Total Media News

Ultimele sitiri

IT
Allview - APC N570 Dual Core PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Februarie 2012 09:02

Creat special pentru a satisface cerintele de portabilitate, notebook-ul Allview este echilibrul perfect intre nevoile consumatorilor si bugetul de care acestia dispun pentru achizitionarea lui.

                   

APC-N570 are un design hardware optim pentru notebookuri. Procesorul N570 este dual core iar repartizarea sarcinii de calcul se face pe doua nuclee. Un avantaj remarcabil pentru aceasta gama de produse este capacitatea procesorului de a reduce consumul energetic si de a optimiza transferul de procese. Acesta face parte din gama de procesoare Intel proiectate special pentru notebook-uri, gama Atom. Harddisk-ul produsului, marca Seagate, are capacitatea de a stoca o 320GB.

Citeşte mai mult...
 
Sport
CM de ski jumping rezervat juniorilor PDF Imprimare Email
Marţi, 21 Februarie 2012 23:08

Pe 23 Februarie , va avea loc proba de sarituri cu schiurile individuala la baza nou construita din Turcia de la Erzurum.


Cei mai cunoscuti saritori aflati la start sunt : Lukas Mueller . Pascal Egloff,Peter Frenette, Tomaz Byrt,iar din Romania  Iulian Pitea si Remus Tudor.

 
Auto
Şoferi mai conştienţi în ceea ce priveşte consumul de combustibil PDF Imprimare Email
Marţi, 21 Februarie 2012 13:49
Peste 50% dintre membrii forumului global Worldtrucker încearcă în permanență să conducă vehiculele cât mai economic posibil. Acesta este rezultatul unei recente anchete realizate pe Web*.
       
 

Economia de combustibil este întotdeauna o chestiune „fierbinte" legată de climat, dar nu numai mediul beneficiază major de pe urma reducerii consumului de combustibil.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Ferme mai productive economic cu 20% PDF Imprimare Email
Marţi, 21 Februarie 2012 10:15

Efectele unui mineral din Romania, unic in lume

Dupa aproape un an si jumatate de administrare a dolomitei amorfe la vacile de lapte si taurasi, directorul fermei SC Managra SRL din Satu Mare dar si directorul companiei producatoare de produse lactate ce achizitioneaza lapte de la acesta ferma vorbesc despre efectele pe care administrarea acestui produs le are asupra vacilor dar si in economia fermei.

          

 

"Am inceput administrarea dolomitei amorfe de la Delnita dintr-o intamplare, la inceputul lunii iunie 2010 cand, din cauza lipsei de pe piata a calciului, am fost nevoiti sa ne orientam spre alti furnizori.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Triunghiul terapeutic impotriva obezitatii PDF Imprimare Email
Marţi, 21 Februarie 2012 10:03

Obezitatea infantila este una dintre cele mai serioase probleme de sanatate publica ale secolului 21! La nivel mondial, in 2010, numarul copiilor care sufereau de obezitate atingea cifra de 42 milioane.Copiii obezi sau supraponderali sunt predispusi la o greutate corporala mare si la varsta adulta, dar au si o inclinatie catre afectiuni precum diabet, dislipidemie, probleme respiratorii, boli cardiovasculare si probleme ortopedice inca de la o varsta tanara.
Sunt obez sau supraponderal?
"In general, se considera obez un copil a carui greutate depaseste cu 20% greutatea ideala. Excesul cu 10% fata de ideal se defineste cu termenul de "suprapondere". Principalele cauze ale instalarii obezitatii sunt alimentatia incorecta si lipsa activitatii fizice. Doar la un procent minim de copiii obezi, excesul de greutate este secundar unor tulburari endocrine sau unor anomalii genetice", a explicat dr. Corina Paul, medic primar pediatrie in cadrul clinicii Medicover.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Târgul Mărţişorului 2012 la Muzeul Taranului Roman PDF Imprimare Email
Luni, 20 Februarie 2012 13:40

 

 Veniţi între 24 şi 29 februarie 2012, la Târgul Mărţişorului de la Muzeul Ţăranului Român.
                               
Peste 200 de meşteri ţărani, artişti plastici şi studenţi vă aşteaptă să târguiţi mărţişoare tradiţionale, mărţişoare de criză şi suprarealiste, vintage și recycle, meşterite din lut, textile, lână, hârtie sau fetru — mărţişoare de toată mâna.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 762 din 797

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home