Total Media News

Esential
Noul buletin nu-ti baga "Necuratul" in casa PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 23 Februarie 2013 14:07

          Reprezentanții autorităților anunță că de la 1 iulie vor fi eliberate noi tipuri de acte de identitate, după model european. De asemenea, cei care doresc, își vor putea face carte de identitate electronică, care va conține date personale, inclusiv amprenta.

                                      

     Reprezentanți ai Ministerului Administrației și Internelor, din cadrul Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date au declarat pentru Yahoo! News că acest buletin electronic va fi opțional și nu va fi impus nimănui. Mai exact, cei care nu doresc un buletin electronic, își vor face unul fără cip.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Apartamentele de 3 camere din Bucuresti, pe primul loc in topul ieftinirilor PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 23 Februarie 2013 12:40

          Preturile garsonierelor si apartamentelor cu doua camere au scazut cel mai mult in ultimele 12 luni, respectiv cu 14,3% si 7,3%, iar locuintele cu trei camere din Bucuresti au pierdut cel mai mult din pret in acest interval. Vezi harta ieftinirilor, pentru principalele orase din tara.
                                 
       In ianuarie 2013, pretul mediu pentru apartamentele noi si vechi din intreaga tara a ajuns la 968 de euro pe metru patrat util, cu 1% mai putin fata de luna decembrie a anului trecut si cu 3,1% mai putin fata de nivelul de 999 de euro pe metru patrat din ianuarie 2012, arata o analiza Imobiliare.ro.

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Tablouri de Andy Warhol vor fi vandute in premiera pe Internet PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 23 Februarie 2013 12:35

               Casa de licitatii Christie's va vinde, pentru prima data pe Internet, in parteneriat cu Fundatia Andy Warhol, 125 de opere de arta realizate de Andy Warhol, fondatorul curentului pop art, in cadrul unei licitatii ce va avea loc intre 25 februarie si 5 martie.

          Tricouri imprimate, schite, tablouri, fotografii, dar si pictura cu celebra conserva de supa Campbell's vor fi disponibile pentru publicul din lumea intreaga, a anuntat joi renumita casa de licitatii, prezentand un numar de 20 de opere dintre cele 125 care vor fi scoase la vanzare, transmite Mediafax

Citeşte mai mult...
 
Monden
Cele mai populare modele de pantaloni din 2013 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 23 Februarie 2013 08:34

            Noul sezon aduce in moda o serie de modele de pantaloni usor de purtat in viata de zi cu zi, in tinute foarte variate, indiferent de preferinte, varsta sau silueta. Cateva dintre tendintele primaverii se mentin din sezoanele trecute, asa ca poti opta si pentru modele de pantaloni cu care esti deja familiarizata si in care te simti confortabil, dar au aparut si trenduri noi. Asadar, iubitoarele de moda vor fi cu siguranta incantate. Iata cele mai interesante modele de pantaloni ale anului 2013.

              Deasupra gleznei

 

 


 

         

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Dieta in functie de grupa sanguin
a PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Februarie 2013 18:54
                Dietele care ţin cont de grupa sanguină a unei persoane nu au în mod obligatoriu drept scop final slăbirea, ci menţinerea unei stări de bine şi, de ce nu, a unei greutăţi normale.
              Mai mult decât o dietă, aceasta ar trebui să fie un stil de viaţă, căci se bazează pe prezumţia că în funcţie de componenţa sângelui, fiecare persoană reacţionează diferit la lectine, o clasă de proteine ce se găseşte în majoritatea alimentelor.



 
             Bazându-se pe această descoperire, oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că anumite alimente pot provoca inflamaţii, pot agrava anumite boli, pot genera o stare continuă de oboseală, tulburări de digestie şi obezitate. În funcţie de grupa sanguină, fiecare persoană digeră mai bine sau mai greu anumite alimente. Potrivit statisticilor efectuate de medicul Peter J. D'Adamo, un naturopat şi expert în alimentaţia bazată pe grupa sanguină, 8 din 10 persoane  care îşi schimbă regimul ţinând cont de chimia sângelui raportează o îmbunătăţire a stării generale de sănătate. Pentru a putea trage o concluzie cu privire la eficienţa acestui regim, spune specialistul, ar trebui urmat câteva luni în care organismul are timp să se regleze pe interior.

 Cu cât aveţi mai multe simptome care ar putea fi asociate cu alimentaţia nepotrivită, în special tulburări gasrointestinale sau intoleranţe (diarre, balonare, oboseală), cu atât mai strict ar trebui să fie regimul. 
 
Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Este buna sau nu carnea de cal ? PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Februarie 2013 18:40

                 Medicul nutriţionist Mihaela Bilic, invitată la emisiunea Gândul LIVE, a vorbit despre scandalul cărnii de cal izbucnit în urmă cu aproximativ două săptămâni.

                                           

            „La noi nu este o tradiţie în a sacrifica calul pentru a-l mânca, însă calul nu este rumegător, iar lucru acetsa se reflectă în grăsimile lui saturate. Mai exact în lipsa grăsimilor saturate (nr. grăsimi ‘rele’).

     Animalele rumegătoare, precum oaia sau vaca, prin rumegat, ele saturează grăsimea, ceea ce înseamnă că ne va fi aproape imposibil să mâncăm seul de la oaie sau de la vacă, pentru că acea grăsime este plină de acizi saturaţi. Este dăunătoare şi pentru sănătatea noastră, deoarece duce la creşterea colesterolului, dar în acelaşi timp este şi neplăcută ca şi gust, este mai degrabă folosită la fabricarea săpunului”, a spus dr. Bilic.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 767 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home