Total Media News

Auto
Noi sisteme de protecţie la Grupul Renault PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011 07:53

Eric cel Mare a fost numit Director de protecţie şi prevenire a Grupului Renault.

 

Acest departament combină funcţiile de prevenire, siguranţa şi securitatea grupului.

Domeniul său de aplicare să ia în considerare prevenirea, protecţia patrimoniului umane, corporale şi necorporale, precum şi sistemele de informaţii şi cu o zi înainte. Un inginer de formare profesională, Eric Legrand în 2004 a fost director de siguranţă şi securitate Grupului La Poste, şi el anterior a servit ca director de prevenire a riscurilor şi de dezvoltare durabilă în PPR (publice de distribuţie).

 Jean Marc Berlioz a fost numit Inspector General al Departamentului de Prevenire şi Protecţie (D2P) Grupul Renault. El va raporta la Carlos Ghosn, CEO al Grupului Renault. Acesta va oferi un dublu rol de monitorizare şi de a consilia D2P pentru a asigura grupului, angajaţii şi acţionarii săi că respectarea legilor şi reglementărilor şi principiile etice ale grupului, este furnizat de dispozitive de protecţie. Inspector General de Administraţie, Jean Marc Berlioz a fost anterior director, şef al Inspectoratului General al Poliţiei Naţionale, şi director al Institutului pentru Studii Avansate de Securitate Internă (IHESI).

              

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Concert aniversar British Council PDF Imprimare Email
Vineri, 14 Octombrie 2011 07:32

   Cu ocazia aniversarii a 73 de ani de la infiintarea British Council in Romania, a  avut  loc miercuri, 12 octombrie 2011, ora 19.00, la Centrul National de Arta „Tinerimea Romana” din Bucuresti, str. Schitu Magureanu, nr. 4.  un  concert aniversar.

   Romania a fost una dintre primele patru tari in care au fost deschise reprezentante ale organizatiei pentru oportunitati culturale si educationale a Regatului Marii Britanii si Irlandei de Nord.

 

                

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Ministerul de Finanţe pierde un proces intentat de o firmă din România. PDF Imprimare Email
Vineri, 07 Octombrie 2011 16:21

       Siemens IT Solutions and Services, reprezentaţi de avocaţii de la bpv Grigorescu Ştefănică, câştigă arbitrajul împotriva Ministerului Finanţelor Publice şi Oficiului de Plăţi şi Contractare Phare.

   Ministerul de Finanţe va achita aproximativ 3 milioane de euro diviziei de IT a Siemens, reprezentând parte din preţul contractului, precum şidaune, dobânzi şi cheltuieli de judecată.

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Universitatea Romano-Americana va extinde colaborarea cu mediul de afaceri si cu partenerii externi PDF Imprimare Email
Marţi, 04 Octombrie 2011 14:38

    Aula Universităţii Româno-Americane din Bucureşti a devenit neîncăpătoare ieri, 3 octombrie 2011, cu ocazia festivităţilor de deschidere a anului universitar 2011-2012.

Invitaţi de marcă, exponenţi ai mediului academic şi de afaceri din România şi Statele Unite ale Americii precum, prof. univ. dr Emil Constantinescu ex-preşedinte al României, prof. univ. dr. Radu Gheţea, preşedinte al Asociaţiei Bancherilor din România, prof. univ. dr. Dumitru Miron, prorector al Academiei de Studii Economice, actualmente şi preşedinte al Fundaţiei Româno-Americane pentru Promovarea Educaţiei şi Culturii, Gilda Lazăr, corporate affairs manager la JTI sau prof. univ. dr. Donald Corbin, de la James Madison University – Virginia au fost aplaudaţi la scenă deschisă de cei peste 500 de studenţi ai Universităţii Româno-Americane aflaţi în sală, după ce, prin discursul lor, au remarcat oportunităţile pe care educaţia universitară le oferă tinerilor astăzi.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Campanie de sprijinire a IMM-urilor PDF Imprimare Email
Marţi, 04 Octombrie 2011 12:30

 

Fapte, nu vorbe! Campanie AFS de sprijinire a IMM-urilor prin acordarea de credite mai ieftine

Campanie de sprijinire a IMM-urilor: in luna Octombrie, Access Financial Services- IFN SA (“AFS”) ofera Credite fara Comision de acordare si cu Comision de analiza Zero

AFS isi propune sa sprijine si mai activ  societatile comerciale mici si mijlocii, prin renuntarea la comisionul de acordare a creditului si la comisionul de analiza financiara, pentru toate contractele de credit incheiate in cursul lunii Octombrie 2011. 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Ministerul Dezvoltării anulează subvenţia de până la 30% PDF Imprimare Email
Marţi, 04 Octombrie 2011 08:58

   Ministerul Dezvoltării anulează subvenţia de până la 30% acordată până acum celor care îşi construiesc sau cumpără o locuinţă nouă pe credit ipotecar, potrivit unui proiect de act normativ.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 769 din 771

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home