Total Media News

Monden
Digital Luxury Forum 2011 PDF Imprimare Email
Vineri, 02 Decembrie 2011 16:52

Primul eveniment de business din Romania dedicat dedicat luxului digital

8 decembrie 2011, Casa Mediterana, Bucuresti

Unde: Restaurant Casa Mediterana – Soseaua Nordului, nr. 7-9, Bucuresti

Cand: 8 decembrie 2011, ora 12:00

 

                          

Site-ul oficial al evenimentului: www.digitalluxuryforum.ro

Pe 8 decembrie 2011 in Bucuresti are loc prima editie a Digital Luxury Forum – primul eveniment de business din Romania care isi propune sa exploreze relatia dintre jucatorii de pe piata autohtona a luxului si media digitale.

Digital Luxury Forum se va concentra pe modul in care brandurile evolueaza in cadrul ecosistemului digital, protejandu-si in acelasi timp esenta si bagajul ereditar al marcii. Agenda evenimentului va fi axata pe pozitionarea in mediul digital, fie ca vorbim de canale specializate, social media, publicatii online, e-commerce, f-commerce, video content, tv online, blogging etc.

Reanalizarea si reordonarea oportunitatilor oferite de dezvoltarea rapida din ultimii ani a comunicarii electronice devine cu atat mai stringenta cu cat criza financiara a reconfirmat si accelerat declinul mediilor traditionale. Masa rotunda va reuni reprezentanti de prim rang ai pietei de lux autohtone si regionale, jurnalisti specializati si analisti ai pietei, bloggeri si reprezentanti ai consumatorilor, reprezentanti ai agentiilor de publicitate.

Subiectele principale ce vor fi discutate in cadrul Digital Luxury Forum 2011:
- Ce este luxul in media digitale?
- Mediul online, de la showroom la strategii de comunicare
- Target reach: Selectarea publicului-tinta in retelele sociale.
- Forum, blog, portal – publicitate sau reprezentare?
- Falsul connaisseur si metodele de disimulare a publicitatii
- Aplicatii mobile
- Segmentare si monitorizare pentru TV Online
- Nisarea in programele de televiziune
- Cultura luxului – raspandirea si permanenta online a cunostintelor despre lux.

Evenimentul este organizat de deLUXE-lifestyle in parteneriat cu Media Dog Patrol, avand ca partener strategic Restaurant Casa Mediterana (Soseaua Nordului, Nr 7 – 9, Bucuresti), gazda evenimentului.

Despre deLUXE-lifestyle.ro:
deLUXE-lifestyle.ro
este cel mai complex portal de luxury lifestyle din Romania dedicat tendintelor si analizelor din lumea brandurilor si furnizorilor high-end. Infiintat in  decembrie 2008, deLUXE-lifestyle.ro reuneste in prezent informatii de interes din peste 20 de categorii din industria de lux, focusandu-se pe striri, filme, articole, evenimente si showroom-uri dedicate.

Despre Media Dog Patrol:
Media Dog Patrol estre producatorul “Pe picior mare” – prima emisiune dedicata integral lumii luxului din Romania si una dintre putinele emisiuni de acest fel din lume: o privire in adancime asupra unei lumi exceptionale, unde produsele isi depasesc functionalitatea si devin arta, fie ca este vorba despre un ceas sau o rochie, despre un restaurant sau un automobil.
In fiecare duminica, de la 19:30, pe TVR2, Radu Rizea va conduce in sferele exclusiviste ale oamenilor foarte bogati la emisiunea “Pe picior mare”.

Programul complet si invitatii se regaseste pe site-ul oficial al evenimentului: www.digitalluxuryforum.ro

Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza de invitatie.
Pentru acreditari de presa si informatii suplimentare, va rugam contactati: office[at] deluxe-lifestyle.ro sau telefonic la: +40 746 566 713.

 
Stiri premium
Campionatul National de Karate WKF 2011 PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Noiembrie 2011 16:59

   Sambata  27  noiembrie  2011  a  avut  loc  la  Sala  Antilopa  din  Bucuresti  :

                     Campionatul National  de Karate  WKF  .

   

    maine   30  noiembrie  2011     vom  transmite   meciuri  filmate  de  la  acest  campionat   incepind  cu  orele  9,00

  Intrati  pe  Transmisii  LIVE   cu 

ID = free  si  Parola free

 

                                 

 
Companii
Bucuresti Business Days, in 29-30 noiembrie 2011 PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Noiembrie 2011 09:19

                     Bucuresti Business Days, in 29-30 noiembrie 2011, la Wilbrook Platinum Business & Convention Center.

 

   Evenimentul Bucuresti Business Days este cel de al treilea de anul acesta si al cincelea din seria de evenimente Business Days organizate pana acum, dupa doua evenimente de anvergura organizate in acest an in provincie, care au reusit sa reuneasca fiecare peste 500 de participanti veniti din toate colturile tarii, alaturi de o suita de speakeri consacrati – nume sonore din business-ul romanesc, facilitatori cu experienta si antreprenori de succes: Timisoara Business Days (martie 2011 – detalii); Brasov Business Days (septembrie 2011 – detalii).

           

     Evenimentul este conceput si construit pe ideea de a crea o platforma de oportunitati si business networking pentru antreprenorii si managerii romani. Este singurul eveniment de business dedicat antreprenorilor care integreaza in jurul ideii de business networking interesele celor trei mari categorii de stakeholderi ce iau parte la eveniment: participanti, speakeri si parteneri. Evenimentul va mentine structura si modul de organizare de la evenimentele anterioare, in conformitate cu conceptul general al evenimentelor Business Days pe anul 2011. O data cu cea de-a cincea editie, vom bate toate recordurile noastre de pana acum: peste 90 de speakeri de top; 6 conferinte; 4 conferinte dedicate factorilor de decizie si celor implicati in decizii strategice; 1 conferinta dedicata managerilor de resurse umane; 1 conferinta dedicata directorilor de vanzari; 16 workshopuri; 4 sesiuni de Business Networking; degustari de vinuri celebre si de produse sanatoase; numeroase concursuri si o tombola cu sute de premii; 2 mese rotunde dedicate elitei mediului de afaceri cu invitati speciali; o expozitie tematica.

  Pentru mai multe detalii despre structura evenimentului, accesati pagina: Program. Patru perspective distincte – o abordare completa a mediului de afaceri Pentru prima data in seria de evenimente, cele patru conferinte de la Bucuresti Business Days vor aborda o tema comuna, pentru a ajuta factorii de decizie din companiile romanesti sa primeasca o viziune din patru perspective diferite, din partea a patru categorii de oameni de afaceri diferiti (reprezentanti de seama in domeniul lor): specialisti in finante, fiscalitate si banci; investitori, fonduri de investitii, consultanti, business angels, antreprenori sociali, pionieri vizionari; top manageri in companii foarte mari, internationale; antreprenori de succes din diverse domenii. Astfel, conferintele vor dezbate tendintele si trendurile pe care le vor lua afacerile in urma traversarii acestor vremuri economice tulburi. Participantii vor avea ocazia de a primi feedback din partea celor patru categorii de oameni de afaceri si cu privire la perspectiva lor asupra finantarii afacerilor: fie ca este vorba despre cei care ofera banii, fie ca este vorba de cei care au nevoie de finantare pentru derularea si dezvoltarea afacerilor. Noua paradigma economica – cum putem face fata noilor provocari?

  Un alt element de noutate in ceea ce priveste aceasta editie il reprezinta faptul ca Bucuresti Business Days va avea o componenta vizionara, conferintele si workshop-urile acestei editii fiind concepute in asa fel incat sa ajutam participantii – oameni de afaceri (fie ei antreprenori sau manageri) – sa identifice care sunt abilitatile potrivite pentru a face fata noilor provocari in drumul spre succes al fiecaruia. Vom discuta – impreuna cu invitatii nostri – despre felul in care criza economica a modificat structura si dinamica mediului de afaceri romanesc, pornind de la schimbarea comportamentului de consum si pana la adaptarea antreprenorilor, investitorilor si managerilor la noile conditii economice. Pentru acest scop, ii vom aduce la un loc pe cei care scriu acum istorie in economia romaneasca, alaturi de consultanti, specialisti, traineri si speakeri motivationali, fiecare dintre acestia impartasindu-si viziunea cu privire la modul in care oamenii de afaceri din Romania vor trebui sa-si modifice comportamentele in contextul noii paradigme economice in formare in Romania.

 
Stiri premium
Auto Italia sarbatoreste 18 ani PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Noiembrie 2011 08:48

         "18/18" – Auto Italia sarbatoreste 18 ani si cu aceasta ocazie beneficiati de reduceri de pana la 18%

   Inaugurată în anul 1993, AutoItalia Group, importatorul mărcilor Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Abarth, Infiniti şi Jeep, împlineşte anul acesta 18 ani de existenţă pe piaţa din România.

   Pentru a sărbători acest moment, AutoItalia Group dă startul unei noi campanii promoţionale ce oferă reduceri de până la 18% pentru mai mult de 400 de vehicule aparţinând tuturor mărcilor.

   Va invitam in showroom-urile din intreaga tara pentru a alege marca ce vi se potriveste: Fiat, simbolizat de spiritul tipic italian La Dolce Vita: simplu, chic, distractiv si accesibil. Fiat Professional, apreciat pentru eficienţă şi funcţionalitate.

 Alfa Romeo, recunoscută pentru tradiţia sportivă şi pentru designul inimitabil. Abarth, un mini supercar temperamental si accesibil ca preţ.

   Lancia, oferă în premieră stil de viaţă american şi eleganţă italiană. Maserati, este simbolul luxului şi al performanţei italiene desăvârşite.

    Jeep, este esenţa libertăţii şi a aventurii, acum cu un nou design şi performanţe avansate.

  Infiniti, înseamnă desing unic, tehnologie de ultimă generaţie şi performanţă inspirată, toate desăvârşite prin perfecţionismul tipic japonez.

 Oferta este valabila pana la epuizarea stocului.

  Campania se va derula sub titulatura Masini Alese Cu Inima, noul slogan al AutoItalia Group, in toate cele 32 de showroomuri din cadrul retelei nationale de concesionari.

  Pentru detalii contactati Dealerul din orasul Dvs.

 
Esential
TAROM introduce a doua frecvenţă pe zi către Londra PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Noiembrie 2011 08:38

         Descoperă cu adevarat Londra în sezonul de vară 2012! Din 25 martie 2012 ai la dispoziţie Londra cu două zboruri pe zi şi conexiuni multiple cu destinaţii din Europa şi Orientul Mijlociu. Biletele de avion pentru noua frecvenţă pe ruta Bucureşti – Londra - Bucureşti se găsesc la vânzare la preţuri începând de la 172 EUR*, toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe www.tarom.

 

         

Cel de-al doilea zbor pentru destinaţia Londra va fi operat zilnic în sezonul de vară 2012, după următorul program:

  • RO 393 19:35 Bucureşti (Otopeni) - 21:10 Londra (Heathrow)
  • RO 394 08:20 Londra (Heathrow) - 13:40 Bucureşti (Otopeni)

De asemenea, reamintim pasagerilor noştri că răman valabile pentru sezonul de vară 2012, zborurile cu plecare dimineaţă, operate zilnic după următorul program:

  • RO 391 12:25 Bucureşti (Otopeni) - 14:00 Londra (Heathrow)
  • RO 392 14:50 Londra (Heathrow) - 20:05 Bucureşti (Otopeni)

Zborurile de dimineaţă operate de către compania TAROM atât în sezonul de iarnă 2011-2012 cât şi în sezonul de vară 2012 sunt special concepute astfel încât pasagerii să poată călători mai departe către şi din oraşele: Timişoara, Oradea, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare, Târgu Mureş, Suceava şi Iaşi.

În sezonul de iarnă 2011-2012 vor fi operate zilnic după următorul program:

  • RO 391 11:45 Bucureşti (Otopeni) - 13:20 Londra (Heathrow)
  • RO 392 14:45 Londra (Heathrow) - 20:00 Bucureşti (Aeroportul Intenaţional Henri Conda)

* Oferta este valabila pentru perioada de călătorie 25 martie-25 aprilie 2012, iar locurile sunt limitate.

DESPRE TAROM:

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. Compania TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010, oferind astfel pasagerilor săi acces la mai multe destinaţii şi conexiuni. TAROM este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 şi a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000. TAROM a transportat 2.200.000 de pasageri în anul 2010 şi operează către 54 de destinaţii în sezonul de iarnă 2011-2012.

 

 

 

 

CONTACT:
Serviciul Comunicare TAROM

 
Sport
Cupa Mos Niculae la volei fete PDF Imprimare Email
Joi, 24 Noiembrie 2011 08:41

      In zilele de sambata si duminica 03.12 – 04.12. 2011 intre

orele 11 - 18 se va desfasura Cupa Mos Niculae la volei fete.

( minivolei si sperante )


    In campania “Decat sa fumezi mai bine sa faci sport “ Clubul Sportiv Spike cu sprijinul sponsorului CHIO si al Federatiei Romane de Volei, in zilele de sambata si duminica 03.12 – 04.12. 2011 intre orele 11 - 18 se va organiza in sala scolii generale 205 Cupa Mos Niculae la volei fete.( minivolei si sperante )

    Cu aceasta ocazie factori de raspundere de la FRV pot face o selectie a elementelor de perspective in vederea constituirii unei selectionate a Bucurestiului.

    

Confimarea participarii la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la telefonul cell. 0723 – 278952..


PRESEDINTE CLUB SPORTIV SPIKE

Kapelovies Sandu

 


Pagina 658 din 665

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home