Total Media News

Ultimele sitiri

Sport
CAMPIONATUL NATIONAL DE KARTING 2013 PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Aprilie 2013 13:57

         În perioada 20-21 aprilie 2013, circuitul AMCKART din Bucureşti (Tunari, Şoseaua de Centură Bucureşti nr. 5A) va găzdui prima etapă din Campionatul Național de Karting Dunlop 2013.

                                 

         Prin organizarea sub patronajul său a competiţiilor de karting din România, FRAS a venit în sprijinul eforturilor cluburilor implicate în această activitate, cu convingerea că va oferi şi acestora, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul celorlalte întreceri, o platformă profesionistă de exprimare în plan sportiv:

     "Suntem bucuroşi că numărul tinerilor sportivi licențiați FRAS care vin în Campionatul Național de Karting Dunlop este tot mai mare de la un an la altul. Acest lucru ne motivează să organizăm campionatul cât mai bine, să atragem parteneri de încredere aşa cum este Dunlop care oferă premii consistente la fiecare etapă.

     Sunt încântat că la KZ2 am avut un număr atât de mare de participanți în fiecare an, ne-a întrecut aşteptările, însă nu pot să nu remarc faptul că şi la clasele mici avem tot mai mulți piloți tineri, copii, pe care părinții îi îndreaptă către acest minunat sport. Ne dorim să găsim cele mai adecvate soluții încât să facem kartingul accesibil cât mai multor sportivi, fără însă a neglija sub nici o formă înalta performanță şi cred că numărul mare de înscrişi din CNKD, participanți la clasa regină KZ, a demonstrat acest fapt", a declarat Ovidiu Mazilu, preşedintele FRAS.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Kovesi, propusa pentru conducerea DNA. PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Aprilie 2013 13:47

            Laura Codruţa Kovesi a fost propusă de premierul Victor Ponta pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar Tiberiu Niţu a fost propus ca procuror general al parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

   

        Kovesi, propusă pentru conducerea DNA, iar Tiberiu Niţu a fost propus ca procuror general

       Propunerile au fost avansate miercuri dimineaţă de către premierul Victor Ponta, în calitate de ministru interimar al Justiţiei, printr-o scrisoare adresată Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Citeşte mai mult...
 
Esential
TVA de 9% la paine sau la tot circuitul grau-piine, in functie de decizia CE privind taxarea inversa PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Aprilie 2013 13:44

                Guvernul va decide dacă va aplica TVA de 9% doar pentru pâine sau pentru tot circuitul grâu-pâine în funcţie de răspunsul Comisiei Europene privind continuarea taxării inverse la cereale după 1 iunie, a declarat secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Dan Manolescu.

                            

          TVA de 9% la pâine sau la tot circuitul grâu-pâine, în funcţie de decizia CE privind taxarea inversă (Imagine: Shutterstock)

          "În ceea ce priveşte taxarea cu 9% a pâinii, efectele acestei măsuri depind foarte mult de sistemul de taxare inversă care va fi sau nu aplicat începând cu data de 1 iunie. Începând cu data de 1 iunie, România trebuie să aplice un sistem de taxare normală la cereale, ceea ce înseamnă că din punct de vedere al impactului evaluat pentru aplicarea cotei de 9% pe acestă existenţă sau non-existenţă a taxării inverse poate să influenţeze valoarea TVA de pe circuitul grâu-pâine", a afirmat Manolescu la o conferinţă pe teme fiscale.

Citeşte mai mult...
 
Consumator
IKEA reia vinzarea de chiftelute în restaurantul magazinului din Bucuresti PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Aprilie 2013 13:36

           IKEA reia miercuri, 3 aprilie, vânzarea de chifteluţe în restaurantul din cadrul magazinului din Bucureşti, produsul fiind retras de la comercializare în urmă cu o lună după ce autorităţile din Cehia au găsit urme de carne de cal într-un lot de chifteluţe.

                       

           IKEA reia vânzarea de chifteluţe în restaurantul magazinului din Bucureşti (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Măsura de retragere de la vânzare a chifteluţelor a fost aplicată în 24 de ţări.

           "Vânzarea va fi reluată mai întai în Restaurant urmând ca, în următoarea lună, să oferim clienţilor şi chifteluţe ambalate în Magazinul cu delicatese suedeze (...) Chiar dacă rezultatele analizelor derulate de către Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) au infirmat prezenţa cărnii de cal în chifteluţele din magazinul IKEA România, investigaţiile pe plan global au fost continuate", se arată într-un comunicat al IKEA.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
FIFA a aprobat folosirea sistemului pentru tehnologia liniei de poarta la Cupa Confederatiilor PDF Imprimare Email
Marţi, 02 Aprilie 2013 20:00

             Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) a aprobat ca la Cupa Confederaţiilor din această vară, care se va desfăşura în Brazilia, să fie introdusă tehnologia liniei de poartă, după ce o testare iniţială a avut loc la Campionatul Mondial al cluburilor în decembrie 2012.

                                               

          FIFA a confirmat, marţi, desemnarea firmei GoalControl GmbH ca cea care va livra sistemul pentru tehnologia liniei de poartă, informează fifa.com.

          Ca parte a înţelegerii, GoalControl GmbH va livra sistemul şi la Cupa Mondială din 2014, ce va fi găzduită, de asemenea, de Brazilia.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Noi propuneri privind CODUL RUTIER: Totul despre noile amenzi si masinile inmatriculate in alte stat PDF Imprimare Email
Marţi, 02 Aprilie 2013 19:52

        Şoferii care conduc băuţi, nu acordă prioritate pietonilor sau depăşesc viteza regulamentară cu peste 60 de kilometri pe oră vor avea permisele suspendate timp de 120 de zile şi vor plăti amenzile maxime, de la 1.575 la 7.500 de lei, potrivit unui proiect de lege lansat în dezbatere publică de MAI.

                                                              

       Proiectul de lege pentru pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice (Codul rutier) a fost lansat marţi în dezbatere publică, pentru 10 zile, pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

        Amenzile maxime prevăzute în ordonanţă, în clasa a V-a de sancţiuni, de la 21 la 100 de puncte-amendă (1.575 - 7.500 de lei), care în prezent se aplică numai persoanelor juridice ar urma să fie aplicate şi şoferilor care conduc având o alcoolemie de sub 0,8 grame/ litru, nu acordă prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversare sau depăşesc limita maximă de viteză pentru sectorul respectiv de drum şi categoria de vehicul căreia i se aplică cu peste 60 de kilometri pe oră.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 743 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home