela SZABO, Ministrul Tineretului şi Sportului, a participat la eveniment alături de echipa sa, miniştri şi foşti campioni sportivi. După deschiderea oficială a evenimentului, Ministrul a rămas pe stadion alături de copii, a făcut poze şi i-a încurajat pe toţi cei prezenţi să ducă o viaţă sănătoasă şi prin sport.

Marţi, 08.04.2014, la Stadionul Naţional de Rugby “Arcul de Triumf” a avut loc evenimentul Sportul Altfel – manifestare de promovare a sportului de masă printre copii. Programul Şcoala Altfel îi aduce an de an pe elevi, pentru o săptămână, spre activităţi non-formale, urmărind determinarea unei coeziuni sociale în randul tinerilor şi dezvoltarea plenară a acestora. În acest sens a fost gândit şi proiectul Sportul Altfel care are ca obiectiv central educarea elevilor şi tinerilor în sensul unei activităţi constante de educaţie fizică sportivă, prin ateliere organizate de federaţiile care s-au dedicat şi implicat direct în desfăşurarea evenimentului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 590 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home