Total Media News

Ultimele sitiri

Esential
Romania are nevoie in acest moment de viziune pe termen lung, nu de privatizari facute în graba PDF Imprimare Email
Duminică, 24 Februarie 2013 20:32

       Ţiriac: România are nevoie în acest moment de viziune pe termen lung, nu de privatizări făcute în grabă


       Orice privatizare a unei companii de care depind locurile de muncă a mii sau zeci de mii de salariaţi trebuie realizată cu viziune, indiferent de preţul primit pe ea, deoarece orice loc de muncă în industrie are în spate alte zece în industria pe orizontală, iar aceştia prin salariile lor generează venituri pentru stat.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Andreea Chiţu, medalie de argint la Grand Prix Dusseldorf PDF Imprimare Email
Duminică, 24 Februarie 2013 09:43

       Sportiva Andreea Chiţu a câştigat, sâmbătă, medalia de argint a categoriei 52 de kilograme, la Grand Prix Dusseldorf, turneu sub egida IJF, cu premii totale de 100.000 de dolari.

                                                      

           Andreea Chiţu a câştigat grupa B, după succese în faţa sportivelor Amani Khalfaoui (Tunisia) şi Nodoka Tanimoto (Japonia). În semifinale, Chiţu a trecut şi de Mareen Kraeh (Germania), dar în finala categoriei a fost depăşită de Majlinda Kelmendi (Kosovo).

Citeşte mai mult...
 
International
Bulgarii se pregatesc de PROTESTE în toată tara: "Atacam problemele care au transformat oamenii .... PDF Imprimare Email
Duminică, 24 Februarie 2013 09:34

            Grupurile societăţii civile bulgare, aflate la originea unei mobilizări care a condus la demisia guvernului conservator, s-au reunit sâmbătă pentru a îşi organiza şi formula revendicările pentru manifestaţiile prevăzute în toată ţara.


                             

                "Suntem aici pentru că guvernul a abdicat, statul este într-un impas", a declarat Doncio Dudev, coordonator originar al Stara Zagora (centru) în cadrul unei conferinţe de presă la Sofia, cu privire la demisia de miercuri a premierului Boiko Borissov.

Reprezentanţii acestor grupuri, în număr de 30, s-au reunit paralel la Sliven (est) şi la Sofia.

 

      Aceştia au revendicat rapid o reprezentare civilă de 50 la sută în Parlament şi posibilitatea ca deputaţii să îşi poată piardă imunitatea şi locul în parlament înainte de sfârşitul mandatului.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Ministerul Afacerilor Interne supune dezbaterii publice: modificarea Codului Rutier PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 23 Februarie 2013 19:47

                Ordonanţă de urgenţă  pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002   privind circulaţia pe drumurile publice

                                               
          Având în vedere Decizia nr. 500 din 15 mai 2012 referitoare la excepţia de neconstituţionalitate a prevederilor art. 118 alin. (31) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, art. 34 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor şi art. XVII din Legea nr. 202/2010 privind unele masuri pentru accelerarea soluţionării proceselor, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 492 din 18 iulie 2012, prin care Curtea Constituţională a declarat neconstituţionale prevederile art. 118 alin. (31) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, text introdus prin art. X din Legea nr. 202/2010 privind unele măsuri pentru accelerarea soluţionării proceselor,

Citeşte mai mult...
 
Esential
Noul buletin nu-ti baga "Necuratul" in casa PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 23 Februarie 2013 14:07

          Reprezentanții autorităților anunță că de la 1 iulie vor fi eliberate noi tipuri de acte de identitate, după model european. De asemenea, cei care doresc, își vor putea face carte de identitate electronică, care va conține date personale, inclusiv amprenta.

                                      

     Reprezentanți ai Ministerului Administrației și Internelor, din cadrul Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date au declarat pentru Yahoo! News că acest buletin electronic va fi opțional și nu va fi impus nimănui. Mai exact, cei care nu doresc un buletin electronic, își vor face unul fără cip.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Apartamentele de 3 camere din Bucuresti, pe primul loc in topul ieftinirilor PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 23 Februarie 2013 12:40

          Preturile garsonierelor si apartamentelor cu doua camere au scazut cel mai mult in ultimele 12 luni, respectiv cu 14,3% si 7,3%, iar locuintele cu trei camere din Bucuresti au pierdut cel mai mult din pret in acest interval. Vezi harta ieftinirilor, pentru principalele orase din tara.
                                 
       In ianuarie 2013, pretul mediu pentru apartamentele noi si vechi din intreaga tara a ajuns la 968 de euro pe metru patrat util, cu 1% mai putin fata de luna decembrie a anului trecut si cu 3,1% mai putin fata de nivelul de 999 de euro pe metru patrat din ianuarie 2012, arata o analiza Imobiliare.ro.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 766 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home