Total Media News

Ultimele sitiri

Monden
START la inscrieri pentru ESDU DanceStar Romania 2013 PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Ianuarie 2013 22:53

           Au inceput inscrierile pentru competitia ESDU DanceStar Romania 2013. Cei mai buni dansatori din tara sunt invitati sa participe la cea de-a IV-a editie a turneului ESDU DanceStar 2013 care se va desfasura sambata, 23 februarie 2013, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

                                      

         Competitia aduna pe aceeasi scena sute de indivizi pasionati de dans, reprezentanti ai celor mai cunoscute scoli de dans din tara,scoli de balet , trupe de dans dar si dansatori individuali. Castigatorii competitiei si cei care vor aduna numarul necesar de puncte pentru calificare vor participa la campionatul mondial ESDU World Dance Masters 2013 in perioada 15-19 mai 2013 in Porec, Croatia.

Citeşte mai mult...
 
Auto
UNTRR solicita recunoasterea Inspectiilor Tehnice Periodice a autovehiculelor PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Ianuarie 2013 17:43

        UNTRR și Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere - IRU propun armonizarea Controlului Tehnic Periodic al autovehiculelor, în contextul dezbaterilor europene pe marginea înlocuirii prevederilor Directivei 2009/40/CE cu un Regulament al Uniunii Europene privind testarea tehnică periodică a autovehiculelor și semiremorcilor acestora.

 

      Simplu spus, UNTRR solicită ca orice autovehicul înmatriculat în România să poată efectua Inspecția Tehnică Periodică în orice stat membru UE fără a mai fi nevoit să vină până în România pentru a efectua ITP.

      UNTRR susține poziția IRU, fiind convinsă că toate vehiculele de transport rutier trebuie să fie corect întreținute și reparate în scopul de a îmbunătăți siguranța rutieră și performanțele de mediu ale vehiculelor.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Cum sa ne ingrijim corect tenul PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Ianuarie 2013 14:53

             Am început sã folosesc produse de curãţare a tenului încã din adolescenţã când au apãrut primele semen  ale acneei. Pe atunci nu aveam o rutinã de îngrijire, ci doar câteva produse de curãţare pe care le  foloseam cu o regularitate îndoielnicã la început, lucru care s-a schimbat pe parcurs ce efectele au început sã îşi facã simţite prezenţa.

 

          Îmi amintesc cã primul produs de curãţare a fost un sãpun de faţã cu sulf pentru acnee, apoi urmând sã folosesc şi alte tipuri de produse: loţiune tonicã, gel/spumã de curãţare, gel pentru pete şi coşuri.

Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Legislatie 15 ianuarie 2013 PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Ianuarie 2013 14:39

Monitorul Oficial, Partea I nr. 11 din 08/01/2013
Decret nr. 7/2013 - Decret privind numirea unui procuror
Decret nr. 6/2013 - Decret privind numirea unui procuror
Decret nr. 5/2013 - Decret privind numirea unui procuror
Decret nr. 4/2013 - Decret privind numirea unui procuror
Decret nr. 3/2013 - Decret privind numirea unui procuror
Decret nr. 2/2013 - Decret privind numirea unui procuror
Hotărâre nr. 1290/2012 - Hotărâre privind transmiterea unui imobil din domeniul privat al statului şi din administrarea Ministerului Afacerilor Externe în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Finanţelor Publice
Metodologie 2012 - Metodologie de evaluare externă a calităţii educaţiei în învăţământul preuniversitar
Ordin nr. 6517/2012 - Ordin privind aprobarea Metodologiei de evaluare externă a calităţii educaţiei în învăţământul preuniversitar

Citeşte mai mult...
 
Esential
Mihai Eminescu PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Ianuarie 2013 08:22

                             Mihai Eminescu (născut Mihail Eminovici) (n. 15 ianuarie 1850, Botoșani - d. 15 iunie 1889, București) a fost un poet, prozator și jurnalist român, socotit de cititorii români și de critica literară postumă drept cea mai importantă voce poetică din literatura română.

                                                         

             Receptiv la romantismele europene de secol XVIII și XIX, și-a asimilat viziunile poetice occidentale, creația sa aparținând unui romantism literar relativ întârziat. În momentul în care Mihai Eminescu a recuperat temele tradiționale ale Romantismului european, gustul pentru trecut și pasiunea pentru istoria națională, căreia a dorit chiar să-i construiască un Pantheon de voievozi, nostalgia regresivă pentru copilărie, melancolia și cultivarea stărilor depresive, întoarcerea în natură etc., poezia europeană descoperea paradigma modernismului, prin Charles Baudelaire sau Stephane Mallarme, bunăoară.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Rezumatul saptaminal al GRIPEI - FluView - in SUA PDF Imprimare Email
Luni, 14 Ianuarie 2013 20:06

                Indicatorii cheie  ai  gripei

           Statele Unite ale Americii are un sezon de gripa timpurie, cu care    se  confrunta  cea mai mare parte a țării , în prezent  fiin  in  USA    un nivel ridicat de pseudo-gripale-boala (ILI).

                                               

           În raportul din această săptămână FluView, unii indicatori cheie de activitate gripa a continuat să crească, în timp ce altele au căzut. E prea devreme pentru a spune exact ce înseamnă acest lucru, dar unele regiuni ar putea fi atins punctul culminant, în timp ce alte părți ale țării sunt încă în ascensiune.

Această actualizare conține date pentru FluView săptămâni între 30 decembrie 2012 și 05 ianuarie 2013.Mai jos este un rezumat al indicatorilor-cheie:    Proporția persoanelor văzând furnizorul lor de ingrijire a sanatatii pentru boli asemanatoare gripei (ILI) a scăzut de la 6,0% la 4,3% pentru săptămâna încheiată la data de 5 ianuarie dar rămâne deasupra liniei de bază națională pentru saptamana consecutiv cincea.


     Douăzeci și patru de state si New York City sunt de raportare acum maxima în activitate ILI. Săptămâna trecută, 29 de state au raportat maxima în activitate ILI. În plus, 16 sunt de raportare un nivel moderat de activitate ILI; o creștere de la 9 state din săptămâna anterioară. Statele raportare mare activitate ILI pentru săptămâna încheiată la 05 ianuarie 2013 includ Alabama, Colorado, Delaware, Georgia, Illinois, Iowa, Kansas, Louisiana, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, New Jersey, New Mexico, Carolina de Nord, Dakota de Nord, Oklahoma, Pennsylvania, Rhode Island, Tennessee, Texas, Utah, Virginia, și Virginia de Vest.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 797 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home