Total Media News

Ultimele sitiri

IT
Crytek deschide studio nou in Turcia PDF Imprimare Email
Luni, 21 Ianuarie 2013 19:21

              Crytek a anuntat deschiderea unui nou studio, al carui obiectiv va fi dezvoltarea de jocuri free-to-play si online. Acesta este situat in Istanbul, Turcia, tara de origine a fratilor Yerli, proprietarii companiei. 

                                Crytek Istanbul

            Singurul proiect free-to-play pe care Crytek l-a anuntat este Warface, iar o parte din dezvoltarea continutului pentru acest joc pare sa fie transferata in noul studio.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Un nou tratament impotriva migrenelor PDF Imprimare Email
Luni, 21 Ianuarie 2013 19:10

       Jumătate dintre americani suferă constant de dureri puternice de cap, situaţie întâlnită şi în celelalte state din lume.


          Migrenele sunt durerile de cap intense, care pot dura de la 4 până la 72 de ore şi au un caracter recidivant. Cele mai multe apar odată cu stările de greaţă, ceea ce impune evitarea medicamentelor administrate pe cale orală.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Excelenta studenteasc premiata în cadrul Galei Bursele SOCAR România PDF Imprimare Email
Luni, 21 Ianuarie 2013 16:14

                        Pe   12 noiembrie 2012, SOCAR România a organizat festivitatea de premiere a studenților declarați câștigători în cadrul programului educațional BURSELE SOCAR România.

 

                                                    

           La Gală au participat Hamza Karimov, CEO SOCAR România, Nicolae Burnete, Director General Învățământ Superior din cadrul Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Daniela Calu, prodecan la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune ASE București, Emilia Mioara Câmpeanu, profesor la Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori  ASE București, alături de studenții Academiei de Studii Economice participanți în competiție.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Autoritatea Rutiera Romana - A.R.R. PDF Imprimare Email
Luni, 21 Ianuarie 2013 14:09

             Conform HG 1289/2011 privind modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul rutier, Autoritatea Rutieră Română - A.R.R., este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii pentru transportul rutier, desemnat să asigure, în principal:

  1. licenţierea operatorilor de transport rutier şi a operatorilor economici care efectuează activitaţi conexe transportului rutier;
  2. eliberarea licenţelor de traseu operatorilor de transport rutier care efectuează transport rutier de persoane prin servicii regulate şi servicii regulate speciale;
  3. certificarea întreprinderilor care efectuează transport rutier în cont propriu;
  4. autorizarea şcolilor de conducători auto şi a instructorilor auto;
Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
SNOOKER: Mark Selby a cistigat Masters-ul londonez PDF Imprimare Email
Luni, 21 Ianuarie 2013 12:18

          Mark Selby a câştigat al treilea său titlu de Masters, după ce l-a învins, ieri, în finala turneului din 2013 pe australianul Neil Robertson, campionul din 2012.

                                       

       Selby câştigase şi ediţiile din 2008 şi 2010 ale acestui turneu invitaţional, unul dintre cele mai puternice din lume. În lumea snookerului, doar şase jucători au reuşit să cucerească Mastersul de cel puţin trei ori: Cliff Thorburn, Steve Davis, Stephen Hendry, Paul Hunter, Ronnie O'Sullivan şi, acum, Mark Selby. "M-am chinuit în prima zi (n.r. - finala s-a disputat în două zile). Neil a fost jucătorul turneului până în această finală.

Citeşte mai mult...
 
Monden
John Galliano revine pe podium ! PDF Imprimare Email
Luni, 21 Ianuarie 2013 11:48
  

           Dupa ce a fost concediat de la Dior, si s-a luptat timp de aproape doi ani cu dependenta de alcool, somnifere si antidepresive, designerul John Galliano si-a adunat fortele pentru a reveni pe podiumul de moda. El va prezenta o noua colectie la New York Fashion Week.

                                            

         John Galliano, designerul care a scris istorie la Dior, dar care a si fost concediat de la aceasta casa de moda in urma cu doi ani, revine pe podium, dupa o perioada de agonie, dependenta de alcool, somnifere si antidepresive.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 792 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home