Total Media News

Ultimele sitiri

Esential
Câţi bani trebuie să pună deoparte în fiecare lună un român pentru a avea o pensie de 1.000 de euro PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Aprilie 2014 07:43

       "Economisirea trebuie să înceapă de la vârste tinere, 20 sau 25 de ani"

                                                                    

       Cu cât o persoană începe să economisească mai devreme, cu atât efortul necesar pentru a strânge o anumită sumă la vârsta pensionării se reduce substanţial.

       Spre exemplu, pentru a strân­ge 180.000 de euro la 65 de ani, su­mă care ajunge pentru o pensie de circa 1.000 de eu­ro pe lună (timp de 15 ani), sunt ne­cesare economii de circa 410 lei (91 de euro) pe lu­nă timp de 45 de ani, adică de la vâr­sta de 20 de ani, po­­trivit unei analize a ZF luând în calcul o dobândă sau randament anual mediu de 5%.

        Pentru a beneficia de aceeaşi pen­sie, dacă economisirea începe spre exem­plu mai târziu, de la 30 de ani, su­ma care trebuie pusă deoparte lunar urcă la 724 de lei (162 de euro), res­pectiv la 1.371 de lei (307 euro) înce­pând cu vârsta de 40 de ani şi ajunge la 3.031 de lei (679 de euro) lunar pentru o persoană care începe să economisească pentru pensie de la 50 de ani.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Un bărbat a construit o casă de vis cu doar 9.000 de dolari PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 19 Aprilie 2014 13:11

    Steve Areen a construit o casă tip dom în doar şase săptămâni, folosind aproape în totalitate materiale naturale, iar costul total al construcţiei a fost de sub 9.000 de dolari.

           

     Regulile nu sunt atât de stricte în Tailanda, astfel încât Steve nu a avut nevoie de avize pentru construcţie, fapt care a scurtat mult timpul. Pentru anumite aspecte, precum încălzirea apei şi iluminare, ingeniosul bărbat a trebuit totuşi să apeleze la metode convenţianale, precum instalaţia de energie electrică.

    Este prima casă de tip dom construită de Steve Areen, însă are deja planuri pentru o nouă locaţie, lângă Oregon. El vrea ca de această dată să folosească materiale ceva mai rezistente, precum un anumit tip de cărămidă realizată din pământ.

 

Citeşte mai mult...
 
Tenis
Simona Halep a primit Fed Cup Heart Award PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 19 Aprilie 2014 12:53

           

     Jucătoarea Simona Halep, locul 5 WTA, a primit Fed Cup Heart Award pentru zona Euro-africană a Grupei I,premiu care i-a fost înmânat, vineri, după tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul întâlnirii România - Serbia, contând pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale.

                                                 

   Halep a fost recompensată pentru dedicare şi spirit de echipă.

   Premiul, în valoare de 1.000 de dolari, i-a fost înmânat româncei de către preşedintele ITF, Francesco Ricci Bitti.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Antonio este un băiețel cu o cataractă congenitală PDF Imprimare Email
Vineri, 18 Aprilie 2014 15:42

       DONÂND     FIECARE  100  de   LEI,  CAMELIA POTEC,  MIHAI LEU,  VIRGIL STĂNESCU,  AMATTO  ZAHARIA  ȘI  RUXANDRA DRAGOMIR  VOR  SĂ  STRÂNGĂ  BANI  PENTRU  OPERAȚIA   LUI ANTONIO

                   
      Antonio este un băiețel în vârstă de 12 ani. El s-a născut cu o cataractă congenitală, iar acum aceasta s-a marit si a devenit glaucom! Pe 12 mai, trebuie să i se facă o operație complicată, o eviscerație, adică i se va scoate ochișorul și va fi protezat.
     Pentru aceasta operatie este nevoie de 2500 lei.
     La initiativa lui Claudiu Motoc, mai mulți oameni, printre care și vedetele din sport Camelia Potec, Amatto Zaharia, Virgil Stănescu, Mihai Leu și Ruxandra Dragomir sau Jurgen Schunn și Elena Kovacs (de la Auto Schunn), Mădălina Radu, Adela Diaconu, Diana Stoicescu, Mihai Olaru, Dana Motoc și Andreea Pautov au fost de acord să doneze câte 100 lei pentru a se strânge cât mai repede suma de 2500 de lei necesară operației lui Antonio, ce va avea loc pe 12 mai la Spitalul de Oftalmologie din București.
Citeşte mai mult...
 
Bucatarie - Retete
Drob de curcan PDF Imprimare Email
Vineri, 18 Aprilie 2014 14:21

            Daca vrei sa incerci si retete noi de Paste, alege-o pe cea de                                                        drob de curcan.


                       

 

Timp de preparare: mediu.

Numar de portii: 6-8.

Complexitate: usor.

Ingrediente

  • 3 aripi de curcan
  • 250 g orez
  • 2 cepe
Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Spitalul Clinic “Prof.Dr.D.Bagdasar” PDF Imprimare Email
Joi, 17 Aprilie 2014 08:05

 

     Actualul Spital Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni s-a dezvoltat pe platforma Spitalului Central de Boli Nervoase si Endocrinologie (Spitalul Nr. 9), a carui constructie si dotare a debutat in 1909 si s-a terminat in 1912, si a devenit in scurt timp, la inceputul secolului, centrul de referinta al tarii in ceea ce priveste patologia neurologica si psihiatrica.

                       

   Dispus in sistem pavilion, corespunzand celor mai noi standarde arhitectonice spitalicesti ale epocii, Spitalul Central de Boli Nervoase si ulterior Endocrinologice a devenit centrul scolilor de neurologie si psihiatrie romanesti, aici ducandu-si activitatea si obtinand rezultate deosebite ilustre personalitati ale medicinii noastre, asa cum au fost Prof. Dr. C.I. Parhon, Prof. Dr. A. Kreindler, Prof. Dr. D. Bagdasar, Prof. Dr. C. Arseni, Prof. Dr. V. Voiculescu, Prof. Dr. Balaceanu Stolnici, etc. Spitalul a asigurat de-a lungul deceniilor, intr-o oaza de liniste si atat de necesara protectiei fata de stressul vietii cotidiene, posibilitatea unui tratament eficace, la nivelul corespunzator al tuturor etapelor de dezvoltare a stiintei medicale pe care le-a vazut parcurse in impresionanta sa istorie.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 587 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home