Total Media News

Ultimele sitiri

Companii
RIO BUCOVINA - triplarea profitabilitatii si o crestere cu 8% a cifrei de afaceri în 2013 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014 21:39

      Liderul   apei  plate îmbuteliate din București și al treilea jucător de pe piața din România, Rio Bucovina, a înregistrat în cursul anului 2013 triplarea profitabilității și o creștere a cifrei de afaceri cu 8% față de 2012.

                    

    Anul 2013 a reprezentat pentru Rio Bucovina consolidarea poziției de lider pe piața din București, concomitent cu realizarea investițiilor majore în modernizarea liniei de producție de la fabrica Vatra Dornei și achiziționarea fabricii de la Giurgiu.

   Rio Bucovina a înregistrat în 2013 triplarea profitului și majorarea cifrei de afaceri cu 8% față de anul 2012, deși trendul pieței de apă îmbuteliată din România în volum a fost unul descendent, înregistrând o scădere cu 4 procente în perioada DJ13-ON13 față de perioada similară a anului precedent (*calcule bazate pe datele AC Nielsen din Retail Index Service, pentru Total România , Copyright A© 2014, The Nielsen Company).

Citeşte mai mult...
 
Consumator
Elicopterul Personal - nu mai este un Lux ! PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014 12:59

               "Elicopterul  Personal" nu mai este un LUX

                 - Comanda acum la doar 45.000 Euro fara TVA

              

    Fabricat in Canada  elicopterul Mosquito functioneaza atat pe timp rece cat si pe timpul canicular, Canada avand clima asemanatoare   țării noastre . Acesta este motivul pentru care este considerat un elicopter ideal pentru România. Prețul său (costul elicopterul), este disponibil pentru oricine, care isi permite sa cumpere o masina noua. Și în conformitate cu noua lege, care a stabilit un sistem de notificare pentru notificarea zborurilor, dezvoltarea de aeronave mici din România a primit un nou impuls. La urma urmei, într-un astfel de elicopter , nu vei fi niciodata in trafic.
Elicopterul Mosquito – accesibil, cu masa și forma compacta, face sa fie o solutie  de încredere de transport, destinat în primul rând pentru proprietarii privați. În ciuda dimensiunilor sale mici, are o varietate mare de intrebuintare:

Citeşte mai mult...
 
Sport
Sportul Altfel PDF Imprimare Email
Vineri, 04 Aprilie 2014 17:00

       Ministerul Tineretului şi Sportului alături de Cancelaria Primului Ministru, Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi – Învăţământ Preuniversitar, FR Rugby, FR Fotbal, FR Scrimă, FR Tenis de câmp, FR Volei, FR Atletism, FR Lupte, FR Handbal, FR Judo, FR Box, FR Triatlon, Ministerul Educaţiei Naţionale, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti organizează Sportul Altfel. 

                    


    Evenimentul va avea loc pe 8 Aprilie, între orele 10:00 – 14:00 pe Stadionul Naţional de Rugby “Arcul de Triumf”.

   Ministerul Tineretului şi Sportului îşi propune prin acest demers să promoveze educaţia sportivă în rândul tinerei generaţii. Ministrul Gabriela SZABO îi va susţine pe toţi elevii care vor participa la ateliere şi vor primi o ALTFEL de educaţie sportivă. 

Şcoala Altfel îi aduce an de an pentru o săptămână pe elevi spre activităţi non-formale, urmărind determinarea unei coeziuni sociale în randul tinerilor şi dezvoltarea plenară a acestora.

Proiectul Sportul Altfel are ca obiectiv central educarea elevilor şi tinerilor în sensul unei activităţi constante de educaţie fizică sportivă. Cei 2000 de elevi se vor bucura de atelierele organizate de federaţiile care s-au dedicat şi implicat direct în desfăşurarea evenimentului din 8 aprilie. 

Citeşte mai mult...
 
Mediu
Precipitaţii cu praf saharian s-ar putea produce vineri şi sâmbătă în România PDF Imprimare Email
Joi, 03 Aprilie 2014 16:24

      Un ciclon din Atlantic care a antrenat şi nisip din Sahara şi a adus precipitaţii în ultimele zile în vestul şi sud-vestul Europei s-ar putea manifesta şi în România, vineri şi sâmbătă, având ca unic efect murdărirea maşinilor şi geamurilor locuinţelor

              

"În ultimele zile, deasupra regiunilor de vest şi de sud-vest ale continentului a evoluat o formaţiune barică depresionară care a favorizat avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcată cu particule de praf de origine sahariană. Deoarece în aceste regiuni s-au semnalat deja precipitaţii pe arii extinse concentraţia particulelor de praf este în scădere. În zilele de 4 şi 5 aprilie concentraţii foarte reduse de praf saharian se pot înregistra şi deasupra României, în condiţiile în care ţara noastră se va afla la extremitatea acestei formaţiuni barice depresionare", potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Directorul executiv al ANM Florinela Georgescu a explicat, pentru MEDIAFAX, că este vorba de un ciclon din Atlantic, care a venit peste vestul Europei şi, în rotirea sa, în sensul invers acelor de ceasornic, a antrenat şi praf din Sahara. Ca orice ciclon, fenomenul a adus precipitaţii pe continent, coborând astfel şi praful antrenat.

În Marea Britanie, unde apa s-a amestecat, pe lângă praf, şi cu smogul din aer, mizeria depusă a fost foarte vizibilă. Fenomenul s-a înregistrat şi în Franţa şi Italia, a mai spus directorul executiv al ANM.

Citeşte mai mult...
 
Timp liber
Statul are bani : 2 mai, declarata ZI LIBERA ptr bugetari PDF Imprimare Email
Miercuri, 02 Aprilie 2014 16:37

    Guvernul a aprobat hotărârea prin care ziua de 2 mai 2014 este declarată zi liberă, au declarat surse oficiale.

              

     Instituţiile publice îşi vor desfăşura activitatea în regim de program normal sâmbătă 26 aprilie sau vor prelungi corespunzător timpul de lucru până la 31 mai, pentru a recupera ziua liberă de 2 mai 2014, conform deciziei Guvernului.

   Conform procedurii, ziua este declarată liberă pentru personalul bugetar, cu excepţia celor din instituţiile publice a căror activitate trebuie asigurată.

Citeşte mai mult...
 
Consumator
Incepind de ieri benzina costă mai mult în România decât în Austria PDF Imprimare Email
Miercuri, 02 Aprilie 2014 11:32

         Blănculescu: Guvernul a făcut asta pentru viaţa şoferilor

                                          

  • Benzina în România, al cincilea producător de petrol la nivel european care-şi acoperă 40% din necesarul intern de petrol, este de ieri mai scumpă decât în Austria sau Luxemburg, printre cele mai bogate state din UE, dar sărace în resurse.

  • La motorină, scumpirea de 1 aprilie a propulsat piaţa locală în primele zece state în funcţie de preţ, în compania „selectă“ a unor ţări precum Marea Britanie, Suedia sau Danemarca şi înaintea unor economii precum Germania sau Franţa.

  • De ieri preţurile la carburanţi au crescut cu 41 de bani pe litru, cu aproape 7% de pe o zi pe alta, aceasta fiind cea mai mare scumpire aplicată vreodată peste noapte.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 591 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home