Total Media News

Politic
Presedintele Miscarii Populare: Basescu e "tatal" spiritual al fundatiei PDF Imprimare Email
Duminică, 07 Aprilie 2013 16:57

         Preşedintele Mişcării Populare, Marian Preda, a declarat, duminică, în conferinţa de presă prilejuită de lansarea fundaţiei, că Traian Băsescu este "tatăl" spriritual al organizaţiei, el arătând că PDL intră în lista de partide de care membrii fundaţiei s-au "săturat".

                                

           Preşedintele Mişcării Populare: Băsescu e "tatăl" spiritual al fundaţiei. De PDL ne-am săturat (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

           "Preşedintele Traian Băsescu, după cum ştiţi, este cel care a venit cu ideea, este, dacă vreţi, tatăl spiritual al Fundaţiei Mişcarea Populară şi cel care este, aş spune, primul şi cel mai important susţinător al nostru", a spus Marian Preda, răspunzând unei întrebări referitoare la rolului şefului statului în viitorul fundaţiei.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Ministrul Finantelor anunta taxe mai mici de la 1 ianuarie 2014 PDF Imprimare Email
Duminică, 07 Aprilie 2013 15:39

               1 ianuarie 2014 ne va aduce fie o impozitare mai mică a forţei de muncă fie o revenire la o taxă pe valoare adăugată de 19%, cu 5% sub nivelul actual.

             Declaraţia a fost făcută în exclusivitate la Realitatea Tv de către ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, invitatul Laviniei Şandru şi al lui Edward Pastia la emisiunea “PERSPECTIVA”.


                            Ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu
                                                  Ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu

             Ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu anunţă că 1 ianuarie 2014 ne va aduce fie o impozitare mai mică a forţei de muncă fie o revenire la o taxă pe valoare adăugată de 19%, cu 5 la sută sub nivelul actual."Anul acesta nu va creşte nici un impozit, nici o taxă, nici o contribuţie.

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Televiziunea Mediaset Italia, din grupul lui Silvio Berlusconi, s-a lansat oficial în Romania PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013 14:27

         Televiziunea Mediaset Italia, parte a grupului Mediaset controlat de Silvio Berlusconi, a fost lansată oficial în România, vineri seară, în cadrul unui eveniment organizat la Bucureşti, la care a fost prezentată strategia companiei de media italiene pe piaţa audiovizualului românesc.

                                              

         Planurile companiei Mediaset pe piaţa din România au fost prezentate de Paola de Santiago Haas, Project Manager la Mediaset Distribution, şi de Serena Petrecca, International Marketing Manager la Mediaset Italia. La evenimentul organizat de compania Chello Networks, care deţine drepturile de distribuţie a televiziunii Mediaset Italia în România, au participat şi reprezentanţi ai societăţilor de cablu din Bucureşti şi din ţară.

"În urmă cu trei ani am decis să lansăm Mediaset Italia, o televiziune internaţională, dedicată celor aproximativ 60 de milioane de italieni din întreaga lume, dar şi telespectatorilor interesaţi de ţara noastră", a spus Paola de Santiago Haas.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de echipa
Ziua in care handbalul e sportul REGE in Romania PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013 13:00

            Oltchim - Gyor, semifinalele Ligii Campionilor !

            "Oltchim are sanse mari sa ajunga in finala!" 

   Presedintele celor de la Olchim, Petre Berbecaru, e optimist inainte semifinalei! E sigur ca jucatoarele Oltchimului sunt motivate la maxim !

                 

      "Nu stiu daca fetele se gandesc la viitorul clubului. Dar stiu ca-si doresc enorm sa castige trofeul. Oare pentru Bulatovici, sa dau un exemplu aleatoriu, nu conteaza castigarea Ligii? Sau daca oricare dintre fete ar pleca de la echipa, nu i-ar creste cota plecand din postura de detinatoare a Ligii? In plus, mai sunt handbaliste, gen Bradeanu, Ungureanu, Curea, care au ajuns la o varsta si nu stiu cate sanse de a cîstiga acest trofeu mai au. Mizez si pe acest lucru" a declarat Berbecaru

 

         

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Carnetele de producător, vizate de asociatiile de profil pentru a nu mai exista abuzuri PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013 11:10

    Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, vineri, la Sibiu, că eliberarea carnetelor de producător va fi făcută de către primării, dar cu viza asociaţiilor de producători, "pentru a nu mai exista abuzuri", şi vor exista şi carduri de producător, care garantează accesul în pieţe.

                                             

      Ministrul Daniel Constantin a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă la Sibiu, care va fi diferenţa dintre noile carduri de producător şi actualele certificate de producător, el afirmând că "lucrurile se modifică radical", transmite corespondentul MEDIAFAX.

      "Ordonanţa este în dezbatere publică de ceva timp, poate o dezbatere publică mai lungă decât circuitul normal, pentru că lucrurile se modifică radical. Noutatea principală este reprezentată de desfacere, ca să zic aşa, dar vom întări şi carnetul de producător, eliberarea carnetului de producător, astfel încât să ne asigurăm că nu vor mai exista niciun fel de abuzuri. Cu alte cuvinte, nu numai primăria va elibera carnetul de producător, ci şi cu viza asociaţiei de profil", a spus Daniel Constantin.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Cum sa previi durerile de spate - afla cum sa iti mentii postura PDF Imprimare Email
Vineri, 05 Aprilie 2013 09:16

            Daca si tu suferi de dureri de spate in fiecare zi, la birou, atunci cand mergi mult pe jos sau de fiecare data cand esti nevoita sa stai mult in picioare, ti-am pregatit cateva sfaturi menite sa te ajute sa iti imbunatatesti postura si sa-ti amelioreze durerile atunci cand apar.

            De cele mai multe ori, de vina pentru aparitia acestor dureri este atat slabiciunea mushilor din zona centrala a organismului (in principal a muschilor din vecinatatea coloanei vertebrale dar si a celor profunzi abdominali) cat si o postura inadecvata.

          Societatea Nord-Americana, care se ocupa cu studiul coloanei vertebrale, imparte durerile lombare in usoare, moderate si severe. In cazul primelor doua tipuri recomanda exercitii pentru a creste forta musculaturii centrale.  In cazul durerilor severe societatea atrage atentia asupra necesitatii eliminarii exercitiilor fizice din rutina zilnica si consultarea unui medic.

                     durere cervicala

           Prevenirea durerilor de spate in timpul liber


     Este important sa faci sport in mod regulat, in special tipuri de sport care antreneaza toate grupele musculare importante, ca inotul sau mersul pe bicicleta. Acestea te ajuta sa iti mentii, pe langa functia musculara, pe langa functia muscular si sanatatea articulara. Nu in ultimul rand, previn si obezitatea, un efect al sedentarismului. Exercitii benefice mai ales pentru musculatura centrala sunt cele de yoga si pilates.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 742 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home