Total Media News

Legislatie
Noutati legislative in saptamina 16 - 20 ianuarie 2012 PDF Imprimare Email
Luni, 23 Ianuarie 2012 18:40

                    

                   Noutati legislative   :                    


1. Ordin nr. 33 din 11.01.2012 pentru aprobarea Procedurii de certificare a declaraţiei privind nedeductibilitatea TVA aferente cheltuielilor cuprinse în cererea de rambursare, precum şi a modelului şi conţinutului formularului "Certificat privind nedeductibilitatea TVA aferente cheltuielilor cuprinse în cererea de rambursare", publicat in Mo nr. 33 din 16.01.2012.

 

Citeşte mai mult...
 
Monden
Remodelarea corpului dupa sarcina PDF Imprimare Email
Luni, 23 Ianuarie 2012 12:00

Dupa sarcina, majoritatea femeilor se confrunta cu kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Desi exista tot felul de diete sau programe de slabit, acestea presupun mult timp si nu dau rezultate imediate.

                           

Totusi, exista o metoda prin care remodelarea corporala dupa sarcina este realizata cu disconfort minim, rezultate avansate si recuperare rapida: liposelectia VASER cu ultrasunete. Dupa sarcina, majoritatea femeilor se confrunta cu kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Desi exista tot felul de diete sau programe de slabit, acestea presupun mult timp si nu dau rezultate imediate. Totusi, exista o metoda prin care remodelarea corporala dupa sarcina este realizata cu disconfort minim, rezultate avansate si recuperare rapida: liposelectia VASER cu ultrasunete.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Izolatia termica creste preturile apartamentelor PDF Imprimare Email
Luni, 23 Ianuarie 2012 11:54

             Studiile arata ca in Bucuresti, spre deosebire de celelalte orase din tara, diferenta de pret intre apartamentele vechi reabilitate termic si cele nereabilitate este foarte mare.

Astfel, izolatia termica constituie un factor determinant atat in ceea ce priveste economia financiara si economia de energie, cat si in ceea ce priveste confortul climatic in cladire si reducerea emisiilor de substante daunatoare pentru mediul inconjurator. In momentul in care un cumparator se decide sa-si achizitioneze o locuinta, acesta este unul din aspectele importante pe care trebuie sa le ia in considerare.

                 

. In acest sens, in cazul ansamblurilor Adama, la exterior placarea este realizata cu polistiren de 10 cm, pentru a conferi blocului o izolatie buna si a pastra caldura iarna si o temperatura agreabila vara.

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
Nolan iti arata colectia de casti 2012 Nolan iti arata colectia de casti 2012 PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Ianuarie 2012 09:27

                Nolan se pregatesc pentru 2012.

Prezenti la Motor Bike Expo programat pentru data de 20-22 ianuarie la Verona, cei de la Nolan aduc o multime de noutati la capitolul echipamente moto.

 

 

                           

Astfel, daca va tenteaza casti precum Nolan N104, X-lite X-702, crossover Grex J2Pro, urmariti clipul de mai jos pentru a va decide ce model sa va achizitionati.

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TQ23IqevgkQ

 

 

 

www. atvrom.ro

 
Media-Publicitate
Cum a schimbat social media activitatea de PR PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012 09:35

Lipsa controlului mesajului, a unui cod de buna practica sau  autoproclamarea "purtatorilor de mesaj" fac din mediile sociale online "rebelii" industriei de comunicare, dupa cum sustine Manuela Zidaru, PR innovation manager in cadrul GolinHarris Bucuresti.

 

          

Zidaru  a declarat pentru DailyBusiness.ro ca in ceea ce priveste autoproclamarea “purtatorilor de mesaj”, daca inainte “aveam o oarecare putere de selectare a celor pe care ni-i doream in public, astazi oricine poate lansa mesaje despre un brand in social media – chiar si un necunoscator”.Pe de alta parte, social media aduce si avantaje companiilor prezente in aceste medii, printre ele numarandu-se credibilitatea sau emotia, care in relatia consumator - brand “capata cu totul alte dimensiuni in social media”.Referitor la credibilitate, acelasi manager de inovare a explicat cum informatia generata de utilizatori va surclasa sursele formale sau traditionale de informare.

 

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Pierzătorii speculei imobiliare PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012 08:45

Explozia imobiliară din 2007/2008 a adus cu sine o categorie de investitori interesaţi de profituri maxime pe termen cât mai scurt. Circa 2.000 de bucureşteni şi câteva mari fonduri speculative şi-au încercat norocul la ruleta imobiliară, însă criza le-a blocat investiţiile, după ce preţurile au scăzut la jumătate

 

 

Cătălin Soare a semnat în aprilie 2008 antecontracte pentru două apartamente cu două camere în Doamna Ghica Plaza, pe care plănuia să le vândă ulterior în profit, aşa cum atâţia alţii făcuseră înaintea lui. Pentru el, afacerea s-a dovedit păguboasă, deoarece de la jumătatea anului 2008 piaţa a început să se blocheze.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 660 din 677

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home