Total Media News

Ultimele sitiri

Timp liber
the 86th Oscars PDF Imprimare Email
Luni, 03 Martie 2014 07:47

Nominees for the 86th Oscars®

View by Category    

Actor in a Leading Role

                                                         
  • Christian Bale in “American Hustle”
  • Bruce Dern in “Nebraska”
  • Leonardo DiCaprio in “The Wolf of Wall Street”
  • Chiwetel Ejiofor in “12 Years a Slave”
  • Matthew McConaughey in “Dallas Buyers Club”

Actor in a Supporting Role

  • Barkhad Abdi in “Captain Phillips”
  • Bradley Cooper in “American Hustle”
  • Michael Fassbender in “12 Years a Slave”
  • Jonah Hill in “The Wolf of Wall Street”
  • Jared Leto in “Dallas Buyers Club”

Actress in a Leading Role

  • Amy Adams in “American Hustle”
  • Cate Blanchett in “Blue Jasmine”
  • Sandra Bullock in “Gravity”
  • Judi Dench in “Philomena”
  • Meryl Streep in “August: Osage County”
Citeşte mai mult...
 
Esential
Nivelul standardului de viata in Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana (UE) PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Martie 2014 21:52

        Nivelul standardului de viata in Romania este unul care claseaza tara noastra pe ultimul loc in Uniunea Europeana (UE), in timp ce riscul saraciei este cel mai ridicat din zona, alaturi de Bulgaria, a declarat, vineri, intr-o dezbatere de specialitate, directorul general al Institutului European din Romania (IER), Gabriela Dragan.
                                   
   "Better Life Index este o cercetare care contine 11 categorii de clasificare. La nivelul Uniunii Europene, preocuparile sunt evidente pentru calitatea vietii. Standardul de viata din Romania ne plaseaza pe ultima pozitie in clasamentul tarilor UE, alaturi de Bulgaria, spun indicatorii statistici.

De asemenea, riscul saraciei este de 41% in Romania, la fel ca in Bulgaria, echivalentul cu clasarea pe ultimele pozitii in randul statelor-membre", a mentionat Dragan.Potrivit oficialului, in ceea ce priveste nivelul de trai, Romania este incadrata in a doua grupa valorica din patru, respectiv "Stare buna"."Problema calitatii vietii nu este noua si este o problema care intereseaza decidentii politici. Este oare suficient sa se ia in calcul doar indicatorul PIB pe cap de locuitor? Noi spunem ca nu. Romania se claseaza in a doua grupa din patru la nivelul de trai, respectiv "Stare buna", conform statisticii UNDP (Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, n.r.)", a precizat directorul IER, citat de Agerpres.

Citeşte mai mult...
 
Sport
2ND EUROPEAN UNIVERSITIES GAMES PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Martie 2014 19:21

    The European Universities Games is the largest European multisport student event and it’s the official event of the European University Sport Association.

   In the two weeks in Rotterdam we aim to host an international, fun and most of all sportive event for student athletes.

                      

The best students athletes from 45 countries in Europe gather in Rotterdam from July 24 to August 8, 2014, to find out who the real athletes are in Europe!

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Cupa Romaniei LiNing la badminton PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Martie 2014 13:47

       Competitia se va desfasura in weekendul 1-2 martie, in “Sala Polivalenta” din incinta COSR Izvorani (Accesul se face prin DN1 – comuna Ciolpani)

                                

   Inscrierile si rezervarile pentru cazare si masa se vor face la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , pana la termenele limita specificate in invitatie.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Guvernul a stabilit modalitatea de plata a TAXEI AUTO, contestata la tribunal PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Martie 2014 10:03

      Sumele care trebuie restituite de stat, conform hotărârilor judecătoreşti, reprezentând taxa auto, dobânda aferentă, cheltuielile de judecată şi alte sume, devenite executorii până la 31 decembrie 2015, vor fi plătite doar într-un interval de cinci ani, cu plata anuală a numai 20% din valoare.

   

   Modalitatea de plată a fost stabilită de Guvern prin ordonanţă de urgenţă.

  "Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect restituirea taxei pe poluare pentru autovehicule şi a taxei pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, dobânzile calculate până la data plăţii integrale şi cheltuielile de judecată, precum şi alte sume stablite de instanţele judecătoreşti, devenite executorii până la data de 31 decembrie 2015, se va realiza pe parcursu a 5 ani calendaristici, prin plata în fie care an a 20% din valoarea acestora", este decizia Guvernului.

În cursul acestui termen, orice procedură de executare silită se suspendă de drept.

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Paula si Ovi vor reprezenta Romania PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Martie 2014 08:08

    Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Copenhaga (Danemarca), cu piesa "Miracle", câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Teatrul "Sică Alexandrescu" din Braşov, şi a fost difuzată în direct la TVR

                                       

   Piesa "Miracle", interpretată de Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), a fost compusă de Ovidiu Cernăuţeanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen.

România va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 8 mai, la Copenhaga, în Danemarca. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 10 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

Melodia "Miracle", care va reprezenta România la Eurovision, a fost aleasă în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%).

Juriul selecţiei naţionale a Eurovision a fost format din: Mădălin Voicu(preşedintele juriului), Alexandra Cepraga, Nico, Nancy Brandes şi Bobby Stoica.

Mădălin Voicu a anunţat pe scena de la Braşov direct melodia câştigătoare a selecţiei naţionale, respectiv "Miracle", interpretată de Paula Seling şi Ovi.

În urma televotului, pe primele trei locuri s-au clasat: Mirela Vaida Boureanu (12 puncte), Paula Seling şi Ovi (10 puncte) şi Anca Florescu (8 puncte).

După anunţarea câştigătorului selecţiei naţionale a Eurovision, Ovi a spus: "Vă mulţumim din suflet. Suntem onoraţi. Ne-aţi pus o povară mare pe umeri".

Citeşte mai mult...
 


Pagina 600 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home