Total Media News

Ultimele sitiri

Cultura
Editura Litera lansează colecţia Romantic Suspense PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 15 Martie 2014 18:45

            Luni, 17 martie, Editura Litera lansează colecţia

                                    Romantic Suspense ,

o nouă serie de 10 cărţi semnate de cele mai apreciate autoare de literatură romantică ale momentului: Sandra Brown , Jackie Collins, J D Robb , Julie Garwood, Mary Higgins Clark .

 

Succesul constant de care se bucură seriile de literatură romantică îndreptățește apariția unei noi colecții îndelung așteptate de cititoarele cu adevărat pasionate. Romantic Suspense este o colecție romantică incendiară, în care poveștile de dragoste se împletesc cu suspansul și misterul. Eroinele acestei noi serii sunt femei puternice, temperamente de cele mai multe ori vulcanice, angrenate în situații-limită care le pun la încercare caracterul și, uneori, le amenință viața. Acțiunea centrală marcată de suspans și de mister creează legături complexe între personaje, iar firele narative țes de fiecare dată o urzeală romantică.

Cele 10 cărţi ale colecţiei vor apărea în fiecare zi de luni a următoarelor 10 săptămâni, la toate chioşcurile de ziare exclusiv cu ziarul Libertatea: Sandra Brown - Sub pretextul iubirii,  J.D.Robb - Dezvăluiri imposibile, Sandra Brown- Legile inimii, Julie Garwood - Vorbe dulci,  Mary Higgins Clark - Identitate furată, Sandra Brown - O ispită irezistibilă, Jackie Collins - Păcate,  J.D.Robb - Prins în capcană, Julie Garwood - Moştenire cu obligaţii, Sandra Brown- Dovada perfectă.

Citeşte mai mult...
 
Tenis
BRD Năstase Ţiriac Trophy 2014 se va desfăşura în perioada 19-27 aprilie PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 15 Martie 2014 12:57
  •      Ilie Năstase şi Ion Ţiriac au susţinut astăzi o conferinţă de presă în care au prezentat trofeul ediţiei din acest an a turneului care le poartă numele, iar publicului i s-a prezentat şi lista jucătorilor.
  •                
  Mikhail Youyhny, Gilles Simon, Gael Monfils, Vasek PospisilI, Janko Tipsarevic se află pe tabloul celui mai important turneu de tenis din România.
  • Ediţia 2014 a BRD Năstase Ţiriac Trophy se va desfăşura în perioada 19-27 aprilie la Arenele BNR din Bucureşti şi va oferi iubitorilor de tenis şi un meci demonstrativ, cu Goran Ivanisevic, Cedric Pioline, Ilie Năstase şi Andrei Pavel în prim-plan.
Citeşte mai mult...
 
Consumator
Cum vrea Ministerul Transporturilor să reabiliteze 1,5 kilometri de drum judeţean pe zi PDF Imprimare Email
Joi, 13 Martie 2014 21:55

                   Dacă la capitolul autostrăzi România este pe ultimul loc din UE, ca număr de kilometri pe cap de locuitor, situaţia nu este mai bună nici când vine vorba de drumurile naţionale sau judeţene.

 

Aproximativ jumătate din lungimea drumurilor modernizate aveau durata de serviciu depăşită, potrivit celor mai recente date disponibile ale INS. CNADNR are nevoie, într-un an, de 4 miliarde de euro să astupe gropile din şosele, după cum declara Dan Şova, anul trecut.

Ministerul Transporturilor, condus de Dan Şova, îşi propune să introducă o procedură mai puţin utilizată la nivel naţional pentru a reabilita drumurile naţionale şi judeţene din România, comparativ cu clasica "plombare" a gropilor.

Este vorba de reciclarea in situ a drumurilor, care se va face în cadrul Programului Naţional de Reciclare in situ a Drumurilor (PNRD), după cum se arată în programul de guvernare Ponta 3. Mai exact, drumurile sunt decopertate, iar materialul astfel realizat se refoloseşte.  Metoda presupune folosirea unui utilaj, denumit tren de reciclare in situ, care execută frezarea straturilor distruse pe care le amestecă cu diverse adaosuri, urmată de aşternerea acestora pe drum. 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Romania, Bulgaria si SUA au inceput exercitii navale la Marea Neagra PDF Imprimare Email
Miercuri, 12 Martie 2014 12:52

              România, Bulgaria şi Statele Unite au început miercuri exerciţii navale comune la Marea Neagră, după ce acestea au fost amânate cu o zi din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

                                

Exerciţiul militar a fost amânat marţi, din cauza vremii nefavorabile.

Distrugătorul USS Truxtun împreună cu trei nave româneşti şi o fregată bulgară participă la aceste manevre, potrivit postului bulgar BGNES, citat de site-ul Novinite.com.

Nava americană a sosit în Marea Neagră în contextul unor tensiuni tot mai puternice cu privire la peninsula ucraineană separatistă Crimeea, ocupată de forţe ruseşti, provocând zvonuri potrivit cărora acestea sunt motivul exerciţiilor.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Cum rezolvi o pana de masina ? PDF Imprimare Email
Marţi, 11 Martie 2014 08:57

    O placuta plimbare cu masina in afara Bucurestiului, se poate transforma rapid intr-un cosmar.

       

     Am descoperit asa pe propria-mi piele, saptamana trecuta cand am plecat la un eveniment impreuna cu alte doua bloggerite: Julie si Ruxandra.

   Am parcurs doar 50 kilometri, cand masina a inceput sa ne faca probleme... Am fost nevoita sa trag pe dreapta si sa analizez situatia. Nu mica mi-a fost surpriza, cand am vazut ca facusem pana. Nu are rost sa va mai spun, ca nu am nici cea mai vaga idee cum sa umflu o roata... Treaba asta nu este pentru o femeie, cu atat mai putin pentru cineva care abia se pregatise, se aranjase, pentru un eveniment.

   Evident, in primele secunde, m-am panicat. Deja imi imaginam cum o sa fiu nevoita sa sun si sa anunt ca nu mai avem cum sa ajungem la deschiderea cafenelei. Eram pregatite sa ne distram, si acum totul parea sa se naruie.

Citeşte mai mult...
 
IT
Un nou concept iWatch – simplu și clasic PDF Imprimare Email
Marţi, 11 Martie 2014 00:12

    Chiar dacă nu ştim nimic oficial despre , internauţii creativi îşi manifestă în continuare talentul pe marginea acestui subiect.

                   

  Majoritatea smartwatch-urile disponibile la această oră pe piaţă emană un aer ostentativ de gadget, fără a se potrivi neapărat utilizatorilor care au o afinitate pentru ceasuri clasice. Deşi Apple s-ar putea la un moment dat să creeze un astfel de aparat, până atunci, avem deja multe concepte interesante care vin în întâmpinarea tuturor tipurilor de utilizatori.

  De această dată, ne-a atras atenţia noul al studentului la design Tomas Moyano din Argentina. Cu o sensibilitate pentru produse Apple, acesta propune o idee complet diferită faţă de ce am mai văzut până acum. După cum se poate observa în imaginea de mai sus, designul este unul clasic, cu o faţă rotundă şi un accent pe simplitate. Scoţând din ecuaţie butoanele, porturile şi difuzoarele, rezultatul este mai trainic, datorită faptului că e rezistent la apă şi praf. Având în vedere zgomotul de afară, de cele mai multe ori, un avertisment sonor nu este foarte evident. Ca urmare, întreaga parte de anunţare a notificărilor preluate de la smartphone, de această dată, se realizează prin vibraţii. În final, acest smartwatch ipotetic încorporează nişte elemente interesante şi asta e cel mai important.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 598 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home