Total Media News

Ultimele sitiri

Sport
Cutremur la Volei Municipal Zalău. Un acţionar acuză conducerea de delapidare!?! PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 17:43

                 Mari suspiciuni asupra actelor contabile ale clubului l-au făcut pe unul dintre cei trei acţionari ai fostei campioane ai României să solicite un audit, dar cei de la Zalău nu doresc să pune actele pe masă

                                                           

      Plecarea finanţatorul Liviu Ciupe, la finalul anului 2012, a produs un mare cutremur în voleiul sălăjean. Autorităţile locale şi cele judeţene s-au implicat pentru ca echipa de volei de sub poalele Meseşului să nu dispară, aşa cum s-a întâmplat cubrandul Elcond. 

Consiliul Local Zalău şi Consiliul Judeţean Sălaj au salvat voleiul din Zalău, deşi un al brand - Remat - a dispărut de pe harta voleiului românesc. Din acest sezon, locul formaţiei ce a cucerit trei titluri naţionale a fost luat de CS Volei Municipal, iar locul lui Liviu Ciupe a fost ocupat de Paul Hodiş, iar firma sa - S.C. DRILLING EQUIPMENT SRL - a devenit acţionar cu 4% în noul club.

Din tribune, totul se vede bine, având în vedere că echipa antrenată de Aurel Vlaicu a terminat anul în fotoliul de lider.

Din păcate, probleme grave la nivel de conducere au fost date publicităţii, doar în primele zile anului 2014 - deşi ele durau de câteva luni - şi un nou cutremur zguduie voleiul din Zalău.

Astfel, Paul Hodiş a observat mari nereguli în contabilitatea clubului, după ce suma de bani - pe care firma sa a alocat-o la Volei Municipal - nu este aceeaşi cu cea din actele contabile ale clubului!?

Acţionarul a dorit să tragă un semnal de alarmă, solicitând un audit, după ce conducerea clubului i-a interzis să mai vadă actele!?

Chiar în acest final de săptămână, experţi contabili din Cluj au venit la Zalău, pentru un audit la CS Volei Municipal, dar ei au făcut cale întoarsă, deoarece cei de la club nu le-au arătat actele contabile.

Acum, omul de afaceri crede a fost păcălit şi îi acuză de delapidare pepreşedintele Stelian Potroviţă şi directorul sportiv Doru Marcel Ţârle! 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Nicolae Manea este noul presedinte al Rapidului PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 10:32

              Nicolae Manea este noul preşedinte al Rapidului:

                           "Aici e casa mea ! "

                                          

      Nicolae Manea a fost prezentat oficial ca noul preşedinte al Rapidului.Noul oficial al grupării giuleştene a ţinut să le mulţumească oficialilor Coronei Braşov, care au dat dovadă de înţelegere în momentul rezilierii contractului şi a vorbit despre planurile pe care le are la echipa sa de suflet.

   "Sigur, mă reîntorc în Giulești, unde totdeauna am considerat că este casa mea. Am stat foarte mulți ani la Rapid. Vin într-o situație care nu este ușoară, dar pentru mine normală. Niciodată nu am fost la Rapid decât în condiții grele. Am venit cu dorința ca acest club, acest brand, nu trebuie să piară. Ar fi o mare tragedie dacă Rapidul ar dispărea de pe harta fotbalului. Deja avem destule nume mari care au dispărut sau care nu sunt pe prima scenă.

Citeşte mai mult...
 
International
Toti norvegienii au devenit, teoretic, milionari PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Ianuarie 2014 20:02

     Toti norvegienii au devenit, teoretic, milionari (in coroane norvegiene, moneda locala), dupa ce valoarea fondului de investitii administrat de banca centrala a tarii a crescut, ca urmare a evolutiei preturilor la petrol si gaze.

                                     

   Infiintat in 1990, fondul detine aproximativ 1% din actiunile tranzactionate la nivel mondial, precum si obligatiuni sau proprietati imobiliare din Londra pana la Boston.

El a atins valoarea totala de 5.110 miliarde de coroane (828,66 miliarde de dolari). Norvegia are o populatie de 5.096.300 de locuitori.

Astfel, pentru prima data, a fost depasit pragul de 1 milion de coroane pe locuitor, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al bancii centrale, Thomas Sevang, citat de CNBC.

Suma echivaleaza cu circa 162.000 de dolari.

 

Citeşte mai mult...
 
Automobilism Romania
INTRUNIREA ANUALA A COMISIEI NATIONALE de RALLY CROSS A F.R.A.S. PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Ianuarie 2014 14:48

                 Marţi, 3 decembrie 2013, la sediul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv a avut loc întâlnirea anuală a Comisiei Naţionale de Rally Cross, la care au participat domnii Costache Petre – C.S. Auto Speed Rally Bucureşti, Iancu Niţă – C.S. Procar Racing Team Piteşti, Mihai Pleşa – A.S. Sprint Club Mioveni, Luigi Blaga – A.S. C.S. Random Team Cristian, Gabi Drăgan – preşedintele Comisiei Naţionale de Rally Cross şi Victor Drăgan – secretar general al F.R.A.S.

                

    Obiectivele întrunirii au fost revizuirea regulamentului Campionatului Naţional de Rally Cross şi elaborarea calendarului competiţional 2014.

    Principalele noutăţi adoptate în privinţa regulamentului: echipele vor fi constituite din minim doi şi maxim cinci piloţi, punctând cei care obţin cele mai bune trei rezultate; la H4 se va constitui clasă cu minim cinci maşini, spre deosebire de trei, aşa cum a prevăzut regulamentul în 2013; la etapele de rally cross vor fi desemnaţi arbitri din colegiile F.R.A.S., ca şi secretarul şef al competiţiei, iar taxa de participare a fost modificată, de la 100 la 150 lei pentru pilot şi echipe, juniorii fiind scutiţi de plata taxelor.

     Etapele calendarului competiţional 2014, propuse spre aprobarea Consiliului Federal, care se va întruni în data de 17 decembrie 2013, sunt:

Citeşte mai mult...
 
International
Taxa de 75% pentru veniturile de peste un milion euro PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Ianuarie 2014 12:49

       Consiliul Constituţional al Franţei a aprobat duminică "taxa milionarilor", de circa 75%, care se va aplica companiilor care plătesc salarii de peste un milion de euro pe an.

     Măsura, susţinută de preşedintele Francois Hollande, a înfuriat şefii de companii şi cluburile de fotbal, care au ameninţat chiar cu intrarea în grevă.

Taxa a fost gândită iniţial pentru a fi plătită de persoanele cu venituri mari şi ar fi trebuit să se aplice sumelor care depăşeau un milion de euro, însă Consiliul Constituţional a respins această variantă, întrucât limita maximă legală pentru persoane fizice este de 66%.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
" Tehnologie ologic " Bridgestone porneste la drum PDF Imprimare Email
Joi, 09 Ianuarie 2014 19:15

                           Bridgestone , cel mai mare producător de anvelope din lume , este extrem de mandru de a fi fost ales de BMW Group de a dezvolta o gamă de anvelope pentru vehicule de i3 revoluționar electric              

                                                  

 

    . Ca furnizor de anvelope exclusiv pentru această piatră de hotar în istoria automobilelor , Bridgestone a pus tot know-how tehnologic și de inginerie , și mai presus de toate pasiune in dezvoltarea unei anvelope exclusiv de care se traduce viziunea BMW pentru un viitor mobilitate durabilă .

     Un concept unic pentru o masina  unicaBMW a atins un punct de reper real cu automobilul electric i3 .   

     Face dreptate la niveluri fără precedent atât eficiență și performanță a cerut mai mult decât o anvelopă nouă , ci un întreg concept nou de anvelope . Răspunsul Bridgestone venit sub forma a tehnologiei ologic , care valorifică sinergiile un diametru mare cuplat cu un design îngust al benzii de rulare .

     Rezultatul este o anvelopă care ofera imbunatatiri semnificative in aerodinamica și rezistență la rulare , oferind în același timp încă aderenta restante în condiții de vreme umedă .

Citeşte mai mult...
 


Pagina 618 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home