Total Media News

Ultimele sitiri

Sport
JO de la PyongChang 2018 PDF Imprimare Email
Vineri, 02 Mai 2014 11:56
              PyeongChang intra in lumina reflectoarelor
           Cu patru ani inainte ca JO de la PyongChang 2018 sa se desfasoare , comitetul de organizare (POCOG) continua sa faca progrese in prepararea jocurilor .Acesta era mesajul dat de comisia CIO in urma celei de a 3-a inspectii la PyongChang.
       “Am avut 3 zile extraordinare si as vrea sa-l felicit pe Presedintele comisiei de organizare al JO 2018 si pe echipa sa pentru calitatea muncii depuse ”, a spus  IOC Coordination Commission Gunilla Lindberg. “Suntem incantati sa vedem ca multe lucruri au fost indeplinite de la ultima noastra vizita de comitetul de organizare . Participarea Federatiilor Internationale ,al Comitetului Olimpic si Paralimpic Korean, si al Federatiilor Koreene de sporturi de iarna au fost benefice si au permis  indeplinirea promisiunilor facute . Jocurile din 2018 sunt pe drumul cel bun , dar inca este foarte mult de munca . Avem incredere ca comitetul de organizare si Korea , vor furniza niste jocuri extraordinare pentru atleti " .

     Intalnirile in  PyeongChang au fost la toate nivelele guvernului , inclusiv Vice- Ministrul  Culturii , Sportului si Turismului  Jong Kim  si  Guvernatorul provincei Gangwon, Moon-soon Choi.
Comisia a identificat cateva puncte cheie pe care comitetul de organizare trebuie sa se conenctreze in urmatoarele 6 luni . Aici putem puncta  marketing,contructia bazelor, evenimente test si servicii ale Jocurilor . In zona marketing-ului , CIO a notat cu satisfactie ca, comitetul de organizare este aproape de a finaliza primul parteneriat domestic .
POCOG President and CEO Jin-sun Kim a comentat , “A 3-a intalnire a comisiei de organizare a fost prima dupa Sochi  si a avut o semnificatie deosebita pentru ca am avut reprezentati de clasa ale federatillor de sporturi de iarna  . Am reconfirmat faptul ca  ‘Acum e  PyeongChang’ si ca ochii intregului mapamond sunt atintiti acum pe PyongChang . Am avut discutii practice si detaliate. In urma discutiilor , am facut destul de clar faptul ca vrem sa facem din Jocurile din 2018 , ceva diferit , ceva unic . 
Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Astra va disputa partidele din Europa League la Giurgiu PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Aprilie 2014 16:49

      Luni a fost prezent la Giurgiu un reprezentant de la UEFA care a inspectat stadionul “Marin Anastasovici”.

               

    Acesta a fost mulţumit de condiţiile pe care Ioan Niculae le-a creat la Giurgiu. În plus, sunt şanse mari ca echipa pregătită de Florin Marin să dispute meciurile din preliminarii şi play-off-ul din Europa League pe nouă arenă. De asemenea până la finalul lunii mai va fi terminată şi peluza, iar în total stadionul va avea o capacitate de aproximativ 9.000 de locuri.

   Astra Giurgiu este calificată în finala Cupei României şi va juca pe 23 mai împotriva Stelei pe “Naţional Arena”. Indiferent de rezultatul din finala Cupei României, giurgiuvenii vor intra în preliminariile Europa League în turul III şi vor disputa primul meci pe 31 iulie, iar returul pe 7 august2014.

Citeşte mai mult...
 
Expozitii
“Colours Symphony – Indigo Time” PDF Imprimare Email
Luni, 28 Aprilie 2014 21:25
                          “Colours Symphony – Indigo Time”
               
    Culoarea indigo este un foarte bun eliberator mental si un factor extraordinar de rafinare, care permite un control profund la nivel psihic si subtil.
   Indigo este o culoare legata traditional de spectrul vizibil, precum si una dintre cele sapte culori ale curcubeului: culoarea dintre albastru si violet.
   Desi traditional este considerate una dintre cele sapte culori majore ale spectrului culorilor, pozitia sa actuala in spectrul electromagnetic este controversata. Indigo este o culoare adanca si luminoasa, apropiata de culoarea albastra – o culoare primara in spatiul de culoare RGB – definit in mod special de cromatica celor trei culori primare – rosu, verde si albastru, precum si de cromatica culorii albe si a curbei de corectie gamma.
Citeşte mai mult...
 
IT
România, prima în lume într-un top al disponibilităţii internetului WiFi gratuit în hoteluri PDF Imprimare Email
Luni, 28 Aprilie 2014 14:35

    România ocupă primul loc într-un top la nivel global în funcţie de procentajul hotelurilor care oferă clienţilor acces gratuit la internet WiFi, cu o rată de 99%, similară cu cea din Vietnam, în timp ce doar două alte state europene, Polonia şi Slovacia, sunt de asemenea prezente între primele zece.

                  

     "În fruntea topului se plasează România, ţară în care 99% din hoteluri oferă internet WiFi gratuit", se arată într-un studiu realizat de portalul KAYAK, specializat în oferte turistice.

România este urmată de Vietnam (99%), Taiwan (98%), Cambodgia (98%), Polonia (98%), Maroc (98%), Slovacia (98%) şi Japonia (97%), Columbia (97%), în timp ce Muntenegru (97%) se află pe locul 10.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Presedintele Băsescu se declară acum un adversar al „exploatării cu cianuri” PDF Imprimare Email
Luni, 28 Aprilie 2014 08:47

       După protestele de toamna trecută, preşedintele Traian Băsescu s-a răzgândit în legătură cu proiectul de la Roşia Montană.

                                  

    Băsescu se declară acum un adversar al „exploatării cu cianuri”, ceea ce înseamnă de fapt o lovitură la întregul proiect de la Roşia Montană, care se bazează pe acest procedeu. Potrivit experţilor, acest tip de exploatare este însă singura viabilă din punct de vedere industrial.

  Suporter declarat al exploatării aurului de la Roşia Montană, preşedintele Traian Băsescu susţine că nu mai este adeptul mineritului cu cianuri, invocând drept motiv al repoziţionării sale mitingurile din toamna trecută împotriva contractului cu RMGC.

  „Nu vreau să se interpreteze că mai sunt un adept al utilizării tehnologiilor cu cianuri la Roşia Montană.  Am văzut reacţia populaţiei şi nu sunt unul care să trăiască desprins. Dar mineritul se poate dezvolta ecologic”, a spus Băsescu, la o dezbatere a Fundaţiei „Mişcarea Populară” la care a reluat tema redeschiderii minelor în România, cu argumentul că „nu putem trăi numai din servicii, numai în restaurante sau numai din Turism”.

Citeşte mai mult...
 
International
Referendum privind independenţa Doneţk, pe 11 mai PDF Imprimare Email
Duminică, 27 Aprilie 2014 08:49

     Un referendum privind "declaraţia de independenţă" a regiunii Doneţk, în estul Ucrainei, va avea loc pe 11 mai, a declarat sâmbătă Denis Puşilin, liderul "republicii populare" autoproclamate de la Doneţk, relatează AFP.

              

    Într-o conferinţă de presă susţinută la sediul administraţiei regionale, aflate de la 6 aprilie sub controlul unor militanţi proruşi, Puşilin a anunţat că întrebarea care va fi adresată este "Aprobaţi declaraţia de independenţă a republicii populare Doneţk?".

   "În urma acestui vot", a continuat el - fără să se îndoiască de rezultatul scrutinului, considerat ilegal de către Kiev şi comunitatea internaţională -, "vor avea loc alegeri libere cu scopul de stabili cine va conduce această republică populară".

Citeşte mai mult...
 


Pagina 584 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home