Total Media News

Ultimele sitiri

Companii
Grupul Praktiker cauta cumparatori pentru operatiunile din Romania PDF Imprimare Email
Marţi, 11 Februarie 2014 20:00

      Grupul german Praktiker caută cumpărători pentru operaţiunile din România, unde deţine 27 de magazine şi a avut, în 2012, vânzări de 142 milioane de euro.

                                        

   "O casă de insolvenţă din România a fost desemnată pentru a vinde afacerile Praktiker de pe piaţa românească, companie care are în proiectul nostru un magazin de dimensiuni mari. În prezent sunt în desfăşurare negocierile pentru restructurarea contractului de închiriere şi pentru recuperarea datoriilor legate de chirii şi de costuri de întreţinere", se arată într-un raport al European Convergence Development Company, unul dintre acţionarii parcului de retail Era Shopping Centre din Iaşi.

    Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Praktiker nu au comentat informaţia.

    Grupul german s-a confruntat în ultimii ani cu dificultăţi, astfel că la finele anului 2011 a anunţat că va închide magazine în Germania, că renunţă la piaţa din Albania şi că are în vedere evaluarea operaţiunilor internaţionale. În 2012, firma austriacă de inverstiţii Maseltov, cel mai mare acţionar al grupului german Praktiker, a comunicat că vrea ca retailerul de bricolaj să se retragă din Europa de Est. Ulterior, reprezentanţii Praktiker au susţinut că retailerul nu are în plan să renunţe la filiale importante, precum cea din România.

Citeşte mai mult...
 
Esential
In 2013, numarul insolventelor a crescut cu peste 10% fata de 2012 PDF Imprimare Email
Luni, 10 Februarie 2014 21:31

    Valoarea de piata a 162.455 de firme din Romania era la sfarsitul lui 2013 mai mica sau egala cu 1.000 de euro, arata o analiza realizata de RisCo - Verificare Firme Online.

                                          

   La polul opus se regasesc 37 de companii, cu o valoare de piata mai mare de 500 milioane euro.
    “Daca dorim sa stim unde este locul economiei romanesti la nivel global si al UE, nu este suficient sa avem statistici generale privind numarul de inregistrari de firme noi, radieri si insolvente de-a lungul anilor. Dintre companiile de pe piata, trebuie sa stim cate au dimensiuni suficiente pentru a fi competitive intr-o piata tot mai integrata”, sustine Dragos Cabat, managing partner RisCo.“Datele arata ca mai putin de 30.000 de companii aveau o valoare de piata de peste 1 milion de euro si mai putin de 5000 aveau o valoare de piata de peste 10 milioane de euro, la nivelul anului 2013.

Asadar, Romania este tara in care sectorul IMM constituit din firme foarte mici reprezinta majoritatea. In consecinta, politicile guvernamentale de sprijinire a economiei ar trebui sa se axeze pe acest segment de firme”, a adaugat Cabat.

Citeşte mai mult...
 
International
Va iesi Elvetia din Schengen ? PDF Imprimare Email
Luni, 10 Februarie 2014 14:27

        Dacă Elveția nu mai respectă libera circulație, atunci ea nu poate rămâne în spațiul Schengen, ba chiar și apartenența sa la Piața Comună devine problematică.

                             

   In ciuda avertismentelor guvernului că asta ar putea afecta economia țării, elvețienii au votat în favoarea restrîngerii libertății de circulație pe teritoriul lor.
   De îndată ce s-a încheiat votațiunea („la votation”, cum zic comic elvețienii pe franceză), Comisia Europeană de la Bruxelles a ținut să își exprime regretul.Comisia are și de ce să regrete. Nimeni nu știe ce se va întâmpla acum. Surpriza e foarte neplăcută - precedentul e primejdios.
   Elveția era practic al 29-lea membru al UE. Xenofobul Partid Popular (UDC) a depus însă o moțiune impotriva imigrației de masă și în favoarea restrângerii dreptului de circulație, lucru care încalcă prevederile acordurilor Schengen semnate de Elveția.
Citeşte mai mult...
 
Sport
”Politica de a practica un sport, este la nivel national un bun al societatii in care traiesti” PDF Imprimare Email
Duminică, 09 Februarie 2014 19:14

   Directorul executiv al Direcței de Sport și Tineret a Muncipiului București, domnul Ștefan Cristian Sandulache, a acordat un interviu în exclusivitate pentru cititorii revistei Casino Life & Business Magazine.

                             

   Domnul Ștefan Cristian Sandulache este un iubitor al sportului în general dar al baschetului în special, fiind un fost campion național dar și câștigător de campioanate naționale ca antrenor.

   În interviu este întrebat cu ce gânduri a venit la Direcția de Sport și Tineret a Municipiului București, susținând că a venit în ideea de a sprijini structurile sportive, de a crea emulație în rândul bucureștenilor și de a participa la competiții de masă, ulterior acesta fiind o bază pentru performanță și marea performanță.

   Și domeniul de tineret este sprijinit de domnul director executiv Ștefan Cristian Sandulache, acordând o atenție deosebită O.N.G.-urilor și dezvoltarea acestora.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Dieta cu lamaie - minus 5 kg in 2 saptamani PDF Imprimare Email
Duminică, 09 Februarie 2014 12:45

             Dieta cu lamaie este tonica, racoritoare și detoxifianta.

                   

     Unde mai pui ca poti slabi 4-5 kg in doar doua saptamani! De regula, trebuie sa bei in fiecare dimineata, cu o jumatate de ora inainte de micul dejun, suc proaspat de lamaie amestecat cu apa calduta, in parti egale. Se consuma la fiecare masa, avand grija ca seara sa bei sucul cel tarziu cu doua ore inainte de culcare.

     A doua regula care trebuie aplicata este ca, de fiecare data cand mananci la pranz friptura, gratar, legume fierte sau salate, sa le stropesti neaparat cu doua linguri cu suc de lamaie. Este bine ca prima zi de regim sa fie de detoxificare, in care sa consumi preponderent fructe, legume si peste la gratar la masa de seara. In zilele urmatoare, meniul este destul de strict - legume si fructe, samburi de migdale (sau de floarea-soarelui si alune), fulgi de ovaz din cand in cand, rar paine integrala, branzeturi, pui, peste sau oua doar la cina.

 

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Tiberiu Dolniceanu a cîştigat bronzul in prima etapa a Cupei Mondiale de sabie PDF Imprimare Email
Duminică, 09 Februarie 2014 12:40

           Tiberiu Dolniceanu a cîştigat medalia de bronz la a 28-a ediţie a Trofeului Villa de Madrid la sabie masculin, care e şi prima etapă de Cupă Mondială la această categorie, informează frscrima.ro.


   După ce a trecut de Adrian Ramirez Acuna (Mexic), scor 15-6, în turul I, Richard Huebers (Germania), scor 15-13 în turul II, şi Szabo Matyas (Ungari), scor 15-11, în optimi, Dolniceanu l-a învins în sferturi, cu 15-12, pe germanul Nicolas Limbach, însă apoi a pierdut semifinala cu sud-coreeanul Kim Junghwan, scor 13-15.

    Duminică, va avea loc concursul pe echipe, în care România va întâlni în turul I Puerto Rico.

   Tot azi, Ana Maria Brînză a fost eliminată în optimi, la Leipzig, unde are loc a doua etapă de Cupă Mondială la spadă feminin.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 607 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home