Total Media News

Energie
Bec rosu pentru energia verde de la Comisia Europeana ? PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Mai 2012 19:27

      "Costul programelor pentru energia regenerabilă ar putea să fie prohibitiv", iar "Comisia Europeană este gata să recomande renunţarea la subvenţii cât mai curând posibil".

                                  

Astfel începe un articol recent din cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung, în care sunt prezentate concluziile unui document intern privind strategia energetică a Comisiei Europene.

Citeşte mai mult...
 
Companii
Romexpo a intrat în insolvenţă. Ce datorie au proprietarii PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Mai 2012 19:17

Complexul expoziţional Romexpo a intrat în insolvenţă, la cererea unui creditor, firma Arsenoaiei şi Mătăşel Consulting.

                                 

Compania a cerut insolvenţa pentru neplata unei datorii de peste 180.000 lei reprezentând contravaloarea unor servicii de publicitate.

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Grupul Intesa Sanpaolo deruleaza concursul “Live Inspire” simultan in 11 tari PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Mai 2012 13:21

              Grupul Intesa Sanpaolo deruleaza concursul "Live Inspire" simultan in mai multe tari, Romania, Albania, Croatia, Ungaria, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Egipt, Bosnia si Hertegovina, informeaza un comunicat emis de Action Global Communication Romania.

                                                      

Conform comunicatului, participantii trebuie sa incarce fotografii avand ca tema inspiratia pe site-ul dedicat concursului pentru a contribui la crearea celui mai lung banner din lume generat cu ajutorul internetului.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Mihai Tanasescu preia vicepresedintia BEI de la 1 august PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Mai 2012 11:30

Plutarchos Sakellaris, vicepresedintele Bancii Europene de Investitii (BEI), a confirmat joi ca actualul reprezentant al Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu (foto), va prelua la 1 august functia de vicepresedinte la BEI.
                                          
“Mandatul meu de patru ani in functia de vicepresedinte se incheie la sfarsitul lunii iulie, iar Romania are sansa sa aiba un vicepresedinte in persoana domnului Mihai Tanasescu”, a spus oficialul BEI, conform Agerpres.

 

Citeşte mai mult...
 
Consumator
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Mai 2012 09:56

Istoricul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor

O conturare a drepturilor consumatorilor a început să se întrevadă în secolul al XVIII-lea, dar acţiunile sociale şi eforturile legislative în vederea protejării intereselor consumatorilor se impun, în mod categoric, din a doua jumătate a secolului al XX-lea.
Astfel, un rol decisiv în acest domeniu l-a avut preşedintele S.U.A., John F. Kennedy, care, la 15 martie 1962, în discursul ţinut „Asupra protecţiei intereselor consumatorului” a enunţat cele patru drepturi fundamentale ale acestuia, respectiv, dreptul la siguranţă, dreptul la informare, dreptul de a alege şi dreptul de a fi auzit.

                         

Competenţe ANPC

Participă, împreună cu alte organe ale administraţiei publice centrale şi locale de specialitate, cu atribuţii în domeniu şi cu organismele neguvernamentale ale consumatorilor, la elaborarea strategiei în domeniul protecţiei consumatorilor, asigurând corelarea acesteia cu cea existentă în Uniunea Europeană;

Citeşte mai mult...
 
IT
A inceput cursa OLED-urilor… fara produse pe piata PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Mai 2012 07:07

Am tot vazut la evenimentele tehnologice de anul acesta televizoare OLED, multe dintre ele de 55 inci. Problema? Nici un astfel de produs nu exista pe piata si nu va exista inca cel putin cateva luni.

                                       

LG a organizat zilele trecute un nou eveniment in care sa-si prezinte gigantul de 55 inci cu tehnologie OLED.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 651 din 716

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home