Total Media News

Ultimele sitiri

Esential
Se termina criza din Europa ? PDF Imprimare Email
Joi, 09 Ianuarie 2014 17:30

             Grecia, epicentrul crizei datoriilor de stat în urmă cu patru ani, va încerca în acest an să atragă finanţare de pe pieţe pentru a evita un nou bailout, încurajată de evoluţiile pozitive din Europa şi de scăderea costurilor de finanţare pentru statele de la periferia zonei euro.

                                                             

     Ministrul elen al Finanţelor, Iannis Stournaras, a afirmat că guvernul va reveni pe pieţele financiare în acest an pentru a acoperi o parte din necesarul de finanţare, evitând astfel cel de-al treilea pachet de bailout.

      Astfel, Atena speră să emită obligaţiuni undeva în cea de-a doua jumătate a anului, după patru ani în care necesarul de finanţare a fost acoperit de tranşele de la UE şi FMI.

      Pieţele financiare europene continuă trendul ascendent din 2013 pe un val de încredere, creşterea în valoare a acţiunilor, obligaţiunilor şi a monedei euro facilitând revenirea pe pieţe a statelor din zona euro care au fost nevoite să apeleze la pachete de bailout, transmite Bloomberg.

      Irlanda a plasat miercuri obligaţiuni de 3,75 miliarde de euro într-o emisiune suprasubscrisă de peste trei ori, după ce a încheiat un program de trei ani convenit cu UE, FMI şi BCE. Portugalia, un alt "client" al FMI, vrea să atragă joi finanţare de peste 2 miliarde euro din obligaţiuni, operaţiunea fiind suprasubscrisă de două ori înainte de închiderea ofertelor.

Băncile din Spania şi alte state de la "periferia" zonei euro se împrumută la costuri minime record, iar principalii indici ai burselor vest-europene au închis joi la cel mai ridicat nivel din mai 2008, în timp ce moneda euro este aproape de maximul ultimilor patru ani faţă de dolar.

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
De ce renunta strainii la Pro TV si Prima PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 13:28

           Televiziunile din Romania sunt scoase la vanzare pe banda rulanta, in ciuda faptului ca atrag cel mai mare buget din piata de publicitate.

                     

     Dupa Prima TV, pe lista posturilor disponibile a ajuns si canalul cu cea mai mare audienta, Pro TV.

   Ce ii determina pe actionarii straini sa renunte la operatiunile locale?

   Pentru a avea un tablou complet al situatiei, am solicitat opiniile unor jucatori din piata, precum si ale unor specialisti media.

"Romania este o piata superconcurentiala si este foarte greu sa gasesti un manager la fel de bun caAdrian Sarbu", spune Sebastian Ghita, proprietarul Romania TV cu privire la motivele vanzarii Pro TV. Potrivit acestuia, operatiunile din Romania ale CME ar fi greu de redresat fara un management adecvat. Intrebat daca este interesat de achizitia posturilor de radio Pro FM si Info Pro, ce ar urma sa fie de asemenea scoase la vanzare, Sebastian Ghita a spus ca nu are o astfel de initiativa. 

Viorel Micula, proprietar al postului de televiziune National TV, apreciaza la randul sau ca intr-un context economic dificil, nici veniturile din media nu au cum sa fie satisfacatoare pentru unele companii care au anumite targeturi. "Din pacate, multe firme straine se retrag din Romania. Guvernul ar trebui sa faca ceva pentru a incuraja investitiile straine", adauga Viorel Micula. 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Ce a declarat Presedintele Parlamentului ungar la Targu Mures cu privire la autonomie ? PDF Imprimare Email
Marţi, 07 Ianuarie 2014 22:51

     Preşedintele Parlamentului ungar, Kover Laszlo, a declarat, marţi seară, la Târgu Mureş, că "mărşăluirea secuilor a ajuns la mijlocul drumului pentru obţinerea autonomiei", iar Ungaria este "un partener interesat în succesul" acesteia.

                                                       

    Preşedintele Parlamentului ungar, Kover Laszlo, a participat, marţi seară, la Palatul Culturii din Târgu Mureş, la comemorarea masacrului secuilor de la Siculeni din urmă cu 250 de ani, eveniment organizat de Consiliul Naţional Secuiesc, la care au participat aproximativ 500 de persoane, între care lideri ai tuturor formaţiunilor politice maghiare din Transilvania, precum şi consulul Ungariei la Miercurea Ciuc, Zsigmond Barna Pal.

    Kover a spus, în discursul său, că are adânc în memorie întâlnirea CNS din 2010, din Parlamentul Ungariei, când acesta "a devenit casa naţiunii maghiare şi a fost autentificat prin sigiliul naţiunii secuieşti".

    "Este foarte folositor pentru om să se reîntoarcă la locul de baştină, este la fel de bine să ne reîntoarcem, după nouă decenii, la originile noastre şi putem să zicem că naţiunea secuiască a primit un elan nou şi doresc CNS să primească un nou elan pentru obţinerea autonomiei, care s-a fructificat şi prin organizarea evenimentului mărşăluirii (marşul din Covasna de anul trecut - n.r.). Consider că mărşăluirea secuilor din 1990 încoace a ajuns la mijlocul drumului pentru obţinerea autonomiei secuimii. Autonomia secuimii nu este ceea ce ne-a îndepărtat ani de-a rândul, după 1990, şi la jumătatea de drum spre autonomia secuimii ştim acum că va fi o mărşăluire lungă", a spus Kover.

Citeşte mai mult...
 
Tenis
Ion Ţiriac face un anunţ tulburător pentru sportul romanesc: „Abia peste 50 de ani vom reusi'' PDF Imprimare Email
Marţi, 07 Ianuarie 2014 20:36

     Fostul tenismen Ion Ţiriac a făcut un anunţ dur legat de sportul românesc, spunând că ţara noastră nu va putea organiza un turneu de Grand Slam nici în 50 de ani.

                                                    

    ''Ne mai lipsesc 50 de ani să avem un turneu de Grand Slam. Probabil că, între timp, vom avea un turneu de primă mână. E bun şi cel WTA pe care îl vom organiza'', a declarat Ţiriac, referindu-se la Grand Prix-ul care se organiza până acum la Budapesta şi care va fi mutat la Bucureşti, deoarece ungurii nu şi-l mai permit.

   Anul trecut, GP-ul de la Budapesta a fost câştigat de Simona Halep, care va avea astfel ocazia să îşi apere titlul în 2014 în faţa propriilor suporteri.

   Pe lângă turneul WTA, România va organiza în continuare turneul ATP BRD Năstase Ţiriac Trophy. ''Nu îl vând, pentru că este o treabă socială. Este de 20 de ani şi aşa trebuie să rămână'', a declarat Ion Ţiriac.

Citeşte mai mult...
 
Sport
President Thomas Bach that was issued today on the recent bombings in Volgograd, Russia. PDF Imprimare Email
Luni, 06 Ianuarie 2014 23:31

      President Thomas Bach that was issued today on the recent bombings in Volgograd, Russia.

              

     "This is a despicable attack on innocent people and the entire Olympic Movement joins me in utterly condemning this cowardly act. Our thoughts are with the loved ones of the victims. I have personally written to the President of the Russian Federation, Vladimir Putin, to express our condolences to the Russian people and our confidence in the Russian authorities to deliver safe and secure Games in Sochi. I am certain that everything will be done to ensure the security of the athletes and all the participants of the Olympic Games. 

    Sadly terrorism is a global disease but it must never be allowed to triumph. The Olympic Games are about bringing people from all backgrounds and beliefs together to overcome our differences in a peaceful way. The many declarations of support and solidarity from the international community make me confident that this message of tolerance will also be delivered by the Olympic Winter Games in Sochi."

 

Citeşte mai mult...
 
Film
Votarile finale pentru nominalizarile OSCARS® vor fi miercuri 8 ianuarie PDF Imprimare Email
Luni, 06 Ianuarie 2014 22:36

        Nominalizările vot pentru Oscar se va închide de miercuri, January 8, la 17 PT.
                                                    
     Voturile sunt tabelate și verificate de către firma internationala de contabilitate de PricewaterhouseCoopers.86 Oscars Nominalizări Anunțul va avea loc joi, 2014-01-șaisprezece, la Teatrul Samuel Goldwyn.

    Premiile Oscar ® pentru realizari deosebite de film din 2013 vor fi prezentate pe Oscar Duminica doi/3/2014, la Teatrul Dolby ® de la Hollywood & Highland Center ® și difuzat în direct pe ABC Television Network.

    Prezentarea, produs de Craig Zadan și Neil Meron, de asemenea, va fi difuzat în direct în peste 225 de țări și teritorii din întreaga lume.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 619 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home