Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
Dragomir este panicat de suma pe care ar putea sa o obtina din drepturile TV PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Octombrie 2013 20:01

    Dragomir spune că televiziunile vor avea în continuare prioritate pentru drepturile TV, dar, în acelaşi timp, ameninţă cu un proiect revoluţionar importat din Olanda

-RCS-RDS şi Romtelecom sunt dispuse să achiziţioneze în continuare drepturile TV, dar cu un contract diminuat de la 100 de milioane de euro la jumătate.

                         

   Unde se vede Liga 1, dacă RCS-RDS şi Romtelecom nu oferă suma cerută de LPF?

   Marţi dimineaţa, la conferinţa săptămânală pe care o ţine la sediul LPF, Dumitru Dragomir a întrerupt pentru câteva secunde veselia generală pentru a-şi spune oful. „Grija mea cea mai mare este să obţin bani pentru cluburi din drepturile TV“. Momentul a fost trecut uşor cu vederea, deşi, cu doar câteva luni înainte de expirarea contractului cu RCS-RDS şi Romtelecom, aceasta este principala preocupare a şefului Ligii. „ O să mă mătrăşescă ăştia dacă nu fac rost de bani“, spunea acelaşi Dragomir în urmă cu două zile, la Etno TV.

Citeşte mai mult...
 
Monden
NARENJ FASHION FAIR .... A III A EDITIE A ORIENTAL FASHION FAIR PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Octombrie 2013 08:44
               NARENJ FASHION FAIR  organizează, pe data de 26 si 27 octombrie ,un targ destinat oamenilor iubitori de frumos , arta , fashion si shopping.
                           
             Organizat în ambianţa Casa Universitarilor  şi sub egida Oriental Fashion Fair, aceasta a treia editie , promovează ideea de înalţime în lumea fashion, forme şi spaţii, fuziunea intre oriental si occidental in materie de materiale , accesorii , bijuterii , interior design , makeup , hairstyle , sanatate, nu în ultimul rând, rolul acestora în transmiterea mesajelor.
          Touch artistic: moda  vs frumusete.
            Detalii organizatorice:
Data: 26 – 27 octombrie , ora 11.00 – 19.00
Locul: Casa Universitarilor (Strada Dionisie Lupu , Numarul  46)
Taxa intrare: 10 lei
           Despre eveniment:
    Acolo unde se afla magia si luxul specifice Estului cat si patrimoniul , traditiile si obiceiurile , se regaseste si sursa de inspiratie a creatorilor de moda si designerilor , unde se redescopera comorile artistice din epoci trecute si unde se creeaza o fuziune cu modernitatea timpurilor noastre.
Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Philippe Montanier a fost ales cel mai bun antrenor al sezonului 2012/2013 în Spania PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Octombrie 2013 08:08

          Francezul Philippe Montanier, fost antrenor la Real Sociedad, în prezent la Rennes, a fost ales cel mai bun tehnician din campionatul Spaniei în sezonul 2012/2013, anunţă presa spaniolă.

                         

                                                 Philippe Montanier (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

                 Montanier a primit această distincţie din partea comitetului naţional al antrenorilor din Spania, după ce a reuşit în sezonul trecut să ocupe locul patru cu Real Sociedad în Primera Division, sinonim cu accederea în preliminariilor Ligii Campionilor.

                Philippe Montanier a plecat în vară de la Real Sociedad şi a preluat formaţia franeză Rennes.

În 2010/2011, antrenorul sezonului a fost desemnat Mauricio Pochettino (Espanol), iar în 2011/2012 Juan Ignacio Martinez (Levante).

 

Citeşte mai mult...
 
Bucatarie - Retete
O sibiancă a facut din retetele bunicilor o afacere si vinde fursecuri si zacusca in Germania PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Octombrie 2013 08:01

    O sibiancă de 37 de ani, căreia i-a rămas în minte farmecul copilăriei trăite în gospodăriile perfecte ale bunicilor ei, a transformat în afacere reţete tradiţionale româneşti şi săseşti şi vinde dulceţuri, siropuri, zacuscă şi fursecuri în magazine din România şi Germania.


     Bianca Cotora are 37 de ani şi locuieşte în Avrig, judeţul Sibiu. De mai bine de doi ani şi jumătate şi-a deschis, într-o căsuţă cochetă din zona centrală a oraşului, un magazin în care vinde dulceţuri, gemuri, siropuri, fursecuri, dar şi obiecte decorative din pânză, feţe de masă, naproane, şerveţele, şorţuri de bucătărie, coşuleţe cadou, toate realizate manual sau în sistem de manufactură.

    Inspirată de magazinele de suveniruri, a trecut de la marketing la "ciudăţenii" creative

    Bianca a lucrat mai mulţi ani în departamentul de marketing al firmei pe care o deţine împreună cu soţul ei, dar povesteşte însă că nu a fost niciodată pe deplin satisfăcută de munca de marketing şi ajunsese să simtă că se plafona.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de echipa
Oina apreciata in Japonia PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Octombrie 2013 19:42

 

     Oina – sportul nostru national a avut parte de curand de cea mai lunga calatorie din istoria sa ,fiind prezenta in indepartata  Japonie.  
                                                                                      
   Astfel, cu ajutorul unei romance stabilite in aceasta tara – Daniela Uchiyama,  in perioada 24 septembrie – 03 octombrie 2013 o delegatie a federatiei ,a incercat sa ii convinga pe japonezi de frumusetea si spectaculozitatea sportului nostru national      
   Delegatia a fost formata din:-Nicolae Dobre-presedintele federatiei;
-Cristian Vaduva –antrenor Progresul Bailesti;
-Radu Jerlaianu-jucator Straja Bucuresti;
-Bogdan Lupse-jucator Frontiera Tomis Constanta;
-Ionut Georgiu-jucator Izvorul Chiuesti.
Citeşte mai mult...
 
Companii
FMI a redus estimarile de crestere a economiei mondiale pentru 2013 si 2014. PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Octombrie 2013 19:22

        FMI a redus estimările referitoare la creşterea economiei mondiale pentru acest an şi 2014, precum şi cele privind Statele Unite, din cauza evoluţiilor dezamăgitoare din ţările emergente şi a incertitudinilor bugetare şi monetare din SUA, dar a îmbunătăţit previziunile pentru zona euro.

                                                           

     În cazul României, Fondul Monetar Internaţional nu a modificat prognoza, anticipând pentru acest an o creştere economică de 2% şi de 2,2% în 2014, potrivit raportului World Economic Outlook al instituţiei publicat marţi.

    PIB-ul mondial ar urma să avanseze în acest an cu 2,9% şi cu 3,6% în 2014, cu 0,3 puncte procentuale, respectiv cu 0,2 puncte sub ritmul anticipat în luna iulie de FMI, transmite AFP.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 654 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home