Total Media News

IT
ESTE OFICIAL: UE arunca noi arme in lupta contra hackerilor PDF Imprimare Email
Luni, 14 Ianuarie 2013 17:34

                                                         

          Stimulează internetul energia malefică a unor utilizatori? Autorităţile europene şi-au propus să răspundă la alte întrebări, şi mai grave, cînd au decis înfiinţarea unui centru de combatere a criminalităţii cibernetice, informează Deutsche Welle.

          Una din cele mai recente isprăvi ale infractorilor în spaţiul internautic este tentativa de a şantaja mari firme prin expedierea poştală a unor false note de plată. Ceea ce îi surprinde pe investigatorii acestui caz, conform relatărilor difuzate de agenţiile de presă, este inventivitatea delincvenţilor. Aceştia au recurs, spre a-şi răspîndi mesajele, la o modalitate pînă deunăzi puţin uzitată, fiindcă destul de costisitoare: serviciile poştale. Mai mult decît atît: textele trimise au fost personalizate, imprimate pe hîrtie de excelentă calitate, conforme cu toate regulile corespondenţei de afaceri.

Citeşte mai mult...
 
Film
EUROVISION 2013: Inscrierile pentru selectia nationala au loc intre 14 ianuarie si 3 februarie PDF Imprimare Email
Luni, 14 Ianuarie 2013 09:07

            Compozitorii care doresc să înscrie piese pentru selecţia naţională a concursului Eurovision 2013 o pot face începând de luni şi până pe 3 februarie, finala naţională fiind programată pe 9 martie.

                                     

                EUROVISION 2013: Înscrierile pentru selecţia naţională au loc între 14 ianuarie şi 3 februarie

Potrivit TVR, cei interesaţi să participe la concursul Eurovision sunt aşteptaţi să trimită sau să depună piesele, în format audio, pe CD, la Registratura Televiziunii Române (Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, Bucureşti), precum şi la sediile studiourilor teritoriale din Cluj, Iaşi, Timişoara şi Craiova, cu menţiunea "Pentru selecţia naţională Eurovision 2013" înscrisă pe plic.

Citeşte mai mult...
 
Film
Globurile de Aur 2013: Argo și Les Miserables, cele mai bune filme PDF Imprimare Email
Luni, 14 Ianuarie 2013 08:42

             Cea de-a 70-a ediție a Globurilor de Aur a adus cu sine puține surprize și multe momente amuzante, gazdele sale, actrițele Tina Fey și Amy Poehler reușind să preia cu succes poziția deținută anul trecut de Ricky Gervais.

                               

           Premiile au fost împărțite echilibrat între favoriții galei, cu o mențiune specială pentru Ben Affleck (la modul figurat), care a luat acasă statueta pentru Cel mai bun regizor, după ce Academia Americană de Film l-a exclus de pe lista nominalizărilor la această categorie.

Citeşte mai mult...
 
International
Demonstratii de forta ale Rusiei la portile Siriei PDF Imprimare Email
Duminică, 13 Ianuarie 2013 23:00

     Rușii vor să descurajeze intervenția vestului în războiul civil din Siria printr-o serie de manevre navale în portul sirian Tartus, care implică flotele ruse de la Marea Neagră, Marea Baltică, Marea Nordului și Oceanul Pacific, scrie presa internațională.

 

     Agenția spaniolă EFE, într-o știre preluată de Agerpres, îl citează pe ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, conform căruia pe coasta mediteraneană a Siriei urmează să aibă loc cele mai mari manevre navale din istoria Rusiei. Sptămâna aceasta o sursă diplomatică rusă a semnalat că nava de desant „Saratov” a Flotei din Marea Neagră, cu armament greu la bord, a intrat în apele Mării Egee şi se îndreaptă spre estul Mediteranei, urmând ca săptămâna viitoare să intre în portul Tartus.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Pantaloni in tendinte PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 21:32

                Află ce modele de pantaloni sunt în tendinţe la începutul acestui an. Ai patru recomandări, care suntem siguri că te vor avantaja.

                  Uite !

                                     

                        Cu pliuri
                       Pantalonii cu pliuri frontale sunt potriviţi tuturor tipurilor de siluetă, deşi pot părea uneori, ieşiţi din modă.

                       Pentru un aer tineresc, alege un model cu „picioare” conice, iar pentru un plus de sofisticare, mergi pe o culoare tare sau intensă. Îţi recomand mov vânătă.

Citeşte mai mult...
 
IT
Nokia revine pe profit. PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 17:59

        Ce telefon, vandut in aproape 10 milioane de unitati, a salvat compania finlandeza

 

           Nokia a anuntat joi ca a trecut pe profit in ultimele trei luni ale anului trecut, cand a vandut 4,4 milioane de smartphone-uri Lumia, actiunile companiei urcand cu pana la 18% la Helsinki, transmite Bloomberg.

          Compania a aratat, intr-un comunicat, ca divizia de telefoane mobile a inregistrat potrivit datelor preliminare primul profit din ultimele 12 luni. in octombrie, Nokia estima ca va inregistra in trimestrul patru o pierdere de aproximativ 10% din vanzari.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 799 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home