Total Media News

Ultimele sitiri

Companii
"Aradeanca" intra in procedura de faliment PDF Imprimare Email
Joi, 28 Martie 2013 15:50

          Tribunalul Arad a aprobat iniţierea procedurii de faliment în cazul fabricii de păpuşi "Arădeanca", după un an de la intrarea în insolvenţă, însă producţia de jucării nu a fost oprită, urmând ca după faliment brandul să fie preluat de o nouă societate, spune administratorul special al fabricii.


         Potrivit Biroului de presă al Tribunalului Arad, "prin sentinţa din 21 martie, dată în dosarul 3316/108/2012, s-a dispus intrarea în faliment a SC Arădeanca SA, la cererea debitorului".

Conform sursei citate, următorul termen de judecată va fi 15 mai, când vor continua procedurile.

"Procedura de intrare în insolvenţă a fost deschisă la cererea debitorului, la 17 mai 2012", a precizat Tribunalul Arad.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Djokovici, invins de un "batrinel" al tenisului PDF Imprimare Email
Joi, 28 Martie 2013 09:25

        Sârbul a pierdut fără drept de apel în faţa neamţului Tommy Haas, în turul patru de la Miami.

                          

 

       Novak Djokovici, liderul ATP şi deţinătorul trofeului la Miami, nu a avut nicio reacţie în faţa germanului Haas, care s-a impus lejer, scor 6-2, 6-4.Este primul eşec al jucătorului belgrădean din ultimele 15 partide şi doar al doilea insucces al sezonului. "Am făcut cel mai prost meci din ultima vreme.

A fost frig, iar mingea nu a sărit atât de mult pe cât mi-aş fi dorit, iar acest lucru l-a ajutat pe Haas, el preferând aceste condiţii. Am făcut prea multe erori neforţate, iar un jucător excelent cum este Tommy a profitat de asta.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Noul Consiliu Director al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Martie 2013 17:52

                 Ieri, 26 martie a.c. a avut loc Adunarea Generală a Membrilor   Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile - APIA, eveniment cu caracter anual în cadrul căruia sunt discutate şi aprobate documentele specifice încheierii anului fiscal precedent,
precum şi cele aferente începutului de an.

                              

                     
       Totodată, ca urmare a expirării mandatului fostului Consiliu Director APIA, a fost aleasă
şi noua componenţă a forului de conducere al APIA. Cele 14 persoane, care au fost
alese să facă parte din noul Consiliu Director, al carui mandat este de 3 ani, sunt
următoarele:
Preşedinte: avocat Ernest–Virgil Popovici (membru fondator)

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
O noua televiziune in Romania : Comedy Central Extra PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Martie 2013 14:44

          Una dintre cele mai populare emisiuni de divertisment din istorie ajunge pe ecranele româneşti

                       

             Click here to find out more!

        Comedy Central Extra, o televiziune ce difuzează seriale originale, animaţie şi stand-up comedy, s-a lansat în România.

        Televiziunea se bazează în principal pe umorul din Statele Unite şi Marea Britanie şi este distribuită în nouă ţări din Europa Centrală şi de Est, se spune în comunicat.

        Conform sursei citate, în România, Comedy Central Extra este disponibilă în pachetele companiei de telecomunicaţii Romtelecom şi se află în plină extindere a distribuţiei.

        Comedy Central Extra aduce "o culoare nouă pe piaţa locală de televiziune", programele acesteia fiind subtitrate în limba română.

                      

      Grila televiziunii include unul dintre cele mai populare programe din istoria Comedy Central, dar şi.....

Citeşte mai mult...
 
Financiar
S-a lansat o noua banca pe piata din Romania PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Martie 2013 14:15

    TBIF Financial Services BV a anuntat marti ca incepe operarea in Romania a TBI Bank si deschide primele 3 agentii in Bucuresti. Banca vrea sa atraga active de 100 milioane de euro in acest an.

                                         
       "Dupa 11 ani de prezenta operationala in Romania, am deschis, incepand cu data de 22 martie 2013, TBI Bank Bucuresti, ca sucursala a TBI Bank EAD Sofia", a declarat Florentina Mircea, directorul executiv al bancii. TBI Bank se va pozitiona, in principal, ca o banca de retail si pentru IMM-uri si se va dezvolta pe modelul de business deja existent prin cele doua entitati ale grupului: TBI Credit - credite de consum si carduri de credit si TBI Leasing - leasing financiar dedicat IMM-urilor. La toate acestea se vor adauga produsele bancare de economisire si creditare, dar si o gama de servicii. "Am alocat resurse importante acestei noi constructii, investind in structura operationala si in sistemul IT.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Cupa de yachting McCann - Erickson PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Martie 2013 13:17
          Cupa McCann - Erickson  va include 5 regatte care se vor desfasura intre Vama Veche  si Platformele de foraj marin, avand ca puncte intermediare Marina Eforie Nord,  Portul Tomis si Marina Limanu. Fiecare competitie va avea in medie un numar de 25  ambarcatiuni cu vele, iar numarul total al celor care vor fi la bordul acestor  ambarcatiuni se va ridica la 200 de persoane.  
                                   
        Potrivit organizatorilor, fiecare cursa va fi supravegheata de arbitri internationali.    “Este o mandrie pentru noi si in acelasi timp o onoare sa ne asociem cu alte doua  institutii prestigioase care au deja o istorie in organizarea competitiilor de  yachting din Romania si nu numai. Consideram ca aceasta asociere este mai mult decat  un parteneriat, este un pas important care va contribui la dezvoltarea si, implicit,  la consolidarea industriei locale de yachting,” a declarat Mihai Marcu, actionar Life Harbour.   
Citeşte mai mult...
 


Pagina 749 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home