Total Media News

Ultimele sitiri

Financiar
BCR acordă credite ipotecare cu dobânda fixă începând de la 5.25%, pe perioade de 3 sau 5 ani PDF Imprimare Email
Joi, 08 Mai 2014 19:10

       Banca Comercială Română (BCR) acordă credite de investiţii imobiliare cu dobândă fixă de 5,25% pentru o perioadă de 3 ani sau 5 ani, iar comisionul de analiză este ZERO.

                                  

      “În prezent suntem singura instituţie bancară care oferă împrumuturi imobiliare cu rate fixe competitive în  moneda  naţională. Aceasta este soluţia ideală pentru a oferi clienţilor certitudinea sumelor de plată lunare pe parcursul urmatorilor ani. Indiferent dacă un client optează pentru achiziţia primei locuinţe, relocarea într-o locuinţă mai mare sau pentru îmbunătăţirea locuinţei curente siguranţa de a şti exact cuantumul de plată lunar este critică şi de aceea încurajăm dezvoltarea creditarii ipotecare cu rate fixe, un produs deja împământenit pe alte pieţe“, a declarat Andrew Gerber, Director Produse Retail în cadrul BCR.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela SZABO, a dat startul la “Crosul Tineretului” PDF Imprimare Email
Miercuri, 07 Mai 2014 16:43

Miercuri, 07.05.2014,

 

      Gabriela SZABO, Ministrul Tineretului și Sportului a dat startul  „Crosul Tineretului” .

               

     Evenimentul a început la ora 10.30 în Parcul Tineretului din Bucureşti și a avut ca scop promovarea sportului de masă, educarea elevilor şi tinerilor în sensul unei activităţi constante de educaţie fizică sportivă. „Crosul Tineretului” a reunit peste 500 de alergători de toate vârstele, pentru o competiţie desfăşurată pe un traseu de aproximativ 2 500 m.

    "Acest cros se desfășoară azi în întreaga Românie. La aceeași oră s-a dat startul în mai multe orașe din țara noastră. Este un mesaj foarte clar pe care noi, Ministerul Tineretului și Sportului, împreună cu Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret, dorim să-l transmitem copiilor, ca prin sport pot să crească frumos. În plus, așa cum îmi place mie să spun, prin sport avem o națiune mai frumoasă și mai sănătoasă. Avem nevoie de un număr cât mai mare de tineri să fie alături de noi și să se bucure de evenimentele pe care le organizăm ". a declarat Gabi SZABO

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de echipa
Cupa Regelui la Oină – Ediția a II a. PDF Imprimare Email
Marţi, 06 Mai 2014 22:17

Cupa Regelui la Oina

     Federația Română de Oină în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic Sportiv Român, având ca partener oficial - Federația Română de Rugby, organizează în data de 11.05.2014,incepand cu orele 11.00, unul din evenimentele cele mai de seamă din cadrul federației - Cupa Regelui la Oină – Ediția a II a. Evenimentul va avea loc pe Stadionul Național de Rugby,, Arcul de Triumf din București, intrarea la competiție fiind liberă.

   În cadrul acestui  eveniment se vor întâlni joc – echipa gazdă Straja București (în calitate de câștigătoare a Cupei Federației Române de Oină în anul 2013) și echipa Frontiera Tomis Constanța (în calitate de câștigătoare a Campionatului National  de Oină și a Cupei României în anul 2013).

   Competiția se va desfășura printr-un singur meci, între cele două echipe participante, iar în caz de egalitate se va trece direct la executarea loviturilor de departajare cu bastonul, pentru a putea desemna câștigătoarea Cupei Regelui din anul acesta.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Guvernul vrea să extindă baza calcul CAS pe toate veniturile persoanelor cu activităţi independente PDF Imprimare Email
Marţi, 06 Mai 2014 19:05

    Guvernul intenţionează să introducă un nou sistem al contribuţiilor sociale obligatorii, prin extinderea bazei de calcul a acestora asupra tuturor veniturilor realizate de persoanele fizice care desfăşoară activităţi independente, indiferent dacă acestea mai realizează sau nu şi alte venituri.

                                    

    Introducerea unui astfel de sistem a fost anunţată de Guvern la Bruxelles, prin programul de convergenţă pentru perioada 2014-2017 şi transmis Comisiei Europene.

   Măsura a fost inclusă la capitolul privind elementele consolidării politicii fiscal-bugetare fixate de Guvern pe termen mediu, pentru obţinerea de venituri.

    În program, Guvernul arată, de asemenea că, pentru a stimula mediul de afaceri şi a reduce fiscalitatea muncii, un obiectiv central este de reducere a cotei contribuţiilor sociale, într-o manieră neutră din punct de vedere bugetar.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
In anul 2013, CEC Bank a inregistrat un profit brut de 56,2 milioane lei PDF Imprimare Email
Marţi, 06 Mai 2014 11:42

       In anul 2013, CEC Bank a inregistrat un profit brut de 56,2 milioane lei substantial mai mare decat cel realizat in anul 2012 (33,5 mil. lei).

                                                

      Banca ramane astfel, pentru al saptelea an consecutiv, una dintre bancile profitabile din sistemul bancar romanesc.Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor din 29 aprilie 2014 a hotarat ca profitul net al anului 2013, ramas dupa repartizarile legale, in suma de peste 39 mil. lei sa fie utilizat pentru majorarea capitalului social al Bancii care, in acest fel, ajunge la suma de 1.163.462.900 lei.

   Activele bancii s-au situat la valoarea de 26,9 miliarde lei, CEC Bank reusind sa se mentina in primele cinci banci in clasamentul pe active, cu o cota de piata de 7,43%.In anul 2013, pe fondul unui mediu economic dificil, Banca a reusit sa creasca portofoliul de credite acordate persoanelor juridice cu 8%, in conditiile in care, la nivelul sistemului bancar,  s-a inregistrat un recul de 3%.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Anvelopele Goodyear KMAX și FUELMAX, disponibile pentru toate modelele Iveco Stralis PDF Imprimare Email
Luni, 05 Mai 2014 21:35

Camioanelor de Iveco li se vor furniza cele mai recente anvelope proiectate pentru un kilometraj sporit și pentru mai multă eficiență din punct de vedere al consumului de carburant

 

     Recent lansatele anvelope Goodyear KMAX și FUELMAX vor fi curând disponibile pentru gama de camioane deținătoare a numeroase titluri în cursele de profil de la Stralis. Începând cu luna februarie 2014, 11 tipuri de anvelope de dimensiuni diferite, proiectate pentru un kilometraj sporit și pentru o mai mare eficiență din punct de vedere al consumului de carbuant, vor fi livrate pentru echiparea de fabrică. Goodyear și Iveco au colaborat anul trecut în Italia, la Milano pentru lansarea noii game de anvelope, demostrând operatorilor beneficiile atât la nivelul anvelopelor cât și la nivelul camionului ca întreg.

    ”Ne încântă faptul că  Iveco a selectat anvelopele Goodyear KMAX și  FUELMAX, care vor fi disponibile pentru gama Stralis”, a afirmat Peter Platje, Director OE Sales Truck Tires Goodyear Dunlop EMEA. ”Pentru lansarea noilor anvelope, Iveco a lucrat alături de noi și a demonstrat care sunt beneficiile economice oferite de camioanele sale echipate cu anvelopele Goodyear KMAX și FUELMAX. Rezultatele au fost impresionante și au pus în lumină avantajele utilizării unor anvelope cu performanțe economice excelente.”

Citeşte mai mult...
 


Pagina 582 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home