Total Media News

Esential
Preturile alimentelor la nivel global au scazut in aprilie, pentru prima data in 2012 PDF Imprimare Email
Joi, 03 Mai 2012 12:49

Indicele Preţurilor Alimentelor, prin care organizaţia urmăreşte lunar evoluţia preţurilor pe piaţa mondială pentru un coş format din cereale, oleaginoase, lactate, carne şi zahăr, s-a situat la 214 puncte în aprilie, comparativ cu 217 puncte în martie, lună pentru care datele au fost revizuite, potrivit Reuters.

                  

Nivelul indicelui a fost împins în jos de scăderile lunare cu 2,5% a preţul porumbului, cu 1% la grâu şi cu 5% la zahăr, care au anulat majorarea cu 2,2% la uleiuri vegetale.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Laptele de iapa - un dar pretios al naturii PDF Imprimare Email
Joi, 03 Mai 2012 07:07

Incorporarea laptelui de iapa in produsele cosmetice, sub diferite forme, nu este o noutate. Inca de acum 3000 de ani, laptele de iapa a fost folosit in medicina populara, dar si pentru intretinerea tenului.

                       

      Traditia de a bea lapte de iapa o intalnim inca din antichitate cand, Homer si Herodot, mentioneaza, in scrierile lor, despre efectele curative ale acestei bauturi. In Roma antica o baie in lapte de iapa se considera o decadenta, Cleopatra, regina Egiptului, platea in aur licoarea fermecata pentru a-si intretine tenul. Mai tarziu, Marco Polo a observant, in calatoriile sale, ca laptele de iapa era bautura preferata a tatarilor.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Programe antivirus gratuite in care poti avea incredere PDF Imprimare Email
Luni, 30 Aprilie 2012 14:20

Poate oare un antivirus gratuit sa iti protejeze calculatorul? Da, dar trebuie sa il alegi pe cel potrivit. Afla care sunt cele mai bune programe de securitate gratuite.

Vrei un sistem de securitate cat se poate de bun. Este de intales din moment ce un simplu virus care trece de zidul de protectie iti poate strica PC-ul. Dar intrebarea este – cat de bun este un antivirus gratuit?

Potrivit testelor, unele programe antivirus gratuite fac o treaba foarte buna in detectarea, blocarea si eliminarea virusilor. Care sunt acestea?

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Cat costa biletele la concertul Lady Gaga de pe Stadionul National PDF Imprimare Email
Luni, 30 Aprilie 2012 09:23

                     Se pun in vanzare biletele pentru concertul Lady Gaga! 

Biletele pentru concertul Lady Gaga se vor pune in vanzare incepand de vineri, 27 aprilie, acestea urmand a fi disponibile in mai multe categorii de pret, intre 150 si 475 lei. Show-ul  Lady Gaga de la Bucuresti face parte din turneul The Born This Way Ball, ce va debuta chiar in data de 27 aprilie, in Coreea de Sud. 
                                                  
 
Incepand de maine, 27 aprilie, fanii Lady Gaga isi vor putea achizitiona online biletele pentru concertul artistei, de pe www.Myticket.ro, urmand ca acestea sa fie disponibile si in reteaua Diverta.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Victor Ponta a fost desemnat Prim Ministru al Romaniei PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Aprilie 2012 07:26

Preşedintele României, Traian Băsescu, a susţinut vineri, 27 aprilie a.c., la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă, în cadrul căreia a anunţat numele primului-ministru desemnat. Vă prezentăm declaraţia şefului statului, precum şi cea a premierului desemnat:
                       
Preşedintele României, Traian Băsescu: Bună seara. Deci astăzi am avut consultări cu partidele în vederea desemnării unui nou prim-ministru. Vă pot prezenta foarte pe scurt poziţia fiecărui partid pentru a înţelege la ce ne putem aştepta. Minorităţile au spus că vor rămâne consecvente abordării pe care au avut-o dintotdeauna: vor susţine orice prim-ministru desemnat. UNPR nu a avut o propunere pentru funcţia de prim-ministru. Mesajul principal al UNPR este cel care l-a definit şi până acum, adică stabilitate. UDMR nu a avut o opţiune pentru desemnarea unui prim-ministru. PDL nu a avut o opţiune pentru desemnarea unui prim-ministru. PSD este singurul partid care a avut o opţiune pentru desemnarea unui prim-ministru, opţiune care a fost susţinută şi de PNL, şi de PC. Ca atare, există un singur nume pronunţat în cadrul consultărilor, şi acesta este Victor Ponta. Drept pentru care l-am invitat pe domnul Victor Ponta la Cotroceni, am semnat decretul şi îi încredinţez misiunea de a forma noul cabinet.

                         

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
UPC: Antena a retras avizul de difuzare a posturilor sale pe platforma Focus Sat. CNA a fost sesizat PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Aprilie 2012 14:50

UPC anunţă, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că Antena a retras operatorului Focus Sat (platforma de satelit a UPC) dreptul de retransmisie pentru Antena 1, 2 şi 3, Euforia TV şi Gsp TV, însă televiziunile pot fi vizionate în continuare până când CNA va aproba scoaterea lor din grila Focus Sat.

            

Potrivit comunicatului remis de Focus Sat România, operatorul de servicii de televiziune DTH deţinut de compania UPC România, începând de vineri, Antena TV Group i-a retras acestuia dreptul de retransmisie a televiziunilor Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV şi GSP TV, deşi Focus Sat consideră că actualul contract de distribuţie semnat între cele două părţi este în vigoare.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 659 din 716

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home