Total Media News

Ultimele sitiri

Sporturi individuale
Andra Voicu străluceşte din nou: bronz mondial la modele fitness! PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Mai 2012 09:24
    

 

                             

 

 

                  Andra Voicu continuă să facă senzaţie în fitness.

       După ce s-a clasat pe locul trei la Campionatele Europene, arădeanca a urcat pe podium şi la Campionatele Mondiale de la Novi Sad, Serbia, unde România a fost reprezentată de patru sportive. Andra Voicu (n.n. foto numărul 44 în concurs) a obţinut medalia de bronz la categoria modele fitness, înălţime până la 1,63 cm., unde a avut parte de o concurenţă foarte puternică:

„La categoria mea au fost 15 concurente, iar şase dintre noi s-au calificat în finală. A fost un concurs mult mai tare decât cel de la europene. Am fost în formă foarte bună şi sunt mulţumită de rezultat. Mă aşteptam să urc din nou pe podium, pentru că am muncit foarte mult pentru a ajunge la această performanţă”, ne-a declarat Andra Voicu.

Citeşte mai mult...
 
IT
Un alt fel de iPad s-a vandut pe Ebay cu 10.000$ PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Mai 2012 08:42

Chiar daca nu este prima oara cand am auzit de un iPad cu locas pentru doua dock-uri, unul pe lungime si unul pe latime, pentru prima oara un astfel de model poate fi achizitionat.

                   

Pe eBay e a aparut o licitatie a unui iPad care are extrem de multe in comun cu iPad-ul de prima generatie, insa vine cu cateva elemente noi.

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Miercuri, 30 mai, ora 18.00, -simezele din str.Academiei nr. 15 : vernisajul expoziţiei "POARTA " PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Mai 2012 13:27

 

POARTA

- vernisaj -

 

Elite Art Gallery vă invită miercuri, 30 mai, ora 18.00, pe simezele din strada Academiei nr. 15, la vernisajul expoziţiei de pictură  intitulat „POARTA”.

                                       

După expoziţiile de pictură, grafică şi colaj "Eco-Scottish Terrier-Pixeli" şi "Zoom pe cetate - Sighisoara" din octombrie 2011 de la Palatul Parlamentului, Alina VODĂ vine cu un nou proiect -POARTA - un pretext pentru a reflecta semnificaţiile porţii în elemente de arhitectură, detalii sau simboluri. Folosind ca tehnică "un pointilism personalizat", artista descompune formele până la pulverizarea lor în culoare.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Primul faliment personal din Romania PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Mai 2012 08:06

         La Curtea de Apel Cluj a fost înregistrat, luni, în premieră, falimentul unei persoane fizice, deşi în România nu există o lege a falimentului personal.


                 Este vorba despre Daniel Ionel Micle, un dezvoltator imobiliar care a încasat bani, sub formă de avans, de la peste o sută de familii, pentru locuinţe pe care nu le-a mai construit, informează agenţia Mediafax preluată de TVR Info.

Citeşte mai mult...
 
IT
LG lanseaza primul display Full HD pentru smartphone-uri PDF Imprimare Email
Luni, 28 Mai 2012 17:35

           LG a anuntat lansarea primului display Full HD LCD destinat smartphone-urilor. Acesta are o diagonala de 5 inci si este capabil sa redea continut multimedia la o calitate similara unui televizor sau monitor de calculator.

                                     

           Panoul LCD are la baza tehnologia AH-IPS (Advanced High Performance In-Plane Switching) si va afisa imagini la 440 ppi, ceea ce depaseste faimosul Retina Display, la o rezolutie de 1920x1080 si un raport widescreen de 16:9.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Ponta nu cedeaza in fata presiunilor unguresti: Nyiro Jozsef nu poate fi reinhumat in Romania ! PDF Imprimare Email
Luni, 28 Mai 2012 14:33

    Primul-ministru al Guvernului României, domnul Victor Ponta, a constatat cu îngrijorare incidentele care au avut loc în ultimele zile, ca urmare a tentativei de înhumare pe teritoriul României a rămăşiţelor lui Nyiro Jozsef.

                                                        
     Decizia Guvernului se bazează pe faptul ca Nyiro Jozsef a fost o persoană recunoscută pentru pozițiile sale anti-romanești, anti-semite și pro-fasciste.

    De aceea, Guvernul României a considerat inacceptabilă solicitarea referitoare la reînhumarea pe teritoriul României. Premierul României consideră regretabile aceste incidente şi afirmă, totodată, că „Guvernul României susţine cu fermitate decizia Prefecturii Judeţului Harghita, de a ataca în contencios administrativ adeverința de înhumare a lui Nyiro Jozsef, apreciind și atitudinea primarului din Odorheiul Secuiesc”, reiterând că, la acest moment, orice demers în acest sens trebuie suspendat.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 658 din 726

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home