Total Media News

Companii
Merck, al doilea grup farmaceutic din SUA, va concedia 8.500 de angajaţi, circa 10% din personal PDF Imprimare Email
Marţi, 01 Octombrie 2013 19:07

       Merck & Co., al doilea mare producător de medicamente din SUA după vânzări, va concedia 8.500 de angajaţi şi va restructura departamentul de cercetare şi dezvoltare, după ce debutul pe piaţă al mai multor produse noi a fost întârziat de autorităţile americane.

                   

            Merck, al doilea grup farmaceutic din SUA, va concedia 8.500 de angajaţi, circa 10% din personal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

           Cele 8.500 de concedieri se adaugă altor 7.500 de locuri de muncă restructurare, anunţate anterior de companie, potrivit unui comunicat transmis marţi de Merck, transmite Bloomberg.

            Numărul total de 16.000 de disponibilizări reprezintă aproximativ 20% din angajaţii grupului.

            Compania s-a confruntat cu întârzieri în dezvoltarea şi lansarea mai multor medicamente aflate în faza experimentală şi l-a înlocuit în luna aprilie pe şeful diviziei de cercetare şi dezvoltare.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Guvernul pregateste MAREA DESCENTRALIZARE PDF Imprimare Email
Marţi, 01 Octombrie 2013 14:15

 

       Potrivit documentului obţinut de gândul, descentralizarea ar urma să-şi facă simţite efectele de la 1 ianuarie 2014, ea precedând astfel regionalizarea. Dacă descentralizarea plănuită de vicepremierul Dragnea va deveni realitate, ea va reprezenta cea mai radicală măsură luată în administraţie în ultimii ani.

                                 

       De la ministerul lui Liviu Dragnea a plecat în teritoriu pe 24 septembrie o circulară privind propunerea legislativă intitulată Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului privind stabilirea unor măsuri de descentralizare a unor competenţe exercitate de ministere şi celelalte organe de specialiate ale administraţiei publice centrale. Dacă proiectul regionalizării nu a avansat, şefii din teritoriu au discutat insistent cu vicepremierul Dragnea în ultimele luni despre realizarea descentralizării. Termenul limită până la care cei din teritoriu trebuie să vină cu amendamente este 1 octombrie 2013, până la orele 12.00.

Citeşte mai mult...
 
International
Senatul SUA a respins proiectul bugetului, situatie ce risca sa blocheze institutiile publice PDF Imprimare Email
Luni, 30 Septembrie 2013 21:19

    Senatul Statelor Unite a respins proiectul bugetului federal temporar adoptat de Camera Reprezentantilor, o situatie ce risca sa blocheze activitatile institutiilor de stat.

                                             


     Cei 54 de senatori democrati, care dispun de o majoritate, au votat impotriva textului care ar fi permis finantarea statului federal incepand de marti dimineata dar care ar afecta legea privind sistemul medical propusa de presedintele Barack Obama.

 

  In aceasta situatie, cele doua Cemere ale Congresului SUA, fiecare controlata de partide diferite, au la dispozitie doar zece ore pentru adoptarea unui text bugetar comun si pentru a evita blocarea activitatilor agentiilor federale.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Adrian Mutu vrea sa plece de la Ajaccio in iarna PDF Imprimare Email
Luni, 30 Septembrie 2013 19:38

              Atacantul echipei AC Ajaccio, Adrian Mutu, i-a cerut agentului său italian să îi găsească o formaţie din zona Golfului Persic, fiind nemulţumit de statutul de rezervă la formaţia pregătită de Fabrizio Ravanelli.

                      

    Adrian Mutu a fost indisponibil pentru partida cu Olympique Lyon, din etapa a şaptea, însă cu Montpellier a asistat din tribune la meci, el nefiind oprit în lot de antrenorul italian, informează mercato365.com.

    În această vară, Adrian Mutu a fost în atenţia clubului Bursaspor (Turcia), însă transferul nu s-a finalizat.

Citeşte mai mult...
 
Esential
FMI: Economia mondiala ramane sub amenintarea unui nou faliment al unui gigant bancar PDF Imprimare Email
Luni, 30 Septembrie 2013 19:29

   Economia mondială se confruntă în continuare cu riscul unui nou faliment al unui gigant bancar, la cinci ani de la prăbuşirea Lehman Brothers în Statele Unite, potrivit unui raport publicat luni de Fondul Monetar Internaţional.

                                                       

    "Există în continuare numeroase instituţii financiare de importanţă sistemică, cu operaţiuni mondiale", se arată în raportul publicat în preambulul previziunilor economice mondiale de săptămâna viitoare.

     La cinci ani de la falimentul grupului bancar american Lehman Brothers, care a declanşat criza mondială, Fondul noteză faptul că reforma financiară mondială este nefinalizată.

      "Economia mondială rămne expusă riscurilor ca o instituţie financiară de importanţă sistemică să dea faliment", se arată în raport.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de echipa
Proiect interesant al Federatiei de oina ........ promovarea jocului de oina in Japonia. PDF Imprimare Email
Luni, 30 Septembrie 2013 13:43

              Oina – sportul nostru national a marcat, in ultima perioada de timp, o marire considerabila a ariei de practicare, la nivel national.

                  

      Totodata se cauta solutii de implementarea a acestui sport si la nivel international, prin desfasurarea mai multor activitati comune cu sporturi similare din diferite tari.

     Federatia Romana de Oina se bucura sa anunte pe aceasta cale desfasurarea unui interesant proiect de promovare a sportul nostru national in Japonia.

     Astfel, cu ajutorul unei romance stabilite in aceasta tara – Daniela Uchyama, am reusit sa ii convingem pe japonezi ca oina este un sport frumos care poate fi practicat cu succes si la nivelul acestei tari.Astfel am primit o invitatie din localitatea Ashikaga, unde vom fi prezenti pentru a arata pe viu cateva elemente ale jocului de oina si pentru a stabili modalitati concrete de implementare a unui proiect prin care sa invatam copii acest joc.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 660 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home