Total Media News

Ultimele sitiri

Financiar
Firmele pot schimba modul de plata al impozitului pe profit PDF Imprimare Email
Joi, 17 Ianuarie 2013 22:57

             Firmele care doresc sa isi schime modul de plata a impozitului pe profit si sa opteze pentru aplicarea sistemului anual de declarare si plata trebuie sa completeze si sa depuna un formular standard la administratia fiscala pana la finalul lunii ianuarie.


             Noul sistem avantajeaza firmele cu profituri in crestere.

             Incepand de la 1 ianuarie 2013, contribuabilii care aplicau regula generala de declarare si plata a impozitului pe profit trimestrial au posibilitatea sa opteze intre doua sisteme:-  sistemul de declarare si plata trimestriala a impozitului pe profit
-  sistemul de declarare si plata anuala a impozitului pe profit, cu plati anticipate  trimestriale.Firmele care opteaza pentru a doua varianta au obligatia de a comunica organului fiscal competent aceasta optiune pana la 31 ianuarie a anului pentru care se solicita aplicarea sistemului.

Citeşte mai mult...
 
International
Constituirea Cataloniei intr-un stat al Europei PDF Imprimare Email
Joi, 17 Ianuarie 2013 16:47

        Formaţiunile politice CiU şi ERC au prezentat declaraţia de suveranitate grupurilor parlamentare care susţin referendumul.

       Textul subliniază că o astfel de consultare va servi pentru "constituirea Cataloniei într-un stat al Europei".


     Convergenţă şi Uniune (CiU) şi Stânga Republicană Catalană (ERC) au trimis grupurilor parlamentare care susţin consultarea pentru autodeterminare (Partidul Socialiştilor, Iniţiativa şi Candidatura Unităţii Populare), propunerea de declarare a suveranităţii pe care o va vota Parlamentul catalan în prima sa sesiune, pe data de 23 ianuarie.

                                                
Citeşte mai mult...
 
IT
Vodafone Romania creste viteza 4G si lanseaza noi abonamente PDF Imprimare Email
Joi, 17 Ianuarie 2013 14:07

           Operatorul ridică viteză noilor servicii 4G la 100 Mbps şi lansează noi abonamente pentru clienţii săi existenţi şi cei noi.

                            

   Noile  oferte constau în două pachete de internet pe laptop sau tabletă:

  •  Pachetul Internet Nelimitat Turbo 75 include trafic de 12GB, cu o viteză de download de până la 75 Mbps şi de upload de până la 37,5 Mbps, pentru 19 Euro / luna
  •  Pachetul Internet Nelimitat Turbo 100 include 20GB trafic de date, cu o viteză de download de până la 100 Mbps şi o viteză de upload de până la 50 Mbps, pentru 25 Euro / luna.
Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
RAAPPS scoate la vânzare apartamente, vile și terenuri PDF Imprimare Email
Joi, 17 Ianuarie 2013 14:00

                        Regia Autonomă “Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” organizează licitație pentru vânzarea mai multor apartamente, vile și terenuri. Anunțul a făcut public joi, după ce Guvernul a prezentat, miercuri seară, lista cu chiriașii Regiei.

                                                   

          Licitația cu strigare urmează să aibă loc pe 4 și 5 februarie.

         Astfel, printre imobiliarele scoase la vânzare, prin intermediul licitației, se numără un apartament cu 4 camere, de 107,61 mp + boxă, și teren aferent de 9,30 mp, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Bucureşti. Preţul de pornire la licitaţie pleacă de la 146.000 euro, fără TVA .

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Galeria stelista se va implica si in organizarea unui cantonament....... PDF Imprimare Email
Joi, 17 Ianuarie 2013 08:37

          Gest impresionant făcut de galeria Stelei faţă de o legendă !

                  Toţi fanii vor aplauda în picioare

 

      Galeria stelistă se va implica şi în organizarea unui cantonament, la Predeal, a grupei de juniori condusă de Alin Dim itriu .

Cum Steaua nu mai acordă o atenţie prea mare juniorilor, dar nici fostelor glorii, suporterii au decis că trebuie să intre în acţiune  !

Citeşte mai mult...
 
International
Scotia poate sa organizeze un referendum privind independenta regiunii PDF Imprimare Email
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 19:01

                Se schimbă HARTA EUROPEI, primul pas a fost făcut

Camera Comunelor (camera inferioară a parlamentului Regatului Unit) a aprobat un document ce permite Scoţiei să organizeze un referendum privind independenţa regiunii. Pentru a fi pus în practică, documentul mai trebuie să fie aprobat şi de Camera Lorzilor (camera superioară), unde votarea acestuia este prevăzută în 2014, relatează RT.

                                    Harta Europei
                                                       Harta Europei

            Referendumul privind independenţa Scoţiei ar putea să se desfăşoare anul viitor. La baza acestei consultări populare se află principii prevăzute în acordul semnat anul trecut de premierul britanic David Cameron şi premierul scoţian Alex Salmond.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 796 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home