Total Media News

Ultimele sitiri

Automobilism Romania
INTRUNIREA ANUALA A COMISIEI NATIONALE de RALLY CROSS A F.R.A.S. PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Ianuarie 2014 14:48

                 Marţi, 3 decembrie 2013, la sediul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv a avut loc întâlnirea anuală a Comisiei Naţionale de Rally Cross, la care au participat domnii Costache Petre – C.S. Auto Speed Rally Bucureşti, Iancu Niţă – C.S. Procar Racing Team Piteşti, Mihai Pleşa – A.S. Sprint Club Mioveni, Luigi Blaga – A.S. C.S. Random Team Cristian, Gabi Drăgan – preşedintele Comisiei Naţionale de Rally Cross şi Victor Drăgan – secretar general al F.R.A.S.

                

    Obiectivele întrunirii au fost revizuirea regulamentului Campionatului Naţional de Rally Cross şi elaborarea calendarului competiţional 2014.

    Principalele noutăţi adoptate în privinţa regulamentului: echipele vor fi constituite din minim doi şi maxim cinci piloţi, punctând cei care obţin cele mai bune trei rezultate; la H4 se va constitui clasă cu minim cinci maşini, spre deosebire de trei, aşa cum a prevăzut regulamentul în 2013; la etapele de rally cross vor fi desemnaţi arbitri din colegiile F.R.A.S., ca şi secretarul şef al competiţiei, iar taxa de participare a fost modificată, de la 100 la 150 lei pentru pilot şi echipe, juniorii fiind scutiţi de plata taxelor.

     Etapele calendarului competiţional 2014, propuse spre aprobarea Consiliului Federal, care se va întruni în data de 17 decembrie 2013, sunt:

Citeşte mai mult...
 
International
Taxa de 75% pentru veniturile de peste un milion euro PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Ianuarie 2014 12:49

       Consiliul Constituţional al Franţei a aprobat duminică "taxa milionarilor", de circa 75%, care se va aplica companiilor care plătesc salarii de peste un milion de euro pe an.

     Măsura, susţinută de preşedintele Francois Hollande, a înfuriat şefii de companii şi cluburile de fotbal, care au ameninţat chiar cu intrarea în grevă.

Taxa a fost gândită iniţial pentru a fi plătită de persoanele cu venituri mari şi ar fi trebuit să se aplice sumelor care depăşeau un milion de euro, însă Consiliul Constituţional a respins această variantă, întrucât limita maximă legală pentru persoane fizice este de 66%.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
" Tehnologie ologic " Bridgestone porneste la drum PDF Imprimare Email
Joi, 09 Ianuarie 2014 19:15

                           Bridgestone , cel mai mare producător de anvelope din lume , este extrem de mandru de a fi fost ales de BMW Group de a dezvolta o gamă de anvelope pentru vehicule de i3 revoluționar electric              

                                                  

 

    . Ca furnizor de anvelope exclusiv pentru această piatră de hotar în istoria automobilelor , Bridgestone a pus tot know-how tehnologic și de inginerie , și mai presus de toate pasiune in dezvoltarea unei anvelope exclusiv de care se traduce viziunea BMW pentru un viitor mobilitate durabilă .

     Un concept unic pentru o masina  unicaBMW a atins un punct de reper real cu automobilul electric i3 .   

     Face dreptate la niveluri fără precedent atât eficiență și performanță a cerut mai mult decât o anvelopă nouă , ci un întreg concept nou de anvelope . Răspunsul Bridgestone venit sub forma a tehnologiei ologic , care valorifică sinergiile un diametru mare cuplat cu un design îngust al benzii de rulare .

     Rezultatul este o anvelopă care ofera imbunatatiri semnificative in aerodinamica și rezistență la rulare , oferind în același timp încă aderenta restante în condiții de vreme umedă .

Citeşte mai mult...
 
Esential
Se termina criza din Europa ? PDF Imprimare Email
Joi, 09 Ianuarie 2014 17:30

             Grecia, epicentrul crizei datoriilor de stat în urmă cu patru ani, va încerca în acest an să atragă finanţare de pe pieţe pentru a evita un nou bailout, încurajată de evoluţiile pozitive din Europa şi de scăderea costurilor de finanţare pentru statele de la periferia zonei euro.

                                                             

     Ministrul elen al Finanţelor, Iannis Stournaras, a afirmat că guvernul va reveni pe pieţele financiare în acest an pentru a acoperi o parte din necesarul de finanţare, evitând astfel cel de-al treilea pachet de bailout.

      Astfel, Atena speră să emită obligaţiuni undeva în cea de-a doua jumătate a anului, după patru ani în care necesarul de finanţare a fost acoperit de tranşele de la UE şi FMI.

      Pieţele financiare europene continuă trendul ascendent din 2013 pe un val de încredere, creşterea în valoare a acţiunilor, obligaţiunilor şi a monedei euro facilitând revenirea pe pieţe a statelor din zona euro care au fost nevoite să apeleze la pachete de bailout, transmite Bloomberg.

      Irlanda a plasat miercuri obligaţiuni de 3,75 miliarde de euro într-o emisiune suprasubscrisă de peste trei ori, după ce a încheiat un program de trei ani convenit cu UE, FMI şi BCE. Portugalia, un alt "client" al FMI, vrea să atragă joi finanţare de peste 2 miliarde euro din obligaţiuni, operaţiunea fiind suprasubscrisă de două ori înainte de închiderea ofertelor.

Băncile din Spania şi alte state de la "periferia" zonei euro se împrumută la costuri minime record, iar principalii indici ai burselor vest-europene au închis joi la cel mai ridicat nivel din mai 2008, în timp ce moneda euro este aproape de maximul ultimilor patru ani faţă de dolar.

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
De ce renunta strainii la Pro TV si Prima PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 13:28

           Televiziunile din Romania sunt scoase la vanzare pe banda rulanta, in ciuda faptului ca atrag cel mai mare buget din piata de publicitate.

                     

     Dupa Prima TV, pe lista posturilor disponibile a ajuns si canalul cu cea mai mare audienta, Pro TV.

   Ce ii determina pe actionarii straini sa renunte la operatiunile locale?

   Pentru a avea un tablou complet al situatiei, am solicitat opiniile unor jucatori din piata, precum si ale unor specialisti media.

"Romania este o piata superconcurentiala si este foarte greu sa gasesti un manager la fel de bun caAdrian Sarbu", spune Sebastian Ghita, proprietarul Romania TV cu privire la motivele vanzarii Pro TV. Potrivit acestuia, operatiunile din Romania ale CME ar fi greu de redresat fara un management adecvat. Intrebat daca este interesat de achizitia posturilor de radio Pro FM si Info Pro, ce ar urma sa fie de asemenea scoase la vanzare, Sebastian Ghita a spus ca nu are o astfel de initiativa. 

Viorel Micula, proprietar al postului de televiziune National TV, apreciaza la randul sau ca intr-un context economic dificil, nici veniturile din media nu au cum sa fie satisfacatoare pentru unele companii care au anumite targeturi. "Din pacate, multe firme straine se retrag din Romania. Guvernul ar trebui sa faca ceva pentru a incuraja investitiile straine", adauga Viorel Micula. 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Ce a declarat Presedintele Parlamentului ungar la Targu Mures cu privire la autonomie ? PDF Imprimare Email
Marţi, 07 Ianuarie 2014 22:51

     Preşedintele Parlamentului ungar, Kover Laszlo, a declarat, marţi seară, la Târgu Mureş, că "mărşăluirea secuilor a ajuns la mijlocul drumului pentru obţinerea autonomiei", iar Ungaria este "un partener interesat în succesul" acesteia.

                                                       

    Preşedintele Parlamentului ungar, Kover Laszlo, a participat, marţi seară, la Palatul Culturii din Târgu Mureş, la comemorarea masacrului secuilor de la Siculeni din urmă cu 250 de ani, eveniment organizat de Consiliul Naţional Secuiesc, la care au participat aproximativ 500 de persoane, între care lideri ai tuturor formaţiunilor politice maghiare din Transilvania, precum şi consulul Ungariei la Miercurea Ciuc, Zsigmond Barna Pal.

    Kover a spus, în discursul său, că are adânc în memorie întâlnirea CNS din 2010, din Parlamentul Ungariei, când acesta "a devenit casa naţiunii maghiare şi a fost autentificat prin sigiliul naţiunii secuieşti".

    "Este foarte folositor pentru om să se reîntoarcă la locul de baştină, este la fel de bine să ne reîntoarcem, după nouă decenii, la originile noastre şi putem să zicem că naţiunea secuiască a primit un elan nou şi doresc CNS să primească un nou elan pentru obţinerea autonomiei, care s-a fructificat şi prin organizarea evenimentului mărşăluirii (marşul din Covasna de anul trecut - n.r.). Consider că mărşăluirea secuilor din 1990 încoace a ajuns la mijlocul drumului pentru obţinerea autonomiei secuimii. Autonomia secuimii nu este ceea ce ne-a îndepărtat ani de-a rândul, după 1990, şi la jumătatea de drum spre autonomia secuimii ştim acum că va fi o mărşăluire lungă", a spus Kover.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 617 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home