Total Media News

Monden
Cosmetice naturale - Apa de trandafiri PDF Imprimare Email
Luni, 01 Aprilie 2013 11:01

                  Ce este apa de trandafiri?

       Apa de trandafiri este folosita din vechime in cosmetica, pentru tratarea unor afectiuni ale pielii, in unele ceremonii religioase si pentru prepararea unor alimente (datorita aromei ei deosebite).
                                                  
       Este un produs secundar in procesul de distilare a petalelor de trandafir in vederea obtinerii uleiului de trandafir.

       Atunci cand dorim sa cumparam apa de trandafiri trebuie sa fim foarte atente deoarece pe piata alaturi de apa de trandafiri naturala (pura) exista si apa de trandafiri care contine si substante chimice. Pentru a ne bucura de proprietatile ei deosebite este bine sa alegem apa de trandafiri pura.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Propunerile Ministerului Educatiei privind CLASA PREGATITOARE in anul scolar 2013-2014 PDF Imprimare Email
Duminică, 31 Martie 2013 18:30

              Clasa pregătitoare rămâne în învăţământul primar şi poate fi organizată atât în spaţiile şcolilor, cât şi în incinta grădiniţelor, înscrierile pentru anul şcolar 2013-2014 urmând să înceapă la    2  aprilie, potrivit unor proiecte lansate în dezbatere publică, sâmbătă, de Ministerul Educaţiei.

                                       

             Clasa pregătitoare va putea fi organizată şi în grădiniţe. Înscrierile încep în 2 aprilie (Imagine: Catalin Abagiu / MediafaxFoto)

Proiectele se referă la metodologia de înscriere în învăţământul primar pentru anul şcolar următor şi la calendarul înscrierilor.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Probleme pentru nemteni » Gheorghe Chivorchian a parasit Ceahlaul PDF Imprimare Email
Duminică, 31 Martie 2013 18:22

    Ceahlăul Piatra Neamţ a rămas fără numărul 1 executiv, după ce Gheorghe Chivorchian a ajuns la un acord cu Gheorghe Ştefan să se întrerupă acordul pe cale amiabilă.

                                 

    Omul de fotbal era directorul general al Consiliului Director al nemţenilor şi a decis să spună adio grupării moldave.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Kia lanseaza noul Soul la Salonul Auto de la New York PDF Imprimare Email
Duminică, 31 Martie 2013 18:02

     Cu un design îmbunătățit, dotări impresionante și un comportament dinamic mai bun, noul Kia Soul își face debutul la New York.

                                        

       Inspirat din conceptul Kia Track'ster, noul Soul are ca misiune să continue dominația Kia în segmentul său de piață și să reprezinte în continuare o soluție perfectă de vehicul urban cu utilitate evidentă.

       New York, "The Big Apple", probabil cea mai cunoscută metropolă americană, este locul în care își face debutul mondial cel mai popular vehicul de pasageri din gama Kia - noul Soul. Lansarea are loc cu ocazia celei de-a 113-a ediții a Salonului Internațional Auto de la New York. Deși este un vehicul complet nou, caracterul său propriu s-a menținut nealterat, dar împrumută și multe elemente de la conceptul Track'ster, lansat anul trecut. Şasiul este complet nou și este mai rigid decât cel anterior, mai lung și mai lat. Deși proporțiile exterioare s-au păstrat, noul Soul oferă acum mai mult spațiu atât pentru pasageri, cât și pentru bagajele lor.

Citeşte mai mult...
 
Film
Filmul de animatie "Croods" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 30 Martie 2013 14:37

     Lungmetrajul de animatie "Croods", produs de studiourile Fox, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de compania Exhibitor Relations.
                                     
       Prezentand odiseea unei familii din preistorie care incearca sa isi asigure supravietuirea si beneficiind de vocile unor actori cunoscuti precum Nicolas Cage si Emma Stone, acest lungmetraj animat a obtinut incasari de 44,7 milioane de dolari de vineri pana duminica, scrie Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
Esential
ORA DE VARA 2013: Cum ne afecteaza schimbarea orei PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 30 Martie 2013 12:24

        România trece în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora de vară. Ora oficială de vară este aplicată între ultima duminică din luna martie şi ultima duminică din octombrie.

 

 

                               

                   ORA DE VARĂ 2013: Cum ne afectează schimbarea orei (Imagine: Hepta)

           Pentru TRECEREA LA ORA DE VARĂ, ceasurile vor fi date înainte cu o oră, ora 03:00 devenind ora 04:00, astfel că duminică 31 martie, care va avea 23 de ore, va fi cea mai scurtă zi din an.

             Cum ne afectează trecerea la ORA DE VARĂ

            Medicii sunt de părere că oamenii au nevoie de aproximativ o săptămână pentru a se adapta la ora de vară, deoarece trebuie să se trezească cu o oră mai devreme decât s-au obişnuit.

           Pentru cei care suferă de anumite probleme de sănătate, efectele schimbării ritmului biologic ar putea fi mai serioase.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 746 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home