Total Media News

Ultimele sitiri

Auto
Primul MINI Paceman din Europa va fi livrat Casei Regale a Romaniei in data de 2 martie 2013. PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 02 Martie 2013 09:45

         Automobile Bavaria are onoarea de a livra, în premieră europeană, noul model MINI Paceman Alteței Sale Regale Principele Nicolae al României.

                     

        ASR Principele Nicolae va intra în posesia noului MINI Paceman, ce îl va purta în călătoriile sale prin ţară, sâmbătă, 2 martie 2013, la ora 11:30 la showroom-ul Automobile Bavaria din Şos. Bucureşti-Ploieşti, nr. 53 A, eveniment cu ocazia căruia veţi avea oportunitatea să vedeţi în premieră acest model, în România.

 
Sporturi individuale
Etapa de Cupa Mondiala la spada feminin - Saint Maur, Franta PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Martie 2013 12:50

        Spadasinele Ana-Maria Brânză, Simona Pop, Maria Udrea și Ana Zdanovschi vor participa la cea de-a III-a etapă de Cupă Mondială programată între 1 și 3 martie în suburbia Parisului- Saint Maur.

                    

   Organizatorii promit o reuniune extrem de valoroasă, primele trei echipe medaliate la Jocurile Olimpice Londra 2012 anunțându-și prezența (China, Coreea de Sud și USA).

   Sunt înscrise în concurs 24 echipe naționale care au ca obiectiv Campionatele Mondiale din luna august de la Budapesta.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
cresc tarifele la apa si canalizare cu 13% PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Martie 2013 08:28

                Apa se scumpeşte din nou în Bucureşti, începând de vineri.( 01.03.2013 )

                                              

            Serviciile de apă şi canalizare vor fi majorate cu aproape 13%. Raportat la cât costau acum un an şi jumătate, scumpirea este însă uriaşă: aproape 70%.

     Apa Nova spune că noul tarif este necesar pentru a susţine investiţiile care vor fi realizate pentru modernizarea reţelelor.

    Astfel, de la 1 martie tariful apei de la robinet va ajunge la 5,41 de lei pentru un metru cub, iar cel pentru serviciul de canalizare va fi de 1,20 de lei pe metru cub.Tariful va creşte faţă de valoarea actuală cu 75 de bani pe metrul cub, incluzând aici şi TVA-ul.Este o scumpire pe care mulţi bucureşteni o vor simţi aspru în buzunare.

Citeşte mai mult...
 
Copii-adolescenti
Concursurile Locale de Proiecte de Tineret 2012 PDF Imprimare Email
Joi, 28 Februarie 2013 20:53

        Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) organizeaza prin intermediul Directiei pentru Sport si Tineret a municipiului Bucuresti si a celorlalte Directii Judetene, in perioada 26 martie – 27 aprilie 2012, Concursurile Locale de Proiecte de Tineret – temei legal Ordinul Presedintelui Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret cu nr. 110/2012, Anexa B – Metodologia de finantare a prioectelor de tineret la concursurile locale de proiecte de tineret.

                         

     Metodologia se poate gasi pe site-ul ANST la urmatorul link www.anst.gov.ro/stiri/noutati/530_programele-n-domeniul-tineretului-i-metodolog.html. Perioada de depunere a proiectelor, este la etapa I, 26 – 30 martie 2012 si pentru etapa a II-a, 9 – 12 aprilie 2012, zilnic de luni pana vineri intre 8:00 – 16:00.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Top 5 cele mai in forma echipe din fotbal PDF Imprimare Email
Joi, 28 Februarie 2013 20:33

       Bayern Munchen, PSG, Viktoria Plzen, Steaua București, FC Porto și Benfica Lisabona sunt pe val în fotbalul european.


    LOCUL 1.

     Formația germană Bayern Munchen are un sezon excelent. A pierdut un singur meci în Bundesliga, în 28 octombrie, cu Bayer Leverkusen, și are un avantaj de 17 puncte față de Borussia Dortmund, campioana în exercițiu. Gruparea bavareză a câștigat toate meciurile pe care le-a disputat în 2013. Are șase succese consecutive în prima ligă germană, unde a primit un sigur gol și a marcat 19. De asemenea, aseară a învins-o pe Borussia Dortmund, scor 1-0, și s-a calificat în finala Cupei Germaniei, iar în Liga Campionilor este ca și calificată în ”sferturi”, în urma succesului obținut la Londra, 3-1 cu Arsenal

Citeşte mai mult...
 
Esential
NASA ascunde ce a descoperit pe Marte, sustine un cercetător rus PDF Imprimare Email
Joi, 28 Februarie 2013 20:29

         Cercetătorul rus Aleksandr Portonov, doctor în științe geologice și mineralogie, acuză NASA că ascunde cele mai importante rezultate ale cercetărilor efectuate pe Marte. Acesta spune că prin intermediul roverului Curiosity s-ar fi făcut „descoperiri senzaționale”.

                                       

          „Au trecut șase luni din programul de doi ani al Curiosity pe Planeta Roșie, iar informațiile strânse până acum sunt sărăcioase din punct de vedere științific. Nu e nimic spectaculos în faptul că a fost fotografiată o vale care ar avea urma unor râuri uscate. Capsula americană Viking a fotografiat în urmă cu 40 de ani pe Marte o vale cu urmele unor râuri uscate”, a declarat cercetătorul Portonov, citat de cotidianul rus Nezavisimaia Gazeta.  

Citeşte mai mult...
 


Pagina 762 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home