Total Media News

Fotbal
Bayern, prima campioana din fotbalul mare PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 30 Martie 2013 12:12

    Bavarezii pot cuceri azi titlul Bundesliga, cu mult timp înaintea finalului de sezon.

 

                                  

    Cu toate că jucătorii, antrenorii și conducătorii de la Bayern Munchen au declarat, rând pe rând, că nu îi interesează alte partide în afară de cele pe care le dispută echipa lor, nu vor fi puțini cei care vor arunca un ochi azi și la meciul pe care Borussia Dortmund îl va juca pe terenul grupării VfB Stuttgart.

 

   Dacă gruparea din Dortmund nu va reuși să învingă echipa românului Alexandru Maxim, iar elevii lui Jupp Heynckes vor câștiga pe Allianz Arena în fața grupării Hamburger SV (ora 19.30), Bayern va cuceri cel de-al 22-lea titlu de campioană din cei 50 de ani de Bundesliga.

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Cele mai vizitate muzee în 2012 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 30 Martie 2013 10:06

         Muzeul Luvru din Paris se află în fruntea clasamentului celor mai vizitate muzee de artă în anul 2012, realizat de „Art Newspaper”.

                               

            Anul trecut, instituția a fost vizitată de 9,7 milioane de persoane, cu un milion în plus față de anul anterior. Creșterea numărului de vizitatori este pusă de specialiști pe seama deschiderii unei noi aripi a muzeului, dedicată artei islamice.

Pe locul doi în top s-a clasat Muzeul Metropolitan de Artă din New York, cu 6,1 milioane de vizitatori, potrivit mediafax.ro.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Ce se schimba in sistemul national de sanatate din 1 aprilie ? PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Martie 2013 16:02

             Contractul cadru de asistenta medicala pentru anii 2013 - 2014 a fost publicat joi in Monitorul Oficial, prevederile sale urmand sa se aplice din 1 aprilie 2013.

                               

        Cele mai importante schimbari aduse sistemului medical prin noul document au fost explicate recent de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, care a punctat faptul ca anul 2013 va fi cel al modificarilor legislative.

 

            Hotararea de Guvern nr. 117/2013 pentru aprobarea Contractului-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2013-2014 a fost aprobat de guvernanti in 20 martie si publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 166 din 28 martie 2013. Prevederile cuprinse in document vor intra in vigoare incepand cu 1 aprilie, data pana la care se aplica dispozitiile contractului-cadru aferent anului 2012.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Cum pot fi trasi la raspundere managerii unei companii in cadrul insolventei PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Martie 2013 12:49

       Tragerea la raspundere a membrilor conducerii unei companii care, prin faptele lor ilicite sau neglijenta lor au cauzat starea de insolventa, este un tip de sanctiune speciala, in conditiile in care procedura insolventei este investita cu accente terapeutice.
                                            
      Afirmatia apartine reprezentantului Casei de Avocatura Ionescu si Sava, George Albert Ionescu (foto), unul dintre partenerii fondatori ai companiei. Astfel, tragerea la raspundere a membrilor conducerii unei companii atesta faptul ca “terapia” legala pentru debitorul aflat in dificultate presupune, pe langa adoptarea unor masuri energice de resuscitare económica, si instituirea unei pedepse directionate strict catre persoanele responsabile.

      Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei este cea care prevede posibilitatea tragerii la raspundere a membrilor organelor de conducere ale societatii care prin faptele lor au cauzat starea de insolventa a persoanei juridice.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
NU suntem obligati sa platim asigurari medicale la stat! PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Martie 2013 12:29

          De ce sau, mai bine spus, pentru ce platim asigurari medicale, daca in spitale nu ti se asigura decat “cazarea”, pastilele si tratamentele trebuind sa ti le cumperi singur?

              

        O intrebare care, cu siguranta, si-au pus-o multi romani care au avut de-a face cu sistemul medical. Un avocat din Timisoara a reusit sa demonstreze, legal, ca asigurarea de sanatate nu este obligatorie!

                       
           Romanii platesc, in prezent, 10,7 la suta din venituri drept contributie catre Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate (FNUASS).  Banii sunt retinuti automat de angajator, iar cei care sunt liber profesionisti trebuie sa ii vireze singuri la CASS.Toata lumea stie ca aceasta contributie este obligatorie. De acesti bani ar trebui, teoretic, sa primim asistenta medicala atunci cand avem nevoie.In realitate, insa, nu se intampla deloc asa.

Citeşte mai mult...
 
IT
Noua camera Cyber-sho WX300 PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Martie 2013 11:14

                     WX300 Cameră digitală compactă

Aduceţi lumea mai aproape cu o cameră foto subţire, cu zoom ridicat

Senzor CMOS Exmor R™ de 18,2 MP, zoom optic 20x, Full HD, mod Automat inteligent, Wi-Fi® şi efecte de imagine


                                                                          

  • Cea mai compactă cameră foto din lume cu zoom optic 20x*
  • Realizaţi până la 500 de fotografii la o singură încărcare a bateriei
  • Partajaţi fotografii şi clipuri video prin Wi-Fi® şi cu ajutorul telefonului
  • * Dintre camerele foto digitale cu zoom optic 20x sau mai mare. Pe baza unei cercetări interne realizate de Sony, ale cărei rezultate au fost publicate într-un comunicat de presă în data de 20 februarie 2013
Citeşte mai mult...
 


Pagina 747 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home