Total Media News

Ultimele sitiri

Imobiliar
Cum gasesti cele mai ieftine case PDF Imprimare Email
Duminică, 30 Martie 2014 12:09

             Locuinţele din România s-au ieftinit cu peste 10%, în 2013.

                       

Este una dintre cele mai mari scăderi de preţuri la nivel european. Specialiştii se aşteaptă ca şi anul acesta să vedem o contracţie de câteva procente.

Executările silite – reduceri de 50%

Unele dintre cele mai bune oferte se găsesc la bănci, în ofertele de executări silite. În mod normal, după ce imobilul nu se vinde la prima licitaţie, la preţul de evaluare, banca aplică o scădere de 25%. După susţinerea mai multor licitaţii, unele bănci fac reduceri şi de 50%. Pentru un apartament cu trei camere din Constanţa, pe care a încercat să îl vândă de mai multe ori, banca Unicredit Ţiriac aplică acum, din start, o înjumătăţire a preţului, până la 26.500 de euro. Casa era evaluată la 53.000 de euro. Chiar şi reducerile de 25% dau naştere la preţuri convenabile. De exemplu, Alpha Bank are în ofertă un apartament de 3 camere de 56 mp, central, situat pe bulevardul Ioan Mihalache din Capitală, la aproape 50.000 de euro. Un teren de 100 de metri din Bucureşti, pe care se află o construcţie cu trei camere, costă 27.000 de euro, oferta aflându-se la Procredit Bank.

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Universitatea Craiova a fost cedata PDF Imprimare Email
Duminică, 30 Martie 2014 09:08

              Adrian Mititelu a cedat astăzi clubul Universitatea Craiova.

                                                         

Noii patroni ai Universităşii sunt suporteri.

Asociaţia “Ştiinţa suntem noi” a anunţat că Adrian Mititelu a cedat suporterilor echipa FC Universitatea Craiova.

Într-un comunicat eliberat de Asociaţie, suporterii explică:

“Am realizat astăzi probabil cel mai important lucru din istoria FC Universitatea Craiova din ultimii 10 ani. Am obţinut acordul de principiu al lui Adrian Mititelu pentru a prelua destinele echipei începand cu anul competiţional 2014-2015. Urmează să începem demersurile juridice pentru a pune la punct detaliile acestei tranzacţii în cel mai scurt timp.

Nu vom înfiinţa o noua echipa. Vom continua tradiţia şi vom căuta să ne ridicăm din punct de vedere sportiv la nivelul aşteptărilor suporterilor FC Universitatea Craiova.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de iarana
De vorba cu Eduard Torok - Interviu PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 29 Martie 2014 11:39

Salut ! In primul rand felicitari pentru rezultatul de la Engelberg , un rezultat care ne da sperante in viitorul apropiat !

Buna ziua, multumesc !

  Poveste-ne  putin , cum a fost concursul de la Engelberg pentru tine? Te-ai clasat in fata multor saritor consacrati…

 A fost un concurs greu , eu mi-am facut cea mai buna saritura a mea  chiar daca vantul nu m-a ajutat in privinta lungimii, am avut o compensare foarte mare care a contat foarte mult.

Care este trambulina ta preferata si de ce ? Dar saritorul ?

Nu am o trambulina preferata, atata timp cat sariturile sunt bune toate trambulinele imi plac. Saritorul preferat este Thomas Morgenstern , de cand sunt mic tin cu el.

Cum a decurs sezonul actual pana acum pentru tine ?

Sezonul a inceput nu tocmai bine la Rena, Norvegia, unde nu am reusit sa-mi fac cele mai bune sarituri in concurs dar usor-usor a inceput sa se indrepte la Lahti,Finlanda, iar acum la Engelberg, Elvetia am ajuns pe varf de forma.

Ce planuri de viitor ai ? Pe cand o prezenta in Cupa Mondiala ?

In general as vrea sa continui tot in Cupa Continentala pentru a acumula mai multe puncte, iar o prezenta in Cupa Mondiala , sper sezonul acesta.

La ce competitii vei participa in viitorul apropiat ?

Voi continua in Cupa Continentala, POATE 1 etapa de Turneul celor 4 trambuline si apoi Modialele de juniori de la Val Di Fiemme.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Cei cu venituri din chirii care nu au primit decizia de impunere cu 5,5% CASS trebuie sa plateasca PDF Imprimare Email
Joi, 27 Martie 2014 23:12

     Persoanele care obţin venituri din chirii şi au primit de la Fisc în prima parte a anului decizii de impunere neactualizate cu contribuţia de 5,5% pentru sănătate, prevedere introdusă din 2014, ar trebui să-şi calculeze procentul din veniturile realizate şi să achite suma, potrivit unui director ANAF.

                                                    

"Ştiu că a existat o problemă, o mică întârziere în emiterea deciziilor privind contribuţiile la fondul de sănătate, este într-adevăr neplăcut pentru toată lumea, dar se poate face un calcul aproximativ, adică în momentul când un contribuabil are decizia de impunere poate să-şi calculeze un procent de 5,5% la venitul respectiv şi să se ducă să plătească", a declarat joi directorul general adjunct al Direcţiei Asistenţă Contribuabili în cadrul ANAF, Mihaela Huţanu.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Volei PDF Imprimare Email
Joi, 27 Martie 2014 11:07

     Asociatia   Municipala  de  Volei  Bucuresti

               

                              copii, parinti, bunici si nu numai ,va asteptam

 sambata 29.03.2014 si

 duminica 30.03.2014 incepand cu ora 10.00

 la sala Constructorul   si  sala  CSS  6                  

                  sa   le   incurajam pe aceste   voleibaliste din Bucuresti




Citeşte mai mult...
 
Politic
S-a incheiat depunerea candidaturilor pentru alegerile europarlamentare PDF Imprimare Email
Joi, 27 Martie 2014 09:09

     Depunerea candidaturilor pentru alegerile europarlamentare s-a încheiat, miercuri la miezul nopţii

           

Miercuri, în ultima zi de depunere a candidaturilor, s-au prezentat la Biroul Permanent reprezentanţi ai unor formaţiuni politice - între care FC, PRM - şi candidaţi independenţi - Mircea DiaconuDănuţ Liga.

Lista FC este deschisă de Mihai Răzan Ungureanu, preşedintele partidului, urmat de Diana Pavelescu, Mihaela Nicolau, Adriana Radu, Vlad Alexandescu.

De asemenea, au fost depuse liste de candidaţi în numele PRM atât de către Corneliu Vadim Tudor (care deschide lista), cât şi de Gheorghe Funar.

Între cei care au venit miercuri la BEC pentru a depune dosarul de candidatură şi listele de susţinători pentru a intra în alegerile europarlamentare în calitate de candidaţi independenţi s-au numărat Mircea Diaconu şi Dănuţ Liga.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 594 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home