Total Media News

Auto
Geox si Red Bull Racing merg impreuna in Formula I PDF Imprimare Email
Luni, 21 Mai 2012 08:16

Partener de echipă de două ori campion mondial Echipa Red Bull Racing din 2011, Geox ofera high-tech încălţăminte pentru şoferii Sebastian Vettel şi Mark Webber, precum si pentru mecanica si de intreaga echipa.

                                

Red Bull Racing a recunoscut Geox ca un partener capabil de a aduce inovaţie în lumea de Formula Unu, în cazul în care temperaturile ridicate, de tensiune si provocare de stres fizic de anduranţă a tuturor conducătorilor auto, care le determină să-şi piardă mai multe kilograme de sudoare în fiecare cursă.

Citeşte mai mult...
 
IT
TechCover: Asus N56VM, un laptop multimedia la patru ace PDF Imprimare Email
Luni, 21 Mai 2012 07:42

Prin lansarea laptopului Asus N56VM, Asus devine prima companie care vine pe piaţă cu un produs ce include noua serie de procesoare Intel Ivy Bridge, procesoare Core de generatia a treia, notează TechCover.ro, care a testat produsul. Intel s-a bucurat de un succes enorm anul trecut cu seria de procesoare Sandy Bridge.

                                                      

În configuraţia testată, ASUS N56VM este laptop multimedia puternic, cu o estetică bună, destinat dar care poate fi folosit foarte bine şi pentru business, se descurcă excelent în aplicaţii complexe.

Citeşte mai mult...
 
International
Cutremur cu magnitudinea 5,9 in nord-estul Italiei: Cel putin sase morti zeci de ranitt PDF Imprimare Email
Duminică, 20 Mai 2012 12:15

Cel puţin şase persoane au murit, iar alte 50 au fost rănite în urma cutremurului de 5,9 grade produs duminică dimineaţă în nordul Italiei, informează La Repubblica.

                                           

În multe oraşe din regiunea Emilia-Romagna oamenii au ieşit pe străzi înspăimântaţi de eventuale prăbuşiri ale clădirilor.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
O portiune din autostrada Romania - Turcia ar putea fi construita cu 750 de mil. de euro din Qatar PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 19 Mai 2012 11:53

Autostrada dintre Romania si Turcia este cu un pas mai aproape de realitate. Din nefericire, Romania inca nu e implicata in proiect, dar are de castigat de pe urma lui.

                           

Primul Ministru din Qatar, Hamad bin Jassim al-Thani, a anuntat ca a ajuns la un acord ca tara sa sa investeasca o suma importanta de bani in autostrada care va lega Romania de Turcia, dupa o intalnire cu Boyko Borisov, prim ministrul Bulgariei si cel al Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Transylvania Horse Show 18 - 20 Mai 2012 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 19 Mai 2012 11:32

Transylvania Horse Show consta in 2 competiții internaționale ecvestre și o serie de demonstrații și spectacole. CIC1*

                                              
Cӑlӑreți profesioniști  vor concura la Probӑ Completӑ, disciplinӑ compusӑ din probe de dresaj, cross-country și concurs de sӑrituri peste obstacole, ȋn cadrul competiției CIC 1*, eveniment organizat ȋmpreunӑ cu FEI (Federația Ecvestrӑ Internaționalӑ) și FER (Federația Ecvestrӑ Romȃnӑ). Premiile din cadrul competiției ȋnsumeazӑ 4000 EUR.


Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Campania din Romania de promovare a vinului: Degusta "Primavara in rose” PDF Imprimare Email
Vineri, 18 Mai 2012 07:38

După o “Vara în alb” şi o “Toamnă în roşu”, a venit iar momentul ca pasionaţii de vin să deguste “Primăvara în rose”. În perioada 5 mai – 5 iunie, Vinul.Ro demarează această campanie de promovare a vinurilor rose în 43 restaurante din oraşele Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Focşani şi Craiova.

                               

Manifestarea are ca principale scopuri promovarea generică a consumului de vin, educarea consumatorilor, poziţionarea superioară a vinului în mintea clienţilor şi încurajarea stilului de viaţă asociat acestui produs. Proiectul implică înscrierea mai multor vinuri rose, care vor fi listate, semnalizate şi vândute în mod special pe perioada celor 30 de zile ale evenimentului. 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 654 din 716

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home