Total Media News

Ultimele sitiri

International
Rubla a fost pusa oficial in circulatie in Crimeea PDF Imprimare Email
Luni, 24 Martie 2014 19:13

    Autorităţile din Crimeea au anunţat luni punerea în circulaţie a rublei în peninsulă, dar băncile şi comercianţii continuă să folosească aproape exclusiv moneda ucraineană, grivna.

                    

"Începând de astăzi (luni n.r.) putem în mod oficial să efectuăm plăţi în ruble. Grivna rămâne în vigoare până la 1 ianuarie 2016", a afirmat premierul regiunii, Serghei Axionov, pe contul său de Twitter.

Vicepremierul Crimeei, Rustam Temirgaliev, citat de RIA Novosti, a spus că plata pensiilor în ruble debutează luni, cu 300 de milioane de ruble (6 milioane euro).

Informaţia a fost confirmată ulterior şi de agenţia de presă de stat Itar-Tass.

Legea de anexare a Crimeei la Federaţia Rusă, adoptată săptămâna trecută de Parlamentul rus, stipulează că rubla va fi moneda oficială în peninsulă, de la intrarea în vigoare a documentului, care prevede o perioadă de tranziţie până la 1 ianuarie 2016.

Băncile şi comercianţii au continuat însă luni să folosească grivna.

"Nu avem nicio instrucţiune privind introducerea rublei", a declarat un angajat al unei agenţii a UniCredit.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
"Pungesti. Stare de necesitate" - manipulare, dezinformare, abuzuri PDF Imprimare Email
Luni, 24 Martie 2014 10:15

    Am descoperit cu bucurie ca mai exista inca profesionisti in mass-media care au curajul sa arate adevarul in chestiuni asa zis "sensibile".

                                                      

   Un astfel de caz, este si cel al emisiunii Dosar Romania de la TVR1.

   In editia din 19 martie 2014, sub titlul "Pungeºti. Stare de necesitate" realizatorii prezinta date ale cazului Pungesti direct de la fata locului, iau interviuri de la cetatenii Pungestiului, inclusiv de la primarul localitatii, si cer si opinia autoritatilor, dar care refuza sa raspunda.Avem in acest fel, un tablou care reda situatia de fapt de la Pungesti, dincolo de manipularile grosolane realizate pana acum, de declaratiile sforaitoare ale reprezentantilor statului, si vedem cat se poate de clar abuzurile care se fac impotriva cetatenilor din Pungesti, impotriva drepturilor lor legitime care culmea, sunt consfintite chiar de Constitutia Romaniei.Va prezentam mai jos inregistrarea emisiunii "Pungeºti. Stare de necesitate" de la TVR1, si va lasam pe dumneavoastra sa trageti concluziile.


Va rugam totodata sa transmiteti la cat mai multa lume acest film pentru ca totii romanii sa afle ce se petrece in aceste zile la Pungesti si sa inteleaga faptul ca aceasta situatie se poate generaliza la nivelul intregii tari intr-un timp foarte scurt, fiind afectata viata tuturor romanilor, daca nu luam atitudine si nu actionam pentru stoparea acestor abuzuri.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Min. Tineretului şi Sportului le da cu flit iubitorilor de miscare: SPORTUL DE MASA, DOAR VORBE PDF Imprimare Email
Duminică, 23 Martie 2014 20:14
     Oficialii Complexului Sportiv "Lia Manoliu" au decis să restrângă aproape în totalitate accesul sportivilor amatori pe pista de atletism, pe motiv că mai mulţi antrenori, mai ales tehnicieni aparţinând altor sporturi decât atletismul, au fost jenaţi de persoanele care trec pista fără să se asigure.
              
   Dintr-o dată, reprezentanţii Complexului Sportiv "Lia Manoliu" au decis să restrângă accesul "amatorilor" pe pista de atletism de lângă Arena Naţională, doar la intervalele orare 7.00 - 8.00 şi 19.30 - 20.30. Motivul? Existenţa unui ordin al Ministerului Tineretului şi Sportului care a fost dat acum mai bine de 5 ani. Nu a fost respectat niciodată. Până luni! Mai mulţi alergători, chiar şi atleţi înscrişi în cluburi afiliate Federaţiei de Atletism, au fost opriţi de paznici să pătrundă pe pistă. Nu contează că a fost construită şi este administrată din bani publici sau că principala preocupare a MTS se vrea a fi sportul de masă. "Nu avem pe cine să punem acolo să urmărească pista. Ştiţi că, dacă păţeşte cineva ceva noi suntem traşi la răspundere? Am primit zeci de sesizări din partea antrenorilor care ne-au spus că sunt incomodaţi de persoanele care nu-s atente când traversează pista", ne-a spus directorul adjunct al complexului sportiv, Nicoleta Toma.
Citeşte mai mult...
 
International
UE trebuie să semneze în următoarele săptămâni acordul cu Rep. Moldova, pentru a-l opri pe Putin PDF Imprimare Email
Duminică, 23 Martie 2014 16:15

                   Uniunea Europeană ar trebui să semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova în următoarele săptămâni, pentru a se evita ingerinţe ale Rusiei similare cu cele din Ucraina, afirmă Jean-Claude Junker, candidatul PPE la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene.


   UE ar trebuie să semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova "în următoarele săptămâni, pentru a o lua înaintea (preşedintelui rus) Vladimir Putin, pentru a-l împiedica să facă în R.Moldova ce a făcut în Crimeea" , a declarat fostul premier luxemburghez pentru Die Welt am Sonntag, conform EUObserver.

"După evenimentele din Ucraina, a devenit foarte urgent ca europenii să semneze Acordul de asociere cu R.Moldova foarte rapid, în următoarele săptămâni. Altfel, Republica Moldova ar putea fi următoarea victimă a agresiunii ruse. Putin reacţionează doar la acţiuni concrete ale UE, doar atunci când îi spunem clar că nu acceptăm comportamentul lui", a explicat Juncker.

Citeşte mai mult...
 
IT
O tableta pentru tot ce aveti nevoie PDF Imprimare Email
Joi, 20 Martie 2014 23:02

   

                     Tabletă Xperia™ Z2


         

Vizualizare incredibilă şi sunet de excepţie – toate acestea într-o tabletă ultrasubţire şi ultrauşoară

Transformaţi orice film într-o superproducţie

Săriţi direct în acţiune pe această tabletă Quad-core de 25,6 cm. Datorită celor mai noi tehnologii de afişare TV de la Sony, optimizate pentru dispozitive mobile, vă veţi putea bucura de o experienţă de vizionare extrem de captivantă.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Analiza Piata Auto la februarie 2014 PDF Imprimare Email
Joi, 20 Martie 2014 12:26
            Februarie consolidează semnalul pozitiv din prima luna
                                               a anului 2014 
                           
       Pe ansamblul pieţei livrările totale de autovehicule (autoturisme + vehicule comerciale), înregistrează după două luni o creștere de 18,6% faţă de aceeași perioadă a anului trecut. În interiorul acestei creșteri, avem autoturismele cu + 18,8%. 
Si pe plan european se remarcă o evoluție pozitivă, majoritatea țărilor europene (cu 
excepția Belgiei Franței și Olandei) înregistrând creșteri destul de importante (între 5% și 36%). 
In continuare, vânzările pe piața din România sunt susţinute de achiziţiile realizate de 
către persoanele juridice (86% din totalul volumelor în aceste 2 luni din 2014). 
Pe de altă parte, un aspect ce merită semnalat, este faptul că înmatricularile de 
autoturisme rulate au scăzut cu 10,5% față de primele 2 luni din 2013. Cu toate acestea, 
volumul lor (30.600 unități pe primele 2 luni din 2014) este de cca. 3,5 ori mai mare decât cel al autoturismelor noi. 
 
Citeşte mai mult...
 


Pagina 596 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home