Total Media News

Sport
Iulian Pîtea şi Remus Tudor, campioni balcanici de sărituri cu schiurile PDF Imprimare Email
Marţi, 14 Februarie 2012 14:24

Sportivii Iulian Pîtea şi Remus Tudor au câştigat ambele etape ale Campionatului Balcanic de sărituri cu schiurile ce a avut loc în centrul din Valea Cărbunării, Râşnov, şi care s-a desfăşurat pe trambulina cu punctul de construcţie la 64 de metri (K64).

                 

      

Doisprezece sportivi ai echipei naţionale de sărituri cu schiurile, sponsorizaţi de OMV, patru din Ucraina şi doi din Olanda au participat la această competiţie. Trambulinele de sărituri cu schiurile de la Râşnov fac parte din proiectul de infrastructură sportivă al programului "OMV Move & Jump", lansat în anul 2007 de către OMV şi Federaţia Română de Schi-Biatlon, se precizează într-un comunicat al organizatorilor.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Ford B-Max va debuta la Mobile World Congress PDF Imprimare Email
Marţi, 14 Februarie 2012 12:57

Decizia Ford de a lansa noul B-Max, la Mobile World Congress din Barcelona, ​​pe 27 februarie va face  ca  aceasta  sa  fie   prima masina  lansata  vreodată  la  un  eveniment   din  industria de telefonie mobilă eveniment anual de Mecca, şi arată cât de important de comunicaţii mobile au devenit, în deciziile cumpărătorilor  de automobile.


                        

B-MAX  se  prezinta   ca  un  automobil  foarte inteligent ,Easy usi sistem de acces   pare  a fi fost gandit pentru a fi caracteristica cheie de vânzare al noului B-MAX, dar Ford susţine că ar fi încă tehnologii care nu trebuie divulgate de noi sa debuteze pe vehicul va face ", printre mici cele mai avansate tehnologic masini de pe piata.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Valentine's Day este "ziua indragostitilor" ? PDF Imprimare Email
Marţi, 14 Februarie 2012 11:24

Valentine's Day este Ziua Îndrăgostiților în tradiția occidentală, care se sărbatorește pe data de 14 februarie.

                           

                           

Ziua comemorează pe Sf. Dwynwen, sfântul patron al îndrăgostiților galezi. În Franța o țară tradițional catolică, Valentine's Day este cunoscut simplu drept Sfantul Valentin si este sarbatorita ca în restul țărilor occidentale.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Valentine’s Night Party @ Reyna Club Marti 14 Februarie!! PDF Imprimare Email
Luni, 13 Februarie 2012 20:10
 
               Marti 14 februarie, Club Reyna se pregateste
            pentru o sarbatoare speciala: Ziua Indragostitilor!

                                     
Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Premiile Grammy 2012 PDF Imprimare Email
Luni, 13 Februarie 2012 19:39

 

Adele a făcut istorie Grammy duminica, castigand in toate cele şase categorii în care a fost eligibile.

Acest lucru i-a permis săegaleze  pe  Beyonce din 2010  privind   recordul pentru cele mai multe premii Grammy castigate de un artist de sex feminin într-o singură noapte şi Eric Clapton din 1993 recordul pentru cele mai multe premii Grammy castigate de un artist britanic într-o singură noapte

. Adele, de asemenea, a devenit cel mai tanar artist ce a castigat  "Trei Mari" premii-Album, Record şi Song of the Year.Vechi de 23 de ani a depăşit cu uşurinţă foştii titularii de înregistrări, Paul Simon, Carole King, şi Christopher Cross, fiecare dintre ei a fost de 29 atunci când au atins feat.

                      

                     
Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Goliat: un salt uriaş pentru România PDF Imprimare Email
Luni, 13 Februarie 2012 16:24

Vega, noua rachetă lansatoare ESA, este gata să işi inceapă activitatea alături de rachetele Ariane 5 şi Soyuz după ce a completat cu succes zborul de test din această dimineaţă de la baza de lansare din Kourou în Guiana Franceză.

 

           
 
Odată cu Vega, care complecteaza  familia lansatoarelor disponibile la baza de lansare din Kourou, Europa poate acum face faţă tuturor cerinţelor de rachete lansatoare, de la sateliţi ştiinţifici şi de observare a Pământului până la misiunile de mare anvergură precum cele de aprovizionare a Staţiei Spaţiale Internaţionale.

Prima rachetă Vega a fost lansată la ora 10:00 CET. 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 766 din 798

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home