Total Media News

Ultimele sitiri

Expozitii
expoziţia de pictura TRIANGLE PDF Imprimare Email
Joi, 20 Martie 2014 11:10

TRIANGLE


 

   ELITE ART GALLERY continuă seria de evenimente expoziţionale, cu expoziţia intitulată sugestiv TRIANGLE, ce are drept protagonişti trei artişti: MIRELA IORDACHE, EUGEN VASILE IOVAN ŞI FLORENTINA RIZEA. Publicul este invitat în intervalul 20 martie - 10 aprilie 2014 să privească o mostră de nonconformism printr-o desfăşurare amplă de semne, de forme, de culoare.            

MIRELA IORDACHE, absolventă a Facultăţii de Teologie Ortodoxă Bucureşti, Secţia Arte Plastice, Patrimoniu Cultural secţia Restaurare, a unui Masterat  pe tema Strategii de creaţie în pictură, în cadrul Universităţii de Arte Bucureşti, expune în acest context lucrări în tehnica gravurii şi colaj cu intervenţie. Registrul tematic este unul cu sugestii figurative în care portretul fragmentat sau nu, apare în contrast cromatic detaşându-se de restul formelor.

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Paszkany a vândut LOOK TV şi Transilvania LIVE catre Intel Sky Broadcasting LTD PDF Imprimare Email
Miercuri, 19 Martie 2014 21:41

    LPF a vândut drepturile TV ale Ligii 1 pentru următorii 5 ani către Intel Sky Broadcasting LTD. 

                      

  La câteva ore după anunţ, Arpad Paszkany a declarat că meciurile de fotbal vor fi transmise de către canalele de televiziune LOOK TV şi Transilvania L!VE.

"Voi vinde canalele mele de televiziune pentru că ei au nevoie să descarce drepturile de televizare. Nu vor mai fi posturile mele, vor fi ale dânşilor. Banii respectivi nu reprezintă un efort financiar pentru ei", a spus Arpad PaszkanyAceste canale au fost vândute de Paszkany către Intel Sky Broadcasting LTD. Anunţul a fost făcut pe site-ul citynews.ro: "La doar 2 ani de la debutul pe piaţa media, LOOK TV şi Transilvania LIVE trec într-o nouă etapă de dezvoltare prin achiziţionarea lor de către Intel Sky Broadcasting LTD. 

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Project Morpheus PDF Imprimare Email
Miercuri, 19 Martie 2014 19:24

    Chiar dacă pare similar cu câteva dispozitive anterioare create de Sony, acesta este Project Morpheus, un

                

   Utilizatorii PlayStation 4 sau cei care stăteau în dilemă când vine vorba de achiziţia unei console next-gen, s-ar putea să fie foarte interesaţi de cea mai nouă lansare a celor de la Sony.

În cadrul târgului de gaming GDC 2014, japonezii au anunţat Project Morpheus, un headset în format prototip care, după spusele producătorilor, este rezultatul a trei ani de cercetare şi dezvoltare. Acesta este un instrument pentru realitate virtuală, iar preşedintele Sony a fost foarte mândru de realizarea companiei pe care o conduce, pe marginea acestui domeniu. ,,Nimic nu oferă un sentiment de imersiune mai bun decâr RV. RV a fost visul multor gameri încâ de la inventarea computerelor. Mulţi dintre noi la PlayStation am visat la RV şi la ce ar putea să însemne pentru comunitatea gamerilor.”

Citeşte mai mult...
 
Sport
Noua conducere a FRF a demarat procedura de modificare a statutului PDF Imprimare Email
Luni, 17 Martie 2014 22:59
    

     Noua conducere a Federaţiei Române de Fotbal a demarat procedura de modificare a statutului şi regulamentelor, finalizarea acesteia fiind aşteptată peste aproximativ două luni, informează, luni, site-ul oficial al FRF.

                                                  

    "Federaţia Română de Fotbal a demarat vineri, 14 martie, acţiunile necesare pentru schimbarea Statutului şi Regulamentelor, printr-o întâlnire la Casa Fotbalului la care au participat, pe lângă conducerea Federaţiei, jurişti, experţi în drept penal şi insolvenţă, reprezentanţii AFAN şi preşedinţii Comisiilor Federale", se menţionează pe site-ul citat.

În următoarea perioadă, oficialii FRF vor avea întâlniri cu experţi UEFA şi FIFA în vederea armonizării legislaţiei interne cu cea internaţională.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Hyundai Motor i-a desemnat pe Iker Casillas si Ricardo Kaká ambasadori ai marcii in cadrul FIFA 2014 PDF Imprimare Email
Duminică, 16 Martie 2014 23:11

     Imaginea  Hyundai este promovata  de  catre  figuri  exponentiale ale  sportului  international

                    


   • Dezvoltarea relatiei dintre Hyundai Motor si fanii fotbalului este realizata prin actiuni dedicate

   Hyundai Motor Company, partenerul oficial al Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA), i-a desemnat ambasadori ai marcii, in cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2014, pe spaniolul Iker Casillas si brazilianul Ricardo Kaká.

   “Ne bucura faptul ca aceste legende ale fotbalului sunt ambasadorii Hyundai in cadrul Cupei Mondiale de Fotbal,” a declarat Mr. Tak Uk Im, Executive Vice President si Chief Operating Officer (COO) al Hyundai Motor Company. “Prin intermediul fotbalistilor Casillas si Kaká, dorim sa impartasim pasiunea si emotia campionatului in fiecare parte a lumii si, in acelasi timp, sa demonstram angajamentul Hyundai Motor fata de competitiile sportive.”

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Crimeea: Votul privind alipirea la Rusia a inceput PDF Imprimare Email
Duminică, 16 Martie 2014 10:05

   Un milion şi jumătate de alegători din Peninsula ucraineană Crimeea au început să voteze duminică în vederea unei alipiri la Rusia, într-un scrutin denunţat de întreaga lume, dar susţinut de Moscova şi al cărui rezultat nu ridică nicio îndoială.

        

  În contextul în care trupe ruse şi miliţii ruse sunt mobilizate în Crimeea, locuitorii acestei regiuni din sudul Ucrainei sunt invitaţi să aleagă între integrarea în Federaţia Rusă şi o autonomie mai largă în interiorul Ucrainei.

Jurnalişti AFP au văzut primii alegători intrând într-o secţie de votare la Simferopol, capitala regiunii.

Ei au observat, de asemenea, aproximativ 20 de persoane care se pregăteau să voteze la Bahcisarai, principalul oraş al comunităţii musulmane tătare din Crimeea, ai cărei lideri au îndemnat la boicotarea scrutinului.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 597 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home