Total Media News

Ultimele sitiri

IT
România, prima în lume într-un top al disponibilităţii internetului WiFi gratuit în hoteluri PDF Imprimare Email
Luni, 28 Aprilie 2014 14:35

    România ocupă primul loc într-un top la nivel global în funcţie de procentajul hotelurilor care oferă clienţilor acces gratuit la internet WiFi, cu o rată de 99%, similară cu cea din Vietnam, în timp ce doar două alte state europene, Polonia şi Slovacia, sunt de asemenea prezente între primele zece.

                  

     "În fruntea topului se plasează România, ţară în care 99% din hoteluri oferă internet WiFi gratuit", se arată într-un studiu realizat de portalul KAYAK, specializat în oferte turistice.

România este urmată de Vietnam (99%), Taiwan (98%), Cambodgia (98%), Polonia (98%), Maroc (98%), Slovacia (98%) şi Japonia (97%), Columbia (97%), în timp ce Muntenegru (97%) se află pe locul 10.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Presedintele Băsescu se declară acum un adversar al „exploatării cu cianuri” PDF Imprimare Email
Luni, 28 Aprilie 2014 08:47

       După protestele de toamna trecută, preşedintele Traian Băsescu s-a răzgândit în legătură cu proiectul de la Roşia Montană.

                                  

    Băsescu se declară acum un adversar al „exploatării cu cianuri”, ceea ce înseamnă de fapt o lovitură la întregul proiect de la Roşia Montană, care se bazează pe acest procedeu. Potrivit experţilor, acest tip de exploatare este însă singura viabilă din punct de vedere industrial.

  Suporter declarat al exploatării aurului de la Roşia Montană, preşedintele Traian Băsescu susţine că nu mai este adeptul mineritului cu cianuri, invocând drept motiv al repoziţionării sale mitingurile din toamna trecută împotriva contractului cu RMGC.

  „Nu vreau să se interpreteze că mai sunt un adept al utilizării tehnologiilor cu cianuri la Roşia Montană.  Am văzut reacţia populaţiei şi nu sunt unul care să trăiască desprins. Dar mineritul se poate dezvolta ecologic”, a spus Băsescu, la o dezbatere a Fundaţiei „Mişcarea Populară” la care a reluat tema redeschiderii minelor în România, cu argumentul că „nu putem trăi numai din servicii, numai în restaurante sau numai din Turism”.

Citeşte mai mult...
 
International
Referendum privind independenţa Doneţk, pe 11 mai PDF Imprimare Email
Duminică, 27 Aprilie 2014 08:49

     Un referendum privind "declaraţia de independenţă" a regiunii Doneţk, în estul Ucrainei, va avea loc pe 11 mai, a declarat sâmbătă Denis Puşilin, liderul "republicii populare" autoproclamate de la Doneţk, relatează AFP.

              

    Într-o conferinţă de presă susţinută la sediul administraţiei regionale, aflate de la 6 aprilie sub controlul unor militanţi proruşi, Puşilin a anunţat că întrebarea care va fi adresată este "Aprobaţi declaraţia de independenţă a republicii populare Doneţk?".

   "În urma acestui vot", a continuat el - fără să se îndoiască de rezultatul scrutinului, considerat ilegal de către Kiev şi comunitatea internaţională -, "vor avea loc alegeri libere cu scopul de stabili cine va conduce această republică populară".

Citeşte mai mult...
 
IT
Sfaturi pentru alegerea unei camere video PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 26 Aprilie 2014 21:42

   Chiar dacă în 2014 toată lumea face fotografii și filmează cu smartphone-ul, sunt mulți care înțeleg valoarea adăugată a unei camere video dedicate.

     

    Multele avantaje depășesc în mod cert dezavantajul de a căra un aparat în plus.

    Chiar acum câteva săptămâni un prieten m-a sunat cu rugămintea de a-l ajuta să își cumpere o cameră video. Aștepta un copil și, ca orice tătic, dorea să păstreze acele momente importante în viață, care pot avea loc numai o dată. I-am oferit o serie de sfaturi, pe care le-am structurat apoi în cadrul acestui articol.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Zeci de localnici au protestat la Pungeşti în sediul primăriei PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 26 Aprilie 2014 20:51

       Zeci de localnici din comuna vasluiană Pungeşti au protestat, vineri după-amiază, în sediul primăriei din localitate, pe timpul şi la finalul şedinţei ordinare de Consiliu Local, fiind vizat primarul Mircea Vlasă, în zonă făcându-ţi apariţia poliţiştii, pentru prevenirea unor incidente.

                      

    Sediul Primăriei Pungeşti, judeţul Vaslui, comună unde compania Chevron a ridicat prima sondă de explorare a gazelor de şist din România, a fost scena unor noi proteste ale localnicilor, care au umplut holul instituţiei, pe timpul şi la finalul şedinţei ordinare de Consiliu Local, transmite corespondentul MEDIAFAX.

    Vizat de huiduielile şi scandările celor aproximativ 30 de oameni a fost primarul Mircea Vlasă, localnicii acuzându-l că ar fi obţinut în mod ilegal terenul pe care l-a concesionat companiei americane pentru desfăşurarea activităţilor de forare în zonă.

Citeşte mai mult...
 
Consumator
Moody’s a îmbunătăţit perspectiva ratingului României de la negativă la STABILĂ PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 26 Aprilie 2014 19:26

     Moody’s a îmbunătăţit perspectiva ratingului Baa3 al României de la negativă la stabilă, anticipând că evoluţia bună din 2013 a indicatorilor macroeconomici va continua, în timp ce riscurile privind creşterea economică şi finanţarea au scăzut datorită redresării zonei euro.

                           

    Agenţia de evaluare financiară a menţinut ratingul României pentru datoriile pe termen lung la nivelul Baa3, iar cel pentru datoriile pe termen scurt la P-3, considerând că avansul PIB va fi susţinută de creşterea exporturilor şi absorbţia fondurilor europene, chiar dacă consumul intern şi creditarea ar putea rămâne sub nivelul anterior crizei în viitorul apropiat, se arată într-un comunicat al Moody’s.

   Ratingul Baa3 se află la cel mai redus nivel din categoria investment grade.

   Moody’s notează faptul că deficitul bugetar şi nivelul moderat al datoriei publice atenuează o parte din riscurile reprezentate de dependenţa guvernului de finanţarea externă.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 583 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home