Total Media News

Ultimele sitiri

Copii-adolescenti
Noile aventuri ale lui Sherlock Holmes, prima carte de benzi desenate din Romania a marelui detectiv PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Ianuarie 2012 08:55

Sherlock Holmes, cel mai renumit detectiv din lume, renaste datorita aceastei vaste colectii de povesti, ilustrate prin benzi desenate in cartea Noile aventuri ale lui Sherlock Holmes.


                                  

Grafica de exceptie si imaginile reprezentative fac din aceasta carte de benzi desenate o placere atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Pe strazile incetosate ale Londrei, se ivesc mistere si crime de nerezolvat, pentru care utilizand extraordinarele sale puteri de deductie, alaturi de Dr. Watson, Scotland Yard si chiar FBI, Sherlock Holmes gaseste indicii si leaga elemente, dovedindu-ne ca este cel mai bun detectiv ce a existat vreodata.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Cursuri dans irlandez 2012 PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Ianuarie 2012 08:51

Cursurile pe anul 2012 incep de luni, 9 ianuarie, iar pe durata intregii luni, cu ocazia aniversarii de un an a scolii, vom oferi un prim curs gratuit tuturor celor ce vor dori sa se inscrie in programul de pregatire in dansul irlandez al STEYsha.

                               

Cursurile se tin in permanenta in Bucuresti, la studioul din str. Cameliei, nr. 39, sector 1, Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Dezgolit frumos PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Ianuarie 2012 08:41

Suntem obişnuiţi să vedem tot mai mult şi mai des fete/femei goale. Fie în reviste, la TV, afişe, panouri femeile sunt cele care acoperă cu goliciunea lor imaginea bogată din gândurile bărbaţilor.

 

                   

Sunt de acord, un corp de invidiat, o piele bronzată, curată, catifelată şi nişte forme perfecte atrag orice privire. Dar este o artă să-i dezgolim din priviri pe ei, pe sexul puternic, pe cei fără de care viaţa noastră ar fi imposibilă.

Citeşte mai mult...
 
Energie
UE interzice importul petrolului iranian, Teheranul răspunde cu ameninţări PDF Imprimare Email
Luni, 23 Ianuarie 2012 19:00

BRUXELLES / Teheran (Reuters) -

 

Uniunea Europeană a interzis importurile de petrol din Iran, luni, şi a impus o serie de alte sancţiuni economice, care uneşte Statele Unite ale Americii într-o nouă rundă de măsuri menite să monitorizeze  programul de dezvoltare nucleară al Teheranului

 In Iran, un politician a răspuns prin reînnoirea  ameninţarii privind  o  posibila  blocada  a  Strâmtoarii Hormuz, o rută de export de petrol vitale pentru economia globală, şi altul a zis: Teheran ar trebui să taie transferurile de petrol  brut   catre UE imediat.

 

                          

     

Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Noutati legislative in saptamina 16 - 20 ianuarie 2012 PDF Imprimare Email
Luni, 23 Ianuarie 2012 18:40

                    

                   Noutati legislative   :                    


1. Ordin nr. 33 din 11.01.2012 pentru aprobarea Procedurii de certificare a declaraţiei privind nedeductibilitatea TVA aferente cheltuielilor cuprinse în cererea de rambursare, precum şi a modelului şi conţinutului formularului "Certificat privind nedeductibilitatea TVA aferente cheltuielilor cuprinse în cererea de rambursare", publicat in Mo nr. 33 din 16.01.2012.

 

Citeşte mai mult...
 
Monden
Remodelarea corpului dupa sarcina PDF Imprimare Email
Luni, 23 Ianuarie 2012 12:00

Dupa sarcina, majoritatea femeilor se confrunta cu kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Desi exista tot felul de diete sau programe de slabit, acestea presupun mult timp si nu dau rezultate imediate.

                           

Totusi, exista o metoda prin care remodelarea corporala dupa sarcina este realizata cu disconfort minim, rezultate avansate si recuperare rapida: liposelectia VASER cu ultrasunete. Dupa sarcina, majoritatea femeilor se confrunta cu kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Desi exista tot felul de diete sau programe de slabit, acestea presupun mult timp si nu dau rezultate imediate. Totusi, exista o metoda prin care remodelarea corporala dupa sarcina este realizata cu disconfort minim, rezultate avansate si recuperare rapida: liposelectia VASER cu ultrasunete.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 741 din 759

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home