Total Media News

Ultimele sitiri

Financiar
Hotaririle CA al BNR pe probleme de politica monetara PDF Imprimare Email
Duminică, 20 Ianuarie 2013 11:34

              În şedinţa din 7 ianuarie 2013, Consiliul de administraţie al Băncii Naţionale a României a hotărât următoarele:

  • Menţinerea ratei dobânzii de politică monetară la nivelul de 5,25 la sută pe an;
  • Gestionarea adecvată a lichidităţii din sistemul bancar;
  • Menţinerea nivelurilor actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile pasivelor în lei şi în valută ale instituţiilor de credit.

                  BNR va monitoriza atent evoluţiile interne şi ale mediului economic internaţional, astfel încât, prin utilizarea adecvată a instrumentelor de care dispune, să asigure realizarea şi menţinerea stabilităţii preţurilor pe termen mediu şi a stabilităţii financiare.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Confesiunea lui Armstrong: "Voiam sa ciştig cu orice preţ. Nu am simţit ca trisez" PDF Imprimare Email
Duminică, 20 Ianuarie 2013 11:26

                       Fostul ciclist american Lance Armstrong, căruia i-au fost retrase recent cele şapte titluri de câştigător al Turului Franţei, a recunoscut că s-a dopat în toate acele ediţii, în cadrul unui interviu acordat celebrei prezentatoare şi realizatoare TV Oprah Winfrey. 

                                   

           Abordat direct de Winfrey, Armstrong a răspuns că s-a dopat în toate ediţiile câştigate, dar că, în ciclismul de atunci, a fost "o modalitate de luptă cu arme egale", relatează eurosport.yahoo.com.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Adrian Nastase: „Superimunitatea parlamentarilor a disparut de 10 ani...... PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013 21:20

      Adrian Năstase: „Superimunitatea parlamentarilor a dispărut de 10 ani. A rămas doar superimunitatea preşedintelui”

 

         „Cert este că, în 2003, când a fost revizuită Constituţia – sub „guvernarea Năstase” – a fost eliminată super-imunitatea parlamentarilor, în sensul că ei pot fi urmăriţi penal şi pot fi trimişi în instanţă. Singura superimunitate care a rămas este cea a preşedintelui Republicii – cea de care se bucură Traian Băsescu, el neputând fi urmărit penal pe perioada mandatului său”, a scris Năstase, sâmbătă, pe blogul personal.

El aminteşte că în alineatul 2 al articolului 72 din Constituţie se stipulează: „Deputaţii şi senatorii pot fi urmăriţi şi trimişi în judecată pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului”.

Citeşte mai mult...
 
IT
Exista un smartphone Fujitsu pentru cei cu o viata dubla PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013 21:15

            Cu noul sau dispozitiv, F Series, Fujitsu incearca sa previna un trend din cauza caruia tot mai multe smartphone-uri isi pierd identitatea.

                               

    Noua din zece smartphone-uri actuale sunt din ce in ce mai similare. Indiferent daca vorbim de software sau de un design dominat de aceleasi idei, noile telefoane rareori se mai pot identifica si totusi unele pot deveni un succes instantaneu, cel putin in Japonia, Fujitsu a imbratisat originalitatea cu un terminal putin diferit. Noile telefoane cu clapeta Fujitsu F Series au ajuns sa fie percepute ca telefoane perfecte pentru a-ti insela partenerul.

Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Legislatie noua 18.01.2013 PDF Imprimare Email
Vineri, 18 Ianuarie 2013 19:22

Monitorul Oficial, Partea I nr. 30 din 14/01/2013

Ordin nr. 2563/2012 - Ordin privind clasarea în Lista monumentelor istorice, grupa valorică "B", a imobilului   Clădirea "Olimpia" din str. G. Coşbuc nr. 2, municipiul Braşov
Decizie nr. 38/2013 - Decizie privind înfiinţarea Comitetului interministerial pentru monitorizarea organizării "Festivalului Olimpic al Tineretului European (F.O.T.E.) - ediţia de iarnă, 2013"
Decizie nr. 937/2012 - Decizie asupra respingerii excepţiei de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 47 alin. (1) din Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale
Decizie nr. 939/2012 - Decizie asupra respingerii excepţiei de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 3 alin. (2) din Legea dialogului social nr. 62/2011

Citeşte mai mult...
 
Sport
Cupa Ranca la Ski & Snowboard - editia 2013 PDF Imprimare Email
Vineri, 18 Ianuarie 2013 17:36

                 Sâmbătă 2 februarie 2013, Consiliul Județean Gorj, Primăria Novaci, Primăria Baia de Fier, Serviciul Salvamont Gorj și S.C.Vîrful Păpușa S.A. organizează Cupa Rânca - ediția a II-a /2013.

                                 
         Cupa RÂNCA - Telescaun Păpușa, schi & snowboard pe noua pârtie de la Păpușa - Rânca 1.
- Fără limită de vârstă pentru orice nivel de pregătire;
- premii pentru toți participanții;
- surprize ....
- sărbătoare și distracție.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 793 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home